- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Bizonyosan nem stabil a driver, ha az eddig stabil emelt órajelekkel ezúttal nem az. Nálam pl. Thief Mantle-ben artifactel folyamatosan a kép, míg régebbiekkkel nem tette.
A bios szintű hibában én sem feltétlenül hiszek, de rendszerösszeomlást simán okozhat egy AMD meghajtó, én is belefutottam már. A szép mindig az, hogy csak bizonyos konfigokon, bizonyos beállításokkal jönnek elő a hibák.belinho: nV driver esetében ez sem probléma.
-
Dark KillerX
addikt
Nekem is ez a szimpi
Steve198310 Jó lenne az is , csak az már drága,tényleg nem szeretnék annyival többet rádobni,és bizony már ezért is herélés lesz,ha asszony megtudja
R3laX Nem szeretnék tényleg annyit kiadni érte,és nem tudom hogy egyáltalán a tápom elbírná-e a karit,mert 12V-on 365W-ot ad le,így necces lenne
Ja és persze még a házat is faragjam szét,na ennyit én nem fogok szenvedni,szóval marad az Asus!
-
odorgg
addikt
Bedobtam, most várok a gyakorlati tapasztalatokra.
Alapértelmezettként 10 perc tétlenség után kapcsol ki a monitor, 20 perc után a konfig alvóba megy.
Sajnos sokszor van hogy elmegyek iszok egy kávét, vagy átugrok szomszédba és hasonlók, közben tullépem a 10 percet, de a 20-at még nem, vissza érve egérmozgatásra a monitor nem ébred fel. Vagy épp torrent fut a háttérben éjjel, és monitor lekapcsol, de reggel már nem ébred... -
letepem
aktív tag
Nem tudom, hogy te ezt hogy idezted elo! Nekem volt 4850-em legacy driver win 8 tokeletesen felebredt majd volt egy 5870 vagy 50 nem tidom pontosan. Az is felebredt semmi hiba 12.xes driverrel. Tobbek kozott kidobom tvre is a kepet ha kell... Most van egy 7870-em (13.12) His gyartasu es eddig a ket honap soran egyszer sem "maradt standbyban" a monitor ! Lehet en vagyok csak szerencses! Zero eddig prima!!
-
RMZ250
senior tag
Nekem tetszik úgyhogy megveszem. Regisztráltam a bétára, de nem kkaptam kulcsot. A fórumon írták, hogy lehet kérni az EA-tól hozzáférést. Írtam a supportnak és pár óra múlva ott volt az accomon. Tegnap óta viszont nyílt lett a cucc úgyhogy elméletileg minden Origin accon meg kéne jelennie.
swagger55 jaja, megnéztem 4x élsimivel és úgy meg-meg reccent mert 2 giga fölé ment a memigény.
-
katt777
félisten
-
Apollo_21
addikt
Felette lévő sata csatiba? a régi dcuIiből kiindulva, ami nekem is van...nemhinném h felér a felsőig...oda ha áttudnád tenni, még megmenthet
Sínnél nemfog feljebb lógni semmi..itt egy kép. Ha szerencséd van, pont belehet még dugni.
Mondjuk énsem szeretek, "talán"-ra vásárolni vmit.
[link] -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Az a sata csati sztem útban van..nemkicsit..., Asrpcl azt írja a felső 3.0 x16os a második az 2.0 x16...remélem jól értelmeztem, és akkor megoldódott
1 x PCI Express 3.0 x16 slot (PCIE2: x16 mode)
- 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (PCIE3: x4 mode) Az x4 mode sztem az csak többkártyás rendszerre vonatkozik..Nemtudom mennyire veszi vissza a teljesítményt, már ha ez érezhető.
Valahogy megkellene old hogy máshova kösd azt a sata eszközt ha lehetséges. -
miresz
veterán
Én az X-et venném:
Jobb hűtés,jobb VRM rész 2x6 pines táp csatlakozó.
-
zserbox
őstag
az emulációt nehez oldaná meg erőből a kártya(gondolom PhysX-re gondolsz), mert az cuda mag hiányában a procit dolgoztatja, de nagyon
(#32245) Algotis
nagyon bonyolult lenne kideríteni....
csinálsz egy tesztet 1200on meg egyet 1300-on azonos GPU órajelel és meglátod van e különbség(nem lesz) -
Zigi
senior tag
Üdv a clubban
Semmi hátrányát nem látom én sem az 1 G-nek. A szemednek higgy a többi csak marketing duma, a metro LL sem eszik többet 1G ramnál és én még nem láttam sem micro lagot sem késöbb kirajzolódó textúrákat sem. A 13.4-es driver teljesen jó, én tesztelés során feltettem a 13.5 beta-t és az is jól működik.
-
-
MZsoltee
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged