- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
starchild
tag
Sajnos, 2,5 év használat után sikerült megrepesztenem a Skate LCD kijelzőjét.
A kijelzőn FPC-T43KPS00V4F szerepel. A neten találtam ilyen típusszámot is a ZTE Skate/V960-hoz: IPS8K6810FPC-A2-E.
A kérdésem, hogy mi a különbség a kettő között, és az utóbbi használható-e az én Skatemhez is, vagy mindenképpen az első változatot kellene beszereznem, ami eddig is benne volt. -
starchild
tag
Fagyi időközben készített egy PAC-MAN ROM-ot is. Itt a topicja.
Sajnos nálam mindhárom Fagyi KitKat ROM-nál gond van a Home gombbal, illetve néha minden előjel nélkül erőteljesen elkezd merülni a Skate. Bár utóbbiba már a 20140712-es Jenkins ROM-nál is belefutottam. -
starchild
tag
Fagyi frissítette a CM11 (cm-11-20140829-UNOFFICIAL-skate), illetve az AOSPA (pa_skate-4.5-20140829) ROM-ot is.
Androidarmv6-on is megjelent a szokásos heti frissítés.: cm-11-20140830-NIGHTLY-skate. -
starchild
tag
Van új CM11 is Fagyitól: cm-11-20140817-UNOFFICIAL-skate
-
starchild
tag
válasz
Dexter68 #22283 üzenetére
Nekem a módosítatlan gyári témával sem működött a legújabb gapps. Se frissítésnél, se tiszta telepítésnél.
Úgy látszik, a systemui piszkálása nagyon érzékeny érinti a KitKat lelkivilágát. Tippem szerint még nem teljesen kompatibilisek a témák a 4.4 újításaival.
Megnéztem, hogy ha az Ex-Themerben bekapcsolom az statusbaros órával kapcsolatos módosításokat, ugyanúgy kihal az egész, mint a Gravitybox esetén, amit direkt erre használtam. Tehát valahol erre lehet a probléma gyökere elásva.Tegnap én is kipróbáltam Fagyi romján a kedvenc témáim közül néhányat...Ugyanaz a helyzet, mint korábban a 4.3as jenkins romoknál: újraindításig müxik, aztán bootloop.
-
starchild
tag
válasz
Dexter68 #22276 üzenetére
CM témára gondolsz? Fagyi ROMjainál meg sem próbáltam CM témát feltenni. Azok nálam már 4.3 óta nem működnek, legalábbis amiket előtte 4.2-ig használtam.
Pl ez sem. Átváltottam a témára, betöltődött, működött, de mikor újraindítottam a telefont, bootloop-ot kaptam. Mondjuk, lehet, hogy nem igazán 4.4 kompatibilis ez a téma, bár azt írják róla, de elég régen lett frissítve.Azóta áttértem a korábban említett Xposed modulokra, ott elég jól át lehet variálni a statusbar kinézetét. A skinezést (ablak, tálca, ikonok, stb) pedig megoldottam az ADW Ex-en belül.
-
starchild
tag
Nálam akkor szokott a android.process.media leállni, ha nekiállok a systemui-val mókolni. Pl. a Kitkathoz való Gravitybox Xposed framework modul csinálja ezt. Tudom, hogy a Gravityboxot nem ajánlják CM-hez, csak vanilla ROM-okhoz, de Fagyi első ROMjánál még működött, legalábbis az a része, ami nekem kellett (ikonszínezés, centerclock, down/up kijelzés a statusbaron), azóta teljesen kiakasztja az androidot, nincs felső sáv, android.process.media leáll üzenetek, stb.
Együtt használtam az Ex-Themerrel (custom wifi/signal ikon), az most is működik.
Kár, hogy KitKat-nál már nem lehet megváltoztatni a töltöttségjelzőt, arra is volt modulom.A legújabb ROMnál nekem is gondjaim voltak a mellé kirakott Google Play-jel. Frissítve, illetve tiszta telepítésnél is állandóan leállt. Egyel korábbi gapps tiszta telepítés után egyszer leállt, azóta viszont szépen működik.
-
starchild
tag
Én is feltelepítettem a javított verziót Fagyitól, működött is, egészen addig, míg be nem aktiváltam az Xposed framework moduljaimat. Onnantól meghalt az egész, dobálta az FC-ket, az egész rendszer kiakadt. Próbáltam frissítésként és tiszta telepítéssel is feltenni a ROM-ot, de mindegyik esetben hasonló lett a végeredmény.
Igaz a systemui-ba belenyúló moduljaim vannak (főleg állapotsáv módosítások miatt), de az első Fagyi-féle ROM-mal tökéletesen együttműködnek. -
starchild
tag
Nekem már most is nagyon bejött Fagyi ROM-ja.
Igaz, első telepítés után 1 nappal megkeveredett az SD kártyám és a telefon is, de nem biztos, hogy a ROM hibája volt.
Teljesen le kellett formáznom a kártyát, újra TPT-ztem a telefont, és recoveryt is cseréltem 4.0.1.4-ről 6.0.2.7-re. Ráadásul a CWM csak másodjára ment fel hibamentesen a telefonra. Kezdtem azt hinni, lejárt a Skate ideje.
Viszont onnantól kezdve (néhány Gallery FC-től és kisebb Play inkompatibilitási problémáktól eltekintve).tökéletesen működik a Fagyi-féle CM11. Sokkal kevésbé lassul be néhány nap és közel 50 feltelepített alkalmazás után, mint a többi általam tesztelt 4.x-es ROM. Pedig kipróbáltam párat az elmúlt közel egy évben...RootBox, SlimBean, jenkins, stb.
Most olyan érzésem van, mintha egy új telefonom lenne, pedig már elmúlt 2 éves a Skatem. Maga a KitKat is nagyon megtetszett, és úgy látszik a Google komolyan gondolta a régebbi telefonokra való optimalizálást. A CM által nyújtott többletfunkciókkal, illetve az Xposed kiegészítőkkel szépen sikerült saját igényeimre alakítanom a ROM-ot. -
starchild
tag
Úgy néz ki, Fagyi besegített a jenkins-féle CM11-be. De ha jól értettem, még nem ajánlja a mostani feltöltést, nincs minden patch beépítve.
http://www.modaco.com/topic/368280-devrom151-cyanogenmod-110-android-442-kitkat/?p=2191072
-
starchild
tag
Jól gondolom, hogy a a CM9-es májkrém szendvics nem "kenhető fel" egy 150MB-os system partíciós rendszerre?
ROM system + gapps system > 150MB, de maga a ROM system is necces, 149,2MB.
Kipróbálnám, de emiatt nem szívesen TPT-zném újra a telefont.Esetleg lehetne valamit nélkülözni a system partícióról (az app, illetve a lib mappából, vagy esetleg valami mást)? A media mappát már megnyirbáltam, de az édeskevés.
-
starchild
tag
Boldog Újévet kívánok minden Skate-s és egyéb okos/buta telefonnal rendelkezőnek!
Köszönet a Blades és Skate-s "támogatásért" a ROM fejlesztőknek és fórumozóknak!
-
starchild
tag
Légyszíves segítsetek, hogy jól gondolom-e.
Ha a telefonom (Blade) már nincs meg, csak a Domino kártya, illetve a Google accountom a hozzárendelt bankkártyával (ezeket az adatokat kéri a Google vásárláskor), akkor tudok vásárolni a webes Marketen és később, ha ismét lesz Androidos telefonom (nézegetem a Skate-t, lehet vásárlás lesz belőle), le tudom majd arra tölteni és használni ezeket az appokat.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpársportok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged