- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz ->Raizen<- #13797 üzenetére
Ezt a tesztet csak úgy kell lefuttatni, hogy átnyomom a pöttyöt a FHD felbontásra és kész? Mást nem kell állítani? Megnézném mennyit mérek én a GTX660-nal a társkártyákhoz képest
:-)
-
marcusa
addikt
válasz DroiDMester #14857 üzenetére
Ezzel megvagyok, és ezután az AB-ben a Settings-en belül a Monitoring fülben a pipálós listában meg kellene jelennie ilyen néven?
A RivaTuner-be is betallóztam már:
De a listában nem jelenik meg, és ki sem jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz DroiDMester #14862 üzenetére
Ez volt a gond, nem futott a háttérben, most már kiírja... Köszi
-
marcusa
addikt
válasz miresz #16095 üzenetére
Ez azért nem így van... azért mert Asbee-é ennyit bírt, ez még nem általános. Van AMD-ből is ami alig megy alap órajel felett, és 660ti-ből is van akinek 1200 fölött megy a GPU, enyém mondjuk sima 660, de ez is megy 980 helyett 1160-on stabilan játék alatt 1190-en pedig 3DMark alatt.
-
marcusa
addikt
válasz Tomix24 #16945 üzenetére
Szerintem eléggé függ az eredmény a procitól is, csak abból gondolom, hogy mikor a 660/660ti topic-ban linkeltük be az eredményeket, akkor én ezt mértem:
Egy másik arc meg a 660ti-vel Q9400 mellett kevesebb pontot kapott. Mi más lehet még ennek az oka, mint a gyengébb proci?:-)
-
marcusa
addikt
De ez a tuning olyan fura... Pl ha Heaven Bench-ben felhúzom az említett órajelre, akkor kapok kb 15%-kal több átlag fps-t mint alapon, de játékban nem nagyon veszek észre különbséget... Metro 2033 ha mindent max-ra teszek, akkor alapon is és húzva is ugyan úgy belassul több helyen. Amik meg jól futnak húzva, ott alapon se veszek észre különbséget.
Épp ezért inkább alapon is használom, a hangját jobban hallani ha húzva van.:-)
-
marcusa
addikt
válasz ->Raizen<- #20901 üzenetére
Miért nem méred le úgy, ahogy kovsol?
Custom preset, extreme, ultra, 8xAA, és FullScreen FHD.:-)
-
marcusa
addikt
válasz ->Raizen<- #21571 üzenetére
Hát... annyira nagy különbség nincs azért köztük szerintem, én nagyon szépnek látom a low-os képet is
-
marcusa
addikt
válasz csucsbicep #21581 üzenetére
Jaja, azt annó az akkor megjelent 9600GT 512Mb-al próbáltam elindítami max beállításon, hát nem sokáig maradt úgy
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz papírzacsi #21986 üzenetére
A valley nem jól írja, még korábban mikor tesztelgettünk, én is írtam hogy nem jó:
http://prohardver.hu/tema/nvidia_geforce_gtx_660_ti/hsz_1635-1635.html
1300Mhz-et ír a GPU órajelre, annyit még böngészés közben se bír:-)
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz papírzacsi #22292 üzenetére
Ezt hogy érted?
(#22294) papírzacsi
De hát ott van a listán a 660, vagy mire gondolsz? Sajnos nem volt lehetőségem személyesen tesztelni se a 7850-et, se a 7870-et, így csak oda tudom helyezni, ahova ez vagy a többi grafikon...[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz BomiBoogie #22344 üzenetére
Pedig sajna ez nem user error úgy tűnik...
bogyo112 kollega is ezzel szív, .015-ös végű bios kellene a kártyára, azzal jó a venti vezérlés.:-)
-
marcusa
addikt
-
marcusa
addikt
válasz Algotis #27409 üzenetére
Nem is azzal van a baj, hogy azt írod, hogy TR-ben gyorsabb(ami mondjuk a 314.22-vel már>>itt<< és >>itt<< is látszik, hogy nem feltétlenül igaz), hanem ez:
"Régebben a gtx 660 erősebb volt, mostanra azonban sorban jönnek az új driverek, amikkel több FPS-t is hoznak a 7850-ek.
Újabb játékokban pedig már mindenképpen a 7850 a jobb."
Pont hogy régen volt egy szint a 660 a 7850-nel, az új játékokban már gyorsabb... Crysis 3 és a Bioshock is GE cím, még is gyorsabb a 660 még a 7870-nél is...[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Algotis #27426 üzenetére
Nem kell kiabálnod, senki nem állítota az ellenkezőjét annak, hogy nagyon is jó vétel a 7850, videókaris topic-ban is rendszeresen azt ajánljuk 50k-s kategóriában. Csak arra reagáltam amit írtál, hogy az új játékokban hú de sokkal jobb a 7850 a 660-nál, ami nem igaz, pont fordítva van. pont.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Sondi1986 #28224 üzenetére
Ez meg milyen megnyílvánulás megint?
Egyedül én írtam hogy várom szeretettel a tesztet, amit egyébként asdxv-től hallottam először a 660 topicban...
Én nem vagyok Nvidia fan, egyszerűen megszólalok, ha a hozzád hasonló elvakult AMD fanok valótlanságot állítanak, ennyi...:-)
-
marcusa
addikt
válasz Sondi1986 #28724 üzenetére
Ahogy írtam is a hsz-ben amire válaszoltál, AMD oldalon sokkal nagyobb a valószínűsége a jó tuningpotenciálnak, amire reagáltam asdxv-től, hogy minden 7950-ben van 40-45% tuning, az nem igaz. Nagyon sokban megvan amiről olvastam, de nem mindben, ezt nem lehet garantálni.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Algotis #28788 üzenetére
Ha elég hosszúak a tápod kábelei, akkor alsótáposban gondolkodnék, ha nem, és felsőtápos kell, akkor a legjobb választás: AC silentium t11
Sereghajtóként végzett egy több mint 40 házat tartalmazó tesztben.http://shellkretor.hu/index.php/8-hirek/10-arctic-cooling-silentium-t11
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest