Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

callvote
senior tag
válasz

Indiant

üzenetére
						ez csak egy widget amivel kapcsolgatod a blútyúkot,csak megkönnyít annyiból hogy ne kelljen a menübe menni.ettől még 120on marad a beállítás.
valahol a telefonban van egy ilyen sor :
ExtraDiscoverableDuration
ez 120ra van állítva ha ezt átírod 0-ra akkor sosem kapcsol ki a felderítés.
nem tudom én sem merre található,most olvastam valahol(mielőtt megszólna valaki ezért is)
találtam egy kis alkalmazásfélét,ahogy látom,beállítható vele bármilyen érték(sztem) csak valami kinai nyelven van az egész oldal,így keveset értek belőle
ui:
ha jol olvasom akkor a data/data/android.bluetooth-on belül van,vagy ott kell ezt a sort létrehozni az adott értékkel..de sztem ne próbáld ki,nem irom 100%ra,én is épp próbálom kihámozni amit írnak

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
 - AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
 - iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 91% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest