- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
válasz
daveoff #28581 üzenetére
Én is kerestem ott, de volt youtube videó ami szerint elvileg 250mm, de máshol meg 267mm volt már, sőt volt ahol még többet írtak..
szerk.:
Sondi1986: 26 és 27cm között van a hossz, ami még befér. Így is szét kellett a hdd tartó keretet egy vonalban anno flexelnem szegény Antec Solo házikómban (
), hogy a gtx 260 beférjen, azóta mindig méricskélek, hogy merre meddig.
-
aleister
veterán
válasz
daveoff #28337 üzenetére
Jah, ha be volt kapcsolva a vsync az természetesen mindenre magyarázat. Az más kérdés, hogy így tesztelni kicsit olyan ...khm...izé...
De hát mindenki lehet figyelmetlen néha.
Természetesen egy másodpercig sem gondoltam/gondolom, hogy jobb lenne egy 7870 T.LE, mint egy 7970, csak épp a linkelt eredmények kapcsán tűnt mókásnak a dolog.
-
aleister
veterán
válasz
daveoff #28256 üzenetére
Nem akarok genyázni, de ez kicsit öngól, hisz párral feljebb ott van egy Tahiti LE-s JOBB eredmény. Ráadásul ez majdnem feleannyiba kerül, mint az alja 7970.
-
gyuromoj
veterán
válasz
daveoff #21481 üzenetére
Ingame kép mind a kettő. Látszik a szövegen is: "Press ENTER to skip" Amúgy Crysis 3 topicban van már aki tolja. Itt a HSZ-e.
-
gyuromoj
veterán
-
Gtaati
őstag
válasz
daveoff #20532 üzenetére
Hát nem mondanám teljesen rossznak a turbót, az igaz h alapok többsége túl feszt ad nekik fölöslegesen, én kipróbáltam, hogy mi az ami alap órajelen turbóval kell neki, és ezt az értéket ofset - beállítottam tehát nekem pl - 0,135v-t ad neki ergo így anynin megy mintha fix v-t állítottam volna be, ez azért jó a fix legkisebb feszültséggel szemben hogy amikor áll a gép idle-ben van akkor sem kapja meg fixen azt a fezst hanem leveszi! De hát kinek hogy tetszik és jó, mindenki csinálja saját belátása szerint ahogy a legjobbnak véli, én így tettem!
-
HSM
félisten
-
-
janes1976
őstag
válasz
daveoff #19971 üzenetére
Gyakorlatilag ha azt nézed, hogy "sima" 7870-est veszel 63e-ért.
Jó, azért volt benne rizikó. Mi van ha hangos, mi van ha melegszik. Meg az volt a szar, hogy ezeken a teszteken kívül nem támaszkodhattál senkire, mert olyan ember nem volt a PH-en, akinek ilyen kártyája van.
Összefoglalva:
Tehát aki most akar 7870-est venni (és van 63e-re rá), no meg számít neki a hang, a melegedés, viszont esetleg nem akar tuningolni (ha van olyan rajtam kívül), akkor annak ez a kártya megfelelő választás.
-
RVR400
veterán
válasz
daveoff #19959 üzenetére
Akkor leírom érthetően:
1200/1450: 3DMark lefut hibátlanul, Warface hibázik (10-ből 10-szer hibázik)
1180/1350: 3DMark lefut hibátlanul, Warface fut hibátlanul (10-ből nem hibázik)A szoftver- és hardverkörnyezet minden esetben ugyanaz. Ergo a 3DMark baromira nem jó alap stabilitásmegállapításra.
-
janes1976
őstag
válasz
daveoff #19971 üzenetére
Elég jónak tűnik így elsőre!
Egyébként 63e-ért sztem is az!
Erről a hűtésről csak áradozni lehet. Néztem is a tesztekbe, hogy mindbe az volt, hogy milyen remek munkát végeztek a Sapphire mérnökei ennél a hűtésnél, hogy ez mennyire hatékony. Most én ezt meg tudom erősíteni.
Teszteknél szkeptikus az ember, mert egyik olyan, másik ilyen, de mikor ez megerősítést nyer, akkor nagyon boldog az ember.
Döbbenetesen kis hangja van terhelés alatt. Csak néztem. Megnéztem hogy minden ok-e. Viccen kívül.
csucsbicep: köszi!
-
nubreed
veterán
válasz
daveoff #19965 üzenetére
Köszönöm, ki fogom próbálni.
Az 1150 sem kevés már, így átlagban ezek szerint elvileg picit több mint 10%-os gyorsulást jelent, persze az elmélet meg a gyakorlat mindig más.
Más: tegnap "panaszkodtam" hogy 73 fok környékén van a kártya pl Far Cry 3 alatt. Nem tudom mi történt vagy én voltam vak tegnapelőtt, de tegnap este mikor játszottam egy picit, alig ment 60 fok fölé, minden rendben volt ezzel.
-
janes1976
őstag
válasz
daveoff #19811 üzenetére
A power limitet hol lehet állítani?
Na ez a sima, húzás nélkül. Amúgy azok a beállítások jók amikkel csináltam? Mit kell amúgy ezekhez állítatni a catalistba hogy fasza legyen? Most alapba van, ahogy a drivert felraktam.
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-02-06 at 11:15:57
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 39.4
Minimum FPS: 15.3
Maximum FPS: 209.9Number Of Frames: 3020
Average Frame: 25.367ms
Minimum Frame: 4.765ms
Maximum Frame: 65.434msMachine Name: JANES
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 (build 9200), 64-bit
System RAM: 8144MB
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-3550 CPU @ 3.30GHz
Number of Cores: 4GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1191
Dedicated VRAM: 2029MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON
Vertical Sync: OFF
Reduce Mouse Lag: OFF
Stereo 3D: OFF -
Malibutomi
nagyúr
válasz
daveoff #19025 üzenetére
Az a baj a BS-el, hogy a legtöbbször nagyon nehéz garban cseréltetni, ezért érdemes minimalizálni szerintem az esélyét is hogy ilyen kártyát vegyél. A legtöbb szervíz nem teszteli napokig játékokkal, hanem visszadja hogy jó és kész. Elég nagy nyűg ez annak aki 60K-t kiad egy kártyára.
Egyébként szerintem nem szokás itt rámondani mindenre hogy BS,mindig megkérdezik az ittlévők a tüneteket, a hang is beakad-e, még videót is szokás linkelgetni, hogy ez történt-e.
-
Syz
senior tag
válasz
daveoff #18802 üzenetére
A Crossfire kis driverére gondolsz?A zajt nem tudom mire mondod hiszen pont ezért szeretnék Asust,a melegedéssel pedig nem lesz gondom,a ház is ki alakítva illetve az új lapon 5 Pci-E hely van így maradhat közte hely még így is hogy elég nagy dög.Jöhetnének még a negatív kritikák
Mivel jobb egyébként a 7950?
-
malacka87
őstag
válasz
daveoff #18653 üzenetére
Na most jó lett köszi!
Sniper Elite V2 Benchmark Report
================================
Created: 2013-01-28 at 19:00:52
Build Version: 1.05, Jun 7 2012
================================Average FPS: 37.8
Minimum FPS: 17.7
Maximum FPS: 221.8Number Of Frames: 2893
Average Frame: 26.454ms
Minimum Frame: 4.509ms
Maximum Frame: 56.452msMachine Name: ZOLI
Monitors: 1
Operating System: Windows 8 Professional (build 9200), 64-bit
System RAM: 8137MB
CPU: AMD FX(tm)-6100 Six-Core Processor
Number of Cores: 6GPU Name: AMD Radeon HD 7800 Series
Feature Level: DX11.0
Driver version: 8.17.10.1172
Dedicated VRAM: 2029MBResolution Width: 1920
Resolution Height: 1080
Texture Detail: ULTRA
Shadows Detail: ULTRA
Draw Distance: ULTRA
Anti-aliasing: HIGH
Advanced Shadows: LOW
Supersampling: 2.25x
Anisotropic Level: 16
Compute Shaders: ON
Ambient Occlusion: ON
Motion Blur: ON -
Alpachino
veterán
válasz
daveoff #17993 üzenetére
Dehogy érted/értitek
Egyszerűbben leírom :
7870-el is el lehet érni, akár a bostos 7950 szintet, ha valakinek ez a teljesítmény megfelelő, vagy elég.....kb. ennnyi. se több se kevesebb a mondanivalóm ezzel kapcsolatban és a fontos részeket félkövérrel még ki is emeltem
-
Alpachino
veterán
válasz
daveoff #17977 üzenetére
Nem erről volt szó,
mert ha ezt szeretném firtatni, akkor vissza lapoznék ebben a topicban és több száz hsz-en keresztül láthatnám mérések alapján is, hogy tuning/tuning mellett egyértelműen és érthető módon kijönnek a teljesítménykülönbségek a 7950 javára
"Ez a kari alap fesszel mit bír tuningban átlagban? Hoz esetleg egy 7950 szintet?"
Erre írtam, hogy simán, de még a bostos 7950 szintet is el lehet csípni......
-
->Raizen<-
veterán
válasz
daveoff #17300 üzenetére
Nekem még sosem volt SLI\Crossfire konfigurációm. Az 1 chipes vga kártyákat kedveltem mindig is! Meg persze sokat olvastam a témában és ugye sok a gond velük nem túl sok az olyan progam aminél megfelelő a skálázódás.
(#17303) gyuribácsi88: Ez qrva jó még válogathatsz is!
-
melan
senior tag
válasz
daveoff #17270 üzenetére
Feltettem az amd honlapján található cap kiegészítést, gondoltam az hátha tartalmaz előre mentett profilokat egyes játékokhoz, de nem változott semmit a catalyst...
Monitorozásra eddig az open hardware monitort használta, ez most a kártya adatait is megjeleníti (sőt, ennek a ventijét is szabályozhatom belőle) csak azt nem tudom mennyire megbízható. Korábban az aidát használtam, mert az tud log-olni is.
-
zserbox
őstag
válasz
daveoff #17062 üzenetére
nyugi nem vagyok holt hülye a témához tanultam hőtant,áramlástant is.
de a jelen hűtések visszafújják a kártyára a hőt ami oldalt megy el, de ha fordítva lenne a kártya, valamint a borda és a kártya között lenne a venti akkor az fújná a bordákról a hőt felfelé amerre amúgy is menne a meleg + nem néznének ilyen hülyén ki a házban. -
ZozzHUN
addikt
válasz
daveoff #14292 üzenetére
Semmit, visszavittem, visszaadták a pénzt. Mondjuk nálam már durvább volt, mert annyira nem feküdt föl a hűtő, hogy sima játék közben lekapcsolt a kártya.
Esetetekben annyit tudtok tenni, hogy ha lötyög, hogy hűtővel lefelé lerakjátok asztalra a kártyát, lelazítjátok a 4 csavart, aztán keresztoldalasan becsavarjátok finoman, érzéssel pedig meghúzni, de nem megtépni. Ameddig könnyen engedi. Ha ez sem segít, akkor alátétet kell rakni alá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest