- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacFly
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #32165 üzenetére
Ja, pont ilyen. Megszívtam volna? Sose zavart egy bizonyos szintű venti zaj és mások is tudtak aludni a szomszéd szobában mindeddig, de ez a zaj sokkal, de sokkal nagyobb.
Ha természetes lenne, akkor befolyásolhatnám a dolgot, hogy maradjon alapjáraton még 52 foknál is, de ez a beállítás látszólag nincs rá hatással. A másik, ami a rendellenesség gyanúját kelti, hogy csak pár napja ilyen. Ha ez a két dolog nem lenne, lehet, hogy csak húznám a szájamat, hogy ezt vettem, ezt kell szeretni, de így még nem vagyok kibékülve a dologgal. Az asztal alatt sem lenne halkabb... -
Size83
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #25342 üzenetére
Ez rendben is lenne, csak ez embernek kicsit fájnak az ilyen Crysis 2 féle mesterségesen generált gépigények.
A konzolosok megússzák ezt egy középkategóriás vga árából.Természetesen kompromisszumokkal. Nekem mondjuk fizikailag fájt ps3-on crysis egyel játszani 17-30 fps-el.
-
emiki6
veterán
válasz
Bogyó bá' #22967 üzenetére
Ha jól tudom akkor az órajele alapból 1050MHz a fesz pedig mint neked, 1219 mV
És (ha jól tudom) akkor levette az órajelet 1000 MHz-ra és a fesz úgy 1056 mV
Nekem ugyan az a kártyám van, mint neki ,de nekem az órajel 1050 MHz a fesz pedig 1081 mV és valóban stabil a BF3 nekem is -
RVR400
veterán
-
HSM
félisten
válasz
Bogyó bá' #21611 üzenetére
Érdekes, nekem a Tahiti-LE-s 7870 csinál I5-ös gépben 32FPS-t alapon... Szerintem teljesen rendben volt az a 28FPS...
(#21607) - = Zk = -: Azt javaslom, máskor informálódj alaposabban, mielőtt proci-OFF lavinát indítasz meggondolatlanságból. Voltak már korábban is posztok eredményekkel, amiből világosan lejön, mire képes egy 7870 alapon, annyit, amit nálad is dobott. Amúgyse értem, mi köze lenne a procihoz egy szintetikus, scriptelt benchmarknak.
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá' #21470 üzenetére
3-4 hete amikor még nem volt infó erről a reloaded bundle-ről, akkor vagy ipon-on írták hogy kaptak hozzá, vagy én kérdeztem meg a fórumban, és azt mondták, jár hozzá far cry 3 (a nem reloadedben szerepelt is az iPON hungary az amd oldala szerint, a reloadedről ezt már nem lehet elmondani)
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá' #21417 üzenetére
Nekem tőlük kártyám van csak, erről is hallottam véleményeket. Nálam eddig nagyon bevált, és az ismerősi körből is ezt hallottam, szintén VGA fronton. Alaplapról nem tudom, milyen, az Asrock van. De gondolom az újabbak már nem olyan rossz minőségűek abból sem, bár ez csak sejtés. Ettől persze lehet az embernek ez a véleménye róla, de aki bölcsebb, nem kiáltja világgá, mert konfliktust generál, más nem történik.
-
Arkennys
addikt
válasz
Bogyó bá' #21089 üzenetére
Nem voltam én olyan gazdag hogy tobbszázezer ft os gépeim legyenek
Nekem elég sokat ment, és akkoriban pár éve elég normálisnak számító videokártyával használtam. Egyik itteni szerviz is aki cégeknek dolgozik, codegent szerel be az oda rendelt gépekbe, elég vegyes összeállításokba.
Tegnap pont voltam bent beszélgetni, és ott volt egy nagy doboz, benne tápok. A cégtől jött, a bent található gépekből kiszedett elromlott tápok voltak benne. Kíváncsiságból áttúrtam, és az eredmény az volt, hogy a codegenekből volt pár 2-3 éves, ugyanennyi 5-6 éves, egy 2 éves cooler master, és kb 3-4 vegyes gyártási évszámú chieftec (többnyire 2 éves). És ők is azt mondják több tucat "próba" alapján, hogy semmi gond nincs a codegennel. Nem egy FSP, de azért nem annyira a legalja mindennek, hogy le "kodegányoljuk"
Félreértés ne essék, nem ajánlgatom, mindenki vesz amilyet akar-amire futja. De sokan úgy leszólják, hogy semmi tapasztalatuk nincs vele.
Bocsi az offért, tudom, nem ide való, de pörög annyira a fórum, hogy tán ne kövezzenek meg
-
HSM
félisten
-
HSM
félisten
válasz
Bogyó bá' #20875 üzenetére
Nemcsak 57 fokon... Csinálja ezt 55 fokon is és 65 fokon is, 2 napig csak azzal a hülye kártyával szívtam, hátha életre tudom kelteni, de sehogy se ment... Minden létező progival, meg anélkül is kipróbáltam. A szintén TwinFrozr-re való 15.15 BIOS-t is próbáltam rátenni, de nem ette meg.
Úgyhogy inkább visszavittem 3 napon belül, minthogy a nyakamon maradjon gariztatásra...
-
-
HSM
félisten
válasz
Bogyó bá' #20626 üzenetére
Érdekes, nekem ugyanezt produkálta, mint nálad. Én is próbáltam afterburner (meg mindenféle monitorozó és hasonló program) nélkül, és sajnos úgy is csinálta. Érdekes volt, van amikor 2-3 órát elment üvöltözés nélkül, néha 5 percet se. Ja, és csak terhelés alatt csinált ilyet.
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bogyó bá' #20621 üzenetére
Na, ez fura: csak akkor sz*r a ventivezérlés, ha fut az Afterburner: érdekes, egy MSI kártya nem bírja az MSI programot? Ha nincs Afterburner, akkor ugyan jóval magasabb az idle fordulatszám, viszont nincs fordulatszámugrálás, csak egyenletes növekedés / csökkenés. Ennek még utána kell járni!
-
HSM
félisten
válasz
Bogyó bá' #20618 üzenetére
Én pont ezért csináltam neki AB ventiprofilt. Minek legyen 55-59 fok a GPU, ha emellett hangos, és amikor ha hagyom 64-65 fokig melegedni, akkor lényegesen kisebb hangerővel kordában tartható a hőfok...
A furmark-al egyetértek, én is mindig először azzal ellenőrzöm a cuccaim 10-15 percig.
-
HSM
félisten
válasz
Bogyó bá' #20613 üzenetére
Nálam ezt csinálta a twinfrozr: [link]
Afterburner 42% ventifordulat, aztán 5-30 percenként 3-4 másodpercre a 42%-on fixen álló venti a mérő szerint maxon, 4500-on pörgött, majd visszament a "normális" 42%-os fordulatra. Csak azért írom, hogy időben kiderüljön (8 napon belül) ha esetleg nálad is lenne hasonló.Persze, furmark alatt normális, ha megjön a hangja, ott a twinfrozr is feltekerte a ventit bő 3000-re.
De normál használattal nem nagyon ment 60% fölé a venti, ha meg kézzel lőttem be hozzá a ventiprofilt, akkor 45% körül el lehetett lenni 65 fok körül.
Úgy már kellemesen csöndes lett volna.
-
HSM
félisten
válasz
Bogyó bá' #20604 üzenetére
Szerencsére ezért van a gari, hogyha kifogsz egy hibásat, akkor ne járj pórul...
Nekem az MSI-ből sikerült egy ventivezérlés-bajosat kifogni, szerencsére kicserélték kérésemre egy Sapphire 7870 XT-re, aminek így utólag nagyon örülök, pedig eleinte tartottam tőle, hogy Sapphire, meg főleg Tahiti-LE, de meg lehetett szelidíteni szerencsére.
A többi 70-es nekem valamiért nem volt szimpi, csak ez a kettő...
-
sakal83
addikt
válasz
Bogyó bá' #20520 üzenetére
Na azért vigyázzunk azzal
Nekem egy darab 7950et csak 4.4Ghz-en járatott i5 2500k hajt ki.
Egy húzott 7850-hez kell szerintem minimum egy 3.6-on járatott i5 2400-es
Ha meghúzod a 7870-edet, akkor AC3-ban, Hitmanban biztos, hogy lefog esni többször a GPU kihasználtságod.
Én is meglepődtem, mert egy 2400-ről váltottam 2500k-ra, és húzva bizony zökkenőmentesebben fut a Crysis 2 is
-
Tomix24
addikt
válasz
Bogyó bá' #20476 üzenetére
A nitrogén az túlzás.
Egy jól szellőző házban az enyém megy 1250-et,rokoné 1350-et.
1150-1250-et nagyon sok esetben megy a 7950-es kari. A Ramjaink 1900-at mennek gond nélkül. Persze ne legyen húszon fokoknál melegebb.Közép közép értékekkel mértem párat(saját karim értékeivel főként/I7 CPU-val ami biztosan kihajtotta), 1250/1700 - Ha van 7850/7870-ed akkor meg lehet nézni mennyire megközelíthető:
Sniper Elite V2 Benchmark Alap program beállítás - 1080p
Ez mondjuk extrém, de egy leggagyibb I5-el, és még visszább véve a karit 1200-ra is:3DMark 11 Basic Edition
Performance preset
1250-enFar Cry 2 Benchmark
Beállítások a képen. 1080p/maxStreet Fighter IV Benchmark 1080p - Minden maxon(jobbra szélre állítva, V-sync of egyedül.
Hitman - 1080p, minden maxon, a képen a beállítások.
Dirt Showdown
Minden maxon, ultra preset - 1080p - Multisampling 8f16x EQAA -
GergoHD
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest