- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már erről szó, hogy tudom azt megoldani, hogy minden alkalmazást a memóriakártyára mentsen? Elég kevés a belső sajnosRootolt a telefon..
Válaszotokat előre is köszi! -
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudnátok ajánlani Fxcamerán kívül egy olyan programot amivel sok fajta képet lehet készíteni?
Esetleg van olyan amivel lehet időzítővel vakut használni?
Köszönöm! -
kabaa
csendes tag
válasz
skidrowkill #6925 üzenetére
Felraktam egy letöltött példányt... csak kiírta, hogy töröljem, mert nincs meg a marketben a licensze... nekem nagyon tetszik... Egyszer kell megvenni aztán az már végleges
) De tény, hogy lehetne olcsóbb is!
-
kabaa
csendes tag
Skatere létezik szoftverfrissítés? Vagy valami ami az apróbb hibákat kijavítja?
Esetleg kicsit gyorsabb lesz tőle a telefon?
-
kabaa
csendes tag
SPB Shell 3D-t gondolom sehol nem lehet megszerezni vásárlás nélkül licenszel?
-
kabaa
csendes tag
Biztonsági mentés az ajánlott root előtt igaz?
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=374&sid=9bb945c73b4e05d3061897202e3c97c2
Remélem ez jó lesz
Nézzétek el, hogy itt bénázok...
De biztonsági mentést, hogy tudok csinálni?
-
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mivel lehetne azt megoldani, hogy minden marketből letöltött alkalmazást 100%ban a memóriakártyára mentsen? Lehet, hogy volt már róla szó akkor elnézést kérek... Címszavakban, vagy linkben is elég a válasz majd után nézek!
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. -
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy timespace-t lehet-e valahogy telepíteni SKATE-re? Marketben nem igazán találtam...
Köszönöm a válaszokat!
Üdv. -
kabaa
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne ezzel a készülékkel, hogy hívás közben elsötétül a kijelző és sehogy se tudom visszahozni... Meg, ha skypeon beszélgetek akkor is ugyan így besötétedik és nyomhatok akármit nem tudom előhozni a hívásmenüt. Esetleg tudna valaki ezzel kapcsolatban segíteni nekem?
Előre is köszönöm!!
Üdv. Kabaa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest