- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
válasz
mrskatejoe #5593 üzenetére
Köszi, király
-
Cool Face
aktív tag
Tényleg nagyon zseniális lett, le a kalappal.
Én személy szerint hiányolom az előző verziónál lévő notificationbar-t. Kis dolog de nekem nagyon tetszett a zöld android figurával együtt. Vissza tudom valahogy tenni?
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem egy Player Pro nevű zenelejátszó apk.-t. Olyan problémám adódott vele, hogy ha beállítom a headset gomb lenyomásnál számot váltson csak megállítja azt. A programon belül vagy amikor nincs lezárva a képernyő gond nélkül átvált a következő számra. A telefonon nincs semmiféle számos zár vagy android lock. Furcsa mód van amikor megy, vagy is volt olyan hogy ment,
most már hiába álligatok bármit nem jó...
Tudnátok segíteni? -
Cool Face
aktív tag
válasz
kelzsoca #4043 üzenetére
Root Explorer-ben "csak" sdcard van, sd ext nincs. Windowson belül EASEUS-al látom hogy van ext3 partíció de a telefonnál meg nem. Így vissza olvasva a hozzászólásokat találtam egy képet a particionálásról és azt láttam, hogy a FAT32-es és az EXT3-as partíció mind primary nekem viszont csak a FAT 32-es a primary az EXT3 csak logical. Nem tudom hogy ez problémát jelent-e...
-
Cool Face
aktív tag
válasz
Indiant #4036 üzenetére
Nekem is szintén a T-mobilos ROM van fent és bármit csinálok egyszerűen nem megy az ext. Újratettem, formáztam recovery-vel és EASEUS-al is de nem látja... Blade-nél is szívtam vele ugyan így, ott egy ROM csere megoldotta a problémát, de most nem szeretnek tőle megválni. Nem hiszem hogy a kártya a rossz mert ez egy új 16GB-os SD. Van valakinek ötlete?
-
Cool Face
aktív tag
A Kelzsoca féle T-mobilos ROM az kezeli az sd ext partíciót? A Blade-nél is szívtam pont ugyan ilyen hibával. Hiába formatáltam többször is a kártyát vagy hiába teszem újra a ROM-ot nem ismeri fel az ext3 partíciót. Anno egy másik ROM cseréjével sikerült orvosolni a problémát, de most nem szeretnék megválni tőle mert tetszik...
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Gameloftos játékokkal van valakinek tapasztalata? Feltettem 3 különböző játékot de egyik sem ment,
pedig benne van a "támogatott" listába. A system/build.prop fájlban is átírtam a ro.product.manufacturer=ZTE ről HTC-re. Alapvetően a gameloft szigorúan veszi a támogatott telefonokat, és ezzel a kis trükkel meglehetne oldani. Blade-en ment tökéletesen a Nova de itt sehogy sem tudom rávenni (Nova 3.5--> fehér képernyő hang viszont van). A BIA 2 szintúgy erősen pixel hibás (menüben tökélestes, játékban szar.
) A Backstab ról nem is beszélek, az el sem indul.
Van valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged