- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ipadipad
tag
válasz
Algotis #45674 üzenetére
hmm de eddig nem volt semmi gond
(garancia nincs sajnos mert kéz alól vettem bontatlanul.. elég olcsón és kb 5 honapja van meg)hmm attol nem lehet hogy a TELJESITMÉNY VEZÉRLÖ -20%-ra raktam + GPU(850mhz és a másik meg 900mhz re raktam ?) és hogy mért raktam ennyire ? mert még nem volt annyi pénzem hogy vegyek egy minöségi tápot... plusz igy 5 honapig simán eldöcögött és minden ment full hd-n
-
-
Gaboman
nagyúr
-
zodo
nagyúr
válasz
Algotis #44024 üzenetére
Szerintem csak maga a tudat.
Speciel én is megválogatom a kártyáimat, igaz csak külső alapján, szín csak másodlagos.
Viszont az is lehet hogy a ház belső színharmónia a döntő (fekete-fehér, fekete-kék stb házventi, átharisnyázott tápkábelek, stb) mivel haxiboy ház típusából létezik plexi oldallapos kivitel is de majd ő megmondja a tutit. -
LamaCube
addikt
válasz
Algotis #41352 üzenetére
Előző vga-m egy giga 460gtx oc volt. Az égadta világon nem volt vele problémám.
Ha jól belegondolok sosem volt problémám hardverrel. Vga-ban volt Gainwardom 2 is , gigam, msi-m és most az asus.
A 4850-es gainward a mai napig megy a fiam gépébe az msi meg fateroméba.Alonso11
Az biztos, hogy kiveséztük
-
miresz
veterán
válasz
Algotis #39485 üzenetére
Mert nem tudnék mondani olyan sorozatot tőlük,ami nem volt sorozathibás. +A többit már leírtam ezerszer itt a topicban is. Kb a legjobban úgy tudnám jellemezni,hogy a számítástechnika Adibasza. : ) '
Az 1 sorozat ami javítva is lett,ill a gyártó gariba cserélte a hibás hardvereket. A Gigánál ez még sosem fordult elő.
-
aelod
veterán
válasz
Algotis #39238 üzenetére
Eddig 2 giga vga-m volt 6850 és 7850
Az előbbit cseréltem az utóbbira mert memória hibás volt.
Most kiderült, hogy a 7850-em is az
Ennyit a giga vga-król. Mindkettőt zsír újan vettem.Kérdésem az lenne. Mit tudtok mondani az XFX kártyákról?
Pro és kontra? egy XFX 7870-el szemezek -
Anaren91
senior tag
-
gezu1025
tag
válasz
Algotis #38821 üzenetére
Kiváncsi leszek előfordul-e még.
Amúgy én is jártam így, hogy 2 hibásat kaptam. Csak monitorral. Még anno amikor CRT-ről LCD-re váltottam, feltétlen "kocka" LCD-t akartam, magam sem tudom miért.
2x is pixelhibásat kaptam. De volt rá 3 nap pixelhiba gari.
Ide járt az ingyen garanciafutár minden másnap.
-
-
edeleny
őstag
válasz
Algotis #38618 üzenetére
Akkor neked is Giga Kártyád van!
Szerinted!
Van a kártya végén egy rács, amin keresztül elméletileg kifújja a meleg levegőt. Távozik ott valami? Mert nem olyan a hűtés kialakítása!Mennyi lehet a max GPU hőmérséklet. Most játék alatt kb. 55-60°C, de iszonyat hangos a venti, meddig engedhetem feljebb? (ráadásul valamivel berezonál)
1025 Mhz a GPU, 1050-nél becsíkozódott Civilization5-ben. Ennyi! Melegíteni nem akarom, a proci így is nagyon meleg, és így hogy bekeveri a meleget............
-
asturel
őstag
válasz
Algotis #38409 üzenetére
Nekem sokaig ment, de tenyleg minden megszakitja, akar egy villogo kurzor is :S, miutan skype-on irtak nem is ment zerocore modba tobbet (folyton villogott a systrayen az ikon..
) Pedig milyen jo is lenne, ha igp mellett zeromodban mukodne a dvga, de legalabb direktbe dvga-ra dugva se megy
-
Raidon
őstag
válasz
Algotis #37803 üzenetére
Eddig nem volt vele gond multkor volt par probalkozas Dead Island tortel es felpakolt egy halom dx et meg VC redistet...
CCC ben fel kell oldani a tuningot hogy ASUS GPU Tweak ben menjen? Vagy eleg ha csak ott beallitom...
Mar tobb honapja igy hasznaltam semmi gond nem volt eddig... -
-
kovsol
titán
válasz
Algotis #37671 üzenetére
Én meg pont nem azt venném.
Mondjuk a Sapphire 7870XT + bios mod párossal meg vagyok elégedve, de azért nem kevés tesztelgetés és idő ment el mire sikerült belőni normálisan és biost se fog egy átlag user cserélni a kártyán szerintem. Hűtése meg szerintem egyedül a Sapphire megoldásnak vállalható szintű.Én megvárnám az R9 270 mit fog alkotni, lehet abból még egy best buy kártya.
-
gali777
őstag
válasz
Algotis #37277 üzenetére
Nekem az nem járt hozzá, mert utána kezdték el pluszba adni miután megrendeltem
Így "csak" Hitman Absolution meg Dirt 3 lett a promó keretében. Amúgy érdekes, hogy ahol reklámozzák ezt a never settle forevert, az ezüst verziónál ugye 9 játék közül lehet választani, aztán amikor aktiválni akartam akkor csak 6 közül lehetett. Far Cry 3 pedig jó lett volna, de pont az is ki lett véve közülük. Mindegy, így is nagyon jó vétel volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged