Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
Akkor leírom amit eddig tapasztaltam :
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval feltettem. Akartam mérni egy kis sebességet de nem jött össze ..ledobott és hálózati hibára hivatkozott. Sebaj... telefon kikapcs, majd bekapcs. Marketről jól telepített ( eddig csak vánszorgott ) Az air droiddal próbáltam az adatátvitelt , de előtte úgy gondoltam, hogy teljesen megszakítom a wifi kapcsolatot , és törlöm az eddigit. Szóval kapcs. törlés, wifi megszakít. telefon kikapcs.
Telefon bekapcs ...stb. Szóval másoltam az airdroiddal sok-sok zenét. Lassan de ment , érzésem szerint 10-15 % saccra. No jött az online játék darts 3D. Ment rendesen és nem dobott le
. Kipróbáltam a youtube-t is. Az is ment . Sky-poltam is, de nem volt lassú, igaz csak az asszonyt hívtam
de kimentem a wifi szobájából olyan helyre ahol eddig szaggatott. Most ott is jó volt.
Most megyek gyártok cigarettát és közben hallgatok online rádiót [link]..bár nem olyan gyors mint a V2 alatt ( az adatátvitel ) de így már azért nekem megfelel..eddig
Nem tudom mi lesz ...vagy hogy birja ( hányszor dob le ) de eddig bizakodó vagyok
Zsoca
Callvote
nem mondhatom , hogy nem javult mert hazudnék, de mint írtam nem éri el a V2-t DE

ha ez így marad akkor szívesen használom az IA2..mert használható.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Google bontatlan Pixel 10 Pro XL 16/256GB Obsidian 2027.11.04-ig Garis
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Kék, 512 GB, 100% akku, megkímélt állapot, garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Kipróbáltam a youtube-t is. Az is ment . Sky-poltam is, de nem volt lassú, igaz csak az asszonyt hívtam
de kimentem a wifi szobájából olyan helyre ahol eddig szaggatott. Most ott is jó volt.