- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GergoHD
tag
-
törölt tag
válasz
GergoHD #24798 üzenetére
Köszi!
Szerintem ami por már egyszer bekerült a lamellák közzé, az nem fog csak úgy kijönni! Nem porszívó az, és nem is kompresszor!
Egyébként (nem olvastam utána) de az a visszafelé forgó venti vezérlés "csak" a biosban van módosítva nemde? Ez a funkció működhetne akármelyik 7870-es karin. Ha működne a bios flash
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
GergoHD #24686 üzenetére
típusfüggő. pár esetben a hűtés nekem első ránézésére egyezik (XFX), más esetben nagyon komoly különbségek lehetnek (Giga 7850 és 7870 OC).
ha az akusztikus teljesítmény a legfontosabb, akkor szerintem a háromslotos Giga 7870 az Accelero Extremevel verhetetlen. két sloton ha a HIS ICEQ 7870 hűtése megegyezik a 6950ével, akkor az is csendes lesz. a PowerColor és az XFX is elvileg nagyon jó akusztikusan, Club3d royal queen is érdekes lehet bár abból 7870et annyira nem néztem. az Asusra silentpcreview panaszkodott, MSIknél pedig általában agresszívabb a vezérlés.
(de az én szemszögemből a hűtés stock állapotban a fontos, a többi kevésbé érdekes)
-
Anaren91
senior tag
válasz
GergoHD #24468 üzenetére
Hát 15 perc után 70% on mentek a ventik a kártyán. Alapjáraton kb 35 fokos szokott lenni a gpu hőmérséklete. Meg ezen a kártyán feljebb lehet emelni a hűtőket hogy távolabb legyenek a bordától így elvileg nagyobb légörvényt tud csinálni. Lehet vissza fordítom h közelebb legyen. Vagy beállítom 45 fokosan és akk opdalra kitolja a meleget.
-
-
- = Zk = -
félisten
-
GergoHD
tag
válasz
GergoHD #22974 üzenetére
Látom most éppen pihen a topik de teszteltem bogyo beállításaival hőfok tekintetében nagyon jó bár kisebb a gpu usage a pörgés nálam előjött de gyengébben és rövidebb időtartamig volt. De ez szerintem a bf3 hibálya nemértem hogy miért kell 80%-on használnia a gpu-t akkor amikor nincs is jelentősebb képi megjelenítés csak eredményeket mutat kis és gomolyog a füst.
-
törölt tag
válasz
GergoHD #22919 üzenetére
Bios frissítéssel nem tudod elrontani a kártyát. Csak előtte "kötelező" lementeni a gyári BIOST pl GPU-Z-vel. Így ha nem sikerül a csere, vagy az új bios sem jó,gariztatni-eladni akarod a kártyát vissza tudod rakni az eredetit. Ezt nem tudják megállapítani a szervizben hogy biost cseréltél rajta.
Nem tudom van e lehetőség, és megéri e de megpróbálhatsz kapcsolatba lépni az MSI-vel, hátha mondanak rá valamit hogyan lehet javítani a hibát.
-
törölt tag
válasz
GergoHD #22909 üzenetére
Szia!
Nem tudom hogy van e "gyógymód" a karidra. Fórumon rákeresve ezeket találtam. Itt HSM fórum társ ugyan olyan problémával küzdött mint te.
Nekem valami olyasmi rémlik a fórumon való beszélgetésekből hogy a bios csere sem oldotta meg a gondot.
A legbiztosabb talán ha gariztatod! -
GergoHD
tag
válasz
GergoHD #22909 üzenetére
Itt van még pár kép is és ahogy észrevettem ez BF3 esetében csakis akkor következik be ilyen nagy mértékben amikor elméletileg a legkisebb a terhelés a meccs végén mikor átadja a kitüntetéseket :S.
A hiba 2x összehasonlítva ugyanaz ugyanúgy megy a görbe de itt a kép:
(Az Action! ne zavarjon meg csak felvettem azért fut.(De a hiba felvétel nélkül is megvan)És a 2. esetben:
-
törölt tag
válasz
GergoHD #22905 üzenetére
Volt már korábban hasonló panaszos MSI felhasználó itt fórumon. Ha jól emlékszem akkor 2 BIOS verzióval jöttek ki ezek a karik, és a 015.015 ... számú biossal nincs ilyen jellegű probléma. Nekem pl ez a a bios van rajta és nincs vele gond.
do3om
Akkor gyorsan vissza is szívom a boltról alkotott véleményem! -
Arkennys
addikt
válasz
GergoHD #21000 üzenetére
Nekem 3,4-en adta azt az eredményt, amit linkeltem. Látszik, tényleg nagyon minimálisan befolyásolja az az órajel az eredményt
Köszi a tesztképet!
szerk:
miklosss2012: Hát, köszönöm és viszontEgyébként tényleg eléggé pofás eredmények lettek, eleinte tartottam tőle, hogy mivel nem "i5" dobog a gépben, röhejesen lemarad az enyém. Kellemesen csalódtam, és bírom ezt a kártyát
Halk, nem melegszik, és szépen teljesít. Megérte váltanom, bár foghúzós volt kifizetni.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
GergoHD #20822 üzenetére
Szerintem is hülye kérdés,de mikor nekem 6790esem volt ami azért méretben és főleg súlyban nehezebb a mostani 7850nél,én a szabadon levő sarka alá raktam egy méretre vágott hurkapálcát ami a ház aljára támaszkodott!Mert azt a sarkát elég rendesen lehúzza a súly az idő előrehaladtával,és így ferdül is a kártya!(erre egyszer itt fent rá is kérdezett valaki hogy el van ferdülve a kártyája,ez a működést zavarja e---így nem ferdül el)
-
gyuszaa
őstag
válasz
GergoHD #20446 üzenetére
Fuss neki még egyszer, olyat nem is fogsz olvasni sose. Először alap feszültségen kell megkeresni a processzor végét (ami ugye egyénfüggő), és kizárni az egyéb tényezők instabilitását (CPU/NB - HT) .
Alulról kell építkezni, fokozatosan. De ez nem ide tartozik ebbe a topicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged