- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Size83 #27083 üzenetére
Mekkora élsimítással mértél? Nem látszik a képen.
Lemértem én is a gépet.
Procim és vga-m ugyan az mint neked, annyi, hogy nekem Gigabyte 7850 OC van. Semmi nincs tuningolva.
Képeden nem látszik de húzva van a cpu és a vga nálad?
1600x900-as felbontással, extreme beállítással, 8xFSAA-val ezeket a pontokat kaptam: -
Romeo619
senior tag
válasz
Size83 #25334 üzenetére
Hát ez a durva, hogy van egy 965BE-m meg egy 2 gigás 7870em és koszos 45-55 fpsem van na nem létezik...mi a rákot kell állítanom rajta -.- jelenleg ezek a beállítások vannak. Min kell változtatni, mert sztem a kártya 10% ha kivan használva hiszen ezen a szinten ment a GTS250em is ami ennél jóval de jóval *arabb...
-
Anaren91
senior tag
-
Sondi1986
addikt
válasz
Size83 #19205 üzenetére
Helyedbe ezt venném míg van: SAPPHIRE 11199-20-20G HD7870 2GB GDDR5 BOOST LITE
-
kovsol
titán
válasz
Size83 #19219 üzenetére
BF3 ban szerintem kihajtja, de sok helyen nem elég neki. Alap órajelen biztos nem. Mondom úgy, hogy FX6100@4Ghz nálam sok helyen kevés volt és ezért váltottam i5 -re. Főleg ott kevés ahol kell az egy cpu mag ereje és nem hajtja meg mind a 6 -t. Starcraft2 ben pl egy hd6850 mellé is kevés volt. Mondjuk az a játék csak 1 magot használ.
(#19222) - = Zk = - kicsit magad ellen is beszélsz, mert neked is FX procid van. Mondjuk egyik barátom nagyon minimál költségvetésből akart viszonylag időtálló gépet összerakni és végül egy fx6300+7850 páros lett neki összedobva. Főleg BF3 amivel játszik.
-
miresz
veterán
válasz
Size83 #19205 üzenetére
Múlthéten szereltem be egy ilyen kártyát,egy gépbe,kérésre. A tapasztalat annyi,hogy a hűtése elég zajos terhelés alatt. Mást nem vettem észre.
mr bauer: Én is ezzel szenvedek.
Esetleg itt megkérdezhetnéd Nagy Everest / AIDA64 topik ha jutottál valamire értesíthetnél. (Sajnos most nincs időm oda írni,mert megyek el itthonról. )
-
kittl1120
csendes tag
válasz
Size83 #18236 üzenetére
hello
Nekem holnap küldik pcx-sek a Sapphire 7850-et(Black Screenes) aztmondták , hogy egy újat küldenek helyette.Kérdeztem , hogy mi volt a baja válasz: ők nemtudják, majd ha az új is elkezd szórakozni , akkor beszélhetünk egy msi 7850 cseréről . Ja és majdnem 1 hónapot ültek rajta
-
zo1dberg
csendes tag
válasz
Size83 #14123 üzenetére
Én is most szereztem be egy 7850-et, és hasonló jelenségeket tapasztaltam. Vibrálás, sávokban egymáson áttetsző textúrák, furán vibráló árnyékok.... Vajon hibás darab, vagy kezdjek el mókázni a driverekkel (4830-ról váltottam, driver cleaner volt előtte). Esetleg lőhetek pár képet/videot ha nem sikerült elégé pontosan fogalmaznom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged