- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Ha a beállításokban visszállítom a telefont a gyári értékekre, akkor azzal a root-ot is vissza lehet állítani? Mármint hogy akkor elveszik a root?
Köszi a választ!
-
krisztian112
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
Még egy olyan problémám lenne, hogy sehogy sem tudom működésre bírni a Molbiladatkapcsolatot, vagyis a 3G-t. Hiába kapcsolgatom, widgettel vagy csak a beállításokban, egyszerűen nem jelenik meg az ikon az értesítő sávon, és net sincs. Csinált már ilyet régen is, de most 3 napja foylamatosan nem engedi. Mi lehet a probléma? -
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Van egykis gondom. Rootolt a telefonom, és ugye a google marker átalakult google play-re. Én eztz eddig nemtudtam. Ezért mondom miez foglal 8 mb-t? Letöröltem, msot nem jön be a market, csak a régifajta az a zöld. Most mi a teendő? Hogytudnám vissaztenni a google play-t?
Köszi a választ! -
krisztian112
senior tag
Üdv!
Custom recovery-t szeretnék feltenni a telefonomra és utána a kelzsova féle V2es ROM-ot. Fenntvannak a driverek (ZTE 3GPhone usb driver és a ZTE USB handset driver) Próbáltam már motorola driverrel is, de mindig megáll a waiting for device-nél és után csak akksikivétellel lehet újra használni a telefont. Vajon mi lehet a gond? Jelenleg gyári van rajta. Most szeretném a custom romot. Köszi a választ!
-
krisztian112
senior tag
válasz
Jano_023 #9658 üzenetére
Értem! De én csak sima root-ot szeretnék a gyári megtartásával. Most itt aza léyneg, hogy hogy tudnám megint használni a telefont. Jeleneleg a dos-ban a második próbálkozásnál irja a waiting for device, a telefonon zöld robot várakozik. Ezekkel a feltételekkel én leválaszthatom a telefont az usb-ről, vagy hogy csináljam? köszönöm a választ!
-
krisztian112
senior tag
-
krisztian112
senior tag
Üdv Zsoca!
Aztszeretném tőled kéárdezni, hogy ha rootolom a telót, akkor az valami folytán ellehet rontani? Mert még nemcsináltam ilyet, és a leírásod szerint csinálnám. t-mobilso a teló. Az MD5-öt holtudom ellenőrizni, hogy nem sérült-e?
Köszi a választ!
-
krisztian112
senior tag
Üdv!
Esetleg egy elrontott root-olással lehet "téglázni" a telefont? Még nem csináltam iylet.
T-mobilos Skate-met rootolnám a fórumban leírtak szerint. Köszi a választ!Az MD5 értéket hol tudom ellenőrizni?
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem kapcsol be a 3G, se net, se az ikon nem jelenik meg a tálcán. Akármelyik launcherrel próbáltam nem működik. Újraindítás után sem. Gyári rom van rajta, nincs módosítva a rendszer. T-mobilos kártya van benne. Hogy lehet orvosolni? Valakinek iylen tapasztalat? Köszi a választ!
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a telefonnal, hogy egyszerűen akárhogy kapcsolom be a 3G mobilnetkapcsolatot, sehogy sem jelenik meg a tálcán az ikon és ugyanúgy az opera sem működik. Próbáltam több launcherrel is gyárival is, újraindítás után is. Sehogysem működik. Módosítva nemvolt, gyári rom van rajta.
Köszönöm a válaszokat!
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Az én Skate-emet kb. 2 naponta újra kell indítani hogy gyors legyen, mert a 2.nap végére már a tálca lehúzás akadozik, és maga a telefonálás folyamat (napló behozása, hívásletevés) is késik. Ti mit tapasztaltok? Skate V2-romnál is előfordul?
Üdv!
-
krisztian112
senior tag
ÜDV!
Na pontosították a T-mobilnál az árakat és immár a bolti kártyás áron 53ezerért, webshopból pedig 47 ezerért lehet hozzájutni!
Ez annak rossz hír aki most akarja venni, nekünk Skate-eseknek jó, mert többet ér
-
krisztian112
senior tag
[L]:http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/akcios_arvaltozas[link] Itt. De akkor is 2 év hűséggel akkor meg miért 49ezer ha már kártyásan ellehet hozni 39ért...
-
krisztian112
senior tag
válasz
molnarpeter #5144 üzenetére
Akkor nemértem. Főoldalon miért 52.990 van írva?
-
krisztian112
senior tag
T-mobilnál Árváltozás! ZTE Skate Kártyásan 52.990Ft
2évvel 48.990FtJól feltolták az árát! Nem is baj. Akinek megvan az ha elakarja adni akkor többet ér!
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok. Nekem néha nemzárja le a proximty a képernyőt hívás közben. Mi lehet a baja? Gyári ROM.
-
krisztian112
senior tag
ÜDV! HALJJÁTOK! A ledet hogy a bánatba lehet bekapcsolni videózás közben? Nem találtam iylen beállítást, sőt a lednek hírét, hamvát se láttam... Jólenne azért.
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Annyi lenne a problémám, hogy rádugom a telót gépre, tölt, A sajátgépbe megjelenik, hogy cserélhető lemez, de ha rákattintok akkor " a lemez nincs behelyezve ". Már ki meg behúztam a teló sem ajánlja fel az USB csatlakoztatásást.
Köszi a választ!
-
krisztian112
senior tag
Üdv Kelzsoca!
Az szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet rá valahogy Flasht varázsolni a telóra? Mert láttam a youtubos videódat, ahol bejött a farm. Mert van egy ilyen Farm applikáció droidra, és csak ezzel a flashhel lenne jó, marketből nem nemtudom letölteni:S Köszi a segytséget! -
krisztian112
senior tag
Üdv! Valaki talált már oylan progit, ami együttműködik a LED villanóval, mert a Tiny Flashlight nem viszi
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Énis csatlakoznék a Skate felhasználók sorába
2 évvel 32ezerért vettem a telefont, eddig nagyon tetszik
Galaxy Ace-ről váltottam. A sebesség nagyjából ugyanolyan a kijelző pedig nagyon szép. Sztem 32ezerért bőven vállalható ez a telefon. Nincs semmi nagy hibája. Sztem gyári ROM + Go launcher-rel szépen fut a telefon, szóval ajánlom mindenkinek
-
krisztian112
senior tag
válasz
Nyertes480 #765 üzenetére
Nekem dominókártyát 18 éves kortól adtak ki. Persze személyi és lakcímkártya is kell hozzá.
-
krisztian112
senior tag
Telepakolt homescreen-nel tényleg ennyire belassulna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest