- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. BF3 ba azt vettem észre, hogy ha messziről távcsővel nézelődök akkor elég durva grafika hibák jönnek elő. pl a hirdetőtáblán átvillog a merevítő fém szerkezet, vagy volt olyan, hogy egy nyitott garázskapu fölött elkezdett villódzni még 1 garázskapu, kerítésen átvillog a mögötte lévő vízszintes merevítő fa vagy mi. Szerintetek mi okozhatja ezeket? Ha közel megyek akkor nem látom a hibát, csak messziről... Powercolor 7870 1150/1400 ( ha lejjebb veszem akkor is csinálja). Driver? Win 8?
-
Anaren91
senior tag
válasz
pr05p3c #38592 üzenetére
Oké köszi a gyors választ
Esetleg azt nem tudod h van e lehetőség arra hogy hálózaton keresztül streameljek a tv re filmet, hogy ne kelljen az emeletről lehurcolászni a gépet amikor filmezni akarok...t-home os box al van összekötve a tv amibe ugye megy a net kábe és az van hdmi vel rákötve a tv re. Vagy ha a boxból kihúzom a kábelt és rádugom a tv re(a netet) akkor esetleg úgy valahogy.
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Bocs h ide teszem fel a kérdésem, nem egészen ide vág, de a 3d topik nem igazán pörög... Szóval van egy 7870 es kártyám, szeretném rákötni a 3d tvnkre a gépet és 3d filmet nézni. Namost ugye van 3d film a gépen (ami bal-jobb oldalra van szétdobva) és a tv is támogatja ezt a formátumot. Elég csak rákötni a gépet, elindítani a filmet mondjuk Splash pro ba és a tv t átrakni 3d re és jó lesz? vagy kell még valamit csinálni?
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. A következő lenne a problémám. Felraktam a Crysis 1 et és ha felveszem full hd ba a felbontást a kép összeugrik és fekete keret lesz a kép körül. Próbáltam már mindent sehogy nem tudtam eltüntetni. Eddig csak ennél jött elő ez a helyzet. Tudna valaki segíteni, hogy mit tudnék ezzel kezdeni? Elég idegesítő h 2 ujjnyi vastag keret van a kép körül:S
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Nem egészen ide tartozik a kérdésem de reméltem h itt tudtok nekem segíteni. A következő lenne a problémám. Van egy 7870 es kártyám meg mellé egy LG IPS 224 es monitorom. Régebben szedtem le hozzá valami monitor profilt és azóta valamiért nagyon sötét a monitor... Azóta már egy párszor újra raktam a gépemet de még mindig sötét a kép a monitoron...Játékokba pl most a Saints Row 4 ben amikor a brightnesst kellene beállítani azt írja h addig húzza a fényerősséget amíg a középső ábra látható nem lesz... Na nekem ha csutra felhúzom a játékban akkor nem is látszódik a középső ábra csak az első az is halványan... Tudna nekem esetleg valaki segíteni?
-
Anaren91
senior tag
válasz
PandaMonium #29052 üzenetére
Hmm amikor én is rákötöm otthon dvi átalakítóval a második monitort a gépre akkor én is észre vettem, hogy homályos a monitor. Már régóta tekeri az agyam h mi lehet a gond
De akkor ez nem csak nekem van.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Apollo_21 #28890 üzenetére
Most wantedbe még egy 80k s procival is ingadozni fog az fps ed... nem a procid kevés ahhoz a játékhoz, hanem maga a játék vacak. EA fórumon megy is az oltás az EA nek, hogy kezdjenek vele valamit mert teljesen optimalizálatlan. Mivel a konzolokon max 30 ra limitálták az fps t így pc n ahol több is lehet az fps mint 30 össze vissza ugrál az fps. Írták, hogy a legújabb pecsbe egy cfg szerkesztésével le lehet lockolni 30 ra az fps t és úgy megy stabil 30 fps en. Ennyi a max amit ki lehet hozni belőle pc n.
-
Anaren91
senior tag
válasz
emiki6 #28502 üzenetére
Akkor varázsmonitora van...Ha lehetne sima monitoron 3d t nézni 200 ft os szemüveggel nem, árulnának 3d tv ket meg monitorokat. Én akkor is úgy tudom hogy ahoz h azzal a szemcsivel te tudj 3d t nézni olyan monitor kell ami támogatja a passzív 3d t . De majd az okosabbak megmondják.
-
Anaren91
senior tag
válasz
emiki6 #28497 üzenetére
Hát sima monitorral ami nem tud 3D t biztos hogy nem csinál neked stereo 3d t... Sima monitorral max azt a piros kék vagy cián vagy mi 3d t tudsz csinálni de hogy stereo 3d t nem az tuti... Nekem is van mozis szemüvegem ha arra a műanyag fekete izére gondolsz ami kb 250 forint de azzal nem lehet 3d ben nézni sima monitoron. Azzal max passzív 3d s monitoron tudsz 3d ben nézni filmet/játszani és pont azért mert van egy olyan réteg a monitoron ami szétválasztja a képet a szemüvegnek. Próbáltam már én is.
Tridefnek tök mind 1 szerintem, hogy mire kötöd a géped, csak tudja a 3d t.
-
Anaren91
senior tag
válasz
aleister #28493 üzenetére
Hát fogalmam sincs. Annyit tudok, hogy nekem úgy jött össze a 3d, hogy a programot beállítottam, hogy 2 részre bontsa a képet (nem tudom, hogy ez melyik 3d de asszem left right ) meg a tv n is beállítottam ugyan ezt és kész. Játék közben a numpadon lehet előhozni a program beállításait, ott kell beállítani játék közben ezt a 3d beállítást és megy ennyi. De ha nem jön össze majd csinálok hozzá egy leírást.
Dirt 3 Showdownt, DMCt, FC3 at, Crysis 2 őt, Lego Batman t próbáltam ki vele és elég durva volt a látvány
De ha hazamentem tolok majd egy ki TR t is kíváncsi vagyok arra is
-
Anaren91
senior tag
válasz
emiki6 #28484 üzenetére
Gondolom a haverodnak akkor valami passzív 3d s monitorja van ahol a monitor teszi át 3d be a cuccot és nem a kártya...Nvidiás 3d hez kell egy 3d vision kit meg egy min 120 Hz es monitor. Mozis 3d s szemüvegek csak passzív 3d monitorokkal mennek. [link]
(#28490) aleister AMD nél kell egy 3d s tv nekem pl samsung aktív 3ds tv van. Letöltöd ezt a tridef 3d progit. Ebben minden játékot be lehet rakni a program meg fogja és átrakja 3d be. Kicsit a beállításokkal kell szöszmötölni, de nekem egy fél órán belül összejött. De ha gondolod holnap felrakom megint meg összekötöm a tv vel a gépet és leírom mit hogyan.
-
Anaren91
senior tag
válasz
emiki6 #28466 üzenetére
Nvidiánál ahhoz, hogy neked 3d d legyen kell venned 40k körül egy szemcsit plusz valami kis adaptert+ egy nvidiás 3d t támogató monitort. Ez így kb 100k fölött van. Javítsatok ki ha tévedek. Én múltkorába levittem a gépem rákötöttem a 3d tvnkre és a Tridef 3d nevű programmal minden tolható 3d be... Én a DMC Devil may cry t próbáltam ki odabszott a látvány. [link]
-
Anaren91
senior tag
válasz
bombibmw #28423 üzenetére
A pizza gép teljesen jól működik, hordozható és minden megvan benne egy helyen
majd jön rá a borítás meg a festés és még szép is lesz
Jövőhéten belepakoljuk még a hangszórókat is és nagyon korrekt kis netezős/zenélős pc lesz
(#28424) Apollo_21 Nekem a legújabb peccsel volt lefuttatva. Csak az istenért nem tudok printet csinálni játék alatt...
-
Anaren91
senior tag
válasz
lukaszokni #28362 üzenetére
Egyáltalán nem melegszik jobban mint más 7870 ese. Legtöbb játéknál 60-max 65 fokig megy fel. Crysis már izzasztja kicsit de ott is max 70. De szerintem másnak is felmegy Crysis alatt 70 ig.
Ha meg megcsinálom a házat is ,hogy normális szellőzése legyen szerintem még ennyi se lesz a hőfok.
-
Anaren91
senior tag
válasz
lukaszokni #28346 üzenetére
Szerintem maradhat így. Nekem a gyári backplate sincs kifurkálva, igaz nekem fémből van rajta.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Algotis #28328 üzenetére
Nem lesz benne vga. Ez egy 2005 ös kis irodai gép volt. Haver csak netezésre /zenehallgatásra használja a koli szobában lévő kis barkácsműhelyében
Sok sok pálinka kellett hozzá
Egy jól sikerült születésnap ünneplése közben kezdtünk el ötletelni, hogy mit is kéne csinálni ebből a sok pizzás dobozból. Csináltunk videót is majd fellövöm youtube ra aztán belinkelem azt is.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Algotis #28323 üzenetére
Teljesen
Ma fejeztük be, működik rendesen és még a hűtése is jobb így a gépnek mint a régi kis kuckójában
Sok sok pálinka hozta az ötletetNa meg, hogy unatkozó kollégisták vagyunk akik nem tudnak mit kezdeni az üres pizzásdobozokkal
De itt a megoldás
Ha tudunk szerezni olcsón lcd monitort megy bele az is
(#28325) kovsol Az úgy nem poén
-
Anaren91
senior tag
Látom igen csak megindult a 7870 vs 7870 XT (LE) vita
Majd holnap tolok én is egy tesztet TR be megnézem az én kártyám mit dob
-
Anaren91
senior tag
válasz
Steve198310 #28165 üzenetére
13.4 es driver van most fent de nem a géppel van gond hanem a játék egy kalap sz... EA forumán is megy a flame hogy csúcs gépeken droppolja az fpst a játék, mert ez is már csak egy vacak konzol port és mivel konzolon 30 fpsre van lekorlátozva így nagyobb fps en droppol. Írták hogy configfájlba át lehet állítani fix 30 fps re és úgy megy normálisan a játék, de számomra élvezhetetlen 30 fps el a játék úgyhogy megvárom, hogy kiadjanak hozzá egy frissítést.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Steve198310 #28147 üzenetére
12.11 óta egyre rosszabbul bírja a kártyám a tuningot... Nekem is vissza kellett venni 1200/1400 ról mert kékhalált dobott NFS alatt. Bár cserébe gyári tuningon is szebben futnak a játékok az új driver alatt de akkor is bsza az agyamat, hogy lehetne még rajta rántani csak hát a driver összeomlik meg kákhalálozik meg minden kínja van...
-
Anaren91
senior tag
válasz
Trailblazer #28122 üzenetére
+20% power limit rá van tolva? Nekem is fagyott gyári tuninggal a kártya amíg nem toltam fel a powerlimitet. Mondjuk ez a gond is csak a 13.x szériás driverekkel jött elő....12.11 el vígan ment a tuning.
-
Anaren91
senior tag
Az új NFS Most Wanted nektek is piszkosul dobálja az fps t vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? Rohadtul idegesítő amikor megy 60 fps el és leesik 30 ra utánna felugrik 50 re meg le 40 re és visszaáll 60 ra...
-
-
Anaren91
senior tag
válasz
RetepNyaraB #28016 üzenetére
Nekem a rendes honlapról leszedett Aida trial is volt, hogy 9 fokot írt a cpu magokraXD De am nem hülyeséget ír a program, hanem biosba be volt állítva a cool'n quiet akármi és ugye ha nincs agyonterhelve a proci akkor leveszi az órajelet 1400MHz re meg a fogyasztást is és így nem melegszik annyira a proci.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Looserke #28015 üzenetére
Sapphire fórumon is erre panaszkodik a srác, hogy felhúzta a kártyáját egy kicst és ugráll a kárty MHz e. Valami olyasmit válaszoltak neki, hogy a boost kavar be, mert hiába húzza fel a kártyát x Mhz ekre a boost ugye 100% os használtság mellett bekapcsol és belövi a boost órajeleket ami alacsonyabb mint amit ő beállított. Magyarul a boost felülírja a beállított értékeket. Szal ha beállítod a kártyát pl 1200/1400 ra akkor 100% nál bekapcsol ugye a boost és belövi a boost órajelet ami 925/1500. [link]
Amúgy a Powercolornak is van tuningprogramja próbáldd meg azzal Power Tuner
-
Anaren91
senior tag
válasz
RetepNyaraB #28013 üzenetére
Hát ha abból indulsz ki, hogy Magyarországon az emberek hány % a veszi meg akármelyik windózt is eredetiben akkor kitalálhatod honnan van
Gondoltam előbb kipróbálom, hogy milyen, nem adok ki fölöslegesen pénzt ilyenekre.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Steve198310 #28011 üzenetére
Hát nálam az csapta ki végkép a biztosítékot, hogy hiába vagyok rendszergazda, de amihez rendszergazdai jogosultság kell( ott az a hülye sárga-kék pajzs) nem tudom használni...Ilyen, hogy win tűzfal beállítások, vagy frissítések felejtős...hiába kattintok rá nem történik semmi. Na mind 1 megy a levesbe.
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
válasz
athomi #28003 üzenetére
Na a Microsoft megint meglepett
Tolom nagyba Crysis 3 at egyszer csak beakad a hang piros képernyő, majd kb 5mp múlva restart... Az istenért nem akar stabil lenni a tuning win8 alatt az új driverral...De a kreativitásukat értékelem ismét rám hozták a frászt ezzel az új "piros halállal"XD A kék úgyis uncsi volt már... Hétvégén repül vissza a win 7 hátha az jobban szereti ezt a drivert, mert am tényleg látványosan folyamatosabban megy a Crysis ezzel.
Szerk.: Új ra akartam kattintani nem a válaszra...még reggel van.
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
válasz
Bálint85 #27956 üzenetére
Lehet csemegézni szerintem egyikkel se jár rosszul. Asus valamivel halkabb mint a Giga, viszont a Giga egy picivel talán jobban hűt. Az MSI is jó kártya úgyhogy amelyik tetszik neki.
Fogalmam sincs mi a különbség a DP és a mDP között de szerintem nem sok..Bár a legtöbb monitoron egyik sincs szal tök 8.
-
Anaren91
senior tag
válasz
kovsol #27940 üzenetére
Aham hát biztos az én fx 6200 am 70 fok felett se kapcsolt le.
Más: Bocs az offért de ez a topic jobban pörög mint az os es és hátha tud valaki segíteni. Valaki árulja már el nekem hogy win 8 alatt hogy az isten nyilába lehet valamit is letörölni a gépről? Mert programok eltávolítása menüben még véletlenül sincs eltávolítás gomb....jobb gombal ha rákattintok akkor előjön 1 opció h eltávolítás de nem történik semmi...komolyan szétbsz az ideg.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Foxmulder89 #27935 üzenetére
80 fokig?? Az azért kicsit meredeknek hangzik nekem...én max 60-65 ig engedném...A 80 szerintem nagyon sok.
-
-
Anaren91
senior tag
válasz
Zirowe #27888 üzenetére
Őszintén fogalmam sincs,hogy mi az a Litecoin meg mit csinál de az ilyen pixeleződés általában memória hibára vagy driver hibára utal. Mivel frissítetted a drivert is az kilőve. Ez a cucc megterheli a VGA-t? Játékok közben előjön? Mert ha nem akkor lehet hogy csak a böngésződ vacakol... Nézd meg másik böngészővel is.
(#27891) Looserke Aham hát akkor lehet rossz hírem van, mert ha ennyire terheli a kártyát akkor lehet megolvadtak a kis forrasztások amik összekötik a memóriát a nyákkal... Lehet reballozni kellesz a kártyádat:S A kártya hőmérsékletét nem nézted miközbe futtattad ezt a cuccost? Nem volt túl meleg?
-
Anaren91
senior tag
válasz
Trailblazer #27886 üzenetére
Akkor nincs más választásom....megveszem az AMD t...
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #27883 üzenetére
Komolyan szétbsz az ideg hogy érted 12.11 el ment minden frankón még a tuningot is bírta és akkor még azt se tudtam hogy mire jó AB ben a power limit úgyhogy nem is nyúltam hozzá...Felrakom a 13.1 et erre alap órajelen(1150/1200) összeomlik a driver... Most megint kiadnak egy újat és ez is hurka... Komolyan mondom megtanulok programozni és írok magamnak 1 drivert...
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #27879 üzenetére
Nem tudom nekem az összes WHQL beadja a derekát tuning alatt úgyhogy most kipróbálom a bétát... Elég idegesítő LoL közben hogy egyszercsak fogja magát megakad a kép és leesik az fps 140 ről 20 ra....lehúzom tálcára és látom, hogy az illesztő összeomlott...
Bár még azt megpróbálom, hogy újrarakom a LoL t mert win 7 alatt volt telepítve aztán újraraktam a gépet win 8 ra és 2 partícióm van úgyhogy a LoL nem raktam újra...Szerintetek ez okozhatja a gondot? Mert mondjuk Race Drive Grid realism mod al nem hozta elő ezt a problémát, bár nem mai játék, de a LoL nál jobban néz ki...
-
Anaren91
senior tag
válasz
belinho #27873 üzenetére
Tök fölösleges ilyeneken vitatkozni. Van olyan játék ami az Nv nek fekszik jobban meg van ami az AMD nek. Még csak most jött ki a kártya normális driver sincs hozzá. Biztos fog még sokat javulni a 7990 teljesítménye új driverekkel... Crysis 3 ba is több mint 50% os gyorsulást hozotak az utóbbi driverek szal ezek a tesztek még korántsem reálisak szerintem.
-
Anaren91
senior tag
válasz
alien_ #27868 üzenetére
Vortex II Nézdd végig ezt a tesztet
Pl az én kártyám itt minden játékban meg tesztben vagy veri, vagy kb azonos szinten van a 7950 el. És a játék tesztekben alapon megy a kártya (jó úgy is OC de még van benne tartalék bőven). Nyilván ha a 7950 is húzva lenne akkor nem ilyen lenne a helyzet de ki tudja
Most 1200/1400 on megy a kártyám de bizsereg az ujjam hogy nyomjam még neki
kíváncsi vagyok, hogy hol a vége
A tesztben a kártya 1245/1505 öt ment max, hátha az enyém tud többet
De am milyen drivert használsz? Lehet amiatt kevesebb a pontod.
-
Anaren91
senior tag
Most lefuttattam megint a linkelt 13.4 es whql el driverral. Az előző a 13.3 beta 3 assal volt.
Kicsit javult a helyzet.
-
Anaren91
senior tag
Csináltam már én is egy et igaz csak 1 kártyám van de win 8 alatt futott le kíváncsi vagyok ez mennyire számít jónak
(#27854) Edy92 Settings/Unlock Voltage Control pipáld be
-
Anaren91
senior tag
válasz
Trailblazer #27818 üzenetére
És melyik a jobb a WHQL es 13.4 vagy a 13.5 beta?
(#27817) iTzTiGeR Na örülök, hogy meglett a hiba
Remélem ha kicserélik jó lesz minden
-
Anaren91
senior tag
Tudtok esetleg olyan programról/módszerről amivel el lehet azt érni amit a vsync csinál a játékokban, hogy megoldja a kép húzásának problémáját a nélkül,hogy lekorlátozná az fps t? Eléggé idegesít,hogy pl LoL ba is amikor húzom a kamerát a kép teteje és alja külön mozog, az alsó rész késik egy kicsit... ha meg bekapcsolom a vsyncet akkor meg késik a játék...mármint felviszem az egeret,hogy arrébb húzzam a kamerát, de van egy kis késés. Hiába vittem fel az egeret, késve viszi arrébb a kamerát. Lehet kicsit érthetetlenül fogalmaztam meg de nemtudom másképp leírni
-
Anaren91
senior tag
válasz
Dealer95 #27811 üzenetére
Hát nálam a mostani beállítások mellet, 1263mV 1200/1400 max 65 fokos a kártya 40-50% os ventihasználat mellett és semmi hangja nincs. De mondjuk amikor vacak volt rajta a paszta és melegedett mint a kályha a venti meg 100% on tekert akkor se zavart a hangja mert vagy fülesen játszok vagy szól a zene szóval számomra ez nem téma.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Looserke #27809 üzenetére
Hát nem tudom kinek mi...számomra akkor is annyira elenyészőnek tűnik ez a fogyasztás, hogy nem éri meg belefektetni az energiát abba, hogy most tesztelgessem,hogy még meddig stabil...Mondjuk a lustaság is beszél belőlem de inkább mással ütöm el azt az időt amit a tesztelgetésre fordítanék. Mennyi lehet 1 hóra kivetítve az ezzel nyert megtakarítás? 300 ft?
Gratula a kártyához, használd egészséggel
Nekem is Powercolor van és nem bántam meg
Bár nekem sima 7870.
-
Anaren91
senior tag
válasz
nandi17 #27805 üzenetére
Hát szerintem elenyésző mennyiséggel fog kevesebbet fogyasztani..Nem tudom pontosan, de nem is értem az embereket hogy mire fel ez a nagy alulfeszelés mizéria. Jó hűvösebb a kártya.. de nekem így is bőven megfelelő értéken van max terhelés alatt is. Annyival meg nem hiszem hogy kevesebb lesz a villanyszámla hogy ilyenekkel foglalkozzak ha alulfeszelem a kártyát...
-
Anaren91
senior tag
válasz
Steve198310 #27788 üzenetére
Hmm lehet igazad van, én csak az alapján írtam amit a srác írt le. Ő írta, hogy amikor lemeradt a tápcsati akkor sípolt a lap, amikor bevolt dugva minden frankón akkor nem sípolt viszont kép sem volt.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Trailblazer #27760 üzenetére
Nekem most az AMD honlapjáról leszedhető 13.3 beta 3 van fent. Amit linkeltél ápr 16 os driver javít valamit 7870 alatt teljesítményben?
(#27762) Steve198310 Akkor sípolt csak a lap neki amikor elfelejtette bedugni a tápcsatikat a kártyába.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Steve198310 #27750 üzenetére
Akkor végkép passz.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Uzumaki #27744 üzenetére
Max még azt tudom elképzelni hogy valami okból kifolyólag a kártya nem tud teljesen becsúszni a pci-e slotba. Nézdd meg hogy nem e akad meg a gépházba valahol berakásnál. Nekem is volt olyan hogy beraktam a hangkártyát azt hittem hogy jó aztán még lehetett volna tovább tolni csak el volt ferdülve a lemez az alaplapi tálcánál ott ahova az 1 es ábra kis pöcke ment volna.
Vagy nézdd meg hogy a 2. karikánál lévő cucc miatt be tud e menni rendesen.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Anaren91 #27740 üzenetére
Aham most látom hogy hülyeséget írtam... Csak azt néztem h FM2 es lapod van asztem hogy valami APU s proci van benne...Akkor fogalmam sincs szerintem is lapot gariztasdd akkor, mert ha elküldöd a kártyát ami másik gépbe működik akkor valószínűleg a szervízben is fog és visszaküldik neked hogy nincs semmi baja.
Szerk.: Bár ha a 7750 meg megy a lappal akkor meg valszeg a lapot is visszaküldik:S Nemtom írd le hogy mi a problémád a boltnak és küldd vissza a lapot is meg a kártyát is és úgy nézzék meg hogy miért nem megy az a kártya abban a lapban. Más elképzelésem nincs sajnos.
Esetleg tegyél fel képet arról hogy hogyan van beszerelve a kártya a gépbe hátha észreveszünk valamit ami elkerülte a figyelmed.
-
Anaren91
senior tag
[link] Na így kell hűvösen tartani a kártyákat
Igazi zseni a srác
-
Anaren91
senior tag
válasz
Uzumaki #27739 üzenetére
Azt nézd meg még esetleg hogy ha bent van a kártya akkor az alaplapi kimeneteken ad e képet. Mivel a procidba van integrált vga lehet hogy alap esetben arról akar képet adni. Tedd be a kártyát viszont a monitort az alaplapira dugd. Írtad hogy mintha a biosba be tudtál volna lépni csak nem volt kép. Ebből gondolom hogy azon a kimeneten ad képet ami a lapon van. Rákötöd a monitort, belépsz biosba és átállítod elsődleges vga nak a dedkált gput és csoki. 7750 el lehet hogy valamiért alapból átállította a bios ezzel meg valamiért kínja van..
-
Anaren91
senior tag
Még annyit offolnék, hogy szerintetek barátnőm laptopján megdobhatná az fps t ez a kis progi? Mert LoL ba igen csak szeret neki low beállításokon is leesni 20 fps re.
Jah és ahogy néztem a videót annyit csinál ez a progi ahogy észrevettem hogy nem hardveres VSync et használ hanem valami virtuális izét így nem korlátozódik le az fps a monitor frissítésére hanem mehet szabadon és még a képet se húzza játék közbe mint általában amikor kikapcsolod a játékban a vsync et.
(#27682) zserbox Ahham most jöttem rá hogy ehhez kell prociba épített igp is
ok akkor ez nálam felejtős.
Nekem bejön am az a kütyüTiszta Mass Effect
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #27666 üzenetére
Aham de a honlapon meg épp azt reklámozzák ezerrel hogy játékok közben csinál valamit amitől kevesebb lesz a lag meg több fps lesz. Na mind 1 am sincs ilyenekkel gondom de azért érdekelt hátha engem is megdobott volna egy-két fps el
De ha bugos akkor hagyom.
(#27668) Ágógreen Ilyen házam lenne nem bírnám megállni hogy ne tömjem tele ventikkel
Engem nem nagyon érdekel milyen hangos a gép úgyis elnyomja a mötál
Szerk.: Am a beállításokat veszi lejjebb és úgy optimalizálja az fpst?
-
Anaren91
senior tag
-
Anaren91
senior tag
válasz
fenergie84 #27646 üzenetére
Közben megtaláltam a prohardveres leírást a témáról. Nem csak át kellett kapcsolni hanem flashelni a biost ezért volt jó a 2 bios mert ha nem sikerült akk még vissza lehetett állítani. De akk a 7850 ről már lézeresen levágták a shader procikat. Kár pedig milyen karaj lett volna ha meg lehet csinálni
Szerk.: 7850 be is van 2 biosos (bios kapcsolós) mégse csinál belőle 7870 et
-
Anaren91
senior tag
Hmm most jutott eszembe, hogy régebben mint ha azt olvastam volna, hogy a 6950 es radeont unlockolni lehet 6970 essé. Mármint a 6950 be fel lehet oldani a shader processzorokat. Szerintetek ez a 7850 esekkel is megcsinálható? 6950 nél csak fel kellett rakni a 6970 es biost és elvileg működött.
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #27605 üzenetére
Igen az még szerintem se sok későn olvastam el a hsz ed azt hittem hogy 1.3 ig akarod tolni. Most megnéztem az én kártyámat nekem MSI AB engedi 1300mV ig. Jelenleg nekem is 1263mV n megy a kártya bár nekem 7870 em van. Így max 65 fokig megy fel a kártya ha nincs fent a ház oldala. Majd ha megcsináltam az alsó,felső ventiknek a helyet meg beszerelem őket akkor szerintem még annyi se lesz.
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #27595 üzenetére
Jó az Asus úgy adja mert gondolom ők kitesztelték a saját kártyájukat és bírja... Szerintem a többi gyártó nem véletlenül nem engedi tovább húzni lehet hogy más alkatrészeket használnak mint pl az Asus és azok megadják magukat. De ez csak az én véleményem, nem értek hozzá de hajrá remélem sikerül anélkül hogy tönkremenne a kártyád
-
Anaren91
senior tag
válasz
- = Zk = - #27438 üzenetére
CF hidat rátetted a kártyákra?
-
Anaren91
senior tag
válasz
Looserke #27306 üzenetére
Nem tudom mennyire laksz Budapesttől de ha nem olyan messze akkor szerintem menny be személyesen és mondd meg nekik hogy addig te onnan el nem mész amíg nem adnak neked egy olyan kártyát amilyet anno vettél mert ez így nem kóser. ha ez nem hatja meg őket akkor mondd meg nekik hogy a következő utad a fogyasztóvédelemhez vezet.
-
Anaren91
senior tag
válasz
PandaMonium #27205 üzenetére
[link] Esetleg még ezt olvasdd el. A srác ramból csinált meghajtót és arról futtatja a játékot mert ugye az sokkal gyorsabb mint az ssd.
-
Anaren91
senior tag
válasz
PandaMonium #27205 üzenetére
Hát javítsatok ki ha tévedek de ugye csak az nvidia kártyák tudják kezelni a physx et amd kártyáknál a cpu dolgozik ezekkel az efektekkel. Ahogy utánna olvastam diabloba tényleg nem az nvidia physx dolgozik hanem a havok cuccosa. Gondolom ez minden gépnél cpuból dolgozik Ahogy látom 6100 as fx ed van. Nekem 6200 van és Borderlands 2 be amikor felvettem a physx et akkor elég csúnyán el kezdett laggolni. Hacsak nem akarsz erősebb procit venni akkor kapcsold ki.
-
Anaren91
senior tag
válasz
PandaMonium #27200 üzenetére
Diablo 3 Próbáld meg ezek alapján megoldani. Kommentek alapján segít a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest