- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
válasz
rayoliviero #39263 üzenetére
Jó allergiás, de nem mindegy mennyiért. Csak a nagyon nem ajánlottról mondok le vagy a nagyon hangosról. Az átlagos még belefér. Csak a termék miatt linkeltem a PCX-ről, hogy meg lehessen nézni, de egyik-másik máshol olcsóbb.
pl. R9 270X Giga és Sapphire van kb. 50-ért ASUS, MSI kb. 56e7870 Saphire, MSI (a hangos hűtős) kb. 45e ASUS kb. 52e
Érted a dilemmát? Nálam a lélektani határ 50e volt 7870 és 270x is van 50-ig kb. Reméltem ezek között lesz majd ajánlott vétel. ha elmegyek 56-ig +7-8ért már ott a GTX 760
De azért köszönöm a tanácsot még majd vásárlás előtt megfontolom!
-
Kaci84
őstag
válasz
rayoliviero #39261 üzenetére
Nem mondtam még, hogy nem választom még érdeklődöm. Meg mint mondtam kicsit drága. Akkor már valóban az MSI 270x gaming. De ha a Saphirre DualX-re nincs nagy panasz akkor lehet azt játszanám meg, mert jóval olcsóbb!
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #39243 üzenetére
Tényleg. Ez marha érdekes. Mondjuk azt nézem,hogy a legújabb is 2012-03-09.
Tegyél rá egy TOP biost.
(#39245) aelod: Elég hangosak.
-
miresz
veterán
válasz
rayoliviero #39240 üzenetére
Érdekes anomália. Nem ugyan az a bios a te és az én kártyámon.
(#39243) Gazsi00: Ez az MSI baromi halk,járt nálam múlthéten egy. Ez már nem forog fullon indításkor dsem,mint a régebbi MSI kártyák.
-
RMZ250
senior tag
válasz
rayoliviero #39231 üzenetére
Nekem is
-
LamaCube
addikt
válasz
rayoliviero #39231 üzenetére
+1, mert nekem is ilyenem van.
-
ricshard444
veterán
válasz
rayoliviero #39158 üzenetére
Én pedig 1000-re húztam és ott volt stabil 24/7-re, 1030-n már fagyott néhol
-
Dany007
veterán
válasz
rayoliviero #39139 üzenetére
No akkor megiscsak gyorsabb mint egy szennehzuott 7850 es csak 1-2 ezer forintos kulonbseg. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #39136 üzenetére
Itt az új 3D Mark pontszám 1100/1250-re tuningolva és nőtt
A régi, ahol szintén ennyi órajelet ír ki.
Tehát alapból mégsem megy 1100/1250-en ezek szerint.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #39123 üzenetére
Ha 1000-es GPU órajelen lenne ilyen értékeket írna pixel fillrate-nél is. [link]
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #39122 üzenetére
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #39111 üzenetére
Default a gyári...ésakkor vmi szépen felpakolta a TOP órajelre
Milka 78: Gyönyőrű kártyák a képen
-
belinho
senior tag
válasz
rayoliviero #39114 üzenetére
Ha a Catalyst 1000/1200-at ír, akkor annak annyin kell mennie. Az AB is annyinak látja szóval annyin megy.
-
R3laX
addikt
válasz
rayoliviero #39108 üzenetére
Hát ha a default ennyi, akkor ott vmelyik program zavarhat be... Nem raktál fel előtte vmi másik progit? Látom MSI AB-is def...
-
lowzor
veterán
válasz
Ha nem TOP-ot vettél, akkor 1000/1200-nak kell lennie.
-
R3laX
addikt
válasz
Használj GPU-Z-t, ott is nézd meg.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #39099 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #39094 üzenetére
-
lowzor
veterán
válasz
jaja, ez 1100/1250-es eredmény
-
do3om
addikt
válasz
Annyira nem alap: 1100Mhz
Nem ez az elterjedt alap órajel! -
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #39072 üzenetére
Alap órajelen mennyit kap egy 7870 3DMark11 alatt?
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #39064 üzenetére
Nekem a webfordítós hirdetések a személyes kedvenceim. Lehetnek ott modik egyáltalán, hogy soha nem veszik le ezeket? A szlogenjük sem rossz, hogy "vásároljon könnyen, biztonságosan"
Egyik ismerősöm írt nekik, miután átb*szták ott és visszaírták neki, hogy így járt, nem tudnak tenni semmit...
(#39065) Dany007:
Én a megjelenéskor 70-ér vettem 7850-et, 5-6 hónap múlva 45-ér tudtam eladni...
A 7870 is 100k felett volt megjelenéskor. 105k volt a legolcsóbb asszem. Na, az nagyon túl volt árazva. -
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #39058 üzenetére
Na ja...Meg az is kínos, hogy hányan bedőlnek
Múltkor egy Q6600-at árult valaki asszem 60k-ér és a Windows élményindexxel reklámozta, hogy mekkora teljesítménye van, meg hogy ennél nincs jobb
Sok madár persze rá is harapott.
Még az apró talán a legnormálisabb. A jófogás, meg a többi társa is egy kalap hulladék. -
ricshard444
veterán
válasz
rayoliviero #39058 üzenetére
Nem leszólni Pistikét aki hardvergurunak vallja magát, mert 2 GB-s VGA-ja és 8GB Ramja van!!
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #39055 üzenetére
A vaterán az is szerepet játszik, hogy ott fizetni kell. Ha valahol tényleg nevetséges árak vannak, az a vatera.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38931 üzenetére
Az tuti. Nekem Core 3000 van, ami még a gyári ventikkel is nagyon faszán szellőzik.
-
embe
nagyúr
válasz
rayoliviero #38931 üzenetére
Szó se róla. Ez is nagyon tetszik. Cserélünk?
Rossi :
"illesztési hézagokon átvilágít a power led, meg helyükre rakva az oldalfalak ívben meg vannak vetemedve úgy, hogy belátni a gépbe" - ez valami nagyon hétfői összeszerelés lehetett. -
*Tata*
senior tag
válasz
rayoliviero #38673 üzenetére
Még az Asus DC2 -től is halkabb, itt egy teszt róla, igaz ez egy GTX-en van, de a hűtő ugyan az.[link]
Nekem egy GTX760 van, hűvös, és gyakorlatilag hangtalan. -
crogenrs
tag
válasz
rayoliviero #38673 üzenetére
hát én nagyon elégedett vagyok vele...
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38589 üzenetére
Nem is érdemes hasonlítgatni, kategóriában sem 1. Tuninggal a 7950 úgy otthagyja, mint a lopott biciklit. Jóval nagyobb a különbség a 7870/7950 között, mint a 7850/7870 között.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38585 üzenetére
Még ott sem nagyon.
1300-on on van kb a 900 mhz-es 7950 szintjén, úgy teszteltük régen. De a 384 bit miatt még úgy is lehet előnye egyes játékokban. -
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38561 üzenetére
Ezért nem veszek semmit újonnan, csak tesztelt példányt
Ami antituning, az nálam repül 1 napon belül.
(#38563) dudu5130:
Na, az fasza. Nem értem, mi baja lehet az 1,225-el.
(#38562) LamaCube:
De benne van, valahol ott felül. A Catalystban is kitolhatod, ott teljesítményvezérlőnek hívják asszem.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38556 üzenetére
Gondolom levan korlátozva az FPS 100-ra. Így már tényleg érthető, hogy miért ment 90%-on. Nincs benne konzol, amiben fel lehet oldani egy paranccsal az FPS korlátot, mint pl a COD-ban?
A mai piacon már olyan egy tuningos 7870-et kifogni, mint a lottó 5-ös. Esetleg aprón lenne rá esélyed, én is ott szoktam kitesztelt cuccokat venni.
Procim is ott vettem és 1,25V-on megy 4.7GHZ-et. 7950-em is, amit onnan vettem 1300-at ment 1,26V-on, 1200-at 1,18V-on. Aztán olyan 7850-et is találtam már itt, ami 1250-et ment. -
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38553 üzenetére
Ezért nem rakok fel elvből win8-at.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38551 üzenetére
Akkor gányul van optimalizálva.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38508 üzenetére
Szerintem akkor kevés, más oka nem lehet. Amúgy elég szentségtörés alapon használni a 3570K-t
-
rayoliviero
veterán
válasz
Procit felhúztam 4,2-re, de a gpu kihasználtság ugyanúgy 90 százalék körül van, nagy ritkán megy fel csak 99-re. Szerintem a Win 8.1 lehet az oka, mert Win 7 alatt 99 volt szinte egyfolytában. Fps is 90-100 körül van Crysis 3-ban Win 8.1 alatt, Win 7 alatt 120-130 volt. Pedig azt mondták, hogy a 8.1-el több fps érhető el...
RetepNyaraB: De eddig 99% volt szinte egyfolytában, Win 8.1 óta csökkent le.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
A C3 dupla limites. Bár a cpu limit nehezebben érhető tetten, de ebben látszik például.
-
crogenrs
tag
válasz
rayoliviero #38485 üzenetére
-
crogenrs
tag
válasz
rayoliviero #38483 üzenetére
gyereát játszani
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38479 üzenetére
Másik gépben nem tudod kipróbálni a vga-t? Talán még egy winfos reinstall-t meglehetne próbálni, de nem hiszem, hogy segítene. Esetleg a tuningprogikat is letörölheted, hátha az egyik zavar be.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38476 üzenetére
Még a tápot mondtam volna, de szerintem az tuti nem kevés.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38397 üzenetére
Szerintem azért érezhető különbséget hoz a tuning, szóval én hagynám, az tuti. Mondjuk 150 mhz nem olyan magas szintű, de akkor is.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38395 üzenetére
a beta jó, nincs azzal semmi gond.
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38395 üzenetére
Én megpróbálnám a legújabb betát is, hátha segít.
Max ha ezzel se jó, akkor egy régebbit. -
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38393 üzenetére
Próbálj más drivert.
-
haly
őstag
válasz
rayoliviero #38390 üzenetére
Nagyon keresed a hibát abban a kártyában. Szerintem próbáld meg 1 hétig használni tuning nélkül, aztán ha akkor is bohóckodik, akkor kezdj el aggódni. De egyelőre driver gondra tippelek. Különben sem hoz sokat a tuning.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38390 üzenetére
Nálam túlhúzás produkált néha hasonló tüneteket.
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38364 üzenetére
1350 tényleg bőségesen elég.
Inkább a GPU számít. Én 7950-en se használom 1400 felett mert nincs rá szükség, pedig 1600-on is mennek + külön adható fesz a mem. nek is 1,7V-ig.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38364 üzenetére
akkor már gyengébb ramokkal szerelik őket sajna...mondjuk jelentősége sok nincs, mert 1350-ig van kb értelme.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38362 üzenetére
1350-ig kb. De Asus-on asszem Hynix van, szóval 1450-re is feltolhatod.
-
Dealer95
őstag
válasz
rayoliviero #38350 üzenetére
Driver miatt van.
13.5-öt felfrissítettem a legújabb beta-ra és egyfolytában crash-elt a játék.
Vissza is raktam a 13.5-öt és azóta egyszer sem.
Tehát nem a játék hibája. -
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38342 üzenetére
Nekem minden játék alatt minden adatot kiírt az afterburner.
-
lowzor
veterán
válasz
Az a játék hibája. Kicsit hulladék még mindenkinél.
(#38349) bozont:
Mondjuk az a nagyobb órajelen járásnak köszönhető teljesítménytöbblet olyan se íze, se bűze dolog szvsz. Sima 7870-et is feltolom 2 kattintással ugyanolyan órajelre, ugyanaz a Pitcairn XT mindkettő. Ha nem csak minimálisan olcsóbb, akkor már inkább a 7870-et venném.
-
asturel
őstag
válasz
Nekem is szokott olyat (utolso <1mp 'beragad') vagy epp appcrashel. En betudtam a beta catalystnek meg a bugos bf4-nek. (elso update nelkul nalam amugy pl. jatszhatatlanul akadozott (illetve szegeny G840-et ugy leterhelte, hogy ha talcara raktam notepadba nem tudtam irni
), de most is neha durvan beakad illetve inkabb beall 1-2mpre vagy 10percenkent
)
-
lowzor
veterán
válasz
Frissítsd le, a legújabb állítólag már BF4 alatt is írja.
-
marcusa
addikt
válasz
Mert 64bit-esek, és csak 32 bit alatt írja ki az AB.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38325 üzenetére
Szerintem nálad rosszul mér, nekem le van szabályozva a venti és így se megy 70 fok fölé.
-
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38325 üzenetére
szinte biztos
itt már volt róla szó de olyan 3xxxx HSZ körül
-
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38319 üzenetére
a 110-120 fokot is bírja. de úgy tudom az a plafon környéke
-
Apollo_21
addikt
válasz
Sztem a hőfok vrm esetén is elviselhető..nemhinném h tegyük fel..60% os ventiprofillal tovább menne felfele..sztem itt a vége...nálam 55%os ventiprofillal nyáron nemment 85fölé..mostpedig hüsi is van...leis vettem 30%ra..egyedül bf4 és cod ghost alatt adok neki mert ezek alatt melegedik mint egy kazán
-
LamaCube
addikt
válasz
Nekem is 72-76C°-ra felmegy. Szerintem ez ilyen és nem sok.
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38316 üzenetére
A vrm 2 valszeg azért 26 mert az egy nem bekötött érzékelő..nálam is annyi.
gpu höfok vagy a vrm1 höfok annyi? mondjuk sztem egyik sem soksajnos 10en pár fokos eltérés van a 2között a vrm1 nálam ennyivel melegebb...ezért én nem is nézem a gpu fokot..mert ha 60 akkor a vrm már 75
-
RMZ250
senior tag
válasz
rayoliviero #38313 üzenetére
MsiAfterburner
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #38313 üzenetére
A VRM2 mindig 26 fokot mutat, legalábbis ahányszor megnéztem.
-
asturel
őstag
válasz
rayoliviero #38309 üzenetére
Nekem is ezt irja (hd7870-dc2-2gd5-v2), raadasul ugy, hogy asus gpu tweakben defaultra van nyomva (ami 1000/1200)
-
haly
őstag
válasz
Ne aggódj. Nézd meg másik progival is. Van, hogy nálam is böszmeségeket ír a GPU-Z.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Ez egy X akta...egyelőre...kártya Bios-át nembántottad? Mondanám h öröm és Bódottáá..mert kaptál egy TOP-ot a sima helyett...talán..
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38307 üzenetére
A "simáknak" 1000/4800 volt ha jól tudom, de láttam már 1010/4840eseket is
A TOP-oknak amit pedig épp a Gpu-z od mutat -
Dany007
veterán
válasz
rayoliviero #38279 üzenetére
Nem, a deszkára gondoltam, de akkor nem nyert. Esetleg chipset driver... ha az még nem a legújabb.
-
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38272 üzenetére
most nézem még nem is támogatja a lapod a Win 8,1 et
valószínü lesz BIOS hozzá
a Asus P8Z77-V LX támogatja -
Dany007
veterán
válasz
Elsőnek másik gépben próbálnám ki. Hátha.
Esetleg csökkentett mód? Már ha van ilyen még win8 alatt. Mert ott le van tiltva a video driver. Ha úgy nem fagy ki még mindig lehet driver hiba.
Aztán esetleg a gyárilag hozzá adott driverrel próbálkoznék. Esetleg átteheted a kártyát egy másik pcie slotba. -
Steve198310
őstag
válasz
biosod friss?
-
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38268 üzenetére
FULL BIOS RESET
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38268 üzenetére
Más ötletem most nincs.
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38266 üzenetére
Esetleg nincs valami ismerősöd aki megengedné hogy kipróbáld nála? Akinek W 7 van. Ki kellene zárni egyértelműen a vga hibát. Volt nálam egy 6950 ugyan ezt csinálta és GPU hibás volt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #38265 üzenetére
Windows 8.1 javítási képernyő is bejön az újraindításoktól. Tehár gondolom nem a kártyának van baja, mert azt mindig be tudja tölteni. Csak a Windows nem akarja.
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38261 üzenetére
Mennie kell együtt az AMD és Intel drivernek is. Ha letiltottad meg PCI-E re állítottad akkor mennie kellene.
Nem tudod esetleg Win 7-el kipróbálni? -
rayoliviero
veterán
válasz
Nem lehet, hogy az a baj, hogy UEFI-ben telepítettem a Windowst? Alaplapomon UEFI van. Lehet, hogy a videókártyán is annak kell lenni, hogy induljon rendesen? Vagy azon nem?
Ehhez nem értek...
-
Steve198310
őstag
válasz
na most mondok még egyet. kettő lesz belőle.
vedd ki a lapi elemet húzd le a tápot is zárd rövidre az elem helyét 15-20 sec re majd tedd vissza és inditsd el -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #38259 üzenetére
Feltette a Win a frissiteseket es megint nem indul el. Pedig az Intel driver nem volt bepipalva, akkor mas baja van.
-
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38256 üzenetére
most mér jó a 8. ki próbáltam volt kb 3 hónapig sima 8 am aztán megjött a hd 7850 és behalt össze omlott mikor megkapta az akkori drivert.
-
haly
őstag
válasz
rayoliviero #38254 üzenetére
Nekem asszem fent van, de semmi szükség rá. Ha nincs fent, akkor sincs gáz, mert felismeri a felbontást a Win drivere alapból is, IGP-vel meg nem játszik az ember. Szóval inkább töröld le, mert úgyis a dedikált VGA-t használod majd.
Win 8.1 igen.
Steve: Nem tök mindegy más mit használ? Legtöbb ilyen összeomlott, szar volt, nem működött sehogy sem dumák user errorból származnak. Nálam érdekes módon tökéletesen működött mind a 8, mind a 8.1 is, pedig aztán én kényes vagyok minden kis apróságra, ami nem úgy történik, ahogy azt elgondolom.
-
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38254 üzenetére
nálam fent van és nincs gond vele. igaz win 7 van
-
haly
őstag
válasz
rayoliviero #38249 üzenetére
Jó lesz hozzá. Egyébként néha jó az AMD oldala, néha nem. Mármint ilyen téren, hogy nincs Win8.1-hez driver. Viszont ha más útvonalat használ az ember, akkor úgy működik. (pl az összes eddigi driver kiírása, vagy béta releasek, stb...)
Mondjuk én mostanában ráálltam a béta driverekre, beta9.2 azt hiszem ez a legújabb, nem volt még vele bajom. -
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #38248 üzenetére
Egy fél napig telepíti a drivert Windows 8.1-en (7870). Windows 8-as drivert szedtem le, mert 8.1-nél semmi nincs az Ati honlapján. Remélem az jó lesz hozzá.
-
szumo
senior tag
válasz
rayoliviero #38232 üzenetére
akkor a probléma megoldódott szerencsére
-
szumo
senior tag
válasz
rayoliviero #38224 üzenetére
A 2 év jótállás azért lehet, mert másik beszállítótól érkezik a boltba a kártya. Ezért a kiskereskedő is a 2 évvel adja tovább.
-
ST05
őstag
válasz
rayoliviero #38216 üzenetére
itt van ezressel többért 3 év garival.. mondjuk már azt sem értem miért ilyen
bizonytalan helyen nézted.. -
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38212 üzenetére
áprilisban volt a malőr. de valószínű nagyon kevés volt ez az eset. magamon kívül csak 2 darabbal találkoztam itt a fórumon.
Meg nyugodhatsz nagyon nagyon kevés mennyiségű darab lehetett -
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38182 üzenetére
Elég lesz a tápod.
-
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #38179 üzenetére
ja elég kell hogy legyen, mert most nézem, hogy a tuning így nézett ki és így lett +60W a fogyi tehát nálad ez is kevesebb lesz
ja 396W, de 3 ágon majd arra figyelned kell azért, hogy eloszd a terhelést -
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #38177 üzenetére
számításaim szerint 335W lenne kb a plafon konnektorból, persze ez attól is függ, hogy te milyen feszt használsz a tuning alatt és milyen órajelet ,
az is kérdés, hogy menyit tud a tápod 12V-on,
a 275W az nálam csúcs érték pár pillanatig, a jellemző 225-250W között van, azért a csúcsot írtam, hogy ne legyen annyira kicentizve, nekem 432W-ot tud a táp 12V-on(sfx) -
kisza25
félisten
válasz
rayoliviero #38175 üzenetére
nem tudom menyit segít, de egy 1150Mhz-re tuningolt HD7870+ alap i5-3470(3,6Ghz-en megy) az aláírásomban lévő géppel, maximum 275W-ot mértem konnektorból(2hét alatt ez volt a csúcs, mondjuk csak bf4 multizom) a tápom Silverstone 450W 80+ bronz
azt tudod csinálni, hogy megnézel egy tesztet alap i5 és tuningolt i5 fogyasztása és erre rászámolod -
Dany007
veterán
válasz
rayoliviero #38114 üzenetére
"Azt mondták, hogy személyesen vettem át, így rám nem vontakozik az elállás lehetősége. Kértem, hogy mutassa már meg ezt a mondtaot hol van leírva a honlapjukon,nem tudta,"
Ez egyébként tényleg így van. Ha személyesen veszed át, akkor nem él a 8napos elállás joga. Hogy az E-Digitálban ez hol van leírva nem tudom én sem, de a törvény így szól.
Itt tényleg a csajnak kellett volna tisztában lennie ezzel és nem saját pénzből kifizetni.Én pl azért veszek minden online amit csak lehet, mert ha bármi gond van, nem kell szarkodni a szervizzel meg bevizsgáltatással, hanem szó nélkül ki kell cseréljék / vissza kell adják a pénzt.
TV-t monitort is csak így veszek, mert ilyenkor nem gond ha nincs pixelgarancia. Hiszen megkapom, kipróbálom és ha pixelhibás addig küldöm vissza amíg nem küldenek egy hibátlant.
Ha viszont személyesen veszem át, és úgy van probléma akkor xy pixelmennyiségig vissza se veszik. Vagy ha gond van akkor rendes szervizes eljárással veszik csak vissza. Elküldik bevizsgáltatni stb stb stb minimum 3 hét... -
KatonaT
aktív tag
válasz
rayoliviero #38116 üzenetére
Te baktad el hogy Nem vitted vissza időben illetve nem a boltot húztad le hanem egy eladót aki nem tehet arról hogy ilyen gerinces emberek vásárolnak
És mégegyszer leírnám hogy nem az eladó hibája az ha te nem vagy tisztában dolgokkal!
Ezt csak azért írtam mert én is kiállok egy boltban az igazamért de egy " jól "megfizetett melóssal nem állok le cigánykodni a saját hibámból! -
KatonaT
aktív tag
válasz
rayoliviero #38114 üzenetére
Az utolsó azért nem annyira korrekt
Azért mert nincs kiírva a honlapon attól még a törvényben nincs 8 nap...
Szerencséd volt az eladóval hogy ilyen voltén csak szimplán kiröhögtelek volna
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
rayoliviero #38112 üzenetére
És milyen alapon?
"Törekedni kell a 15 napra" Ez van a jogszabályban... ezzel kb kitörölhetem -
kovsol
titán
válasz
rayoliviero #38101 üzenetére
Hangra a Sapphire kártyákkal nincs gond. Legalábbis nekem kettő is volt és nem volt gond.
-
Dany007
veterán
válasz
rayoliviero #38073 üzenetére
De jó hogy ez nem csak nekem tűnt fel!
Most hogy tervbe van véve a 7870 vétele... a boltok után körbenéztem a hardveraprón is.
És persze u.a-t tapasztaltam, mint te. Alig van különbség. Minimális. Pár ezer forint maximum. Tehát nem csak a 7850-nél a 7870-nél is ez van.Írtam is az egyik eladónak, hogy legalább egy picit legyen már olcsóbb a boltinál... Írt is vissza, hogy dehát ezek bontatlan dobozos xy év garanciával stb... Mondom okés, az úgy rendben is van, de akkor én minek vegyem meg nála apróhirdetésből, mikor ugyanennyi a boltban full hivatalosan, számlával stb-vel. És lehet ezermillió pirospontja, egy rendes boltban hivatalos ügyintézéssel stb még mindig jobban megbízok.
Persze láttam 1-2 jobb vételt is. Asus 7870 45k-ért, de igazából pcx-nél 52k. De az ilyen jobb ajánlatok már mind jegelve voltak. Szóval én se értem. Az apróra azért megy az ember, hogy bolti ár alatt vehessen cuccot. Ezért vállalja a kockázatot még ha kicsi is meg a nemhivatalos ügyintézést stb...
@#38081) Grave444:
És nem féltél hogy átver?
Azért az mocskosul ár alatt volt... Én az ilyeneket többnyire nyélből kizárom mert a "túl jól hangzik hogy igaz legyen" kategóriába sorolom. Persze kivételek mindig vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest