- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
-
Dany007
veterán
válasz
hgy1967 #44629 üzenetére
Hát ez akkor érthetetlen...
Passz én nem tudok rá többet.Az a proci biztos, hogy kihatja rendesen a kártyát.
A tesztek amiket néztem az alapján a 3D mark 11 performance tesztnek 8 ezer pont fölött kell lennie, kis(!)OC-val már 9000 pont fölött ad. Ez nem egy tesztből van, hanem kb az összes amit az elmúlt 2-3 hónapban néztem a 270x-ről.@SetCHOO.:
Nincs.
-
Dany007
veterán
válasz
hgy1967 #44615 üzenetére
Ne 3Dmarkban tesztelj mert az nagyban támaszkodik a cpu-ra is. Így ha nincs elég erős cpud akkor az kibukik a tesztben is. És egy bizonyos szint fölött az összes kártya kb hasonló eredményt fog produkálni mert a cpu visszafogja.
Néztem én is 3D mark teszteket. És az én kis procimmal a 7870 fölötti kártyákkal mért eredmények kb azonosak.
Valley vagy Heavan banchmarkokat próbálj ki, ott gyakorlatilag lényegtelen milyen proci van a kártya mellett, csak a kártya erejét méri. Ott már ki kell jönnie a különbségeknek.
@(#44621) Picturemaker:
Mondjuk ebben van valami. Eddig a csőjátékok csőjátéka. Ha menni kell valamerre kb 5 méterenként tesz ki checkpointokat... mint valami fogyatékosnak. Kevés benne az önállóság.
No de mindegy, a vizuális élményért játszunk, sajnos másért már nem nagyon lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest