Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
hülyegyerek #17704 üzenetére
Próbáld ki, hogy beállítod a képernyőkikapcsolást, mondjuk 1 percre. Ilyenkor ugye leállnak a ventillátorai és ZeroCore állapotba kerül a VGA. Ebből felébredve már nincs hdmi hangeszköz, amint ujrainditod a gépet akkor már van megint. Ez nem csak nálam jelentkezik, sokan írták, hogy ilyen nekik is. Most úgy használom, hogy a képernyőkikapcsolás le van tiltva, és igy nekem is van hang akármikor, de így a ZeroCore-ról kell lemondani, ami azért elég nagy baj..
-
Dealer95
őstag
válasz
hülyegyerek #17664 üzenetére
Érdekes
Nekem is Dual-X
-
Dealer95
őstag
válasz
hülyegyerek #17662 üzenetére
Dual-X-es 7850-ed van vagy a régebbi?
-
Dealer95
őstag
válasz
hülyegyerek #17658 üzenetére
Én meg csak GPU Tweak-kel tudom a Sapphire 7850-em
-
kockaharcos
senior tag
válasz
hülyegyerek #17655 üzenetére
Megy az összes Nvidia VGA-val. (tapasztalat) De AMD-vel tuti nem
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #17020 üzenetére
Van alatta mégegy kapcsoló, unofficial overclocking mode. Az lehet 0, 1, 2. Ott az egyik a tuningmód átmeneti kikapcsolósa, másik a tuning PP-el, a harmadik meg a tuning PP nélkül. Csak azt nem tudom fejből, melyik kell, de két próbából kiderítheted.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #17016 üzenetére
Aha, ott találod ezeket.
Googlival könnyen találsz leírást ennek az unofficial oc módnak a beállításáról.
Vagy megtalálod az 5850 topicban, ott linkeltem egy jó leírást, meg némi magyarázatot. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
hülyegyerek #17003 üzenetére
Melyik driver van fent? Valamelyik bétával voltak ilyen gondok.
-
HSM
félisten
válasz
hülyegyerek #17003 üzenetére
Afterburnerben UnofficialOverclocking, és a módnál a powerplay OFF. Ez ugyan kilövi a PP-t, meg macerás, de működik. Tuti van elegánsabb megoldás is amúgy.
-
karesz501
senior tag
válasz
hülyegyerek #15997 üzenetére
Igen, a Bitfenix Outlaw az pont egy fordított elrendezés, de milszab kollegának felsőtápos a háza mellesleg...
-
marinea2
addikt
válasz
hülyegyerek #15906 üzenetére
Úgy veszem észre mostanában nagyon sok hiba akad a Sapphire 7850esekkel :S
-
marinea2
addikt
válasz
hülyegyerek #15900 üzenetére
Milyen gyártmány a 7850-ed?
-
lowzor
veterán
válasz
hülyegyerek #15900 üzenetére
Cserélik, hidd el. Mondjuk ha aprón olcsón eltudsz csípni egy hűtőt, az jó. De nem sokkal leszel előrébb, ha 65 helyett 55 fokos lesz...
-
válasz
hülyegyerek #15897 üzenetére
Én TT Pro val használtam
(a gyári hűtő kb 3-4.órát volt fent!)
itt linkeltem pár képet is róla én fix 50.% on használtam rajta a tt pro -t ott még szinte semmi hangja és 1150/1400.as órajelnél se ment fel 50-55.fok fölé nagyon
nem kell drága TT 2.es hűtőt venni itt az apróba el lehet csípni ilyen TT Pro -t 4.e körül is!
-
lowzor
veterán
válasz
hülyegyerek #15897 üzenetére
De minek vesztek rá 10k-ér hűtőt, ha gariban ingyen kicserélnék amúgyis? A gyári hűtő is teljesen kiszolgálja. Persze a ti döntésetek...
Amúgy tapasztalatok szerint a Twin Turbo II nagyon jó rajta. -
marinea2
addikt
válasz
hülyegyerek #15815 üzenetére
Nincs is, sőt valahol cska parasztvakítás miatt teszik bele a játékba hogy a pénzes hülyegyereknek akad a 8x meg a 16x-os AA akkor rinyáljon az apjának a csúcskártyáért.
Pl.Far Cry3,
-
->Raizen<-
veterán
válasz
hülyegyerek #15808 üzenetére
Pontosan! Pl egy fullhd-s 23"-es monitornál 1080p-ben a 4x meg a 8x msaa között én nem látom a különbséget.
-
kovsol
titán
válasz
hülyegyerek #15083 üzenetére
ezt úgy mondod, mintha a többi 7xxx kártya nem lenne jól húzható xD
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
hülyegyerek #14563 üzenetére
Jelenleg nekem is Sapphire van, már 2008 óta, soha semmi bajom se volt vele, igaz 4850-esről van szó, de ezekről a 7850-ekről nem egyöntetű a vélemény...plusz a 2 év gari, szemben a 3 évvel, ami több gyártónál megvan, nem hozza meg a kedvem a márkához.
-
Speed®
titán
válasz
hülyegyerek #14305 üzenetére
Ref. 1950Pro, 2900Pro, GTX480, ezekhez képest kifejezetten üdítő a 7850/70 használata..és az a durva, hogy sokan ezekre panaszkodnak, mert ~40% körüli ventikkel nem némák, ill, 70ig felmennek
Ráadásul egy picit lazított ventiprofillal 80ig engedve valóban némák..ehhez régen komoly aftermarket hűtőket kellett venni súlyos pénzekért..el vagyunk kényeztetve és sírunk ;p
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #14305 üzenetére
jelen \o
X1900XTX és 2900XT.....
-
ZozzHUN
addikt
válasz
hülyegyerek #14119 üzenetére
Reboot. Windowsban vagy
-
ZozzHUN
addikt
válasz
hülyegyerek #14116 üzenetére
Akkor probald ki a gyari programot talan. Trixx
-
ZozzHUN
addikt
válasz
hülyegyerek #14114 üzenetére
Nekem nem kellett. Engedi jo sokaig. Legfrissebb van fent?
-
válasz
hülyegyerek #14109 üzenetére
Hát pedig szép lassan de BIZTOSAN bele kell törődnöd hogy az AB -vel NEM fogsz feszt állítani Sapphire 7850 nél (de sz.tem másik 7850 -et se nem csak a zafírt) Feszt csak Asus GPU Tweak vagy a saját progija a TriXX -el tudsz állítani
de inkább az ASUS félét ajánlom mert az nem fixálja le 2D re is a beállított feszt!
Monitorozásra ettől függetlenül használhatod az AB -t szóval olyan nagy tragédia nincs
-
ZozzHUN
addikt
válasz
hülyegyerek #14109 üzenetére
Nincs itt probléma. A kártyád Sapphire. Az MSI csak a saját kártyáinak a feszültség szabályzóját és a referenciát támogatja, Sapphire-t nem. Trixx már támogatja, hiszen az a Sapphire gyári tuning programja. Javaslom azt használd. Én Trixx-szel állítom a feszültséget-venti görbét-tuningot, közben megy az MSI Afterburner is, de az OSD-n kívül semmihez sem nyúlok, így nem akad össze és játék közben is kiad minden infót amire szükségem van.
-
Repsol600
addikt
válasz
hülyegyerek #14009 üzenetére
Ezek már elég jó eredmények.
Alapfesze mennyi? -
lowzor
veterán
válasz
hülyegyerek #14009 üzenetére
Elpida van azon, csak az újak jobban bírják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest