- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bloodaxe
aktív tag
Mennyivel gyorsabb a v2 a skaTe-nél? eléggé belakott már a romom, nem szeretnék játék mentéseket, appokat és egyebeket elveszteni. megéri így lecserélni?
-
Bloodaxe
aktív tag
ADWLauncher EX + skaTe ROM-on valami brutálisan gyors telót farag belőle
kíváncsi lennék egy sebbességtesztre gyári állapotban, és a mostaniban
kb 3x gyorsabb
-
Bloodaxe
aktív tag
a skaTe romon nem lehet valahogy azt a kis lehúzható ablakot megváltoztatni? az az android kukucskál a sarokban, és esztétikai problémákat okoz számomra
-
Bloodaxe
aktív tag
Zsoca romja van fent. Az az érdekes, h ha felteszek egy alkalmazást az a 160ból zabálja a helyet, és ugyanúgy megtelik, mintha nem lenne exc3-m. Áthelyezni, csak a link2sd-vel tudom, mint "link létrehozása" (ez elvileg az excre pakolná?), de ennyi erővel ott van a "mozgatás SD kártyára" ami a fat32 partícióra pakolja át az alkalmazásokat. Emiatt kétséges bennem az exc3 fontosságának mivoltja. Persze ha a link2sd-működéséhez feltétlenül szükséges, akkor meg sem szólaltam.
Elnézést az előbbi pontatlan fogalmazásomért (memória->belső tárhely)
-
Bloodaxe
aktív tag
-
Bloodaxe
aktív tag
Nálam ezt mutatja az easeus. így sikeres lett a partíconálás?
-
Bloodaxe
aktív tag
válasz
korneliusz6 #3828 üzenetére
Megnéztem és ki van kapcsplva.
Zalcew:legalább ezt is tudjuk -
Bloodaxe
aktív tag
Kelzsoca: lenne egy kis probléma a skaTe ROM-mal (szerintem a rom hibája) Bekapcsolt GPS-sel (agps update feltéve) mind a google mapsben, mind az iGOban, egy Pusztavacs nevű települést jelöl kezdőpontnak, azt ismeri fel mint jelenlegi tartózkodási hely. Szedtem le egy gps status progit, de haszontalan lett. Erre valami megoldás van esetleg?:S
-
Bloodaxe
aktív tag
Kedves Skate felhasználók. Ki hány mhz-n használja a procit? én 960-ra lőttem be, 10 perc brothers in arms2 alatt nemvolt baja, így mondható stabilnak? 998 már sok volt neki, újraindult.
más: nem lehet megoldani, hogy a kezdőképernyő, és a menü is elforduljon ha elfordítom a telót?
A menü megjelenítését meglehet változtatni? pl haverom galaxy minijén lehet változtatni, hogy milyen módon legyen (gömb, meg ablakok meg ilyenek).
előre is köszi -
Bloodaxe
aktív tag
Szia Zsoca.
Elnézést, hogy zavarlak, csináltam egy backup-ot a gyári romról a memkártyára. kérdésem csak annyi lenne, hogy ez felmásolható-e a pc-re, és törölhető a memóriakártyáról? vagy a létrehozott fájlokat rajta kell hagynia memkártyán? Előre is köszönöm, és elnézést a tudatlanságomért, de erről nem találtam leírást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest