Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
dnightmare #54333 üzenetére
Általában minden kis légypiszkot követelnek garikor hozzá, pedig a fele nemkell h gariba megnézzék
Hátha szerencséd lesz, és nem egy genyóskodó bolt akinél intézni kellHa i*** akkor én a saját tapasztalatok alapján félnék
-
Apollo_21
addikt
válasz
dnightmare #54331 üzenetére
Mert csíkoz? te írtad?
Jelenség megoldása órajel csökkentés..ha megoldódik ettől akkor nembírja a kártya a gyárilag kiírt órajeleit..tehát mehet gariba. -
Apollo_21
addikt
De most ez komoly vitaforrás itt a vga-s topicban?
A másik h egy tesztből vagy 2ből ne szűrjük már 20000x-ra sem azt le hogy egy i5 3570K hulla fölös egy 280X-hez...
Próbáljuk már ki legalább...érezzük már át..vér AMD-sként h az intel igen is tud alkotni és ér vmit az a csúnya árcédulás i5...
Bár az a baj az érveléssel hogy amíg énis csak a tesztekig és olvasásig jutottam el esem hittem.
De vegyél Intelt barátom és majd rájössz...én rájöttem, nekem bevált.
És legközelebb az Intel kontra AMD proci vitákat legalább Off-ba..mert ez még mindíg egy középkat vga topic. -
Apollo_21
addikt
válasz
kavics325i #54086 üzenetére
Phenom II x4 965 Be jóesetben..de inkább tuninggal...a 1100T max csak bemelegítésre jó...de persze kinek mi, ha megfelel így akkor nincs miről beszélni, viszont így arról szincs h miért ilyen jó hűvös..mert nem a háztól az...
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
seederking #53084 üzenetére
Amblient cucc és az anti aliasting mehet offosra..a többi meg mehet feljebb, sztem.
-
Apollo_21
addikt
Ha a fan speeded nagyjából akörül alakul terhelés alatt ahogy a lenti képen akkor nem sok..mármint ahhoz képest hogy nekem új cod-ban 1-2óra után 55%-os fordulattal 1100/1600on 70-80 között szokott ingázni
Idle nekem hűvősebb vmivel de csak ilyen 5-6fokkal.. összességében nézve én pl sokallom az enyémet is. -
Apollo_21
addikt
válasz
tothjozsi96 #52335 üzenetére
Lehet, meghalt a HDMI csati rész..vagy alapba hibás volt, de mivel te nem azt használtad..nem derült rá fény..
A VTX kari problémára a másik kollegának pedig!!!
hupisom1 kolléga is foglalkozik vga javítással..keresd fel őt! Hátha, énis nemrég jelentkeztem be nála..még nemadtam át a kártyát számára, de hozzávetőleges összegkeretet is tudott mondani ami nekem külön jól esett. -
Apollo_21
addikt
válasz
papírzacsi #52221 üzenetére
Az a "normális" ha fullra pucolod..h ne maradjanak fent dolgok az előzőkből...
-
Apollo_21
addikt
válasz
haypro #52190 üzenetére
Azinternetadós részt majd meglátjuk..mert ugyvolt beharangozva h ha 1hónap letöltök 400gigát akkor az 400*150...de várjuk meg h egyáltalán bevezetésre kerül a dolog vagy sem.
1baj van csak vele..hogy akik most mégis bevezetni készülnek voltak legjobban ellene!
De van mit fejlődni -
Apollo_21
addikt
válasz
katt777 #51647 üzenetére
ÖRülök h mindíg én kerülök középpontba mégha nemis válaszolok neked:d De külön köszönet
Én tesztelem az összes kártyám..és akármennyit tuningolok sajnos a 7970 sem lett 290 x2 sem a 7870-am 7950...ahol szarul megy vmi ugyanugy szarul fog,ahol jól ott meg nemkell tuning..én ezt írtam...téma off. -
Apollo_21
addikt
A tuning szerintem vganál is jó 100-150mhz..és örülsz ha van valami változás...procinál úgyszintén..nem 3,3ról 3,4re lesz változás hanem jó 500-600mhz-nél vagy afelett...
Elég sokan hiszik hogy 2mhz is tuning...hát az minden más csak nem tuning.
És ez utóbbiból levonni h nincs értelme erőlködni elég gáz. -
Apollo_21
addikt
válasz
motown5l #51368 üzenetére
Ha a proci alapon van..akkor nem szükséges hozzá a +4pin, de mondom ha zavar...akkor összegben nemnagy tétel ahogy már korábban egy fórumtárs is írta.
Viszont a vga az így bajos ha csíkoz. Órajelet esetleg lentebb veszed, vagy neadj isten a power linitet kitolod? akkor is csíkoz? -
-
Apollo_21
addikt
válasz
joysefke #51297 üzenetére
Minden második vga-s kérdés úgyis ide vezet
Kinek vastagabb a pénztárcája, az jobb vga-t vesz és aztis húzza
Kár a lefutott körökért nap mint nap270jó huzható jobb lesz mint a 270x, de a 270x et is húzom..jó akkor az mégjobb mint a 280am..jó akkor veszek egy 7990et és azt húzom
Értelem szerűen ha csak gagyi hűtéses X.-re tellene bármelyikből akkor az épp alatta álló megfelelő hűtéssel megáldott "simát" veszed és tuningolod. -
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #51258 üzenetére
Nemvagyok zaj ellenes típus...elviselem a 2000en pörgő ventit is..bár mostanába már kezd zavarni
De azért na...ha van lehetőség legyen csendes amennyire lehet. -
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #51254 üzenetére
Megérni biztos megéri a + lóvét..kérdés hogy beáldozod a halk és hűvős kártyát, egy hangos és meleg..de brutál erős kártyáért
Sztem nincs ember akit nemzavar ez a ref kialakítású hűtés..
-
Apollo_21
addikt
válasz
haypro #51235 üzenetére
A gyári tuningos kártyákról annyit h volt szerencsém DCUII TOP os 7870hez..nemtudom a sima általában meddig húzható..de ez a példány amit birtokoltam olyan 80mhz emelésre beadta a kulcsot..persze ebből nemvonhatom le h mind rossz..de mivel már alapba megvan cibálva kevesebb van benne mint ami direkt levan húzva 950 vagy 1ghz-re...mert ugye ez alap 1100as volt
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
zsolti1902 #51191 üzenetére
Figyelj..persze h kevés..még talán a 7870hez is néha...de ha látod reményét a cserének, egy jobb fx vagy i5 személyében a közeljövőben (pár hónap)...akkor vállald be.
-
Apollo_21
addikt
válasz
zsolti1902 #51184 üzenetére
Ha van lehetőség inkább az "X" et
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
juve600 #50919 üzenetére
Sztem allulról jobb a dolog....közvetlen ráirányul a hűvös levegő a vga ventikre meg az egészre.
szika87
Újrapasztázás, esetleg csavarok meghúzása hűtő helyes felfekvésének ellenőrzése, bár ezt kétlem h rosszul vanDe 1et megér.
Kellő huzat megléte a házban, ház nincs eldugott megrekedt levegős helyen ahol csak meleget szívhat...stb, stb... -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
sloth400 #50502 üzenetére
Az a táp..nem megbízható..mind1 h eddig mit tudott mit nem...csere javasolt, lehet 2évig hibamentes lesz, de azis h 2nap múlva visz mindent..nem az első eset volna.
Te döntésed,te pénzed..persze nemmindenki szüreteli a pénztCsak jótanács..
Egy superb 420as táp vagy egy ctg 500 is hulla jólenne, ha lesz rá lehetőség sztem nyugodtan mehet bele. -
Apollo_21
addikt
válasz
CirrMee #50403 üzenetére
Házat nemláttam még...elvileg egy Kandalf házba van beledobva a cucc..eddig..(4hónap) hibátlan müködött...
Tápot nekérdezd nemtudomHolnap visszakapom a kártyát.bedobom saját vasba és megnézem miújság..
Gyanakszok...tápra, bár nemtudom okozhat-e gagyi táp ilyesmit..esetleg driverrel teleszemetelt win..stb. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Nemrég eladtam a régi kártyám (Asus HD7870 DCUII V2 TOP 2gb).
Tegnap óta az új tulajnál szemetel..órajel váltás..power target variálás és minden egyéb beavatkozás ellenére is.
Hőfok nemszáll el...70foknál megáll..
A hiba 10alkalomból 3x fordul elő...játék alatt simán leáll az illesztőprogi random, esetleg fagy a gép,de nincs szemetelés. Teszt progiknál viszont ilyen lesz.Jól érzem h megsz*** a Vram rajta és az hibázik?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #48024 üzenetére
dulpa sorry
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #48024 üzenetére
És a Dual-x esek is
Tegnapi ajándék egy kedves fórumtárstól némi jómagyar forintért.. az új karim Sapphire HD7970 Dual-X
Persze a 7870 Top-os asus dcuII V2-m is megvan..de ha még1x vki aztmondja h a két kártya közül a dcuII jobb..mosolygok..ég és föld...ugyanolyan fordulaton, ugyanolyan beállítások mellett talán halkságra ua..de hűtésbe Sapphire veri..nincsenek gpu és vrm közti 15fokok mint asusomnál..stb..
Tehát én aztmondom Sapphire! -
Apollo_21
addikt
válasz
norbalia87 #47989 üzenetére
Nemelég neki! bordázd fel..nekem ígyis + venti fúj a bordákra...gpu mag vizezve..de a vrm-en simán a borda ha nemvalami tuti szellős tágas helyen van ahol könnyen kaphat friss levegőt akkor ventit is dobj a vrm részre h fújja a bordákra azoxigént
-
Apollo_21
addikt
válasz
TaylorXIII #47749 üzenetére
Fenébe
Valahogy éreztem, persze alapba tiszta víz volt a pohárba h más gpu chip..de gondoltam hátha
Köszi! -
Apollo_21
addikt
Hali!
Remélem rosszul emlékszem, de Tahiti LE nem cf képes a sima 7870el úgye? -
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #47172 üzenetére
Hála égnek az enyém repül 1175/1350en is, bár nem érzem szükségét.
Van h még vissza is veszem...igazából nem egy max élsimításra tervezett szörny
Pedig valahol reménykedtem benne anno mikor vettem. de ez legyen a legnagyobb hiba nálam a hűtésen kívül. -
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #47170 üzenetére
tailor74: privátba repült kép, h nelegyen hulla szemetes a nagyméretüek miatt a topic.
Höhö..az Asus féle HD7870-DC2TG-2GD5-V2..kicsit elvan írva..ugyanis az 1100/1250.
Mondjuk nemoszt nem szoroz -
Apollo_21
addikt
Hali!
Megelégelvén a magas "VRM" fokokat..csináltam egy elég otthoni fusi moddingot a DcuII-m helyére...
Alpenföhn Wasser hűti a gpu-t magát..a többi kis csippet amin nemvolt borda vagy közvetlen gappal érintkezett a DcuII bordához..lecseréltem kis fekete alubordákra..a "VRM"részen kihajtottam annyira a középső részüket hogy beférjen egy hőcső, ami egy 8800Gts-ről hullott leEnnek a 2végére szépen ment a cső és bekötöttem a cpu körébe ahol 2 single radi dolgozik..sziloplasztos a rögzítése+gyorskötegelő mint a gpu-n.
Idle hőfok szépen rendbe jött..használat közbeni is javult a kívánt részen. De nagyon tákolmány ígyFull cover blokk létezhet Asus féle 7870re? Erről tud vki vmit mondani nekem? esetleg ha valakinek épp van és tudna róla pár jó szót írni..közzétehetné
Köszönöm!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dark KillerX #45991 üzenetére
MEgoldódott...leszedtem az új drivert is uninstallal majd ismét fel..mostmár jó..pedig az ezelöttit is uninstallal dobtam ki
Mind1
User homo
-
Apollo_21
addikt
Aki eddig nemtette fel a ma kiadott drivert ne is tegye ha crome-ot használ!
Youtube videók olyan szépen villódznak és folynak rá a videorészre a szövegek villódzva h öröm nézni+ van olyan h megy a vid csak épp nem mutatja..a gombokat sem..de ha emlékszek h nagyjából hol a gomb és odakattintasz..reagál rá..
Eddig egy kalap.... -
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45935 üzenetére
A fesz valszeg az emelt 2d órajeltől zavarodott meg..vagy ilyesmi.
Hőkofügyileg mindkettő tökéletes nemgáz..csak ha megizzad egy bf4 alatt vagy hasonló, akkor igen gáz h a vrm alulról kopog a 90nek míg a gpu még akkor kezd csak meleg lenni.Elleszek én ezzel, de nyugodtabb volnék ha közelebb lennének az értékek, esetleg allulfeszelem nemsoká, talán az segít.
Bár bebordáztam hétvégén, az segített, felére csökkent a különbség, de mint írtam a 4milis borda se fér el a dcu lamellái alatt, tehát kikellett vegyem onnan.R3laX
CSak gpu tweak van fent, mert összevesztek a fordulat állításon
Ha nem emeltem volna még ki..akkor nem a hőfok zavar hanem a 15fok eltérés! -
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45933 üzenetére
Test drive unlimited volt a példa hőfok felhozó alkalmazás a mai napon..a baj? az h cirka 13fok különbség van..legyen 4-5 de ne 14-5...gondolnám épp ésszel azért fizetsz dcuII-ért mert mekkora nagy ász hűtés ala Asus..nekem ne adja be senki h ez normális.
Amikor elöször jeleztem itt h ez nekem nem tetszik akkor már kifejtettem h ha elöbb tudom mint hogy veszem a kártyát, akkor leadom egy tré márkára és dobok rá vmi hűtést, és tudni fogom h az patent amennyire csak lehet.Hozzákapcsolnám a nagyon jól eltalált intel procit a vacak pasztával a kupak alatt..az sem normális de kénytelen vagy elfogadni ha megveszed...na ezmost ugyanilyen kell legyen? nem feltétlen érzem ezt.
-
Apollo_21
addikt
válasz
csubakka2141 #45917 üzenetére
Nemkell beparázni sztem...nekem a legújabb driver óta elöjött 2x....elötte nemvolt baja...
Ha jutyúbnál van ez neked is csak..akkor betudható h vmit buheráltak rajta nemrég. -
Apollo_21
addikt
Hy! Volt pár napja a gpu vrm eltérés tárgyalása...ez még mindíg megvan...íme egy mai példa.
Ennél már sza**bb is volt a helyzet. De szépen tükrözi hogy miért is ennyire zavaró....
Sajnos bordázás nemsokat segített+nemis fért el normálisan így más megoldást kell keressek...vmi aftermarket lég vagy víz kombó.
Ha vkinek vmi bevált ötlete, egyéb nem gyári hűtést illetően amit tudna ajánlani!
Megköszönném. -
Apollo_21
addikt
válasz
kucseranor #45893 üzenetére
Sajnos igen!
Hála ég, megjavult a dolog...a jelenlegi vga-mmal történt..rossz win verzió vagy hibás telepítő csomag volt nálam a hiba okozója...
Használd ezt a drivert..ez a legfrissebb..14.1 Beta 2/1/2014 -
Apollo_21
addikt
válasz
marquuard #45856 üzenetére
Red Sreen of death (rSOD) a jelenség neve ahogy már korábban írtam.."vörös hiba" 7es szériát is érintette....
Tessék beírni szépen googliba..280x nél is előfordul...
pár embernek megoldotta driver cserélgetés..párnak nem.motown5l:
Nagyon ne éld bele magad...paszta ilyen 3-4fogot jelent..esetleg extrém esetbe ha kiszáradt a gyári paszta akkor többet is hozhat...házra mondjuk kiváncsi vagyok mennyit hoz
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Elkészült a "semmi", gap-pad..vékony csík rágógumi..csak ez nem tapad...bordából a legalacsonyabb sem fér el
Ragasztó bevolt száradva..
De azért egy kis csíknyi gappadot a vrm-re tettem erre a 3db 4mm magas bordát...kicsit úgyan beleérnek a lamellák közé..;nem lett a legtutibb..de már idle-ben is látni h az akár 10fok gpu - vrm közti eltérésből lett 4-5.
Sajna mérges vagyok magamra így h nemsikerült helyesen feltenni mindenhova a bordákat, demind1..
Lesz belőle víz vagy vmi aftermarket lég. Ez a fél megoldás nemgyere be, nemakarom hajligatni a lamellákat. -
Apollo_21
addikt
válasz
Picturemaker #45762 üzenetére
... az jójáték lesz
thx
-
Apollo_21
addikt
A paszta mint a kő olyan száraz vmi, megy fel a Bq Dc1 paszta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- Kuponkunyeráló
- League of Legends
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest