Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
seederking #53084 üzenetére
Mehet minden maxra. Nekem úgyis csak 40 köré zuhan le néha az FPS (száguldás járművön), vinnie kell a cuccodnak simán.
A sasokról és a borzokról nagyon jókat olvasni neten. Nem tudom, hogy ennyire gáz a játék, vagy vmiféle poénnak szánták, de nehéz komolyan venni, amikor egy borz kinyírja az egész outpostot és a támadókat is.
Steve198310: Igen, írtam is.
sephi: Tessék, én (nem OFF
) ennyit hoztam ki: P8284 (975/1500MHz), P9384 (1100/1700MHz), Px: 8252(4.0GHz-en).
-
Dark KillerX
addikt
válasz
seederking #53103 üzenetére
Elhiszem,de azért ez is kellően erős,viszont jó áron jutok hozzá,szóval látszani fog a különbség így is sztem.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Amblient cucc és az anti aliasting mehet offosra..a többi meg mehet feljebb, sztem.
-
betegphiu
senior tag
válasz
anti aliasing, árnyékok meg ez a hbao,ami azabálják a gépet. offold őkrt,a többi mehet ultrára :-)
-
sepsi0
őstag
válasz
seederking #53045 üzenetére
Szerintem azért nézz meg egy Dell-t élőben! Én nem vennék LG-t megint a Dell után.
Pl. Dell-hez adnak HDMI, DP kábelt.... és a monitor felépítése sem elhanyagolható!
Én tőlük vettem, itt a PH-n is jelen vannak... nagyon korrektek!(#53046) katt777
2db konfig amin nem megy stabilan a BF3-4...
I5 4570, Gigabyte B85, 8GB Kingstone RAM (c9d3p1k2), Intel 520 120GB SSD, ....
Én sem vitázni akarok, csak segíteni másokonnekem is az volt az első az új gépeknél, hogy kilőttem a lapozó file-t...
-
sunci_02
aktív tag
válasz
seederking #53042 üzenetére
Az már jó
Én R9 270X és egy Samu 48"-on párossal játszom a Far Cry 4-et, 2 méterről nézve.
-
sepsi0
őstag
válasz
seederking #53042 üzenetére
Szia!
Én is TN paneles LG-t használtam, igaz az adatokat nézve a tiéd jobb....
Én az ajánlott Dell P2314H-t vettem. Hogy milyen a különbség? Most tervezem a 3. ilyen monitort venni és lecserélni a régit, pedig semmi baja... utána meg a 4. is cserélve lesz, csak legyen pénzem...
TN panel után az IPS sokkal teltebb, szebb... de ezt látnod kéne.
Létezik a Dell P2414H, ha kell a 24". Ha van rá pénzed szerintem jó befektetés!
Ha felmerült a csere, úgy is lecseréled. -
sunci_02
aktív tag
válasz
seederking #53040 üzenetére
szerintem gyűjtögess és vegyél tv-t!!!!!!!!!!
-
zozoz1
aktív tag
válasz
seederking #53011 üzenetére
Nem nyugtattál meg....
Eddig mindíg szerencsém volt...
Egy VGA-val sem volt gondom...Szóval nem tudom mi lehet ezzel....
-
zozoz1
aktív tag
válasz
seederking #53009 üzenetére
Nem R9 280X-ed van? Mint ha azt olvastam volna.
A véleményeknél meg a 270x és 280x-ről ír... -
zozoz1
aktív tag
válasz
seederking #53002 üzenetére
Eddig csak ott jött elő de mint írtam a villogás alapból előfordul. Látom MSI-d van. Itt egy
A véleményeket nézd
-
válasz
seederking #52996 üzenetére
En kidobnam a francba azt az egykattintos tuning boxot es beüzemelnem az Afterburnert
Mar csak monitorozasra is jo, de egeszen biztosan meg lehet vele oldani az ilyen "80 fok a GPU es üvölt a ventilator" jellegü porblemakat
Az egy-katt progi feltehetöen megemeli valamelyest az orajeleket, feszültseggel együtt. az eredmeny egy tulvezerelt kartya, minimalis sebessegnövekedessel. S reszemröl nem ismerem a kartyad vrm hüteset, amely höfok (vrm) altalaban laza 20 fokkal a gpu felett lehet föleg, ha a ramok is cibalasra kerülnek. -
seederking
őstag
válasz
seederking #52994 üzenetére
Ha a HW Info 80C fokot mutat a Gpu Thermal Dioda-ra az már gáz?
Előtte 7870-em volt az jóval hűvösebb volt,. -
do3om
addikt
válasz
seederking #52994 üzenetére
-
Qmi
tag
válasz
seederking #52918 üzenetére
HD 6850-et. Nagyon szeretem egyébként. Semmi gond nem volt vele soha.
De hát új monitor, nagyobb felbontás, nagyobb gépigény -
szivacs1987
aktív tag
válasz
seederking #52910 üzenetére
Én amikor 14.4 ről frissítettem 14.7 vagy 9 re, akkor a hdmi/dvi prioritás megcserélődött.
A tümet hasonló lett mint nálad, hogy a monitor lett a 2. és a tv az 1.-leges, és ezt sehogy sem tudtam visszacsinálni, csak úgy, hogy visszatettem a 14.4-et.14.4 nél:
1. hdmi (nálam monitor)
2. dvi (nálam tv)14. 7 és 9
1. dvi
2. hdmi -
seederking
őstag
válasz
seederking #52912 üzenetére
Rájöttem de a cpu kihasználtság hiába van bepipálva nem látom...
-
Sanyi19
őstag
válasz
seederking #52910 üzenetére
Mindig a HDMI-s az első.
-
seederking
őstag
válasz
seederking #52909 üzenetére
Egyenlőre beállítottam hogy asztal megjelenítése csak itt (monitor) és így nincs vibrálás se semmi.Majd ha filmezünk akkor meg kiterjesztem a tv-re.Mondjuk nem értem,hogy jobb klikk képernyő felbontás ablakban miért a monitorom a 2. a tv pedig az 1.
Mind1 az a lényeg,hogy megoldottam.
De köszönöm a tippeket. -
Sanyi19
őstag
válasz
seederking #52907 üzenetére
DVI kábel kihúz-visszadug (mind2 helyen) megvolt?
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
seederking #52904 üzenetére
Esetleg a képfrissítès nem egyezik?
-
Sanyi19
őstag
válasz
seederking #52904 üzenetére
DVI, HDMI? Vagy esetleg DVI-DSUB átalakítóval használnád?
Az profilodban lévő TV is rá van kötve? Azon is látszik?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
seederking #52895 üzenetére
Simán mennek annyit.
Az enyém is vigan csak en alapfesz alatt jaratom 4ghzn.
Ati driver hibas reszt nem ertem mondjuk. -
katt777
félisten
válasz
seederking #52893 üzenetére
Jóval erősebb, és nagyon jó választás!!! Proci simán visz 4.5-4.6Ghz-et (ha egyáltalán szükséges, részletek az adott topic 1. hsz-ban v. felújítandó honlapomon
), amivel a kevésbé túlhajtható Haswelleket is simán befogja (tudom, mert most az van
). Ha Virtus a lap, az még jobb, nekem azóta hiányzik, hogy Z68-as konfigom volt egyébként éppen ilyen procival. Elégedett leszel vele, az AMD driver hibáit meg semmivel nem kerülheted el, ha már megvan a kari
.
-
KilleR1888
csendes tag
válasz
seederking #52872 üzenetére
Okés,várom mi lesz az eredmény.
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #52875 üzenetére
én a 14,7 használom
3d rasterre toltam a beállítást
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #52872 üzenetére
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #52852 üzenetére
Típusa a 280x nek
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #52849 üzenetére
A szomszédnak van az. Vegyél a fx mellé inkább 280 at. Bár sok helyen annak is kevés. Na meg inkább egy Intel. 280x mellett nekem egy 2400 van. Bőven elég.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
seederking #52849 üzenetére
A lap ugyan támogatja, de kétlem hogy tudod benne rendesen húzni, örülnél ha a gyári turbot vinné.
280X mellé én minimum egy Ivy I5-öt tennék. Lappal együtt 50-55-ből megvan. -
Grave_444
nagyúr
válasz
seederking #52845 üzenetére
Akkor nem érdeme vga-t fejlesztened. A mostani kártyához is épp hogy elég a Phenom.
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #52845 üzenetére
Lassan lassan...... msi nem éppen a tuti
pontosan a hűtés miatt.
Rev 1.2 kell belőle.Bár azon is egy csipp hütetlen.
Nagyon szellős házikó kell neki. Mint Asus-nak.
A 280x bol a sapphire az ajánlott aztán jön a többi.
Táp elegendő -
Grave_444
nagyúr
válasz
seederking #52843 üzenetére
Igen ennek jó a hűtése.
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #52839 üzenetére
A 280 bol ajánlott az Asus is.
7970 szinte ugyan az mint a 280x de vannak különbségek. Meg gariban vannak még. 7970 már jóval öregebb -
Grave_444
nagyúr
válasz
seederking #52839 üzenetére
280X van egy szinten a 7970-el nagyjából. Ne keverd a sima 280-al.
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #52837 üzenetére
280x
Tri-x
Vagy
Vapor-x
Ajánlott darabok -
Repsol600
addikt
válasz
seederking #52835 üzenetére
Szerintem megéri, főleg ha nem kell sokat ráfizetni.
-
Speed®
titán
válasz
seederking #52728 üzenetére
7870ek 35 körül mennek, 280Xek meg 55ért is akadnak. Szóval max. 20k.
Más kérdés, megéri-e. Akkora javulás nem lesz, amennyit lóvéban jelent..katt777
Nyilván, én sem kifejezetten ajánlom, ha HD+ a felbontás. Kell a 2GB -
F.B.I.
veterán
válasz
seederking #52728 üzenetére
Max.25K.
-
joysefke
veterán
válasz
seederking #46707 üzenetére
Annyi esélyt adok neki a jövőre nézve, mint éti csigának az M3-ason, hosszában Pesttől Nyíregyházáig...
Szvsz lesz 1-2 AMD által erősen finanszírozott játék, ami több kevesebb buggal Mantle fölött is menni fog...
Ne a Mantle-ra alapozd a kártyavásárlási döntést
J.
-
katt777
félisten
válasz
seederking #46640 üzenetére
14.2 b6 sztem jó, csak PCI-E energiagazdálkodás biosban ne legyen aktív Intel lapon (de neked úgysem az van). Nem kevés a proci a kari alá?
-
bazsi0322
tag
válasz
seederking #38571 üzenetére
Tálcán jobb gomb a hangerő ikonra - Lejátszóeszközök - és ott a tv-t kell alapértelmezettre tenni.
Nálam így működik.#38569 kérdésedre pedig: van olyan opció ott, hogy képernyő kiterjesztése vagy micsoda. (most nem tudom pontosan). Azzal működnie kellene, hogy egyik képernyőn az asztal, másik képernyőn (tv-n) pedig pl. a játék.
-
bazsi0322
tag
válasz
seederking #38428 üzenetére
Szerintem nem érdemes drágábbat venni, ha high speed/1.4 szabvány akkor jó.
Nekem nem volt semmi gond a tv összekötésénél, összedugtam és ennyi, jó volt a hang is. -
ktg3
őstag
válasz
seederking #37928 üzenetére
Nekem így néha zörög néha nem. De egyértelműen a venti csapágy a ludas nem a borítás. Ilyen tipikus nyekergő venti hangja van.
Amúgy felhívtam a helyet ahol vettem ahol azt mondták, hogy vannak néha ilyen meghibásodások. Kb 10-ből 7-8-at gariba javítanak/cserélnek. A maradék esetben nem rendeltetésszerű használat pl hajszál miatt ment tönkre etc... A bajom az az, hogy 15 munkanap az átfutási idő ami brutálisan sok, főleg, hogy addig nem adnak semmi cserekarit.
-
Steve198310
őstag
válasz
seederking #37917 üzenetére
FHD-ban nem igazán kell az élsímítás. kimaxolva élsimi nélkül 45-130FPS között mozog az SP.
-
Dany007
veterán
válasz
seederking #37917 üzenetére
Na, ez jó hír nekem, mert nagyjából egy szinten vannak a procijaink (5800k).
Csak lenne már meg az a nyavajás 7870 is. -
LamaCube
addikt
válasz
seederking #37302 üzenetére
Szvsz
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #36475 üzenetére
A HD 4000 drivere fent van?
-
=HG=
addikt
válasz
seederking #36478 üzenetére
Szívesen segítenék, de fogalmam sincs! Viszont itt tuti jobban kapsz segítséget...
-
zserbox
őstag
válasz
seederking #36475 üzenetére
És ennek mi köze a 7850/70-hez?!
-
xrvman
őstag
válasz
seederking #36402 üzenetére
Grid 2 lemezén valszeg van directx setup exe, azt is fel kell tenni. Igaz neked újabb van, de a game avval nem tud mit kezdeni.
Ez kb minden játékra érvényes. -
zserbox
őstag
válasz
seederking #36402 üzenetére
mondjuk vedd meg eredetibe
-
MrBrook
aktív tag
válasz
seederking #34304 üzenetére
ezt értsem úgy, hogy nagyobb felbontáson csökken a cpu feladata? és jobban átveszi a vga?
bf3nál megfigyeltem ,hogy ha nincs AA bekapcsolva akkor nincs is kihasználva teljesen, viszont szűrőkkel magasabb beálításokkal már 99% körül van, akkor mondjuk nem néztem ,hogy csökken e a cpu terhelés, bár nem is fhd. -
tarBubbles
tag
válasz
seederking #34304 üzenetére
megkönnyítené a cpu dolgát? wtf! 1440*900 is nagyon szép tud lenni és legalább nagyobb az fps a kisebb felbontás miatt. nem mindenkinek kell az 1080p és nem értem, hogy miért kell mindenkit rátukmálni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
seederking #27232 üzenetére
Ez nagyon jo volt !!! Hokedli
-
belinho
senior tag
válasz
seederking #25690 üzenetére
Mit vársz szegény 7870-től, még 7970-en, gtx680-on de még GTX Titan-on is beesik az fps 30alá nagy harcok vagy robbanások esetén!
Vegyél visszább a grafikából! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #25690 üzenetére
Nem csodálkoznék, ha eljátszanák itt is, amit a Far Cry 3-nál. Az első pár héten sok stabilitási patch, hadd szívjanak a warezolók.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
seederking #25225 üzenetére
Az ilyen dolgokra figyelni kell sajnos, ha tuningol az ember, ha neked bajt okoz, akkor inkább ne használd az afterburnert.
Megjegyzésem nem bántónak szántam, csupán probléma forrásának megszüntetése volt a cél.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
seederking #25189 üzenetére
erre nem fogsz választ kapni, mert a fene tudja. ha nem fut az AB attól még valami más bőven piszkálhatja a kártyát.
ULPS driverből engedélyezve van? nincs multimonitorod/erősítő kötve hdmire pluszba?
Killer01: nem, azt jelenti, hogy a fórum egy fórum, ahova nem lehet semmit visszaküldeni. a hivatalos oldalon meg ott a support, akinek van jogosultsága visszaküldetni a kártyát, ha hibás.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #25177 üzenetére
Miben kellene itt segíteni? Az AB-hez hozzá sem nyúltál, értelemszerűen megtartotta a beállításait. Az lett volna a furcsa, ha változtatja magától.
-
törölt tag
válasz
seederking #24461 üzenetére
Korábban a 6870-es (sapphire) karimnál használtam beállított venti profilt az MSI AB-ben. Most nincs rá szükség,auto venti profil megfelelő az MSI kártyámnál. (legalábbis nekem
)
Ez alapján be tudod állítani magadnak a kívánt profilt.
-
Attix82
addikt
válasz
seederking #23748 üzenetére
Felraktam a patchet, és már a közeli kameránál se esik be az FPS a hajnál. De a Video még az eredeti TB versióval készült.
-
Exelsior
őstag
válasz
seederking #23748 üzenetére
Hát igen teszt alatt kevesebb neki az FPS. Nekem az új patchel 55fps is szépen megvan szinte mindenhol a StressFX-el.
Nagyon ritkán megy le 20-30-ra de az igaz hogy az FX nélkül sokkal stabilabb az fps nincs annyi Drop.
Lesz ez még jobb is. hajrá AMD
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #23046 üzenetére
Ki van kapcsolva.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #23000 üzenetére
Jó hogy visszafogja.
" the game will render every frame several times and than re-interperate them into one frame. The most noticable difference is that textures will be a bit smoother and have a bit less noise."
-
R3laX
addikt
válasz
seederking #22353 üzenetére
Aha köszi, és milyen fesszel próbálkozzak majd nála? Ami még lazán megy neki/mhz?
-
=HG=
addikt
válasz
seederking #22298 üzenetére
Úgy látszik Te állandóan a WC-ben campelsz !
Kukkolós !
-
kovsol
titán
válasz
seederking #22288 üzenetére
Szerintem meg összetett dolog ez a mi mi hez elég. Van egy pár játék amihez batár cpu kell, főleg azért mert szarul van optimalizálva és egy magot használ. pl Starcraft2, Skyrim, Shogun2. Szerencsére ebből van már kevesebb. Van olyan játék ami meg szinte alig piszkálja a cpu -t.
Szerintem ha valaki leírja, hogy xy játékkal szokott játszani és milyen felbontáson, akkor lehet csak belőni, hogy milyen cpu -ra lenne szüksége minimum -
papírzacsi
aktív tag
válasz
seederking #22288 üzenetére
ha jobban meg tudtam volna húzni a q9450-est,akkor még mindig meglenne.
-
Montesantos
senior tag
válasz
seederking #22231 üzenetére
fhd 24-es monitor, very high, smaa 4X
-
Apollo_21
addikt
válasz
seederking #22244 üzenetére
Biztos benne a hiba de én egyetértek veled
Másik totyikba bekérdeztem az eléggé fura kérdésemet miszerint..sem a gpu sem a cpu nem megy nagyon 80%fölé a krizis3ban, kikapcsolt antialiasting mellett max beállításokkal fullhdbe..és 30-40fps megvan simán..where is the problem?
Ha a forumban leírtakból indulok ki..akkor halál limites kéne legyen..és hibásan írja akkor a progi a terheltséget is... -
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #22244 üzenetére
Látszik hogy nem nagyon vágod a témát. Az amd sok olyan phenom 2-t adott el amiben letiltott 2 magot. De ezt a tiltást megfelelő alaplappal fel lehet oldani és sok proci unlockolás után teljes értékű phenom 2 x4 ként üzemelt. Olyan procit is lehet találni amiben még az l3 6 mb cache is le volt tiltva 2 maggal együtt és unlockolás után lett egy 4 magos meg l3 cache feloldott teljes értékű phenom 2-je az embernek.
Nekem is volt phenom 2 x3 720 procim és egy 10k-s lapban gond nélkül fel lehetett oldani a 4. magot és hibátlanul ment minden. Vannak olyan csonkítások amiket lézerrel végeznek el na akkor tényleg nem lehet feloldani a magokat.Az egy dolog hogy látod hogy 9x százalékon teker a gpu de ezt meg lehet csinálni könnyen csak vga limites beállításokat kell alkalmazni fullhd 4x-8x msaa 16x af stb. Attól még tudna gyorsabb lenni a kártyád pl egy i5-ös procival. A phenom 2 felett eljárt az idő még ha húzod akkor is.
Bf3 alatt 64 fős szerón határozottan jobb core i5-ös sandy vagy ivy procival stabilabb az fps meg persze több mint phenom 2-vel. Ezt sokan leírták már ebben a topciban is. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #22190 üzenetére
Nem tudom, én még csak az első pályán vagyok, amikor még nincs a városban..
Vagy a Vsync van bekapcsolva és azért.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #22158 üzenetére
1,3V-ot szerintem fölös neki adni plusz pár MHz-ért.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #22154 üzenetére
1,18V és +20%-on a PL.
Mennyi tudsz ott neki adni? -
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #22151 üzenetére
Kipróbálhatod, hogy a VGA-t feljebb húzod, hátha gyorsul. Nekem még akkor személyes tapasztalatom nincs, mert ma játszottam vele először.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #22148 üzenetére
Én is ilyen beállításokkal játszik, csak 1680x1050-ben és 7850@1150/1375-el. Nekem ritkábban megy 40 alá, de inkább 50 fölött van az fps.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
seederking #22148 üzenetére
Ezekkel a beállításokkal hogy fut, hogyan mozog az FPS ?
-
szasanyi
félisten
válasz
seederking #22093 üzenetére
Azt látom, és azzal nincs is baj.
A fiam gépében cserélem a GTX560-Ti 1GB kártyát, ami 1080p-ben már gyengélkedik és ahelyett akarok egy HD7870-et.
Ilyen van most 53k-ért, ezután kérdezősködtem is, de egyedül savanya rendelkezik tapasztalattal. Szerinte jó kis kártya, ő pölö meg is tartja és inkább a másik, Sapphire HD7870-et adja el. Ez pozitív, csak kíváncsi lennék konkrét C3 sebesség adatokra 1080p HIGH beállításokkal.Gaboman: láttam, de az nem jó nekem. Nem kell cifrázni, 1080p normál (gyári) HIGH grafikai beállítások kellen(én)ek.
HSM: én ki is kapcsolom mindig ha van ilyen ficsör, mert utálom.
-
Trebron09
őstag
válasz
seederking #22093 üzenetére
A "polling period"-ot állítsátok 1000-ről 3600-ra, akkor valamelyest javul a dolog. Illetve a RivaTuner SS t-ben Vector 3D-re az OSD kiíratást.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #22082 üzenetére
A trükk linkre katt majd képre jobb click megnyitás új lapon.
-
zserbox
őstag
válasz
seederking #22042 üzenetére
procit is eszi, élsimítást ne nagyon pakolj ha kell fps
-
viperabácsi
addikt
válasz
seederking #21999 üzenetére
7850 msi kártya előnyéről beszéltem , hogy vizezhető, mert van rá blokk.
-
Dealer95
őstag
válasz
seederking #21933 üzenetére
Nem, csak a legelején volt 30 közelében, deinkább 35 volt.
Utána karctól függetlenül 35-50 között, zárt térben 60-80FPS volt.
Egyszer volt egy pillanatra 27
Egyszer sem akadt be.De használja szépen az FX8320-at (4,2Ghz -> minden mag 50%+)
(FXAA-val, High textúrák, low shadows, többi medium-high-very high)
Beállításaim:
[link]
[link] -
Gaboman
nagyúr
válasz
seederking #21928 üzenetére
A grafika tényleg egyedülálló és lenyűgöző, viszont a játékmenet nem tetszik a hentelés megy benne ezerrel, közben kapott 100 golyót azt semmi mintha meg sem lőtték volna.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21928 üzenetére
Igen igen megért 6500 ft-ot.
Kulcs. Hunter Edition.
-
SetCHOO.
aktív tag
válasz
seederking #21881 üzenetére
Am3+ és valamelyik fx proci-t néztem mostanában.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21881 üzenetére
Gtx 680-nál is butítani kell.
AA megöli azt a kártyát is.
Megyek utalni megveszem a Crysis 3 Hunter Editiont. -
Gtaati
őstag
válasz
seederking #21857 üzenetére
Értem , hát azért köszi, mindenkinek!
-
Arkennys
addikt
válasz
seederking #21852 üzenetére
Igazad van, asztalit az itt várható kb linknél szereplő ár másfélszereséért nemigen raksz össze. Ez azoknak van kitalálva, akik nem csak kb max 25% ban használják játékra a gépüket, mint én, akad pénzük, és szeretnek kontrollerezni. Érdekességnek jó lesz részemről, de nem nagyon tud lázba hozni, szerintem nagy forradalmat sem fog hozni, hiába ilyen csúcsgép. Na mindegy, OFF vége részemről is, elnézést érte.
-
torma1981
veterán
válasz
seederking #21855 üzenetére
Én is.
-
torma1981
veterán
válasz
seederking #21852 üzenetére
Ja az a saccolt ár amcsiban lesz. Nálunk lesz 150k-is hidd el.
-
Arkennys
addikt
válasz
seederking #21847 üzenetére
Hát, rühellek kontrollerrel játszani, kb bármit is, ritka alkalom. Tekkenen kívül nem is használtam még
De igaz, akinek tele a bukszája, biztos beruház majd ilyen cuccba. Én nem leszek köztük az előbb említett két okból.Specifikációi szépek, de csillagászati áron lesz ez
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
seederking #21847 üzenetére
...powerful APU which combines 8 CPU cores, with a state of the art GPU...
AMD FX processzorok ideje jön úgy hallom a szélből Várjuk már az ócska konzolportokat -
Montesantos
senior tag
válasz
seederking #21783 üzenetére
Crysis3:
7870 cf Very Higt MSAA low (2x) 4X-nél szerintem akad
Gpu usage 90-99 % igaz az egyik kártya néha leesik 85-ig is
FPS: 38-50Msi-vel néztem
Használ valaki cf 7870-et érdekelnének a beállítások.
Az viszont biztos hogy a c2 jobban fut minden féle beállítás maxon van (dx11, textúra pack felpakolva)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
seederking #21767 üzenetére
Kiemelném a "feltéve" szót, én is már fél éve láttam táblázatokat, amiről aztán kiderült, valaki csak beírogatta, amit gondolt, vagy amit szeretne.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #21765 üzenetére
Majd ha lesznek valós tesztek azoknak kell hinni.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
seederking #21760 üzenetére
Igen arra.
Csuvi: Nem számítok közép felső kategóriában 2x-es gyorsulásra az elődökhöz képest.
Nekem úgy éri meg váltani egy újabb vga-ra ha megvan a 2x-es teljesítmény növekedés a gépigényesebb játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest