- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
A lényeg, hogy a BF4-el el leszünk még egy darabig PC-n.......
-
daveoff
veterán
Metro Last Light im Benchmark-Test
A 78xx elég siralmasan teljesít, illetve eleve az AMD, de reméljük jön új driver hozzá.....
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #29075 üzenetére
hát ezen besírtam.....
-
daveoff
veterán
válasz
kovsol #28439 üzenetére
Nekem nem volt türelmem kivárni a jó drivert. Tavaly novemberben volt 7870cf-em, akkor még rosszabb volt a driver helyzet (CF-hez) mint most. A 3gb vram is a váltás mellett szólt, mondjuk jelenleg még nincs sok jelentősége. Nálam eddig 7970 nagyon meggyőzően teljesít.......persze, ehhez kellett egy viszonylag jól tuningolható darabot keresnem.
-
daveoff
veterán
válasz
kovsol #28434 üzenetére
Durván +20% a Te 7870CF-ed előnye az én kártyámhoz képest.....
És az enyém nincs maximumon járatva(1100MHz@1,12v, droppolt érték), az 1200MHz-et is könnyedén viszi. Én ezért cseréltem le a 7870cf-et......nekem nem érte meg, hogy két kártya menjen ezért a plusz teljesítményért. És a CF-el csak a baj van........de ettől függetlenül szépen megy nálad!(#28435) Sondi1986: ezt olyan beállításon csináltam, ahogy kérted
-
-
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #28267 üzenetére
Jobban bevált az egy kártyás rendszer.......1db 7970@1100-on bőven elég mindenre, amire én használom.
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #28232 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #21486 üzenetére
Kompromisszumok kérdése, és szépen fog futni a kártyáinkon. Nem hinném, hogy a beta-nál rosszabbul futna, de lehet tévedek. Max várnunk kell ismét valami csoda drájverre....
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
kovsol #20608 üzenetére
De asszem mértem, de már nem emlékszem pontosan......valami ilyesmi rémlik, hogy 3570k@4,2GHz-en +7870CF 400W körül. Ez lehet?
7950@1150/1650 is tökéletesen elég mindenre, meg sok gubanc van a CF-el, akinek volt már az tudja! Inkább a CPU-t upgrade-eltem! Így most sokkal szimpatikusabb a gép, mint a CF-el.....
-
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #20598 üzenetére
Nekem 2db ilyen kártyám is volt CF-be, ráadásul oc verzió, és hibátlan volt mind a kettő, semmi BS probléma! 2012.11. hóban vettem őket. Nyúztam őket rendesen, de semmi ilyen gondom nem volt velük, mint amiket itt a topikban olvasni! Mindkettő 1150/1350-en ment!
-
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #20593 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
gyuribácsi88 #20529 üzenetére
A turbo boost egy sz@r, de mindegy....több feszt ad, mint kellene, többet fogyaszt, jobban melegszik! Ezért kell inkább egy satbil 4GHz-et beállítani! De mindenki úgy használja, ahogy akarja, de a jó tanácsokat nem árt megfogadni...
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #20039 üzenetére
Legalább ezzel nem járunk úgy, mint a FarCry3......mire megjelenik lesz hozzá frankó driver!
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #19924 üzenetére
Ez az új 3dmark tényleg elég jól beterheli a VGA-t, megmozgatja minden porcikáját!
Ezentúl nálam szerintem ez lesz az etalon stabilitás tesztre! Mondjuk lassan a napi szinten megjelenő beta driverek is okozhatnak érdekes dolgokat....
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #19889 üzenetére
6000HUF és nem kell várni!
-
daveoff
veterán
válasz
janes1976 #19843 üzenetére
Ez a power limit dolog csak egy energiagazdálkodási future.....
Nem lesz tőle semmi baja a kártyának! de az eredményeidből ítélve ha 0-án hagyod akkor sem vesztesz vele szinte semmit teljesítményben, és kevesebbet is fogyaszt! De azért majd játékok alatt mutatja meg magát a kártya, főleg a boost! -
daveoff
veterán
válasz
janes1976 #19807 üzenetére
Sniper Elite V2 Benchmark
Letöltöd, telepíted, és csak simán futtatod, a documents mappában megtalálod a részletes eredményt!
És a legfrisebb driver-t tedd fel a kártyához Catalyst 13.2 Beta 5
Aztán jöhet a tuning! -
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #19157 üzenetére
Van a HWinfo-nak egy beta verziója, esetleg próbáljátok ki azt!
Latest Beta v4.11-1847 -
daveoff
veterán
válasz
banderasz77 #19119 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
Romeo619 #19115 üzenetére
Van már 13.2 beta4 is! Állítólag +50%-ot hoz Crysis 3 bétában élsimítás mellett!
Ma dobták ki!
13.2 beta4 -
daveoff
veterán
válasz
korcsi #19023 üzenetére
Csatlakozom! A legtöbb esetben szerintem júzer hiba, vagy tuning miatt vannak gondok....Nekem két sapphire HD7870 oc kártyám volt, és egyikkel sem volt semmi ilyen jellegű probléma! Itt a fórumon is bárki beír valami problémát, egyből az a reakció, hogy BLACK SCREEN menjen vissza gariba....közben lehet, hogy csak valami szoftveres gondról van szó!
Amúgy én is az ASUS-t ajánlanám mindenkinek, most már nagyon jó áron hozzá lehet jutni!
-
daveoff
veterán
Nem akarlak lebeszélni róla! Ha minden adott hozzá, akkor próbáld ki mindenképpen. Brutál gyors a két kártya együtt, és ahol működik rendesen ott nagyon jól skálázódik. Épp most jelent meg a legfrissebb driver 13.2 beta3 ezzel talán már jól muzsikál....Nekem sok játékban ki kellett kapcsolni a CF-et, mert egyszerűen két kártyával játszhatatlan volt (microstutter).
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #18829 üzenetére
~30-40fps nagyon kevés a multihoz, oda min60, de inkább több kell! Lehet azért nem megy a játék....
Nem a véredet akarom szívni ezzel, csak tanács.A mellélövés csak vicc volt...
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #18819 üzenetére
gondolom az 5 golyóból 4 mellé...
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #18666 üzenetére
CPU kihasználtságot kért and1ao!
-
daveoff
veterán
válasz
malacka87 #18645 üzenetére
Sniper V2 Benchmark-ban ezeket allítsd át: Compute Shader: ON, meg Advanced Shadows: LOW, mert így nem lehet összehasonlítani a többiek eredményével.....ez túl jó eredmény lenne a 7870-től, Average 40 fps körül kéne lennie.
Ez az alap beállítás, ha FHD a monitorod:
Resolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
daveoff
veterán
válasz
Alpachino #17978 üzenetére
Értem én, hogy mirôl beszélsz, csak majdnem azt mondtad, hogy a sok hülye minek vesz 80k-ért 7950-et, amikor 60k-ért a 7870 félgôzzel hozza a teljesítményét. Nekem megért 75k-ért a 7950, droidnak igaza van, amíg nem próbálod ki addíg úgyse fogod érezni a különbséget. Én 7870-rôl váltottam... Akármeddíg tuningolod a +shadereket, és a +mem sávszélességet nem tudod behozni!
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #17963 üzenetére
"Nekem ingyen se kéne a 7950"
Kivéve, ha gagyibájt lenne, ezt elfelejtetted hozzátenni...
(#17967) darky@:
-
daveoff
veterán
válasz
kockaharcos #17589 üzenetére
Ez tuning fagyás szerintem....lehet, hogy ezzel a driver-rel nem bír annyit a kártyád
-
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #17302 üzenetére
Nekem már volt előtte 4850CF, az egész kiváló volt, de nem skálázódott olyan jól, mint a mostaniak. Ahol működött a 7870CF, ot elég durva eredményeket produkált. 3dmark11-ben 16k körüli graphics score-t tudott.
Volt olyan játék, ahol hozta a dupla fps-t a két kártya. -
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #17299 üzenetére
Bekapcsolt CF-el random win fagyások, játszhatatlan játékok(microstutter), melegedés, hang, stb.
Biztos javulni fog az új driverekkel, ha végre kijönnek, de akkor se az igazi, nagyon függ a programoktól.
Nekem nem volt türelmem hozzá. Procival nem volt gond i5-3570k@4,2GHz volt alatta. -
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #17295 üzenetére
BF3-ban kockaharcos még a tuningolt i7-2600k-val se tudta kihajtani a két 7870-et
Nekem 1 hónapig volt meg a 7870CF! Csak a gond volt vele.... -
daveoff
veterán
válasz
->Raizen<- #17278 üzenetére
akkor pakold rá az MSAA-t és fogsz
szerk: tedd fel 4x-re!
-
daveoff
veterán
válasz
banderasz77 #17235 üzenetére
Szerintem igen, arra figyelj, hogy elég hosszú a kártya, mert túllóg a hűtés. Ha esetleg ez gond lenne, azonos árban az MSI TwinFrozr is ugyanilyen jó szerintem. A kettő közül választanák a helyedben, az hogy melyiket már szimpátia kérdése. Egyikkel sem nyúlsz mellé.
-
daveoff
veterán
válasz
- = Zk = - #17232 üzenetére
AMD-ben erősebb az IGP, úgyhogy az jobb választás egy VGA nélküli géphez.
-
daveoff
veterán
válasz
banderasz77 #17230 üzenetére
Most pakoltam össze egy gépet kollégámnak, i3-3220+ASUS HD7850 DCII+2x4Gb Corsair 1600MHz+FSP 400W A gép tökéletesen megfelel FHD felbontásra, szépen megy rajt minden gamma. VGA nincs tuningolva.
-
daveoff
veterán
válasz
csucsbicep #17204 üzenetére
Szerintem meg ahhoz képest, hogy tahiti GPU elég gyenge hűtésnek néz ki.
De Kovsol kolléga hőmérsékleteket még mindig nem közölt.(#17210) zserbox: akkor az felett lehet elsiklottam, de az tényleg sok
-
daveoff
veterán
válasz
Gaboman #17128 üzenetére
Itt van még egy elég részletes teszt a kártyáról, és az értékek is reálisnak tűnnek.
VTX3D HD 7870 Black Edition 2 GB
59k-ért tényleg jó vétel, ha tényleg erről a kártyáról van szó, és meg is kapod. -
daveoff
veterán
válasz
zserbox #17064 üzenetére
szerintem egy jól szellőző fekvő ház a legjobb megoldás, mondjuk egy ilyen, sztem ez lesz a következő házam...
Cooler Master HAF XB -
daveoff
veterán
válasz
zserbox #17059 üzenetére
az a lényeg, hogy a hűtőborda minél hidegebb legyen, mert ez adja a hőkülönbséget a gpu és a borda között.
ezt a ventilátor ráfújásával lehet a legjobban elérni szvsz. a bordák meg elvileg úgy vannak kialakítva, hogy a ráfújt hidegebb levegő miután elvette a hőt a bordáról oldalt távozik. minél nagyobba borda felülete, annál több hőt tud leadni -
daveoff
veterán
válasz
rayoliviero #16631 üzenetére
150x4=600
-
daveoff
veterán
HDAO használja ki legjobban az AMD kártyák adottságait. Igaz csökken az fps valamennyivel, de azzal a legszebb a játék. Mondjuk én 7950-el nem vettem észre fps különbséget SSAO vs HDAO
-
daveoff
veterán
válasz
csucsbicep #16543 üzenetére
(#16541) Anaren91:viccnek szántam, és hidd el én is megkűzdöttem, hogy ilyen procim legyen, mint amilyen van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest