- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
plekk
tag
válasz
kittl1120 #18440 üzenetére
Ha már cserélték és így is gond van az már tényleg nyomorult helyzet. Részvétem! :S
Ez a legnagyobb baj, még azt sem lehet mondani hogy jól van hát ez van, visszaküldöm gariba, cserélik és kész kapok egy jót.
Ezek szerint még ebben sem lehet bízni.
Szerintem aki gariba visszaküldi a kártyáját az ne cseréltesse másik Sapphire-re.
HA VAN RÁ MÓD cseréljétek egy másik gyártó ugyanilyen termékére vagy beszámítással vagy valahogy.
Hátha lehet így is. -
törölt tag
válasz
kittl1120 #18440 üzenetére
Hát b@szki nem semmi mekkora szívások vannak ezekkel a karikkal.Pedig anno nem így indultak a dolgok a megjelenésekkor.Az lenne a kérdésem,hogy egy V2-es ASUS 7870et be merjek-e vállalni,mennyi az esélyem,hogy ez a típus teljesen hiba (BS) mentes lesz? Az a gondom,hogy a 7870 teljesítményét mindenképp elvárnám viszont nv. oldalról a sima gtx660 gyengébb a gtx660Ti meg ugyan olyan mint a 7870 de jóval drágább,szóval nem tudom mit kéne tenni,emlékszem tavaly az nv.-nél meg a TDR-rel szívtak gtx560/560Ti-nál állandóan,a 6XXX-es radeonoknak meg semmi baja nem volt.
-
Entladen
csendes tag
válasz
kittl1120 #15001 üzenetére
úgy érti,hogy én is már túl vagyok egy "garanciás" teszten...kártyát elküldték tesztre....picivel több,mint 2 hét után visszakaptam(ugyanúgy),hogy a kártya jó....
Szóltam is nekik még külön azért is,hogy csináljanak játéktesztet,mert ott szokott ilyet produkálni...a válasz csak annyi volt,hogy a 3DMark lefutott többször is és több verzió is....baja nem lehet a kártyának
Játéktesztet nem csináltak,mert minek....ez csak szoftveres hiba lehet.
És ugyanott vagyok most is,ahol kezdtem....jöhet a következő kör.
Én is komplett konfigot rendeltem...csak nem a pcx-nél... -
Entladen
csendes tag
válasz
kittl1120 #14765 üzenetére
Nekem több mint 2 hetet volt gariba....és visszaküldték,hogy a kártyának semmi baja...3DMark lefutott többször is....de nálam a hiba még mindig fennáll...
Mondjuk egyszer a 3DMark alatt is volt BS-em...de akkor mindent maxra állítottam a programban.
De most itt olvasva a hozzászólásokat már teljesen belekavarodtam.Szóval kártya vissza gariba,vagy azért teszteljem a gépet másik karival is és az enyémet tegyük egy másik gépbe?
Esetleg próbáljam meg még a béta verziót?
Lassan 2 hónapja megvan a gépem...de nem jutottam eddig előbbre vele...csak a szívás és isten tudja mennyi időt töltöttem el,hogy próbáltam rájönni a hibára.
Tud valaki egy normális progikat,amivel letesztelhetem a gépet?
Nekem nem 1x-2x csinálja a BS-t...hanem mindig,ha nekiállok játszani egy játékkal -
Apollo_21
addikt
válasz
kittl1120 #14613 üzenetére
Ez jó kérdés..és mit mondasz? Csókolom egy teszt prrogramban elvérzik a kártya egyébként hibátlan..tessék cserélni? vagy leírnád hogy mik az előzmények?
Esetemben a furmark alatt döglik csak ki...mindenhol máshol helytáll..bármilyen program vagy játék alatt jó a hőfok és minden más..eseteben mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest