Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrskatejoe

aktív tag

válasz sfbukfenc #4914 üzenetére

Sziasztok

Egy gyors választ kérnék

Egy 2 GB kártyát rakok most a tellóba. Szeretném használni az EXt particiót .
    A formázással nincs gond mert mivel 2GB így sima FAT lesz elöször elkészítve . A kérdés, hogy az ext partíciót Ext 2 - nek állítsam be vagy Ext3-nak. Logikám szerint az ext3 pártíció a 2 GB feletti kártyákra kell. Jól gondolom ?

Nos mindent gondoltam a Skate-ról de megint kellemesen csalódtam a tellóban is és a zsoca féle ROm ban is.
    Tegnap és ma reggel minden frankón működött. Délelőtt mentünk ki horgászni . No mondom itt a remek lehetőség a fényképezésre és a videózásra. Kimentünk a vízpartra, és jött volna a fényképezés. Bekapcsoltam a fényképezőt, és ki írta, hogy nincs SD kártya a gépbe. No mondom, biztos elmozdúlt vagy valami kontakt hiba. Telefon kikapcs, aksi ki, SD kivétel, majd vissza pakolás. Így sem működött. A ROM, és telló működött, de az SD-n lévő programok nem. Menéztem a beállításokban de onann is eltüntek az sd tartalmak.
    A telefon működött.
    No itthon megnéztem a gépen is de abszolúte nem érzékelte a laptop sem. Behalt az új sd kártya. ( de a telló működött :) :C

Köszi a gyors választ

Új hozzászólás Aktív témák