- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
válasz
kelzsoca #5349 üzenetére
Kelzsoca: Igen, és a visszajelzések azt mutatják, hogy takarékosabban bánik az akkumulátorral a rom, igaz ezért tettem is, illetve a rom sincs telepakolva felesleges szeméttel
Kezd olyan érzésem lenni, mint amikor ( elég régen ) a szülő szoba előtt járkáltam fél éjszaka..
-
-
Genius007
őstag
válasz
kelzsoca #5002 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy tarthatnál valamiféle "közvélemény" kutatást, hogy még mik legyenek update-elve / megváltoztatva az "új" romodban, ami nem sokára kijön.
Vagy hogy mik legyenek alapból benne, szerintem sokan örülnének neki.
(feltéve ha az integrálás megoldható majd, stb stb ... )
Vagy pl. lehetne ilyen kiválasztásos rendszer, mint anno a win98-ba, hogy mi kell, és mi nem, már ha lehet ilyet csinálni androidon. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #4994 üzenetére
(#4994) kelzsoca
köszönöm
tehát akkor ROM kibontás Total commander segítségével valamint black_mms__update2 kibontás, majd blackmms Apk-t bemásolom (miután eltávolítottam az ott lévőt ) a system/app mappába. Vagy elég csak másolás felül írást végrehajtani ?
mer ahogy látom kettő mappa van a black_mms__update2.zip -ben ( META-INF, és system )
köszönöm a választ
-
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #4973 üzenetére
Hali bocs hogy zaklatlak de nézz rá légyszíves a kérdésemre.
Érdekelne a véleménye valakinek aki használja az app monster nevű alkalmazást.
A telefonon gyári rom van a beállítások- alkalmazások -alkalmazás kezelés menüpont szerint a belső tárhely 57mb foglalt 105mb szabad.
Az app monster szerint 162.5 mb ből 85,59 mb szabad .
A memóriakártyán lévő szabad helyet azonos méretűnek látja mindkét alkalmazás.
A kérdésem melyiknek lehet hinni inkább?Mi okozhatja az eltérést? -
DonPumpino
csendes tag
válasz
kelzsoca #4788 üzenetére
bocsi, csak utána olvastam a kiírásod...
Szóval:
Hahó
Na ezt, hogy kell:
"Gyári rom rootolása, custom recovery felrakása nélkül!"
A helyzet a következő:
lehet, hogy hardveres baja is van, mert bootolásnál a kis zöld droid csak felvillan 2-szer és elsötétül a képernyő. Utána a gyárival működik a vas, de semmi több!!! -
Laczko25
csendes tag
válasz
kelzsoca #4763 üzenetére
Igen az egész fórumot végigolvastam csak azután kezdtem munkához :-)
Először FAT32 majd EXT3 minden elsődleges de nem sikerült úgy, hátha most recovery-ből sikerül. Sajnos Android system infót nem tudtam feltenni mert Market-ről nem tudtam telepíteni gondolom a hibás EXT miatt. Hátha most sikerül. -
apeelme
addikt
válasz
kelzsoca #4744 üzenetére
sajnos ehhez én is csatlakoznék...belenéztem én is kicsit (pedig nincs is Skate-em...még) jobban pár dolog miatt...de egy katasztrófa...sajnos az átlag user-nek tényleg nem jön le hogy keszekusza, mert a képernyőn az jelenik amit Ő vár...és ez sokszor elég...sajnos
én nem igazán említeném kelzsoca romjával együtt...ez a saját véleményem...kövezzetek -
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #4279 üzenetére
Ne haragudj, hogy ennyit nyaggatlak de még mindig nem értem, hogy minek van két opció (linkelés/mozgatás) ha mind a kettő műveletnél átkerülnek az sd-re a programok? Nem mindegy, hogy a /data/-ból mutat egy link a system/sd-re vagy közvetlenül az sd-ről indítom az appot?
Minimális linuxos ismeretemből azt tudom, hogy a linkelésnek némi cpu igénye van ami itt akár az aksi időbe is beleszólhat, persze ha sokszor használjuk. -
scyllarus
veterán
válasz
kelzsoca #4232 üzenetére
Az meg már megint más tészta, hogy a T-nél így kérdezz meg bármit is. Nem tervezik, dehogy! Aztán náluk van elsőnek 2 hónap múlva.
Megjegyzem, tizenvalahány éve náluk vagyok és nem is tervezek váltani, de azért elég bicskanyitogató, ahogy pofánhazudják az embert. Biztos a konkurens szolgáltatók emberei kérdezik tőlük inkognitóban, hogy aztán felhasználják ezt a milliókat érő információttomika13: nem is fogsz olyat találni a jelen állás szerint.
-
Acsifun
aktív tag
válasz
kelzsoca #4130 üzenetére
Igen fent volt...
na most kérem szépen minden fent volt de nemvolt jó...aztán mindent leszedtem és úgyse.
Úgy sikerült megoldanom hogy volt egy opcio miszerint válasszak sok féle lehetöségből(billenytüzet,videokártya...stb és ottvolt h ADB interface na ott rányomtam ott volt csomo ZTE-s driver handset..meg minden..az elsöre rámentem és igy elvileg lefutott a recovery de ujra inditottam hangerő LE-vel és egy FTM képernyő fogad pedig CWM-et dobtam fel ez normális? -
Cool Face
aktív tag
válasz
kelzsoca #4043 üzenetére
Root Explorer-ben "csak" sdcard van, sd ext nincs. Windowson belül EASEUS-al látom hogy van ext3 partíció de a telefonnál meg nem. Így vissza olvasva a hozzászólásokat találtam egy képet a particionálásról és azt láttam, hogy a FAT32-es és az EXT3-as partíció mind primary nekem viszont csak a FAT 32-es a primary az EXT3 csak logical. Nem tudom hogy ez problémát jelent-e...
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #3918 üzenetére
Már 2hete csak olvasgatom a topikot és...okulok. Az alap T-mobilos rommal komolyabb problémám nem akadt,jól teljesített de azért kíváncsi voltam az optimalizáltabb romra.... Ma, rá is szántam magam Kelzsoca által készített SkatTe rom telepítésére,az usb driverrel elég rendesen megszenvedtem kb.vagy 3óra de mikorra a custom recovery felment onnantól tényleg ment minden mint a karikacsapás. Most ismerkedem a rommal,tetszik legalábbis elsőre picit még fura a megszokott gyári után,de ezt könnyű lesz "megszokni".Az akksi töltöttségi szint kijelzése nagyon ötletes,kimondottan tetszik. Köszi Kelzsoca
-
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #3907 üzenetére
kelzsoca köszönöm a segÍtséget sikerült particionálni a kártyát csak egy gond van!
A link2sd programhoz root-jog szükséges az meg csak customrecovery-vel működik (úgytudom) mivel ezt nem szeretném JELEZTEM ezért feleslegesen vergődtem vele.
Javasolnám a particionálás leÍrásában jelezni kellene ,hogy root szükséges -
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #3889 üzenetére
Kelzsoca ,Indiant leborulok elöttetek ez volt a gond
A következő két kérdésem .Van egy memoriakártya a telefonban most ki szeretném cserélni a most megosztott karira .A kérdés hogy a régi kártya tartalmát át lehet másolni az új kártyára(eddig telepÍtett programok ,fotók ,videók ) utána progik működni fognak?
Elötted Írta valaki hogy link2sd használatához root kell ez igaz?
-
viperabácsi
addikt
válasz
kelzsoca #3880 üzenetére
megcsináltam először a fat32 -es particiot mikor csinálnám a második (Ext3) particiot ezt Írja easus
Windows only recognise the first primary partition on a removable device.If no primary partitions only the first logikal partitionis recognised.Do you want to contunie?
yes no
nem hülye vagyok csak Í gy nem engedi. Ha a yes re kattintok meg tudom csinálni de utána kommander nem látja csak az ext3 particiot a 3.2 gb -s fat 32 eltünik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged