- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
24KiFly24
csendes tag
Sziasztok lenne gy kis problem:S A telefonomon eddig IA3 volt tökéletesen müködött, tegnap gondolt eggyet és nem müxik a közelség érzékelője(vagy defaultozom és nem alszik el ha telefonálok vagy elalszik de nem tudom felkelteni). És ami marketen van azt írja h nem kompatibilis én készülékemmel. Oké reinstall IA3 megint vissza semmi. beállításokon belül promixity calib semmi ugyanúgy nem megy. Akkor vissza a gyári ott müxik. Valaki valami tipp ?? PLS
-
24KiFly24
csendes tag
Sziasztok van egy kis problémám! Felraktam egy cyanogen modot és nem tetszik. Szeretném visszarakni az eredetit. de nem találom. (zte hivatalos oldalán sem) szoval ha valakinek megvan azt nagyon megköszönném ha megosztaná velem. És egy másik kérdés :ugyanugy telepítem mint ha egy custom romot telepítenék? (csak másik zip-et adok be neki) És a recovery visszacsinálást leírná valaki legyen olyan szíves
köszönöm
-
24KiFly24
csendes tag
Tisztelt Kelzsoca! Olvasgatom a fórumot egy jópár napja. Lenne egy pár kérdésem mielőtt neki kezdenék egy másik rom telepítésének. Először is : -melyik romot tegyem fel? cynaogen vagy esetleg a teáltalad kreáltat, illetve melyik a jobb ?(a cél a proci felhúzása lenne)
Mivel még nem csináltam ilyet(jártas vagyok a gépeknél, de ez az első androidom) kérnék hozzá segítséget(lépésről lépésre), hogy hogyan tegyem fel.
- Youtube-on találtam egy olyan videót amelyben ROM manager-rel telepítik a romot(cyanogen) --és az talán egyszerűbbnek tünt.
-Tényleg szükséges a rom a proci felhúzásához?Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hobby elektronika
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest