- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
nubreed #26594 üzenetére
Ez nem így működik pl a duke nukem 3d-ben sosem lesz tesszaláció
de a far cry-ban sem és így tovább. Támogatnia kell a játéknak.
A ccc-ben a tesszalációt tudod babráni egy csúszkával ami a maximális tesszalációs szintet jelenti. Ez azt jelenti hogy mennyire bontja még kisebb háromszögekre az adott objektumokat. Lehet nyerni vele némi fps növekedést ha pl 2x-re állítod az értéket azokban a játékokban amelyek támogatják a technológiát...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nubreed #25005 üzenetére
elég nagyok az eltérések kártyák és kártyák között is.
fogyasztásra... anno amikor a 6950 2GB üresben annyit fogyasztott, mint a 3870 terhelve, az úgy szívenütött. pedig a tesztek alapján üresben alacsonyabb értéket vártam volna (hint: multimonitor).
78x0ánál jobb a helyzet, a CFem kevesebbet fogyaszt ahogy néztem, mint anno a 6950 egyedül.
BomiBoogie: a konnektoros mérő pedig azt mondja. első konnektoros mérés alapján a HIS szerintem 130W alatt van.
-
Anaren91
senior tag
-
Toxy
aktív tag
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
nubreed #24660 üzenetére
Még egy példa. Aki ezt az alaplapot most kihagyja.... És ez is "szuperszerdás". Kérdés meddig.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
nubreed #24651 üzenetére
Jó lesz az 10eFt-nak is.
Nézd csak meg az árgrafikont. Pl. Október 17-én, azaz "szuperszerdán" 9eFt-ot esett az ára. Vettem is egyet. -
GergoHD
tag
válasz
nubreed #24086 üzenetére
Köszi csak mindent ki akartam zárni mert elég hangos volt a gép, és a jól hűtő de hangos cooler master venti 50%-on ment a processzoron amit lejjebb véve már el is halkult, valamint a vinyó is csak simán fém a fémhez kontaktban volt a gépházban semmi rezgéscsökkentő és ahogy rezgett a vinyó úgy a gép is rezgett és elég hangos volt.
-
Trebron09
őstag
válasz
nubreed #24065 üzenetére
Játszottam most egy ~2óra cry3-at (darky@ beállításaival: [link] ) hát durván bemelegítette még a gépházat is.. mármint a pci slotnál lévő részt ahová be van csavarva a vga
Nálad a hőfokok hogy alakulnak?
VRM max. 74fok, gpu max. 66fok volt, alul a kis rácson pedig dőlt ki a meleg levegő, gyárilag egy 22cm-es venti tolja rá a hideg levegőt oldalról, lehet meg kéne fordítanom
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
nubreed #24058 üzenetére
Először inkább teszteld le és aztán kérdezz rá. 1,21V a ref kártyák feszültsége. Tudomásom szerint 1,3V-ig lehet a legtöbbet feszelni, de nem vaslószínű, hogy ezzel olyan sok nyerj a mindennapokban, hogy kihúzzon a sz@rból, ha valahova nem elég a kártya. Benchre mehet/kell, ha az érdekel.
-
Trebron09
őstag
válasz
nubreed #24058 üzenetére
Nekem alapfeszen (1,219v) megy 1150/1250-et, néztem az 1200/1300-at is de már akkor kifagyott 3Dm11 alatt
1,175V-on pedig megy 1100/1375-öt, tehát az 1200 GPU órajelhez szerintem egy kis mértékű feszemelésre lesz szükséged (nálam az ASIC Quality 78,3%).Kockaharcos: Nálad 1119mV volt az alapfesze a kártyának
-
kockaharcos
senior tag
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
nubreed #23795 üzenetére
Itt vannak a beállításaim. Összehasonlítottunk very high meg az én beállításaimmal ugyan azt a jelenetet screenshottal és nem láttam semmi különbséget a két beállítás között de a sebesség sokkal jobb!!! Ezt használom multizáshoz is!
Beállításaim:
Very high screenshot: [link]
Az én custom beállításaimmal screenshot:
-
nubreed
veterán
válasz
nubreed #20081 üzenetére
Szerintem a videokártya hibát végülis kizárhatjuk: rákötöttem a gépet a tv-mre, ami egy Panasonic full hd plazma tv és megnéztem rajta a grádiens teszteket, tökéletesen jelennek meg rajta a gradiensek, az átmenteke gyönyörűek, nem sávosodnak, olyan, amilyennek lennie kell. Akkor vagy monitor vagy kábel hiba lesz, erre szűkült le a kör.
-
nubreed
veterán
válasz
nubreed #20058 üzenetére
Direkt néztem most tft monitor tesztet, pl szürke grádiens tesztet, aminek ugye az a lényege hogy a szürkétől fehérig való átmenetnek a képen teljesen simának és egyenletesnek kéne lennie, ezzel szemben nálam most sajnos nem sima az átmenet, hanem ilyen enyhén pirosas csíkok látszanak. Tegnap előtt még semmi gond nem volt a régebi videokártyával (hd5850) de tegnap még az újjal sem tűnt fel ez a jelenség, de lehet csak elkerülte a figyelmem. A monitorom kezd beszarni vagy simán lehet hogy rossz a kábel vagy (erre gondolni sem merek), a videokártya szar vagy a catalyst?
-
malacka87
őstag
válasz
nubreed #20027 üzenetére
Igen! 3dmark az 1perc után fagy tőle crysis 3 multi meg 1 meccs alatt megadja magát! Starcraft 2,Hitman nem fagyott le! De ilyen magas tök felesleges most 1250/1400-on van bőven elég.
http://prohardver.hu/tema/amd_radeon_hd_7850_7870/hsz_18602-18602.html
Tök jó, lesz vagy 1 hónap mire ipon gariztatja a tápomat! Holnap jönnek érte... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
nubreed #19516 üzenetére
Általában többet profitálnak a játékok a magórajel húzásából, de érdemes azért mindkettőnél kitapasztalni, hol a határ. Lehet az 1100, sőt 1200 is akár.
Hogy hány FPS? Ezt így nem lehet pontosan megmondani, inkább %-ban mérhető. 10-20% körül, de ez csak a szemléltetés kedvéért, minden egyes VGA és minden egyes játék kicsit máshogy viselkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- További aktív témák...
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest