- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
RVR400 #26697 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan érdekel, hogy vajon lehet változás, ha az ember catalystból, vagy pl ebből a programból húzza az órajelet? Van, hogy CC-ben nem bír egy határt, a másikban pedig igen? (fesz. piszkálás nélkül. Egyébként mennyi ami fesz emelés egy 7850-nél még biztos, hogy nem okoz neki gondot?)
-
Anaren91
senior tag
válasz
RVR400 #25534 üzenetére
Tényleg lehet benne valami mert nekem is úgy jött elő h felraktam a drivert felhúztam a kártyát + procit is és elkezdődött a pixel apokalipszis
5 percen belüli újabb hozzászólásnál használd az előző "Szerkesztés" gombját!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
-
Arkennys
addikt
válasz
RVR400 #20940 üzenetére
Hja igen, ez akkor ami felett átsiklottam
Én is láttam, hogy alap csak az FPS-t, hőfokot meg az órajeleket mutatja. Mondom hol itt a mérés folyamata, amiről eredményem is lesz?
Végignyomkodtam az F-es bill sort, és elértem odáig, ami elindítja a benchmarkot. Na mondom mindjárt más
Bár utóbb láttam, elején kiírja a parancsokat, csak én akkor kiszaladtam fogatmosni épp, ezért nem láttam
Szóval tesztre fel, kollega!
Ahogy elnézem a dolgokat, nem is teljesített rosszul a kártyám, aminek örülök
-
->Raizen<-
veterán
-
janes1976
őstag
válasz
RVR400 #19697 üzenetére
Nekem a múltkor 890 Ft-ért hozták Pick Packba. Tartok tőle hogy ezt is boltja válogatja.
Na megtaláltam. Iponnál 990 Ft. [link]
Boltja válogatja.
Sondi1986: én nem drágálom nagyon a 63e-ret ezért a kariért.
Sokkal olcsóbban nem hiszem hogy megkaptam volna.
Meg már holnap gyün.
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #17008 üzenetére
Kérdés:
Szerintetek mennyi esélye van annak, hogy az alaplapom éppen akkor szarik be, amikor BIOS-t flashelek egy VGA-n, és nyomok egy restartot?
Ugyanis a legújabb fejlemény, hogy a videókártya jó, tehát nyugodtan flashelhető F10-ről F11-re a Gigabyte 7870 OC. Szóval úgy néz ki, hogy az alaplapom tegnapelőtt még beindult PCI-os VGA-val, de tegnap már semmilyen módon nem volt hajlandó. Tehát lapcsere. -
HSM
félisten
válasz
RVR400 #17008 üzenetére
Kell valami modernebb VGA, attól tartok. Nekem S3 trio-val nem volt hajlandó elindulni egy X58-as lapom, igaz tuti BIOS függő a dolog, mert egy másik meg ment vele. A tápot meg induláskor rá kell dugni a VGA-ra. A BIOS resetnél amúgy elvileg a PCI-os kártáyát, vagy az egyes PCIE-ben lévővel indulna, szval úgy kell okoskodni, hogy oda képet adni tudó eszköz kerüljön.
Nekem az 5850-el egyszer kellett ilyet, kifagyott winflash a flash közepén.Azóta óva intek mindenkit a BIOS-os modoktól. Mondjuk fél nap szenvedés árán DOS alól az S3 trioval sikerült helyrehozni, de nem volt jó móka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest