- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZozzHUN
addikt
válasz Gtaati #14340 üzenetére
Ahogy néztem 1100/1200on neked is 50 fokosnak kéne lennie 45-50% ventivel játékok alatt, ehelyett akkor 70 fokos és 60%-os a ventilátor? Beszéltem már cikkírókkal akik kettő ugyanolyan kártyával tapasztaltak ekkora eltérést, de azért én a helyedben rákérdeznék a boltnál a cserére, mert persze legjobb lenne a darky féle kártya
Nézz egy ASIC quality-t kérlek (GPU-Z-ben jobb klikk fent és ott lehet megnézni)
-
karesz501
senior tag
válasz Gtaati #15949 üzenetére
Ez nem hangzik valami jól, ott lesz nálad valami egyéb probléma. Ezek a Giga hűtők a jobbak közé tartoznak, nézd meg a hőmérséklet adatokat ezen a teszten. 50 fok fölé nem ment teljes terhelés alatt, pedig izmus CPU dolgoztt alatta, kihajtotta rendesen.
Milyen házad van? Szellőzik rendesen? Lehet inkább ott kéne keresgélni a megoldást, ezen a hűtőn annyit nem javítana egy drága VGA hűtő szerintem.
[ Szerkesztve ]
Life is no picnic!
-
plekk
tag
válasz Gtaati #15949 üzenetére
Hali!
Már a múltkor is láttam hogy te is ilyesmivel küzdessz és látom ugyanolyan a gépházunk.
Ajánlom figyelmedbe eme hozzászólásomat amiben leírom hogy nekem mi volt a megoldás, illetve az abban linkelt oldalt.
Nekem azóta FarCry 3 alatt is max 65-66 C fokra melegszik a kicsike. -
-
RVR400
veterán
-
Gtaati
őstag
válasz Gtaati #18342 üzenetére
Sajnálom én semmi rossz szándék nélkül kérdeztem ezt és korábban 1-2 évig nem volt gépem, és most ismét előző év végén lettem gép tulajdonos és amikor még játszottam volt gépen régen akkoriban a játékok esetén ilyen dolgok nem voltak még, és mivel aki egy 7850/7870 vesz valószínű a játékok miatt javarészt és ezért gondoltam itt megkérdezni ezt, ha ezzel bárkinek problémát vagy kellemetlenséget okoztam akkor ez úton kérnék elnézést!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Gtaati #18343 üzenetére
Ezt ahhoz kapcsolódóan írtam, amire kovsol kolléga is rámutatott, hogy az online regisztráció és az azon keresztüli mentések értelemszerűen a warez visszaszorítását szolgálják, ezek megkerülésére vonatkozó megoldás és annak keresése nem lehet téma a PH fórumain.
Az egyes nagyobb, népszerűbb címeknek általában van saját topikja, ahol fel lehet tenni a kérdéseket, ha pedig Steames játékról van szó, akkor a Steam topik ajánlott.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Gtaati #18583 üzenetére
BS játék alatt... ennyi.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kovsol
titán
válasz Gtaati #18761 üzenetére
3570k@4300 úgy 4000Mhz körül már simán elég neki szerintem.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
korcsi
veterán
válasz Gtaati #18993 üzenetére
Nem válasz, csak mellényomtam!
Valaki világosítson már fel, tudomásom szerint a 7870 BS az AMD által tervezett PCB-s kártyákat érintheti. Jhonny06 kérdezte és janes1976 válaszolt neki, hogy az pont érintett, de én ezt nem értem, hisz az említett kártya nem referencia nyákos.
Itt kifejti valaki: "As said in a previous thread @kikerumbo, yours is faulty for different reasons and not a factory/hardware issue within the card, so guys, do not alarm with this SKU 1119916-XX as it´s been checked and have not the factory issue of the 1119903-XX"
18995: ment privi
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Pferi
senior tag
válasz Gtaati #18995 üzenetére
Giannit az apróhirdetések között keresd:
http://hardverapro.hu/apro/gianni_bazarja_uj_arlista_2013_01_30/hsz_1-1.htmlGigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
janes1976
őstag
-
-
Gtaati
őstag
válasz Gtaati #19918 üzenetére
Ami még érdekes, hogy beállítom h játék közben az Ab- jelenítse megaz adatokat ott persze kiírja h 1.3v de eközben az aida 1,219-en áll úgy h 0,01v-t sem változik az értéke mindig ennyi, de az aidában a mellet h ez állandóan fix a vrm fesz változik szóval nem tudom, de nekem gyanús h nem kapja meg a gpu a plusz feszt! Valakinek ötlete? Köszönöm!
-
->Raizen<-
veterán
válasz Gtaati #19922 üzenetére
Ledroppol elég rendesen neked. A 460w-os tápodnak lehet nem elég combos a 12v-os ága egybe van vagy ketté van bontva? Nekem 1,3v-ról 1,27xxv-ra droppol le terhelés alatt. Tök 8 amúgy hogy játékokba megy 1250-et a gpu az új trémark valamiért nem nagyon szereti ezt a nagy OC-t így hát max 1170 mhz-t megy 1,250mv-al alapfeszen meg 1150-et a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Gtaati #20540 üzenetére
Ezekszerint nálad az Aida nem az aktuális feszültséget, hanem valami mást, talán a kártya drivere által kért referencia feszt olvasta ki. Így nincs I2C-n két program, nincs ütközés, működnek együtt gond nélkül.
(#20541) Sondi1986: Ezt legalább tedd OFF-ba itt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kupon kunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- BestBuy topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest