- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
Anaren91 #38223 üzenetére
Gyárilag oc-s a kártya a gpu 1100mhz a vram effektive 6000mhz alapbol igy van, ettől nem veszem viszább mert oc-s kártyáért fizettem ami drágább mint a sima,ha nem bírja a emelt órajelet ne adják el oc-s kártyának a hűtése is 3 ventillátoros +hőcsőves.Tegyem fel a gigabyte gyári drivert ?Szerintem bármelyik whql mínősítésű win7 64 bit 7870-es(amd oldalárol letőltőt nem beta) kártyához való driverrel műkődni kell a kártyának legalábbis az eddigi kártyáimhoz nvidianál mindig leszedtem a legfrissebb drivert és soha nem volt probléma.Na mindegy holnap elküldöm gariztatni aztán meglátjuk...Lefgfeljebb később játszom az ac4-el pedig csak azért vettem új vga-t az AC4 megjelenésig csak kicserélik.
-
emiki6
veterán
-
aleister
veterán
válasz
Anaren91 #28491 üzenetére
Köszi az infót és a kedvességed! Szerintem nekem is menni fog, így hogy már tudom az alkalmazás nevét. Ha esetleg mégsem, akkor sikítok.
Egyébként ennek mi a működési elve? A játék adatai alapján a vga által kiszámított frame kiküldött jelét 'eltéríti' a tridef 3d, és megcsinálja rajta a 3D konverziót, majd küldi tovább a megjelenítő felé?
-
emiki6
veterán
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
Anaren91 #27941 üzenetére
Most jelenleg nincs Win8 a gépemen, úgyhogy csak emlékezetből tudok segíteni:
Jobb szélre kihúzod az egeret, ott a fogaskerékre rámész (legalsó opció, már nem tudom a nevét), aztán vezérlőpult és ott ugyan úgy mint Win7 alatt "Programok eltávolítása" opció.
Szerk.: Ha te is ezzel próbálkoztál eddig akkor én megpróbálnék egy újraindítást, nekem mindig működött. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Anaren91 #27936 üzenetére
Egyrészt Linx-ről van szó, ami brutálisan képes leterhelni a procit, pont ezért jó tesztnek, máshol nem fog ennyire melegedni teljes terhelésen sem.
Másrészt a max 80 fok teljesen rendben vannézz utána nyugodtan.
A coretemp is ott kezd sárgulni, de nem erre alapoztam.
Ami még esetleg kimaradt: Uncore tuning nem igazán számit. 3ghz körül még mennie kell az alap 1.175v feszen. + ne maradjon semmi "auto" feszültségen, tuningnál hajlamos jócskán többet adni mint amennyi kell, csak a procit, uncoret és memória feszültséget kell belőni, a többi normalon a legjobb. -
alien_
őstag
válasz
Anaren91 #27871 üzenetére
WOW, combos kis kártya!
13.3 beta van fent jelenleg, tegnap 1100/1500 @1.1V +20% beallitasokkal kaptam 700 pontot, szerintem az keves egy Tahiti LE-tol, barhogy nezzuk.Repsol600: i5 3570K@stock, Asus P8Z77-M, 16GB 2400MHz CL9 RAM, SanDisk 128GB SSD Extreme, Corsair VX450. A táp Seasonic belsős, egy tesztben kihoztak belőle stabil 570W-ot.
-
-
Uzumaki
tag
válasz
Anaren91 #27801 üzenetére
Köszi, de közben jött egy kis fejlemény. Szétszedtem gépet, hogy ugye viszem el. Régi cuccokat visszapakoltam, hogy majd tudjam használni, de gondoltam most már beleteszem karit így is. Ééééééés.. Nem működött...
Nem volt annyi eszem, hogy miután nem volt jó az új gépbe kipróbáljam a régibe, mert gondoltam, ha 10 perce még jó volt akkor most mért ne lenne? Szóval csak a vga-t vittem gariba. Vajon mért adta be a kulcsot a gépcserénél? Na mindegy, remélem gyorsan végeznek vele és most már végre használhatom.
Még egyszer köszi mindenkinek aki próbálkozott segíteni -
HSM
félisten
válasz
Anaren91 #27810 üzenetére
Néhány óra a belefektetett energia, és utána mondjuk az első hétben előjöhet 1-1 fagyás, amikor még igazítassz kicsit a feszültségen, és utána már csak használni kell. Már az idejére sem emlékszem, mikor lőttem be a Powercolor 7950-em alapórajelen 1,18V helyett 1,038V-ra, semmi törődést nem igényelt azóta dolog.
Hangban, fogyasztásban, melegedésben a különbség ellenben igen jelentős.
És ugyanez igaz a Tahiti LE 7870-re, de szerintem a pitcairn-ok közül is lehet, amivel bőven lehet nyerni, bár olyannal még nem próbáltam.
-
Steve198310
őstag
válasz
Anaren91 #27763 üzenetére
Az a sípolás nem az volt aminek látszott. Nem fog tetszeni a procinak az a kari. Rejtély ,hogy miért. Többet kéne tudni arról az AMD procirol. Készült e több változat belőle meg ilyenek.
Lehetséges a lapnak nem tetszik a cucc de 5 csippanás nem kártya. Ha csippant akkor nem 5 hanem többet.
Még a lap csere esetleg vagy prociAMI BIOS:
1 beep - System boot successfull
*1beep - Refresh failure - (NO VIDEO) memory refresh failure (bad memory)
2 beeps - Parity error - bad memory
3 beeps - Base 64K memory failure - bad memory
4 beeps - Timer not operational - bad motherboard
5 beeps - Processor error - bad processor
6 beeps - 8042 gate A20 failure - bad cpu or mainboard
7 beeps - Processor exception interput error - bad processor
8 beeps - Display memory read/write failure - bad video card or memory
9 beeps - ROM checksum error - bad BIOS
10 beeps - CMOS shutdown register read/write error - bad motherboard
11 beeps - Cache memory bad - bad CPU or motherboard
12 beeps - BIOS rom file incorrect size - The BIOS ROM file found does not match the size of the flash device
13 beeps - BIOS rom image mismatch - The BIOS ROM file layout configuration does not match image present in the flash device
5 short + 1 long beeps - Memory error - No memory detected in the memory slots.
6 short + 1 long beeps - Memory error - EDO memory detected in system
7 short + 1 long beeps - SMBUS error -
Uzumaki
tag
válasz
Anaren91 #27740 üzenetére
Tudtommal a procimba nincsen integrált vga. Ide kapcsolódik a következő válaszom.
Lassú voltamOtthon majd csinálok pár képet.
8zabi: Megnéztem, 5 csipogás a vga hiányát jelzi. Logikus ha nincs rádugva 6pin.Steve198310: a vga elindul, ventik pörögnek. A típusa pontosan: SAPPHIRE 11200-07-20G HD7850 2GB GDDR5 PCIE
do3om: igen, az is garis.
Bocsi, rosszul írtam. Régi kártya az 5770, bár nem hiszem, hogy sokat változtat a helyzeten.
-
Anaren91
senior tag
válasz
Anaren91 #27740 üzenetére
Aham most látom hogy hülyeséget írtam... Csak azt néztem h FM2 es lapod van asztem hogy valami APU s proci van benne...Akkor fogalmam sincs szerintem is lapot gariztasdd akkor, mert ha elküldöd a kártyát ami másik gépbe működik akkor valószínűleg a szervízben is fog és visszaküldik neked hogy nincs semmi baja.
Szerk.: Bár ha a 7750 meg megy a lappal akkor meg valszeg a lapot is visszaküldik:S Nemtom írd le hogy mi a problémád a boltnak és küldd vissza a lapot is meg a kártyát is és úgy nézzék meg hogy miért nem megy az a kártya abban a lapban. Más elképzelésem nincs sajnos.
Esetleg tegyél fel képet arról hogy hogyan van beszerelve a kártya a gépbe hátha észreveszünk valamit ami elkerülte a figyelmed.
-
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Anaren91 #27661 üzenetére
Lucid Virtu MVP sokat segít majd a dolgokon...
HD4000 bőven elég lesz, ha épp nincs gametime.Passiv 7750-el nem volt gondom.
majd meglátjuk.végülis procim is csak 45W-ot fogyaszt max.
tápom meg több mint 91%-os hatásfokkal alig-alig melegszik.szerintem nem lesz probléma.
már-nemigen lehet kapni ilyen házat.
pedig a valaha legyártott legtutibb "kolbászfüstölő"kb 40e körül volt anno.
térfogatra több mint 80 liter !!!
háta teljesen perforált. bőven elég. -
Sondi1986
addikt
válasz
Anaren91 #27648 üzenetére
HD6950-ből azért fogyott több anno mert mindenki ebben bízott.
De különben nekem is sikeres volt unlock.
Ezt a hibát szerintem többé az AMD nem fogja elkövetni mert sok teljes értékű chipeket kellett feláldoznia a 6950-nek mert azt jobban vitték.Haverom Sapphire 6950 kettő ventisét, csak átnyomta a pöcköt és máris 1536SP lett benne.
-
-
PandaMonium
őstag
válasz
Anaren91 #27201 üzenetére
AVAST -ot használok, megpróbáltam kikapcsolni a játék idejére de nem javított a dolgokon. Állítgattam kicsit a beállításokon és azt vettem észre, hogy ha a physics -et lowra veszem akkor jelentősen vissza vesz a lagból (fps ugyan annyi). Érdekes, pedig úgy tudom, hogy a Diablo 3 nem PhysX -et használ a fizika szimulálásához, innentől kezdve pedig nem igazán értem a probléma forrását.
kovsol: Nekem is remélhetőleg sikerül beszerezni hamarosan egy Samsung 830 -at vagy rosszabb esetben egy 840 basic-et, utána hátha nálam is megtáltosodnak a dolgok... -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Anaren91 #26832 üzenetére
Ez vizijoking, ilyen vizihulysegeket nem erdemes megvenni.
Vagy ha a titanok altal csinalt hutot akarsz ami minden CPU-ut lehut :
A lenyeg az hogy ha beruhazol egy hutore, olyat vegyel ami jo Inletre es AMD-re is, es jo par evet hasznald.
Amiket belinkeltem megtalalod MO is.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Anaren91 #26829 üzenetére
Igen, az alaplapod nem a tuningrol hires. De nalam sikerult a 4500 mhz 1.368 V-al, tehat kicsi szerencsevel 4.2 - 4.3 ghz elerheto ugy 1.335-1.35 V-al is, ami nagyszeru.
Kozhiedelemmel ellentetben eleg bika processzorok. En peldaul 2600K-rol vatottam es nem bantam meg.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Anaren91 #26826 üzenetére
1. a 8350 erosebb mint a 2550K, alapon is.
2. 20K -ert alaplapot (Z77/Z68) tuningnak nem ok, csak a bajod lesz meg vele.En a 8350-el alapon (alapon is teszteltem) 100%-osan kihajtottam 2 db 7870-es CF-ban 1200 mhz-re huzva.
De mindjart kapni fogod a "jo" tanacsokat hogy a gyiiiharom is jobb mint az FX-6XXX/8XXX.
-
t.imi
addikt
válasz
Anaren91 #26749 üzenetére
Tuningolni nem szoktam, de ki tudja....
Sajna most mobilról netezek és nem tudom mikoriak voltak a külföldi tesztek.
Valahol bőven jobb volt a gef660 a 7850-nél,7870-l volt egy szinten.
Csak nem tudom, ez még a beta driver korában volt v. nem.
Azóta a nvidia is fejlődött valamennyit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest