- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robicheck
csendes tag
nektek mennyire szokot felmelegedni a telo? a battery solo widget szerint 1,5 ora netezes utan 35° homersekletet ertem el. 19° volt a kezdo homerseklet.
volt mar ennel magasabb is, 40° is... jah es nem kezben van tartva, szoval a kezem melege nem befolyasolo tenyezo. -
robicheck
csendes tag
hali mindenki!
Nincs valamilyen beallitasi vagy korrekcios lehetoseg az erintokepernyo erzekenysegere. Mostanaban mintha a szokotnal is pontatlanabb lenne, azert erdekelne...
-
robicheck
csendes tag
A kapacitív stylus-ról mi a véleményetek? Érdemes venni, vagy nem?
-
robicheck
csendes tag
válasz
mrskatejoe #3397 üzenetére
köszi a választ!
Hozzátenném, hogy nem volt rom csere, minden gyári az androidot tekintve.
Ezek szerint hardveres probléma lesz.
Holnap be is viszem a szervizbe és megnézetettem! -
robicheck
csendes tag
Egy hete használok ZTE skatet, és vele együtt androidot. Ha megengeditek leírnám a tapasztalataimat.
Előtte egy Nokia 6220 classic "okos telefonom" volt. Szerettem, meg nem is. Már annak is gyenge üzemideje volt, és szoftveresen egy rakás k*ki volt. De mégis tökéletes volt, telefonlásra, néha netezésre. Bár kis képernyője lévén (kb. 2") nem volt túl kényelmes.A Zte Skate hatalmas képernyője viszont tökéletes, mindemellett szerintem a felbontás is megfelelő. Az neten való böngészés egy élmény vele. Annak ellenére is, hogy nem támogatja a flash tartalmakat hivatalosan.
Az érintőképernyő érzékenységével nem vagyok megelégedve.
Sokszor pontatlan, és vannak holtpontok, ahol többszöri tapicskolás után reagál. Ezt remélem egy kapacitív stylus vásárlásával majd orvosolhatom.A kamerával megvagyok elégedve, fotózásra ott van a tükörreflexes gépem. Emlékképek dokumentálására elégséges. A led villanó sem rossz dolog, 1-1,5 méteres távolságig hasznos tud lenni.
Tetszik az android rendszer. Persze ezt is tanulni kell mint minden mást. Testre szabhatom, rakhatok rák bármilyen programot a marketről. (nem úgy mint a symbianra...)
Akkumulátor időben is egész jó. Telefonálás, netezés (3g), wifi használat, játék, pdf olvasás mellett 1 napot kibír ha teljesen fel van töltve. Csak telefonálás és készenléti állapot esetén ez 2 napra is kitolódhat.A telefon külseje sem rossz. Minimalista fekete dizájn, zongoralakk hatású festés. Csak nagyon gyűjti az új lenyomatokat. Egy Hoya törlőkendővel szoktam törölgetni. Kb. naponta 1000-szer...
Tokban hordom, ennek ellenére már sikerült a ki-be vételkor az alsó peremét megkarcolgatni.
Hardveres szempontból kicsit már elavultabbnak tűnik. Több oldal egyidejű használata alatt néha azért vannak komolyabb döccenések. Az Opera mininek köszönhetően nem fagyott még le, de a gyári böngészővel már megesett párszor. Nem igazán szereti a háromdimenziós effektekkel megtűzdelt játékokat (gondolok itt a GunBros-ra), de néha még az Angry Birds is röcög. A wifi tökéletes, elég könnyen megtalálja a jelet.
Hangzásban nem az igazi. Nem is akarom felróni a hangszórók doboz hangzását. mert szinte minden mobil eszköz elvérzik ezen a téren. Erre a célra van a fülhallgató, vagy külső hangszóró.Sajnos egy olyan problémám is van hangszóróval, hogy recseg és zúg. Ez főleg akkor jön elő, ha valamilyen hangtartalmat kell lejátszani, legyen az játék hangeffektje, vagy csak szimpla zenei tartalom. Ha megy a 3g akkor még rosszabb. Olyan mint amikor a PC hangszórói mellett hívás miatt megszólal a mobil telefon (kattog, serceg... stb). Nem értek a témához, de ez a "háttérzaj" elég zavaró, és egyben aggasztó is. Ezek a zavaró jelenségek a bedugott fülhallgatónál is jelentkeznek.
Nem tudom, hogy ez most hardveres, vagy szoftveres hibára utal-e? Érdemes ezzel vissza menni a nagy rózsaszín T-hez, vagy nem?
Ha valakinek van ötlete/megoldása a problémámra, akkor az legyen szíves segítsen nekem! -
robicheck
csendes tag
Hogyan tudnék falsh playert fel rakni a telóra? A marketről nem lehet, és ha jól tudom, akkor az adobe már nem is fog több erőt invesztálni a flash foltozgatására... Megoldás van? Vagy az már csak warez lehet megoldani?
-
robicheck
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Letöltöttem a Gunbros nevű játékot, amit fel is raktam a 2gigás sd kártyámra.
Ma formáztam a kártyát, de előtte kimentettem a játék mappáját pc-re, hogy majd onnan visszamásolom. De most nem tudom elindítani a játékot sajna.
Van valamilyen megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest