Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrskatejoe

aktív tag

Akkor leírom amit eddig tapasztaltam : ;]

Szóval feltettem. Akartam mérni egy kis sebességet de nem jött össze ..ledobott és hálózati hibára hivatkozott. Sebaj... telefon kikapcs, majd bekapcs. Marketről jól telepített ( eddig csak vánszorgott ) Az air droiddal próbáltam az adatátvitelt , de előtte úgy gondoltam, hogy teljesen megszakítom a wifi kapcsolatot , és törlöm az eddigit. Szóval kapcs. törlés, wifi megszakít. telefon kikapcs.
    Telefon bekapcs ...stb. Szóval másoltam az airdroiddal sok-sok zenét. Lassan de ment , érzésem szerint 10-15 % saccra. No jött az online játék darts 3D. Ment rendesen és nem dobott le :Y . Kipróbáltam a youtube-t is. Az is ment . Sky-poltam is, de nem volt lassú, igaz csak az asszonyt hívtam ;) de kimentem a wifi szobájából olyan helyre ahol eddig szaggatott. Most ott is jó volt.
    Most megyek gyártok cigarettát és közben hallgatok online rádiót [link]

..bár nem olyan gyors mint a V2 alatt ( az adatátvitel ) de így már azért nekem megfelel..eddig

Nem tudom mi lesz ...vagy hogy birja ( hányszor dob le ) de eddig bizakodó vagyok
    Zsoca :R

Callvote

nem mondhatom , hogy nem javult mert hazudnék, de mint írtam nem éri el a V2-t DE :R
    ha ez így marad akkor szívesen használom az IA2..mert használható. ;)

Új hozzászólás Aktív témák