- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
Hát mi a technikus srácokkal melóhelyen ilyen VGA-kat nem javítottunk soha. Biztos ki lehet cserélni de ezeket a kártyákat gondolom nem emberi kéz gyártja. Én nem vállalnám be. De ha nincs veszteni valód érdemes átforrasztani. De majd egy komolyabb szaki meg mondja. Mi más fajta PCB-el dolgozunk.
-
maxxxboy
tag
Szerintem vidd vissza, és cseréltesd ki. Az nem egészséges dolog, ha bármi is elfüstöl egy vgan, annak valami hiba lehet az oka. Lehet ma csak 1-2 tranzisztor, aztán holnap meg majd más... Szóval gariztasd. És ezt még magyaráznod sem nagyon kell, mert valószínűleg érezni rajta a kormolódás "illatát". üdv.
-
toza
senior tag
ok... ujra inditottam gepet katalista instal utan.. es most rohattul mukodik..?!!? mamrint xp ben vagyok..
ebben a pillanatban..is..
jatekot meg nem teszteltem.. hwmonitor szerint 29 fokos.. szoval mi gaz lehet az egett
M3004D 201 08G csipp miatt? kicsit deformalodott teteje szegenynek.. de semmi kulonos..szoval?!
-
toza
senior tag
okes. erdekes update..
korabban hibasnak hitt,
a VTX3D AMD Radeon HD 7850 X-Edition kartya vmiert megmozdult. es kicsit elfustolt rajta a egy M3004D 201 08G csip ize. kikapcsoltam gyorsan. aztan vissza kesobb,es megmint kis fust.. es 3.-ra meg most bekapcsol fust nelkul. de nem tolti vindozt.. szoval esetleg ha cserelem az elegett cuccot akkor talan meg menni is fog rendesen esetleg?! tippeket koszi. -
gyuszaa
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hardcore café
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest