- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Érdekes amit mondasz, lehet nem volt 2 óra az első BS mondjuk másfél, aztán volt még egy egy pár órával később, aztán elkezdtem futtatni 3DMarkot Extreme beállításokkal loopolva, meg Heaven Benchmarkot folyamatosan Ultrán, és nem jött ki újra a hiba. De a Bioshock alatt kb 2-3 óránként.
-
HSM
félisten
Teljesen gyári beállításokon is megnézted? Tuning, alulfeszelés, de akár driver probléma is tud ilyet okozni.

(Persze, a nyilvánvaló hardverhibán kívül.)
Én még azt próbálnám meg, bár ez lehet butaság, hogy egy konnektorról meghajtani az összes összekötött kütyüt. Ha nem tökéletes a földelés, tud mókás dolgokat csinálni, ha nem így van megoldva, bár azt nem tudom, pont ilyen hibát tud-e okozni.
-
RetepNyaraB
veterán
Az 1,118V
alapfeszben biztos vagy? Nem 1,184 véletlenül? Csak mert ez az általános, amely boost alatt felugrik a pofátlan 1,26V körüli szintre (fejből nem emlékszem pontosan).(#29653) HSM@ Én nekem lövésem sincs a techikai részről, ezt bevállalom

De 1,137V-on megy a cucc 1100/1600-at és ekkor a vrm lazán 90 fok körül van (megint csak gpu-z). 1500-on ugyanilyen beállítás mellett pedig 80 fok körül.A HW info nekem kizárólag a gyári max feszt írja ki, egyáltalában nem jelzi a változást. Nem tudom miért van ez így, az előző 775-ös lapomban és a mostaniban is ezt csinálja. Tehát a kártya lehet a ludas benne, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen autót vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Asus GTX1050 OC 2GB GDDR5 videokártya eladó
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyéni órajel, feszültség.

alapfeszben biztos vagy? Nem 1,184 véletlenül? Csak mert ez az általános, amely boost alatt felugrik a pofátlan 1,26V körüli szintre (fejből nem emlékszem pontosan).
Akkor hasonlóan jól mennek ezek a kártyák, mint a 7950-ek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)