- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
válasz
csupa csaki #4464 üzenetére
Szia
Részemről Szilikon tok párti vagyok ugyanis annyira új lenyomatos a hátlap,hogy állandóan törölgetni kell és nem beszélve az említett kézből kicsúszás veszélyére! Ha én tervezem a hátlapot valamiféle szilikonos bevonatú hátlap lett volna rajta ha még 1-2ezer ft-tal többe is kerülne a teló.
A fóliát meg mindenképpen ajánlom,mert a gyári azt inkább nem minősíteném,meg ha fólia nélkül használódik és karcos lesz a mindennapi használattól,szerintem ocsmány ha így néz kiszerintem szebb,jobb ha a kijelző olyan marad mint a gyári állapotban
-
ux1
addikt
válasz
csupa csaki #3977 üzenetére
Nem ismerem a szolgáltató árlistáját... de itt 15-20 körül rebesgetik hivatalosan...
-
ux1
addikt
válasz
csupa csaki #3974 üzenetére
Most is van, csak ki kell fizetni
-
domerator
veterán
válasz
csupa csaki #3345 üzenetére
Régebbi romoknál, ahol mindig szétkapcsolt, ott én is használtam a Keep Alive-ot
-
^Clown
addikt
válasz
csupa csaki #3158 üzenetére
Főleg úgy, hogy órák óta meg szeretném venni a Paper Camera-t, de hibával ledobál...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
csupa csaki #3092 üzenetére
Na látod, azt még nem próbáltam spec.
Nyah, csak elvertem a marketen 66 Forintot. -
hodostamas
addikt
válasz
csupa csaki #3028 üzenetére
Mikor megvetted, még egyszer katt a programra és install
De amúgy ha neten lóg a telefon, meg kellene indulna a letöltésnek egyből a fizetés után.. -
atillaahun
veterán
válasz
csupa csaki #2578 üzenetére
Na az nem meglepő, nekem konkrétan ezt a hibát nem, de sok mást igen hamar produkált, úgyhogy le is hajintottam. Szerintem próbálkozz egy Bluemonte-val, vagy Elitemóvil-lal.
-
atillaahun
veterán
válasz
csupa csaki #2559 üzenetére
Részleteket azért nem árt ilyenkor írni, mert én is kétszer gondoltam meg hogy válaszoljak-e, de éppen jó kedvembe vagyok. Szóval Rom, utóbbi időben felrakott App-ok, egyéb módosítások...
(#2560) padre666
Gyári akku statisztika egy hulladék, futó programok listáját kell ilyenkor vizsgálgatni. De már ez is téma majd minden nap.(#2565) bagyusz
Húztál a procin? Milyen Governort, és I/O vezérlőt használsz? Az Elitemóvil által javasoltakat?(#2575) Indiant
Szerintem Zsoca nem az a típus aki szeret szervízbe járni. Ha jól sejtem a döglött Blade-je is ott fekszik valamelyik fiókba. -
Acsifun
aktív tag
válasz
csupa csaki #2536 üzenetére
pü
-
scyllarus
veterán
válasz
csupa csaki #2280 üzenetére
T.simhez vagy skatehez? Ha menne vele, már rohannék is venni a telót
-
kelzsoca
félisten
válasz
csupa csaki #2015 üzenetére
Itt kaptad a választ: (#2007)
-
kelzsoca
félisten
válasz
csupa csaki #2006 üzenetére
Függetlenítésről tud vki vmit?
Persze, olvasd el a topic címét!!!
-
atillaahun
veterán
válasz
csupa csaki #2006 üzenetére
Amennyire én tudom függetleníteni még csak garanciavesztéssel tudsz. De ezt a témát nem követem túlságosan, modaco-n van róla már pár száz hozzászólás.
System particióra telepíteni nem tudsz alapból, csak valami root képes fájlkezelővel áthelyezgetni a fájljaidat a data-ról. De mivel Indiant megcsinálta már az átparticionáló csomagot, érdemes azt feltenned és máris megnő a data-ád kb. 100 MB-tal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Projektor topic
- Le Mans Ultimate
- iGO Primo
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest