-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Felraktam a GO Launcher EX (Pro)-t, aztán egy iPhone témát.
(Nem nevetni, csak kipróbálás céljából tettem fel!)Ha belépek a menübe, akkor fent lehet választani, hogy az összes telepített alkalmazást akarom-e látni, vagy csak azt ami éppen fut, stb stb ..
Ha rámegyek az éppen futó alkalmazásokra, akkor akkor ott van egy fül "Close all" amivel az összeset kilehet lőni egyszerre, ez számomra (és még talán sokak számára is) elég hasznos szerintem. Viszont van amikor hiába lövöm ki mindet utána vissza jön 1-2-3 alkalmazás.
Pl: PowerAMP, Volume+Pro, EMS, és ilyesmik.Ezt az "alkalmazást" vagy ilyesmi featurest belehetne építeni esetleg az új - update-elt romodba Kelzsoca?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Call of Duty: Warzone
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest