- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
BomiBoogie #37106 üzenetére
Köszönöm, most egy 6790-en van rajta, reméltem hogy még fel tudom használni, szeretem a "hangját".
-
r00r1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #37040 üzenetére
mondjuk annyira nem érzem előrelépésnek a 7850 után a 270x -et beletolni (mondjuk én tuningolom, a stabil használatra szánt órajelek 1175/5300). Így nyáron max 72 fokot mértem...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
BomiBoogie #36810 üzenetére
Ha jó áron el tudom adni a 660-at, visszajön 10k-m. %-ban kb. mennyi különbség van a kettő között? Gondolom a 7870 javára. Más hiba szokott jellemző lenni erre a típusra?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
BomiBoogie #36808 üzenetére
Hogymi?
Azért kérdem, mert lehet lecserélem egy ilyenre a 660-am.
-
kroy83
tag
válasz
BomiBoogie #36617 üzenetére
Unigiene Heaven vegigfut.
mivel teszteljem?
-
kroy83
tag
válasz
BomiBoogie #36614 üzenetére
köszi, sikerült. Már 1200mhz-nél járok :p
-
kroy83
tag
válasz
BomiBoogie #36609 üzenetére
-
Firkavadasz
tag
válasz
BomiBoogie #36609 üzenetére
Remek program, köszi !
-
Dark KillerX
addikt
válasz
BomiBoogie #35127 üzenetére
Én készítettem pár benchet azzal kapcsolatban,hogy milyen mértékben gyorsul a kari órajel emelés hatására.
Ha megosztanám a fórumon ,tuti seggbe rugnának a modik,mert hosszú lenne a hsz egy kicsit!
-
M@rdel
őstag
válasz
BomiBoogie #35127 üzenetére
Ha megnézed a képet, amit feljebb raktam be 1300 és 1400 között 1% van.
Mondjuk ez benchmark, de szerintem játékban sem jelenthet sokat GPU limit közeli beállításokon. -
válasz
BomiBoogie #35125 üzenetére
Sajnos az már nem fért bele az időmbe, hogy egyesével is megnézzem a tuning hatását ennél a kártyánál, de tapasztalatom szerint általánosságban inkább +100-150MHz memória OC, mint az utolsó +50-60MHz-t kifacsarni a GPU-ból
Az, hogy nem dob a memóriatuning (mennyit is szoktak mondani? 1300-50?) 1350 felett az bullshit, dob az, csak megfelelő alkalmazásban kell nézni.
7900-nál is elterjedt az 1500 ha jól emlékszem, pedig Sleeping Dogs-ban 4fps difi min fps-ben volt az 1500 és 1800-s órajel között. -
Hoorus
őstag
válasz
BomiBoogie #35119 üzenetére
És ha tuningolni is szeretném?
-
válasz
BomiBoogie #35116 üzenetére
Hehe, igyekszem tanulni.
Az oldal ebben mindig is nagy segítségemre volt
-
Firkavadasz
tag
válasz
BomiBoogie #35111 üzenetére
köszönöm szépen.
nanus: Há tíged milelt?
-
dethroner
veterán
válasz
BomiBoogie #35024 üzenetére
Hm, akkor lehet meg kéne próbálnom csak a gpu-t húzni alap feszültségen?
-
Firkavadasz
tag
válasz
BomiBoogie #35041 üzenetére
OMG miért akarsz te HD7870 biost rárakni
tuti hogy rá, csak kérdés restart után mi lenne
-
dethroner
veterán
válasz
BomiBoogie #35020 üzenetére
És az mennyire gyakori hogy egy 7850-nek 1,225V kell az 1050/1450 órajelhez?
-
dethroner
veterán
válasz
BomiBoogie #34998 üzenetére
Picit írnál erről hogy miért van rá szükség, miért nem elég ha csak a programot használom?
Amikor engedélyezem ezt a nemhivatalos túlhajtást, akkor hiába megy 2D-ben és veszi vissza a gpu és memória órajeleket, a feszültség nem csökken a legkisebb szintre. De ha ezt a módot kikapcsolom, akkor ismét csökkenti a feszt is. Ez normális? -
t.imi
addikt
válasz
BomiBoogie #35006 üzenetére
Nem?
A 256 bit és a valós 2gb kihasználás miatt. Új teszteket még nem néztem, hogy mennyi a valós különbség az új driverekkel. -
t.imi
addikt
válasz
BomiBoogie #35000 üzenetére
Értem. Ezek szereint sántit valami.Egy gtx660-t adnék érte 1:1-ben, de akkor nem eröltetem a dolgot.
-
dethroner
veterán
válasz
BomiBoogie #34996 üzenetére
MSI AB-ben mit állítsak be, powerplay támogatást, vagy nélküle? Egyáltalán mire jó az?
-
dethroner
veterán
válasz
BomiBoogie #34992 üzenetére
Milyen programmal tudod 1140-ig vinni a gpu-t?
-
M@rdel
őstag
válasz
BomiBoogie #34989 üzenetére
Feljebb olvastam valahol, hogy hőfokban veszélyes lehet a memóriára, mert a 7850-nél nem lehet ki íratni a hőfokot.
Kb mennyi lehet az ideális 7/24-re? Hogy ne főzzem meg? -
perecKING
senior tag
válasz
BomiBoogie #34972 üzenetére
köszi!
erről mi a vélemény?nem ismerem a márkát de kecsegtető az alapórajel!
vagy pl. egy sapphire is elfut ezen? -
RoboGoD.hu
csendes tag
válasz
BomiBoogie #34916 üzenetére
Az ASUS 4k-val drágább nettóban is, így MSI lesz. Többet már nem áldozok, így sem nagyon érte meg 5850-ről váltani 7850-re. Minimális a teljesítmény növekedés, csak a BF4 miatt váltok, mivel ott ajánlott a 7xxx sorozat. Gondolom a megváltozott architektúrát is fogja használni a fizikához. (Csak tipp)
-
válasz
BomiBoogie #34846 üzenetére
Egy átlagosabb/lazább + feszes tuning érdekel, mehet a memóriára is ha bírja.
-
zserbox
őstag
válasz
BomiBoogie #34239 üzenetére
Azért az meredek lenne
-
gyuszaa
őstag
válasz
BomiBoogie #33954 üzenetére
Nálam ugyan abban a gépben, ugyan az a beállításnál, 1920×1200-nál így alakult :
Sniper Bench :
(U)7850 stock(/U)
50fok, fan speed 32%, 1820 rpm
860/1200 mhz stock
1.138vAverage FPS: 24.7
Minimum FPS: 11.2
Maximum FPS: 294.4(U)7870 XT stock(/U)
GPU 66 fok, VRM 62 fok
Fan speed 43% - 1700 rpm
975/1500 MhzAverage FPS: 35.3
Minimum FPS: 16.2
Maximum FPS: 301.97850 tuning :
55 fok, fan speed 41%, 2350 rpm
1150/1300 Mhz
1.21vAverage FPS: 30.3
Minimum FPS: 13.6
Maximum FPS: 306.77870 XT tuning :
GPU 74 fok, VRM 85 fok
Fan speed 59% - 2350 rpm
1200/1700 Mhz
1,230 v - Terhelés alatt : 1,143vAverage FPS: 41.5
Minimum FPS: 20.9
Maximum FPS: 323.2Tápegységes témádra visszatérve, nem mindegy, hogy egy ágas-e, nálam alulfeszelt fx8320 és 7870 xt kombináció kapcsolt le egy fsp hexa-val, itt van részletesen leírva.
Érdekes egy ágas seasonic belsős táppal meg teszt erejéig látható mennyin üzemelt, közel kétszer annyit fogyasztott mint az előző körülménynél. -
miresz
veterán
válasz
BomiBoogie #33993 üzenetére
A sok
kancsótcelebet is nézik sokan a TV-ben...Spec én is szeretem ha jól néz ki egy hardver.
-
miresz
veterán
válasz
BomiBoogie #33989 üzenetére
Mert és kész!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #33982 üzenetére
kétventisre egyébként pár országban élettartam gari is volt.
a régi 6950 hűtését kapták meg (pcb felépítés is hasonló volt első ránézésre), tehát elvileg egy strapabíró darab.
-
juve600
nagyúr
válasz
BomiBoogie #33946 üzenetére
a vtx3d az asus-nak ???
igen(#33946) BomiBoogie
itt már nincs akkora különbség de ebben 2gb-os 7850 van
-
Milka 78
nagyúr
válasz
BomiBoogie #33934 üzenetére
Valami ilyesmi lehet a háttérben
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Van 8970 oem, amit gepbe szerelve arulnak es lesz a 9970. Elobbi tenyleg csak atnevezett.
-
HSM
félisten
válasz
[link]
Mielőtt feleslegesen böngésznéd a speckókat, a 8900-asok pl. egy az egyben a jelenlegi 7900-asok. -
Charli Firpo
csendes tag
válasz
BomiBoogie #33906 üzenetére
csak miheztartás végett a 7850 1ghz-en i3570- monitorral együtt ! 250-280 watt körül fogyaszt. egy 500 wattos táp elég kell legyen még +100 w erejéig
-
Milka 78
nagyúr
válasz
BomiBoogie #33920 üzenetére
Ne parázz Turbó Csiga!
Nekem a 650-es A-Data viszi a széthúzott 3570k-t és 2db 7870 Black-et.A fogyasztással sem lesz bajod,mert belövöd fix 1.088v-ra 1060/1560/20%PT(tehát alulfeszelsz és tuningolsz,de alap értékeken még ettől kevesebbel is beéri) és tiéd a világ
Az új 9xxx-es széria,meg nem lesz nagy durr csak finomítgatnak a meglévő rendszeren,viszont az ára(legalább is a 9890-nek)igen meredek lesz(800-1000 dodo).Igaz ez jóslás,de úgy fest a következő széria magasabbról kezd mint a jelenlegi és nem lesz akkor erőlelépés mint a 6-os-7-es széria közt.
-
válasz
BomiBoogie #33906 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy egyiket se hajtsd meg annyira, hogy az egyágas maximum közelébe mehessen max terhelésnél a fogyasztása. Mondjuk én alapból nem is preferálom a bontott ágas tápokat...
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
BomiBoogie #33920 üzenetére
most akkor valakinek rontottam az üzletét, indirekt?
jó kis hentelés az a tutigoranga
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
BomiBoogie #33915 üzenetére
Szerintem akkor van értelme cserélni, ha szük keresztmetszetet jelenet. Vagy hozzájutsz egy tuti vételhez, amit vétek kihagyni.
én egy 460gtx-et cseréltem le erre. Eddig az is bőven megfelelt, pedig nem mai darab. Csak ezek az új Rockstar játékok, már nem engedtek bizonyos beállításokat, ha nem volt elég memória. És nem volt. Manapság már 2gb kell. (full hd felbontáshoz és némi vonalsimításhoz). -
Charli Firpo
csendes tag
válasz
BomiBoogie #33912 üzenetére
óóó azok az őrült fellángolások. egy új kártya itt egy gyorsabb proci ott
gyorsan vegyünk egy hangkártyát is
és indőnként mindig visszatérnek
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
BomiBoogie #33910 üzenetére
Mivel büszke 7850 tulaj lettem
az a véleményem, hogy ha 8xmsaa-t akarsz használni akkor 7870 ha csak 4x akkor elég a 7850. Multisampling nélkül, meg minden játék 50-70-100 fps
HSM (#33907)
pff látszik mennyire nem értek az AMD procikhoz.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #33910 üzenetére
Ha én lennék a helyedben maradnék a 7850 -nél. De ez az én személyes véleményem.
-
válasz
BomiBoogie #33903 üzenetére
Ha feszemeléses tuning nem játszik, akkor max terhelésnél is elég lehet, bár én nagyobbra tenném le a voksom.
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #33893 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy nézted, 1050-re tuningolva egy sniper benchben 120W átlagfogyi.... A 250W az a komplett gép mindenestül....
Hosszabbtávra szerintem is inkább a 7950, de a 7870XT is igen jó ár/értékű.A 7950 kicsit drágább, kicsit jövőtállóbb, kicsit gyorsabb, kicsit többet fogyaszt.
-
juve600
nagyúr
válasz
BomiBoogie #33887 üzenetére
nekem corsair cx 500 van és simán viszi a i5 3470-vtx3d 7870 tahiti kombót
-
aleister
veterán
válasz
Tuningolt i7-860 és szintén húzott VTX3D 7870 LE mellé bőven elég volt az 500-as FSP Everest.
Szóval elég lesz az az 500-as alapjáraton. Az OC-t meg ki tudod kikísérletezgetni, hogy mennyire bírja. -
Repsol600
addikt
válasz
Simán vinnie kell. Nekem FSP 500-60APN van és simán vitt tuningolva egy 6970-est aminek azért nem kis fogyasztása volt.
-
HSM
félisten
válasz
A Logout tesztemben [link] elég részletesen kiveséztem, mennyit fogyaszt gyárilag, illetve alulfeszelve és alulfeszelve/tuningolva.
Csak olyat vegyél, amin állítható a fesz, mint pl. a VTX, Sapphire, PowerColor..... -
Xirtam
veterán
válasz
Szerintem bőven elviszi!
-
DEV_NULL
őstag
válasz
BomiBoogie #32648 üzenetére
Értem. Azt lehet tudni mi volt most a probléma a hsz-ekkel?
Mondjuk van egy gémkapcsos tippem...
-
DEV_NULL
őstag
válasz
BomiBoogie #32648 üzenetére
Jó, érted engem nem zavar az off. Csupán az érdekel, ez a topik miért van ennyire szemmel tartva?
-
Steve198310
őstag
válasz
BomiBoogie #32403 üzenetére
Ja ja ez így van gondok voltak vele. Mostmár emlékszem. Kellet az 1 patch hogy normálisan mannyen az eleje meg ne legyenek lagok.
Egy darabig játszottam is de már a 2 sem tetszett. Ízlések és ficamok -
Steve198310
őstag
válasz
BomiBoogie #32396 üzenetére
Nálam élsimitás nélkül maxon ment egy HD 6870 . De valami gond volt vele mert az elején nekem is 15 fps volt akármit csináltam . Utána faxán futott mikor már mag kellet lépni.
De sokáig nem játszottam vele nem fogott meg.
Néha egy gyöszösnek ítélt gépen faxán fut. Még a régin. De ha jól emlékszem kellet kicsit buheralni valamit
veleSzépen kéne igazából futnia
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #32396 üzenetére
jaja, élsimítással és mindent maxratolva 15fps teljesen reális.
-
HSM
félisten
válasz
BomiBoogie #31416 üzenetére
Annak idején is szuperül megállapította a PH (sajnos már nem találom a cikket) hogy 4850-ből semmi értelme 1GB-osnak, mert nem gyorsabb. Hát nekem pont abban az időben volt olyan kártyám egy 512-es után, és hát igencsak volt különbség.
Nem az FPS-ekben, hanem amit már 1000X leírtam döcögős dolgok, meg elém telportáló dolgok játékokban....
Erről bezzeg nem írt a teszt....
Én továbbra is azt tartom, csak az fogja megtapasztalni a különbséget, akinél legalább 1-2 hetet eltölt mindkét kártya saját gépben, saját használatra, és játszik rajtuk pár játékkal jópár órát.
Amúgy az is hozzátartozik, hogy csak akkor van gond, ha nem elég a játéknak az 1GB, ha a beállítás, vagy a játék, vagy a teszt alatt lévő pályarész (!!!) nem igényel többet, akkor egál lesz a sebesség.....
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #31418 üzenetére
Egyenlőre kivárok, megpróbálok szerezni kölcsönbe egy 7950-et
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #31416 üzenetére
Az 1gb vs 2gb vitába korábban én is beszálltam, de a többség úgy érvelt hogy a 2Gb jól fog jönni később...de a tesztek rendre cáfolták ezt a teóriát, jelenleg úgy látom hogy ha 7950-et vennék, akkor már érezhető lenne a sebességnövekedés mindent maxra állítva.
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #31401 üzenetére
Ennyi erővel sosincs vége, mert a 7870 után kis ráfizetés a Tahiti LE, aztán meg akkor már legyen egy 7950... ha a kocsikat cserélgetném így, akkor petrolhead lennék, itt viszont "pc-mánia" a betegség neve, jelenleg még gyógyítható stádiumban vagyok
-
kovsol
titán
válasz
BomiBoogie #31411 üzenetére
TR szereti zabálni a ramot, nem tartom kizártnak, hogy azért röccen meg neki, mert kevés az 1GB. Ebben az esetben javulna a helyzet.
-
Erdei88
veterán
válasz
BomiBoogie #31401 üzenetére
Viszont 7870-el még kevesebb a kompromisszum
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #31398 üzenetére
-
syberia
veterán
válasz
BomiBoogie #31393 üzenetére
Igazából minden szépen fut, csak a kíváncsiság nagy úr
viszont ezzel meggyőztél hogy még nem időszerű lecserélnem, köszi szépen!
(#31394) zserbox: úgy nem lenne kérdés a csere, a mostani karimat is kb így szereztem
-
zserbox
őstag
válasz
BomiBoogie #31393 üzenetére
hát ha csere és nem kell ráfizetni akkor miért ne?
szerk:
hát pongyolán fogalmazott a kolléga -
Fecniii
tag
válasz
BomiBoogie #31296 üzenetére
Köszi, akkor kicsit megnyugodtam, vettem a múlthéten egy használt kártyát de kb 2 óra játék után kijött a BS úgyhogy az eladó visszaveszi ma elvileg, én meg rendeltem inkább egy újat. Nézegettem az ASUS-okat is de egyrészt drágább másrészt annyira elbaszott az a hűtés rajta esztétikailag hogy az hihetetlen. (konkrétan hogy a burkolat 2 cantivel el van tolva a nyákon és az elején nem takar a végén meg túllóg)
-
DEV_NULL
őstag
válasz
BomiBoogie #30874 üzenetére
Ha ezt nekem céloztad, jelzem nem találtam az ÁSZF-ben olyan pontot ami arra kötelezne, hogy 5 percen belül szerkesszek.
-
Zigi
senior tag
válasz
BomiBoogie #30842 üzenetére
Ezt én is így tapasztalom. Nekem 1 Gigás van és FHD-ben még kitart
Jut eszembe I5, valaki tudna csinálni 7850-el vagy akár alapórajeles 7870-el proci tesztet 3.5 Ghz-n 4-en és 4.5-ön kiváncsi volnék mennyit gyorsul a vga. Köszi.
-
lowzor
veterán
válasz
BomiBoogie #30831 üzenetére
Ha szemetel, akkor jó az 1300 is, de ha bírja az 1350-et, akkor miért ne? 1350-ig még hoz értékelhető gyorsulást a memóriahúzás 7850-nél.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
BomiBoogie #30821 üzenetére
Nekem elég. Bár ha lesz ismét időm tesztelni, megnézem mit szól 1100-1150-hez. Inkább az alapfeszes tuning híve vagyok, főleg vganál...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BomiBoogie #30737 üzenetére
nekem van egy PS3 "utángyártott" me gegy speckó progi, így sikerült elhitetnem vele, hogy ez egy box joy. működik facán, de mire megszokom a karok perfekt benyomását, kezelését... belehalok
PS2-eshez szoktam... full gas, ohne gas... ennyi
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #30614 üzenetére
jaja, 7950 annyival még mindig nem erősebb, a 70es meg ár/értékben már kevésbé jó.
hm, én toltam unreal tournament gotyt CFfel. egyéb kérdés?
-
ZÁEL
tag
válasz
BomiBoogie #30520 üzenetére
Az X4-es az 3,40 GHz-en megy
Az X6-os pedig 2,70 GHz-en.Így is az X6-ot válasszam mellé?
-
Repsol600
addikt
válasz
BomiBoogie #30449 üzenetére
Azért furcsa, hogy a saját progija nem állítja....
DEV_NULL
Ezekel is kipróbálhatod: Asus gpu tweak, Sapphire Trixx, Gigabyte oc guru II.
Ezek közül csak bejön valamelyik. -
gabo9201
senior tag
válasz
BomiBoogie #30098 üzenetére
Azokkal nem igazán volt gond?
-
válasz
BomiBoogie #29893 üzenetére
Modkerben kervenyezve lett rogton azutan h lattam h elqrtam... Bocsanat mindenkitol
-
do3om
addikt
válasz
BomiBoogie #29893 üzenetére
Nem látjátok hogy elrontotta a képet?
GPU2 0% 300Mhz
Ez nektek CF? Csak összekeverte. Remélhetőleg javítja. -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #29822 üzenetére
Egy overclock fórumban javasolták, hogy 1250 fölé ne nagyon vigyem.
De inkább az itteni fórumtársak a mérvadóak, szóval befogom a pofámat, és 1100/1300 jó leszKérdés Van olyan kártya, aminek gyárilag 1225mV a 3D feszültsége?
Mellesleg a PC Partner Limited az melyik gyártó? 3D markban látom ezt karik nevénélJa, meg ez a topikgari érdekelne engem is, csak hogy mire számítsak
-
->Raizen<-
veterán
válasz
BomiBoogie #29829 üzenetére
Topic gari hogy zajlik? Mert én kimaradok az adakozásból!
-
zserbox
őstag
válasz
BomiBoogie #29822 üzenetére
hát így pukk és széjjel megy
inkább a kép megy széjjel -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #29687 üzenetére
Akkor már csak kérlek azt mondd már meg nekem, hogy mitől mászkál szabadon a venti?
50%-on lenyitott lappal már tök hangos, és elég feltűnő volt mikor bekapcsoltam a gépet.
Aztán benyomtam GPU Tweaket és látom, hogy 50%... -
lowzor
veterán
válasz
BomiBoogie #29441 üzenetére
Örülj, ha a GTX 260-at megelőzi
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #29308 üzenetére
terhelve hangos CFben és még nem volt időm kikísérletezni, hogy mit lehetne vele csinálni. üresben is picit hangosabb mint egy kártyával. nem sokkal, de alapvetően herótom van a zajtól. 75 foknál feljebb se akarom nagyon engedni, a bővítőkártyáknál meg sajnos kicsi a rakás a jelenlegi helyzet. szóval ameddig nem kell, addig kikaptam a PowerColort.
memóriával egyébként óvatosan, 7850ek jórészén nincs memhűtés ahogy láttam. 1170 az szép, mennyi fesz kell neki?
-
zserbox
őstag
válasz
memória ha nem megy akkor nem megy valszeg elpida ramos.(nézz rá hogy mi van ráírva a memória chippekre, nekem hynix és bírja is az 1500-at)
annak nem tudsz több feszt adni. -
KYZRR
őstag
válasz
Nekem most 1.085v-on 1125Mhz/1375Mhz.
Sajnos a memoria 1400 felett nem birja a strapat, csikoz.
Hiaba, a RAM csak 1250Mhz-re van hitelesitve.Szerk.: Az alapfesz 1.075v
Szerk2.: Memoria feszultseget max voltmoddal tudod, ez egyelore az elit VGA-k featureje.. egyelore.
Szerk3.:
#29310: En sem tudom allitani, lehet, hogy eleve nagyobb feszultseget kapnak az en memoria chipjeim. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #29306 üzenetére
hm, pont ilyen kiosztású nekem is a lapom, viszon nálam a hangkari PCIs. az viszont tény, hogy meleg van, most meg diplomamunkaírás idejére ki is kaptam a második karit a gépből, használni úgyse használom, viszont a szellőzésre/akusztikára rossz hatással van.
neked max annyi előnye lehetne, hogy mehetne be a legfelső slotba, már ha nem esik útba valaminek. CF + hangkártya azért necces dolog.
ja, ez meg így van. azért a 7850 egyedül se gyenge, sőt. nekem is az eyefinity miatt kellett a második leginkább, na meg mert így lehúzhattam az eyefinityt a bakancslistámról
.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #29303 üzenetére
csak nem agyalsz, hogy kéne még egy?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
BomiBoogie #29258 üzenetére
Vagy legalább OFF-ba tennék....
-
válasz
BomiBoogie #29124 üzenetére
Köszönöm
(#29125) gyuszaa: feszültségekkel biztos, hogy nem szeretnék bíbelődni.
(#29131) asdxv: akkor tényleg nem érdemes egy fillért sem kiadni a TOP-ra. Anno, a hasonló megfontolásból vettem a kisebb C2D 6550 CPU-t, mert simán fel lehetett húzni a 6750 szintjére. Ráadásul egy barátom 6750-et vett és azon a példányon gyakorlatilag semmit nem tudott tuningolni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BomiBoogie #29048 üzenetére
Terhelés alatt nem zajos?
-
jejike
tag
válasz
BomiBoogie #28934 üzenetére
OK. Köszönöm a segítséget.
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #28787 üzenetére
Igazad van, elgondolkodok egy új házon, mert így ha ránézek valóban nem sokat ér
Lenne rá ~10k-m, szerinted melyik lenne a legjobb amit ki lehetne hozni belőle? -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #28779 üzenetére
De nekem ilyen kell ami piros sötétbe
Amúgy ez a 3 vagy 4 pines csati van az én alaplapomon is? Csak mert én nem igazán látom -
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #28757 üzenetére
Egyébként a Gigára is 3 év a gari.
-
xardas
tag
válasz
BomiBoogie #28619 üzenetére
feltetem én is a mostani bétát nem segített
PandaMonium : Win7 használata jelenleg nem opció, (mellesleg azon furcsák közé tartozom aki amúgy szereti...
RetepNyaraB : Hát sok elcseszni való talán nincs win8 telepítés alatt ^^. AHCI drivert nem telepítettem, "mondván" hogy a win ugyis felrakja. lehet majd megnézem erről holnap beszámolók.
=HG= : A rendszer garantáltan használja rendesen a magokat.
Egyébb érdekesség: GPU Caps Viewer szőrös kockája pl. rendesen felviszi a GPU Loadot 97-98%-ra, illetve feltettem egy 3Dmarkot is ott is felmegy rendesen. (első 2teszt után kiléptem nem ment végig). arról nem tudni hogy melyik tesztek használnak DX-t? (szőrös kocka ugyebár opengl... lehet ott van vmi "szar" verzió....) csak mert nekem most sok ötletem nem maradt már...
-
Algotis
addikt
válasz
BomiBoogie #28613 üzenetére
Ha már ramoknál vagyunk.
Megjött az új gépem, már csak másfél óra van hátra a BF3 letöltésig.
Számít valamit hogy most nem 2x4 hanem 1x8 GB 1600mhz-s ram van most benne?
Ez a single channel megérződik játékokban?
Én úgy tudom, hogy csak tömörítésnél van némi jelentősége. -
válasz
BomiBoogie #28471 üzenetére
Jó, de ha úgy nézzük, ezt kb mindig mindegyik gyártó ráírta a VGA-jára, hogy nehogy tuningold, mert különben egyből kampec. Ugyanaz a kérdés merül fel bennem, mint HSM-ben: ennyire ki lennének centizve a NYÁK-on a bizbaszok? :S
Hihhhhetetlet, ezelőtt tényleg soha nem láttalak, erre egyből itt teremtél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Starlink
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest