- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Most gondolkozok, jó e nekem ha leszedem az OC gigabyte os programot. Pl nem tudom akkor vissza kell e vennem alapra CCC-ben a kicsit felhúzott értékeket, meg azzal esetleg többet bírna-e. Hűtése egész jó, a házban is normális átszellőzés van, szóval talán nem lenne gondja fesz emeléssel. Másik, hogy gondolom azzal többet is bírna órajelekre. Nem ártana beletanulnom, hogy is megy ez
-
Arkennys
addikt
válasz
csucsbicep #26703 üzenetére
Algotis: jó kérdés, fogalmam sincs, nem figyeltem még. Ha megy a gép, használom is, ha éppen nem, akkor meg átlag ledobom alvóba, mert legalább fél órán át rá se nézek.
Limitálva, bár annyival ha ott benyomtam erre a két értékre, nem is volt jó. Eléggé vissza kellett gyalogolni vele.
-
Arkennys
addikt
válasz
RVR400 #26697 üzenetére
Ehhez kapcsolódóan érdekel, hogy vajon lehet változás, ha az ember catalystból, vagy pl ebből a programból húzza az órajelet? Van, hogy CC-ben nem bír egy határt, a másikban pedig igen? (fesz. piszkálás nélkül. Egyébként mennyi ami fesz emelés egy 7850-nél még biztos, hogy nem okoz neki gondot?)
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #23638 üzenetére
Hát, arányában lehet pénzben jobbra jönne ki hosszú távon talán. PC jóval hamarabb avul el, azután menni anyagi csőd lenne. Másrészt, megvenni a legfelső kategóriás cuccokat PC-n gyanúsan többe kerül, mint a ps4. Mert a gép úgy még tán időtállóbb lenne a mostani legdurvább cuccokkal. Csak bankot kellene robbantani hozzá.
szerk arra, amit közben írtál darky:
látod, ezért mondom, úgy tűnik a műszaki hibán kívül neked is bevált. Talán az a legjobb felállás. Játékra a konzol, gép meg minden másra, akkor abból már nem kell olyan ultrabrutál vas sem. De ez is egyénfüggő, kinek milyen igényei és lehetőségei vannak. Én is csak mondani tudom, hogy jó lenne.
-
Arkennys
addikt
válasz
csucsbicep #23463 üzenetére
FB nekem is gyárt néha grafikai gondot, semmi más nem. Jelenlegi, és előző kártyámnál is előfordult, így magával az oldallal van valami tán.
-
Arkennys
addikt
válasz
csucsbicep #23252 üzenetére
Hm. Ez érdekes dolognak tűnik, de gyanítom, sok oldal sztori lenne belőle
máris kicsit otthonosabban érzem magam itt azért. Mégiscsak jó volt valamire ez az este.
-
Arkennys
addikt
Öhm, azért azt vágjátok remélem, hogy nekem nem 7870-esem van
Mert nektek ahogy látom igen, azért ez is számít már órajeleknél egy pöppet
-
Arkennys
addikt
Hát, eléggé véletlenszerű tényleg, úgy tűnik, melyik mennyit visz stabilan. Azért ettől még elvagyok a kártyával, főleg csak érdeklődésképp akartam megnézni, mást nem piszkálva mennyit bír stabilan el.
szerk: gyuribácsi88: gyanítom, tökmindegy, hogy asus
Már ebből a szempontból. MSI-s cuccot nem raktam föl, elég a CCC is erre, amennyire a bősz tuning leköt
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22885 üzenetére
Na, sok szórakozás után, ami mindenben stabil is marad az a 980/1215 mhz órajelek. Efölött már kékhalál, vagy kifagy (crysis 2 max.edition ultra beállításokkal volt a "tesztprogram" mint javasoltátok is. Többre reméltem felhúzni a dolgokat, de egyelőre úgyis elfogyott a türelmem ehhez a mókoláshoz.
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22882 üzenetére
Nos, mivel játszom? Nem a legújabbakkal. Olcsón tudtam ilyen kártyát szerezni, amúgy is az 1GB-os verzióm van, ami itteni vélemények szerint szegényes. Nekem még bőven jó
Nem azért vettem a kártyát, mert max ki akarom mindenkor használni. Hanem, hogy végre olyan is legyen, hogy vígan kitolok mindent maxra annál, amivel épp játszok, és ne nagyon kelljen kompromisszumozni. Ez a kártya jó áron lett, ezért ilyet vettem.(Egyébként mostanság crysis 2 max edition, left4dead 2 mindenkor, brütal legends amikkel főleg. Ebből mind vagy nem mai név azért, vagy nem annyira brutál VGA evős.
)
Dealer95: Hát, VGA fesz állításhoz nincs is fent programom, de nem is bánom, elég tényleg, ha alapfeszen eljutok az említett lépcsőig. Később esetleg majd szórakozok feszültséggel is, esetleg, ha szükségessé válik. Most csak tapasztalatszerzés és érdeklődés a fő motivációm a témában.
szerk: crysis 2-n minden maxon van most pl, ahogyan játszom, és nincs vele semmi gond
szerk2: Rendben, akkor az lesz a tesztelési program majd második körben.
Azért jó érzés volt azzal is maxon játszani, eléggé szép.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dealer95 #22878 üzenetére
Hát, feszültségeket én nem bántanám.
Alapon amennyi a max, az nekem elégséges lesz. Azt hiszem 1050 ami catalystban a csúszka végén szerepel. Ha azt elérné és stabil, már boldogan úgy hagynám.
zserbox: nekem 3dmark és uni. heaven amikkel kipróbálom majd a dolgot. Az általad említett játékok egyike sincs meg
Ezek a tesztek meg szerintem elegek stabilitás ellenőrzésre. C3-al ha játszok is, nem mostanság még. Ha akkor kiderül, valami nem frankó, meg lejjebb pöccentem az értéket megint.
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22875 üzenetére
Hát, nem bánnám.
Bajt nem okoz ez a túlhajtás, amennyire utánanéztem, akkor meg már kihoznám belőle, amit bír. Csak kicsit kedvem szegte a kép elszállás jelensége. Bár nem tudom, melyik órajel emelése okozta a dolgot, mert mindkettőt visszább vettem, hogy megszüntessem. Remélem GPU-t akkor bírom fentebb vinni úgy, hogy stabil legyen. Majd eljátszom vele az emelek-tesztet futtatok dolgot.
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22872 üzenetére
Hát, azt tudja, igazad van. Én fogalmaztam rosszul
Vagy nagyon antituning példány, vagy valami van, amit rosszul csinálok, de másoknak többet szokott bírni
Mindenesetre ha annál a gépnél leszek, kipróbálom majd a GPU órajelet kicsit rugdosni feljebb, legrosszabb esetben megy vissza mostanira.
-
Arkennys
addikt
válasz
zserbox #22869 üzenetére
Hát, igazából memóriával is többet kellene bírnia papírforma szerint, de hát...
Mikor elkezdte a kép elmenős marháskodást (emelések után futtattam 3dmarkot tesztképp), akkor visszább vettem mindkettőn. Ez volt, ahol már nyugiban volt. Külön GPU val akkor nem volt türelmem cicózni.
-
Arkennys
addikt
válasz
AAntii #22699 üzenetére
Hát, már egy textilüzemben is 6 jegyű azonosító volt minden anyagtekercsen, ahol dolgoztam, vissza tudták keresni, pl melyik nap milyen számú tekercsekből csináltak az Audinak, és melyiken más márkának belső kárpit elemeket, stb. Gyanítom, ez informatikai vállalatnál még szigorúbban megy (vagy kellene, hogy menjen). A lényeg, hogy itt is mindig tudták, mi hol és hová került. Valóban átgondoltabb lett volna a visszahívás, és talán nem is lenne ez a félelem a zafírtól.
-
Arkennys
addikt
válasz
borkarico #22696 üzenetére
Hát az lett. Ez előtt a mizéria előtt még ajánlottam/vettem volna én is. Mostanra oda jutott, hogy nem mernék. Asust amúgy is bírtam mindig, mint márkát, de a gigabyte-al sincs bajom. Nagyon visszaüt ez nekik, ha spórolás, és nem valami keveredés okán lettek ilyenek ezek a BS-es kártyák, akkor megnézhetik majd magukat, mi lesz a nyereség/veszteség mutatójuk így.
-
Arkennys
addikt
válasz
emiki6 #22678 üzenetére
Hát, ez is sokmindentől függ. Nekem a kártya hűtés sose megy egy bizonyos szint fölé, hangja meg nincs is kb. Mindehez van az, hogy a házban alapból a ventiknek köszönhetően egész jó légáramlás van kialakítva, na meg szerintem ez a windforce is pofás egy hűtésmód. Nem hiszem, hogy nem minőséginek vehetném.
-
Arkennys
addikt
válasz
Gstyler #22024 üzenetére
Ja, kártyákat kicseréled, driver sweeperrel pl lepucolod a mostani catalystod, újraindítasz, másikat felrakod, és máris hasít még egy restart után minden, ahogy kell. Én is win 7 alatt most 2-3 hete így cseréltem kártyát.
viperabácsi: tök fölösleges ezért reinstallozni az OS-t...
-
Arkennys
addikt
válasz
gyuribácsi88 #21994 üzenetére
Hát, a 2-ben is ilyen ez a dolog, de nem zavart, életszerűbb tőle tényleg.
-
Arkennys
addikt
válasz
kockaharcos #21910 üzenetére
Azt hittem, "rosszabbról" váltott, az előéletet nem ismertem. Így valóban nem az neki
Nekem az lenne még
-
Arkennys
addikt
válasz
kockaharcos #21907 üzenetére
Hát, szerintem így is örül, mint főemlős egy bizonyos testrészének
Én biztos azt tenném, bár az ideiglenes kicsit elrontja a dolgot
-
Arkennys
addikt
válasz
r3v0Lut10n #21898 üzenetére
Azt láttad amit kettővel fentebb neked írtam?
-
Arkennys
addikt
válasz
r3v0Lut10n #21893 üzenetére
Szerintem tőle kapsz megoldást a problémádra, visszakerestem, mert emlékeztem rá, hogy volt már téma. Tényleg BIOS verzió sara a dolog, de az említett kolléga segítségével tán magad is ki tudod küszöbölni.
-
Arkennys
addikt
válasz
seederking #21852 üzenetére
Igazad van, asztalit az itt várható kb linknél szereplő ár másfélszereséért nemigen raksz össze. Ez azoknak van kitalálva, akik nem csak kb max 25% ban használják játékra a gépüket, mint én, akad pénzük, és szeretnek kontrollerezni. Érdekességnek jó lesz részemről, de nem nagyon tud lázba hozni, szerintem nagy forradalmat sem fog hozni, hiába ilyen csúcsgép. Na mindegy, OFF vége részemről is, elnézést érte.
-
Arkennys
addikt
válasz
seederking #21847 üzenetére
Hát, rühellek kontrollerrel játszani, kb bármit is, ritka alkalom. Tekkenen kívül nem is használtam még
De igaz, akinek tele a bukszája, biztos beruház majd ilyen cuccba. Én nem leszek köztük az előbb említett két okból.Specifikációi szépek, de csillagászati áron lesz ez
-
Arkennys
addikt
válasz
gyuribácsi88 #21748 üzenetére
Én (már) nem kérdezem, csak kisebbségi érzésem nyomom el néha tiltakozásommal, hogy nekem csak 1gigásra futotta az adott kártyavásárlási momentumban. Nem mindegy!
-
Arkennys
addikt
válasz
kucseranor #21695 üzenetére
Hm, kiváló, köszönöm. Akkor én is tudok majd vele szórakozgatni
-
Arkennys
addikt
válasz
kucseranor #21690 üzenetére
7850 re is van valami ajánlás?
-
Arkennys
addikt
válasz
stbtamas #21644 üzenetére
Kíváncsi leszek rá én is, hogy mennyire-hogy fog menni közepesebb beállításnál, 1280*1024 ben, 2x élsimítással esetleg. Bár mire nekem meglesz(megvárom míg alakul az ára, vagy akciós lesz, vagy...
) addigra lehet driverből is jön ki még erre optimalizáltabb. Egyelőre kivárásra játszok
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #21513 üzenetére
Úgy látszik a játék az innentől kijövő gémekre a gazdagok szórakozása lesz
Mondjuk nem bánom, sok olyan ezelőtti van, amit még nem játszottam ki. A grafikai igényem meg tökéletesen kielégíti a crysis 2 max edition
-
Arkennys
addikt
válasz
M@rdel #21428 üzenetére
Nem tudom, de érdekes volt az ezt méltató pár szó. Mindegy is, kinek ez, kinek az válik be. Ezen nem kezdek vitát.
Sapphire-t meg ezek után én se mernék venni, habár alapból is inkább gigabyte vagy asus kártyám lesz, mikor egyszer a jelenlegit leváltom. Biztos megérzik majd a visszhatását ennek, jószerivel most senki nem mer venni tőlük VGA-t. Ronda ügy
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá' #21417 üzenetére
Nekem tőlük kártyám van csak, erről is hallottam véleményeket. Nálam eddig nagyon bevált, és az ismerősi körből is ezt hallottam, szintén VGA fronton. Alaplapról nem tudom, milyen, az Asrock van. De gondolom az újabbak már nem olyan rossz minőségűek abból sem, bár ez csak sejtés. Ettől persze lehet az embernek ez a véleménye róla, de aki bölcsebb, nem kiáltja világgá, mert konfliktust generál, más nem történik.
-
Arkennys
addikt
válasz
M@rdel #21413 üzenetére
Azért a gigabyte leszutykozása nem tudom hogy jön ide, mikor totálisan korrektek a kártyáik pl, legalábbis saját/ismerősi kör véleménye alapján így vagyok vele. De azt se szoktam szidni, ami nekem speciel nem vált be. Értem én, hogy ez a te szuverén véleményed, épp ezért gondoltam, hogy akkor már reagálok is rá.
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
Trebron09 #21387 üzenetére
Laptopon avastot használok, de új gépre kaptam NOD licenszes verziót ami még él egy darabig. Addig biztosan az lesz, de nincsen vele bajom. Nekem se csinál fals riasztásokat egyáltalán. Néha még egy Malwarebytes-al is átnézetem a gépet, időlegesen addig szüneteltetve a NOD-ot, de az csak óvatosság. Az sem szokott találni semmit.
-
Arkennys
addikt
válasz
skippper #21293 üzenetére
Szerintem erre igen, az eljárásról eddig csak meséltek nekem, de az alapján szerintem a link ugyanarról szól. A jelenség, mint csíkozás miatt jutott eszembe, de lehet nagyot tévedek. Most sajnos segítő szándék több van, mint tudásom erről
De talán némi esély van erre is. Mondjuk ti jobban értetek hozzá
-
Arkennys
addikt
válasz
borkarico #21291 üzenetére
Hm. Amit egyes emberek hőlégfúvó és megfelelő paszta segítségével szoktak javítani (akik csíkozó, pöttyözö stb hibájú kártyákat vesznek), nem lehetséges itt is hasonló érintkezési gond? Csak eszembe jutott, hogy láttam már ilyen hibával hasonló képet, bár ott nem tudom, csak használat közben jött e elő bizonyos körülményre, avagy bekapcsoláskor már ilyen a kép ezesetben. Csak eszembe jutott, személyesen nem találkoztam még ilyennel (szerencsére), ne kövezzetek meg ha hülyeséget mondtam
-
Arkennys
addikt
válasz
gyuribácsi88 #21212 üzenetére
Hát, ínséges idők, már végképp nem fért bele az a plusz 5 ezer a keretembe, amennyivel többért kettes volt, idő is szorított, ez van
Azért elég lesz ez nekem. Nem full HD-ban játszok, kezdem ott. Másrészt a metro 2033 szépen ment az eddigi megoldással is (nevezetesen a proci videovezérlője CF ben egy fapados HD 6670-el).
-
Arkennys
addikt
válasz
Menyus911 #21210 üzenetére
Hát, reménykedünk. Nem bánom végül hogy nem Sapphi lett nekem is a dologból. Elleszek ezzel az 1 gigás gigabyte-al. Mondjuk azt is sajnálom hogy így elásta magát a márka, régen Sapphi kártyám volt, a másik gépben, és évekig nagyon szépen futott, meglepően sokáig (majdnem) minden játékot szépen elfuttatva a maga 512 MB-jával. Meg is van még az a konfig is, majd netezős-kisjátszós gépnek még összerakom-telepítem, kicsit tán fejlesztem is. A kártya pl marad benne a jó öreg Sapphi. Azt megértam, hogy mostanában mindenki kerüli, újat én se mernék ezek tudatában. Pedig jó név egyébként. De hát a mostani dolgok után sok idő lesz, mire helyreáll a bizodalom bennük
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
kovsol #21190 üzenetére
Nem rossz ötlet ez, eléggé többet tudna mindenki, ha összejönne a dolog. Szerencsére kívülállóként figyelem csak, de engem is érdekelne már. Csúnyán kiszúrtak magukkal a sapphire-nál...ami bevételt szereztek pluszban a gondatlansággal, annak többszörösét elvesztik az emiatti bizalmatlanságból. Mióta ez van, mindenki másféle kártyát vesz inkább. Meg is értem, én se vennék most sapphire-t, ha most vennék kártyát. Mázli, mert most ami van ahelyett majdnem az lett. Élhetnék itt rettegésben
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
Beretvás #21118 üzenetére
Szép
Nem rossz eredmény ez főleg alap órajelen sztem. Egyébként nekem meg pont az tetszik a kártyámon, hogy látom a hőcsövet a ventik alól kimászni.
Hangoskodással meg nagyon vájtfülőek egyesek, ennek sincs hangja kb
Meg hát, azért amióta gépeim vannak, anno úgy hozzászoktam, hogy egy gépnek igenis van hangja, hogy nem hisztizek azon
Most is itt figyel a gépház a fejemtől olyan 40 centire, de szinte semmit nem hallani, pedig nem figyeltem, h csendes konfig legyen belőle
Én 920/1260-on használom most
-
Arkennys
addikt
Ezt megértem, de ez a durranásos agyhalál is bármelyikkel előferdülhet, codegennel is szerintem kb u. akkora esély van rá hogy viszi a gépet, mint mással. Alapvető túlfesz és hasonló védelem azokban is kell h legyen. De persze, amúgy is rossz ómenné tették már ezt a tápnevet
Megbízhatósággal vigyázz majd, mert az új chieftech-ekben rendre elfüstölnek a kondik (szintén szervizes mondta, hogy ahová az került az utóbbi időben rendelői kérésre, meglepően sok jött vissza hamarosan, főleg ezzel a jelenséggel). Az FSP ami nagy név, és arról nem is hallok ilyet, na meg az általánosan is elfogadott, hogy megbízható. Talán még a Seasonic amit több ismerősöm is használ, és nagyon elégedettek velük. OFF végeRazer6666: Hát, nem is kell azt gyötörni
Mennyik ezek az alap órajelek megkérdezhetem érdeklődésből?
-
Arkennys
addikt
válasz
kucseranor #21097 üzenetére
Microlagot a driver is okozhat, párszor itt ott kitárgyaltuk, és nem egy embernek megoldotta a csere. Nekem 13.1 amivel minden tökéletesen működik most, 13.2 bétával voltak gondjaim. De ahogy észreveszem, egyén és kártyafüggő dolog
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá' #21089 üzenetére
Nem voltam én olyan gazdag hogy tobbszázezer ft os gépeim legyenek
Nekem elég sokat ment, és akkoriban pár éve elég normálisnak számító videokártyával használtam. Egyik itteni szerviz is aki cégeknek dolgozik, codegent szerel be az oda rendelt gépekbe, elég vegyes összeállításokba.
Tegnap pont voltam bent beszélgetni, és ott volt egy nagy doboz, benne tápok. A cégtől jött, a bent található gépekből kiszedett elromlott tápok voltak benne. Kíváncsiságból áttúrtam, és az eredmény az volt, hogy a codegenekből volt pár 2-3 éves, ugyanennyi 5-6 éves, egy 2 éves cooler master, és kb 3-4 vegyes gyártási évszámú chieftec (többnyire 2 éves). És ők is azt mondják több tucat "próba" alapján, hogy semmi gond nincs a codegennel. Nem egy FSP, de azért nem annyira a legalja mindennek, hogy le "kodegányoljuk"
Félreértés ne essék, nem ajánlgatom, mindenki vesz amilyet akar-amire futja. De sokan úgy leszólják, hogy semmi tapasztalatuk nincs vele.
Bocsi az offért, tudom, nem ide való, de pörög annyira a fórum, hogy tán ne kövezzenek meg
-
Arkennys
addikt
Jópár évig használtam codegent két gépemben is (amit nagy divat kodegánynak hívni, báh
) nekem nem volt vele bajom, de nagy divat szidni
Egyébként én kártyám gyártói oldala is 500w igényt ír, de röhögve elviszi a rendszert egy 450-es. Ott a referencia érték nagyon túl van lőve mindig úgy vettem észre-látom.
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
Apollo_21 #21010 üzenetére
Engem is minben, maxban nem. Végeredményben meg kicsit jobbra hozta ki nálam. Nem tudom mondjuk, mi alapján számol. De sztem neked sincs okod sírni
egyébként alattam észrevételre: windowed-ban kb ugyanannyi FPS-t adott ki nekem (közben leellenőriztem), mikor úgy futott ezeken a beállításokon, úgy emlékszem.
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
GergoHD #21000 üzenetére
Nekem 3,4-en adta azt az eredményt, amit linkeltem. Látszik, tényleg nagyon minimálisan befolyásolja az az órajel az eredményt
Köszi a tesztképet!
szerk:
miklosss2012: Hát, köszönöm és viszontEgyébként tényleg eléggé pofás eredmények lettek, eleinte tartottam tőle, hogy mivel nem "i5" dobog a gépben, röhejesen lemarad az enyém. Kellemesen csalódtam, és bírom ezt a kártyát
Halk, nem melegszik, és szépen teljesít. Megérte váltanom, bár foghúzós volt kifizetni.
-
Arkennys
addikt
válasz
MiklosSaS #20995 üzenetére
Táp a maximális teljesítményen igényeltnek több mint kétszerese (rákérdezés után mondom a mennyit fogyaszt a gépem topik alapján). Alaplap? Fogalmam sincs, ahogyan CPU-val kapcsolatban sem. Ami meg futott közben háttérben, az a torrent, és a catalyst, meg a webcam programja, tudtommal. Ezen kívül a sima rendszer háttérprogramok, még vírusírtót is kilőttem egy órára. Igazából nem is fontos, csak érdekelt, de ez már sose derül ki nyilván
Mert ezek olyan "ráfogjuk" jellegű dolgok kicsit, amiket összehoztak
Szóval egyetértek veled, hogy szerinted se ezek a gondok.
Amúgy az számít itt, hogy az ember monitora milyen?
(leírás után már tudni vélem, hogy hülye kérdés mert nem, de azért meghagyom
)
Apollo_21: Hát, itt a proci órajel azt mondták, kevéssé számít, jobbára magát a VGA-t nyúzza, az súlyozottabb, ha jól vettem ki a dolgot
-
Arkennys
addikt
válasz
RVR400 #20940 üzenetére
Hja igen, ez akkor ami felett átsiklottam
Én is láttam, hogy alap csak az FPS-t, hőfokot meg az órajeleket mutatja. Mondom hol itt a mérés folyamata, amiről eredményem is lesz?
Végignyomkodtam az F-es bill sort, és elértem odáig, ami elindítja a benchmarkot. Na mondom mindjárt más
Bár utóbb láttam, elején kiírja a parancsokat, csak én akkor kiszaladtam fogatmosni épp, ezért nem láttam
Szóval tesztre fel, kollega!
Ahogy elnézem a dolgokat, nem is teljesített rosszul a kártyám, aminek örülök
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
válasz
MiklosSaS #20927 üzenetére
Örülök neki, és köszönöm. Mindenesetre játékokban is észreveszem a változást előző megoldáshoz képest. Elleszek vele egy ideig
Egyébként, van ötleted rá, miért nem fut le nekem is a darky@ által említett beállítással rendesen? Mostmár érdekel, bár nem vagyok egy teszthajhász
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20921 üzenetére
Hm. Kézzel beállítva a dolgokat a tieden szereplőre is ugyanígy a képemen szereplő értékekre beállt. Nem értem én ezt.
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20918 üzenetére
szerk az egész
Az alap bejövő ablakban én is arra raktam, és ja, nem nyúlhattam bele semmibe. Így mentem a tesztre, amiről képet is csináltam. Szóval akkor fura...
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20908 üzenetére
Hiába teszem Extreme preset-re, akkor is máshogy állítja be magát, mint nálad...előzőmhöz képest valamivel jobb pontot hozott ez, dehát nem ugyanazok a beállítások mint nálad, így veszett fejsze nyele
De azért ittvan, paraméterek mint az előző hsz emben írtam. (amúgy ennél a processzor beleszámít bármennyire is a tesztbe? )
-
Arkennys
addikt
válasz
->Raizen<- #20906 üzenetére
Miért is?
Amúgy ha mindenki ugyanúgy futtatja, az legalább ad egy összehasonlítási alapot, gyanítom, ez most a fő cél
-
Arkennys
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konteó topic
- Napelem
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest