- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dav<3
tag
Valaki el tudná magyarázni hogy mi is pontosan a "power control" beállítási lehetőség melyet -20% és +20% között lehet állítgatni? Pl.: Mi történik ha -20%-on van mi történik ha +20%-on van valamint milyen értékre kell tenni hogy a legtöbb fps-t kapjam játékokban bár nem is vagyok biztos benne hogy ez a beállítás befolyásolja az fps-t.
-
dav<3
tag
Számít valamit ha az alaplapom csak 16x PCI-E 2.0?? Tehát egy 3.0-ás alaplappal gyorsabb lenne?
-
dav<3
tag
válasz
RetepNyaraB #24162 üzenetére
Nekem 65°C fölé nem ment!
Szóval szerintem nekem tök normálisan viselkedne akár hosszú távra is.
-
dav<3
tag
Egy Sapphire 7870XT-m van. Alapból 975/1500 MHz-n mennek. Felhúzom 1250/1600 MHz-re és egy kis terhelés után elcsíkozódik a kép vagy vízszintesen vagy függőlegesen piros vagy zöld színben. A power controlt felveszem +20-ra de nem segít. Valaki tudna segíteni?
-
dav<3
tag
Asztalra jobb klikk és AMD Vision Engine Control Center és nem nyitva meg gondolkodik gondolkodik aztán semmi nem nyitja nem. Valaki valami tipp?
-
dav<3
tag
Ha AMD Catalyst Control Centerbe meghúzom a kártyám miért csíkozódik el a kép vagy vízszintesen vagy függőlegesen zölden vagy piros és reset kell? A power control settingset pedig feltolom +20%-ra. Előre köszönöm a segítséget.
-
dav<3
tag
Helló!
Az lenne a problémám hogy ha teljesen leterhelem a vga-m (7870XT) akkor meghal a gép pontosabban a Furmark nevű programot indítom el sima 800x600 alapban mihelyst bejönne a kép azonnal leáll a gépem de nem csak simán leáll hanem a bekapcsoló gomb világít folyamatosan és a billentyű is világít. Ezután bekapcsolni csak kín keservesen lehet azaz táp le táp vissza próba ilyenkor is több dolog szokott történni: - Egyáltalán nem bootol be és kép sincs. - Nem bootol ugyan úgy csak emellett még a vga fanokat elkezdi 100%-on pörgetni. -Vagy legvégső esetben eljutok a win7 üdvözlő kiírásáig aztán pedig a megszűnik a jel a vga felől tehát elekzd villogni a monitor mintha nem kapna jelet és ugye megint resetelni kell. Megpróbáltam jóval a gyári beállítások alá tornázni a gpu és memo órajelét és úgy fut mind a Furmark és nincsenek is problémák bootolással sem úgy stabil a gép. A vga-t én személy szerint kizárnám ugyanis nem régen jött vissza iPont-tól szervizről és megállapították hogy semmi baja. Előre is köszönök minden segítséget. Táp: Asus 550W P-55GA.
Üdv.: Dávid
-
dav<3
tag
Kibaszott ideges vagyok ne haragudj ha nem a kép minőséggel, stabilitásával foglalkoztam. Ellenörzöm majd meglátom utána majd írok.
-
dav<3
tag
Furmark nevű programok próbálnám futtatni videóban a többi....
http://data.hu/get/6292120/SNC01689.mp4
Valaki ha tudna segíteni megköszönném. -
dav<3
tag
Miért van az hogy a 13.1-es Catalyst sokkal lasabb mint mondjuk a 12.11-es? Példa képpen 12.11-essel Dirt3-ban 85 av. 71 min. 13.1-essel 78av. 60min.
Valaki valami? -
dav<3
tag
Helló!
Most hozták vissza a 7870XT-m a garanciából és azt mondták hogy az égvilágon semmi baja sincs. Napokig futtattak rajta testeket stb de semmi. Viszont én mikor haza hoztam betettem a gépbe azonnal csinálja a hibákat: remeg/rezeg a kép, homályos kicsit, és CoD4-ben pixel hibázik is. Viszont tuti hogy nem a kártyának van baja. Össze driverrel próbálkoztam. Valami ötlet?
-
dav<3
tag
Srácok olyan gondom van hogy 4 hete vettem egy 7870XT Sapphire kártyát. Az első hétben hibásnak véltem: Pixelhiba játék közben, Néha homályos volt a kép néha meg ugrált össze vissza, szerintem egyértelmű volt hogy rossz. Vissza küldtem garanciába (Ipon) majd majdnem 3 hét elteltével közlik hogy nincs semmi baja holnap küldik vissza. ?!?!?!!?!?!?. Most mégis mi a tökömet csináljak amikor tuti hogy van valami baja sosem csinált ilyet egyik vidi karim sem most apuval vagyok és azzal sincs semmi baj. Soha semmi nem csinált ilyet. Valami tanácsot srácok pls!
-
dav<3
tag
válasz
->Raizen<- #20284 üzenetére
Maximum RESPECT Bro!
A ramot vissza vette 1066-ra
megláttam majdnem agyérgörcsöt kaptam és vissza kurtam 1866ra
Még1x köszönöm!
-
dav<3
tag
Srácok valaki pls segítsem lefrissítettem a biost és kevesebb fpsem van mindenhol. CoD4be megkerestem azt a helyet ahol a legkevesebb na ott bios frissítés előtt 250 volt most csak 220 dirt3ba is lassult vagy 10fpsel 7870em van asrock a75m.hvs alaplappal pls help!
-
dav<3
tag
hát remélem
2 naposa kártya és már felbasz de ettől eltekintve hihetetlen jó *-* ha ez a baj nem lenne hát nemtudom elélveznék.. XD még 1 kérdés az ati driverben mi az h teljesítmény 0%? és -20 és 20% közt lehet állítani valaki el tudná magyarázni?
-
dav<3
tag
válasz
gyuribácsi88 #20224 üzenetére
írtam 60/65 foktól nem megy fentebb a ati driver azt modnja nincs újabb most
-
dav<3
tag
válasz
gyuribácsi88 #20222 üzenetére
2 játékkal játszom cod4 meg dirt3 mind2 alatt volt már ma este kb 2órát multiztam 4x fagyott ki tegnap dirt3alatt fagyott ki
-
dav<3
tag
És meg egy hiba....... ami nagyon idegesítő kb 30perc cod4 multi után lefagy a gép megáll a kép újra indítani nem lehet mert nem bootol be ki kell kapcsolni a tápot vissza megint bekapcsolni megint nem bootol megint ki/be a táp és csak utána kapcsol be hőfokok rendben a proci 50fölé nem megy a vidi kari meg 60/65 fog max!
PLS HELP NAGYON IDEGESÍTés amikor bekapcsolom olyat ír h a hardveres gyorsítás le van tiltva ami a játékok lassú működését fogja okozni és h nézzem meg a legfrissebb driver van e fent a vidi karinak megnéztem és a legfrissebb.
-
dav<3
tag
Sziasztok!
Miért van az hogy ha kicsit meghúzom az Ati HD7870 XT-m akkor függőleges szürke csíkok jelennek meg a képernyőm game alatt pár perc elteltével? És csak gépresi-vel lehet eltüntetni. Alapból 975/1500 MHz és 1200/1650-re húztam. Megköszönnék minden ötletet,tippet,segítséget!
Üdv.: Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Opel topik
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest