- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok urak, pici OFF .
Van most a RAPTR programban ez a DVR funkció, és olyan gondom lenne hogy nem ismer fel egy pár új játékot a program, és betallózni sem tudom a programba a játékot, mert nincs benne a listába. Gondolok itt pl az új sniper elit-re, és az új grid-re. Van erre valami megoldás
-
Sziasztok, lecserélném a 7870-es kártyámat, olyan kérdésem lenne hogy melyik az erősebb kártya, a 7970 vagy a 280x? Nem tudom melyikre cseréljem le.
-
válasz
Dark KillerX #49485 üzenetére
Hát akkor nem tudom nálam mi a repedt, rekedt, mocskos .....
-
Sziasztok, mi a helyzet nálatok watch dogs téren? Nálam médiumon szaggat
Érdemes valamilyen újabb drivert feltenni? Mert azért azt nem veszi be a gyomrom hogy egy i5 3570 + 7870 ne bírna egy el egy high beállítást
Ráadásul monitorozni nem is tudom az értékeket, de csak ennél a játéknál nem
-
Sziasztok, melyik most a legjobb driver a 7870-es kártyához?
-
Rég jártam erre, gondoltam rákérdezek, van már rendes MANTLE? És 7870-es kártyához érdemes felrakni? Link is jöhet, köszi előre is
-
Üdv, a 13.30 béta catalyst már tartalmazza a mantle-t? Csak mert épp most töltöm és gyanús ez az 500mb-os méret
-
Köszi, de az a helyzet hogy nem értitek a problémát. Nincs folyamatosan az a 2cm csík a monitoron, csak ennél a két játéknál. Természetesen a méretezési beállításoknál az érték maxom (nullán) van, mert ha nem ott lenne, akkor folyamatosan (windows alatt is) ott lenne a 2cm csík, de nincs, csak játékok (pontosabban ez a kettő) alatt van ott.
-
-
Sziasztok, azt nem tudjátok hogy az mitől lehet hogy 1-2 játék nem teljes képernyőben jelenik meg. Nem ablakban fut a játék, hanem alul/felül is van 2-2cm fekete rész. Játékon belül a beállítások rendesen FHD/16:9.
Találkozott már valaki ilyennel, mitől lehet ez
(válaszokat előre is köszönöm)
Ennél a két játéknál csinálja; Metal Gear Rising Revengeance, és Just Cause 2.
-
-
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy van egy 7870-es kártyám, és idáig hdmi-hdmi vel volt összekötve a monitorral, de most vettem nagyobb tv-t és arra is rákötném, és a tv-vel kötöttem össze hdmi-hdmi vel, a monitorhoz meg DVI-HDMI átalakítóval kötöttem össze, és a monitornál nincs teljes képernyő, 3-3cm van minden oldalon. De a beállításokba 1080p-t ír! Van erre valakinek valami ötlete?
-
Megoldódott a tv-vel való összekötés probléma.
Édes jó istenem, a tv-nél kellett másik HDMI lyukba kötni, és beállítani névnek azt hogy PC (a tv-nél).
Hát erre sose gondoltam volna
-
Erre senki
-
Sziasztok, összekötöttem a gépet a tv-vel, meg rá van kötve a monitor is.
Na most a tv-nél nem valami jó az illeszkedése a képnek, monitornál viszont továbbra is hibátlan, van erre valami megoldás képet linkelek a problémáról.
A bal oldalon látható a hiba, legjobban alul látszik hogy mi a gond(om).
Be lehet ezt valahogy állítani/korrigálni?
-
-
Kicsit off, de hátha érdekel valakit. [link]
HD7990
-
Leárt az msi afterburner, írta hogy frissítsem (mert ugye els em indul ilyenkor már) mondom ok, frissítettem erre az új verzióval nem tudok monitorozni semmilyen értéket sem, hiába állítom be nem ír ki semmit.
Valaki járt így?
-
-
-
-
GTA 4 alá sincs semmilyen javító (optimalizáló) cuccos? Ez is kemény 50%-ban használja ki a vga-t
-
-
válasz
- = Zk = - #29175 üzenetére
Az igen
Gratulálok akkor a fejlesztőknek
Kösz a választ
-
Kicsi off:
NFS Most Wanted (az új), tudja valaki hogy kell orvosolni az fps-droppot, rákerestem de csak nvidia kártyás megoldást találtam pedig nálam is van ez a jelenség. A vga 60% kihasználtság mellett megy és úgy ugrál az fps hogy játszhatatlan a játék.
-
-
Egy kis érdekesség a 7990-ről. Kb 260,000ft lesz és brutál erős.
-
válasz
Karesz2300 #27220 üzenetére
Tyííííí, azt nagyon nem ismerem, nem is nagyon halottam róla, de szerintem egy power limit feltolással (max20%-ot enged) meg egy 1100/1250-nel elbírkózik alapfeszen.
Próbálgatni kell, minden kártya más és más.
Esetleg keress rá külföldi fórumon, mert itt szerintem csak neked van ilyen
-
válasz
Karesz2300 #27217 üzenetére
milyen kártya?
-
-
-
Azért ez elég durva hogy az egy árban lévő kártyáknál mindig az AMD nyeri a versenyt, a játékok 90%-nál, mégis a legtöbben az Nvidia-t istenítik.
[link] <- teszt !
-
-
-
-
válasz
kockaharcos #26427 üzenetére
Tedd már off-ba a hozzászólást, és nem nehéz felfogni, csak ezt épp nem tudtam, de most már ezt is tudom, lehet írni normálisan is, én se megyek át bunkóba ...
-
-
válasz
kavics325i #26311 üzenetére
11 évesen én még azt se tudtam mi az a számítógép, szóval remélhetőleg ki fogja szolgálni a fiad igényeit
Viccet félre téve, ez a kártya még 1 darabig elég lesz neki.
Én hamarosan váltok majd egy 7970-re, de hát én már csak ilyen hülye vagyok
-
válasz
kavics325i #26309 üzenetére
Természetesen
-
-
válasz
PandaMonium #26288 üzenetére
Köszi hogy szóltál, most megyek is és felveszek a nevére 2-3 milla hitelt
Már ha az olyan egyszerű volna
-
-
-
-
Miért nem monitorozod ki hogy hány fokos a kártya? Hasra ütésszerűen meg tudod mondani hogy hány fokos? Nem is mondtad hogy uri gellerel állsz rokoni kapcsolatba
Nekem Bioshock alatt 60 fokos a kártya, ez a max, igaz húzva van, de akkor is 60fokos, és nem tartom valószínűnek hogy a házad jobban szellőzik az enyémnél.
-
válasz
Cingáriusz #25972 üzenetére
jobb az 1 kártyás rendszer, ebben az esetben
-
válasz
->Raizen<- #25967 üzenetére
Na jól van a f@szom az április elsejébe, gyerekes baromság ...
-
-
-
Persze hogy lesz pc alá, mert majd úgy csinálják meg hogy a minimum egy gtx690 legyen ami kell a játéknak, és lehet megint költeni
Én úgy is megveszem az új boxot, szóval nem zavar ha nem lesz pc-re, igaz a 4. részt is jobban szerettem egér+bill kombóval irányítani, ezek a külső nézetes játékok sajnos élvezhetőbbek pc-n az irányítás miatt.
-
-
-
-
válasz
taranis #25601 üzenetére
Szia, nekem asus 7870 dc2v2 van és ilyet csinált egy időben
Ezt néha csinálta amikor filmet indítottam, csak filmindításnál csinálta, soha máskor, se játék alatt se semmi máskor, csak és kizárólag film indításnál 10 ből 1-2x csinálta. Aztán egyszer csak abba hagyta, onnan gondolom hogy driver gond lehetett hogy én folyamatosan frissítem a drivereket és egyszer csak abbamaradt.
Szerintem nem kell aggódni, abból gondolom hogy driver hiba lesz nálad is vagy valami összeakad valamivel, hogy nekem ugye játék alatt soha nem csinálta, pedig akkor azért jobban igénybe van véve min egy sima film nézésekor.
-
-
válasz
->Raizen<- #25462 üzenetére
Nálam is
Asszem kezdek spórolni egy GTX690-re.
-
válasz
lukaszokni #25429 üzenetére
Nem sok a 69 fok, de ez a hőmérséklet, hogy kinél mennyi, ez ház függő is, nálam pl max 59 fokos a kártya, de van 6db 14 centis venti ami a levegőt kergeti, ha lekapcsolok 4-et, nálam is egyből megnő a kártya hőmérséklete, de a 69 fok az nem sok, majd ha 89 körül jársz, az már kezd sok lenni, de még azt is bírja.
-
válasz
->Raizen<- #25420 üzenetére
Márciusban kicsit korai kijelenteni hogy "év játéka"
-
-
Én igazán nem akarok trollkodni, de nem a 7870 fórumon vagyunk?
-
válasz
csucsbicep #25214 üzenetére
A milyen gépet vegyek topicba meg akarták nekem magyarázni hogy jók a sapphire kártyák, hiába mondtam nekik hogy aki vett az hamar szabadulni akart tőle, de csak csak erőltetik, rájuk hagytam, de ha meglátok azok közül egyet is itt, azzal hogy BS hibája van mit tegyen, biztos elküldöm a büdös pics.ba
-
Sziasztok végigolvastam mind a 2.000.000 hozzászólást, és láttam hogy mindenki a sepphire kártyákat fikázza.
Azt szeretném kérdezni hogy akkor ha vennék egy sepphire kártyát, az jó választás lenne?
FACEPALM
-
-
-
-
Kértem itt valakit a múltkor hogy nyomjon már 1-2 benchmarkot hogy lássuk hogy mit nyújt a 7870 CF-ben, de nem linkelt semmit, pedig többünket érdekelt volna, na mind egy.
Közbe utánanéztem, hát nem kis teljesítményt nyújt a két 7870 CF-ben.
Nem akarok mos ide linkelni semmit, de akit érdekel a téma az nézzen utána. (érdemes)
Csak azért írom ezt mert két 7870es kártya megvan 100/120 ból és brutál jó teljesítményt nyújt.
Én is inkább ráfekszem erre a projektre, mint a 7970-re.
-
-
válasz
gootibi #24620 üzenetére
Figyelj ide, most regisztráltál az oké, de olvass már vissza legalább 1-2 oldalt, nem fogunk állandóan novellákat írni 1-1 embernek mikor épp kártyát akar venni.
Mielőtt én megvettem az ASUS-t, előtte 3-4 hétig vaciláltam hogy mi legyen, olvastam, olvastam és olvastam. Majd csak 1-et kérdeztem, MSI vagy ASUS legyen.
Mindenki ASUS-t javasolt, tehát azt vettem.
Olvass vissza és kész.
-
-
-
-
raka taka bumm bumm
Average FPS: 39.8
Minimum FPS: 19.6
Maximum FPS: 350.6Number Of Frames: 3051
Average Frame: 25.105ms
Minimum Frame: 2.853ms
Maximum Frame: 50.900msMachine Name: gyuribácsi
Monitors: 1
Operating System: Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit
System RAM: 8137MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1191
Dedicated VRAM: 2029MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
-
-
-
-
válasz
->Raizen<- #24437 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem egyáltalán nem tetszik. Nekem a Far cry és a hozzá hasonló stílusú játékok jönnek be. Az ilyen nano ruha meg egyéb blőd ökörségek nem vonzanak.
Na meg hát ugye a best az ARMA 3
-
válasz
fenergie84 #24432 üzenetére
Hát a crysis3 nálam csak tesztelgetés céljából volt fent
-
-
-
-
-
-
-
-
Akkor más kérdés, lehet ilyen backplate-et venni a piros kártyáinkhoz is, vagy ez csak Nvidia kiváltság?
-
Sziasztok, kicsi off.
Az alaplapom specifikációjánál ezt írja
Ha beteszek a mostani 7870 mellé még egyet, akkor kitudom rendesen használni, vagy ahhoz alaplapot kéne cserélnem?
-
Na, még mielőtt megköveznétek, én kérdeztem valamit valakitől, majd mindenki hurrog, de akit kérdeztem az nem tudott rá válaszolni
Mondja azt hogy menjek a picsába, vagy valami, de ne mások mondják már meg neki a választ, mert ez így nem ér
Na OFF vége:
-
Na akkor vérpistikéknek.
Az hogy az alaplap hány fokos, meg mennyi ram van használatban teljesen felesleges a játékok alatt.
Egy játékot sem láttam mág ami 4 giga ramnál többet használt volna, sőt ...
A proci is nálam videórenderelésnél pörög 100% és a ram kihasználtság itt is maximumon van.
De játékok alatt?
Teljesen felesleges.
-
-
válasz
RetepNyaraB #23778 üzenetére
Régebben meg nem is volt rezgéscsillapító (bizbasz) és mégis megvoltunk
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest