- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Akkor nem jól keresel.
De inkább leírom. Minden GPU más tuningképességekkel rendelkezik. Ezért ki kell tesztelni, hogy mekkora órajelet bír a feszültség függvényében. Ezt jobb játékokkal kell csinálni, pl FC3, Crysis 2-3, Dirt3, Showdown, Hitman stb. Melegedést is kell közben figyelni, bár nem hiszem, hogy ezzel gond lenne, de ez függ a házad szellőzésétől is. A vramot is érdemez húzni, mert már gyárilag kicsit visszafogja a kártyát, tehát ez is hoz a konyhára. Alapfeszen teszteld le először.
Illetve a TDP limitet told ki +20%-al. -
-
arcsi84
aktív tag
Gondoltam, hogy ez lesz, de egyelőre ennyi jött ki a keretből, majd később veszek i5-öt.
Eredetileg 7790-et néztem de, megkaptam +2k áron az 1GB-os 7850-et és habár tudom, hogy a 2GB-os jobb lett volna de azért +20% teljesítmény 2k-ért jó üzlet volt szerintem.Egyelőre maximálisan elégedett vagyok, halk gyors és gyönyörű minden.
Apropó tudtok ajánlani egy system monitorozó programot, olyat mint az AMD system monitor, csak intelhez is jó legyen.
THX
-
do3om
addikt
60 fokon izzani!!!!!!!!
Állítsd 100%-ra a venit nehogy 40 fok felé menjen mert lázas lesz szegényke.Annyira túlparázzák páran ezt a hőfok dolgot szerintem főleg akik nemrég ismerkedtek meg a számítógéppékkel (kölykök
)és nem tudják régen milyen hűtéseket használtak a vga, cpu-ra. Az egész kártya szinte minden pontján sütötte a kezedet ha hozzáértél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest