- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Megjött a nillkin tok, felraktam fóliát is a kijelzőre, egyelőre tetszenek.
-
lsc
nagyúr
Tudom hogy volt már de nem találom, ezt [link] a "kockás hátteret" honnan tudom letölteni ? Gondolom gyári rommal megy.
-
lsc
nagyúr
Erről [link] lehet tudni valamit a skate-nél ? Jól értem hogy a végén ahhoz a kereső progihoz rootolni kell a telefont ?
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Egy kis fejlemény akku ügyben, szerdán egész éjjelre felraktam töltőre, ma még mindig több mint fele töltöttséget mutat. Minden nap ment wifin legalább fél órát, pár hívásom is volt /mondjuk az nem sok és nem túl hosszú/, ha így marad akkor az már elviselhető lesz.
-
lsc
nagyúr
Pzs-t próbáltam, az szárazon nem az igazi, igen sokat kell "dörzsölni" mire úgy-ahogy tiszta lesz. Pólót nem próbáltam, nem is mindig hordok, az sem az igazi. Ezek szerint nincs igazán megoldás.
-
lsc
nagyúr
Pár nap alatt összegyűlt tapasztalat a skate-tel /első andridos, érintőképernyős nálam/:
Először is iszonyú zsírfogó a képernyő, a gyári fólia ahogy becsúsztattam a tokjába lejött, azóta anélkül használom. A kijelző szerintem szép színekkel dolgozik,tetszik a megjelenítés. Néha gondolkodás van akár görgetésnél vagy hasonló dolgoknál, ezt még nem tudom hogy a tapasztalatlanságom vagy más okozza-e. GPS-t kipróbáltam, egész tűrhető, gyorsan megtalálta a helyzetemet, az útvonal is jó volt amit javasolt, közben meg kellett fordulnom ott már voltak gondjai, de az akksi is a végét járta, lehet az is gond volt. Szokatlan az akksi "gyengesége", gyér használat mellet eddig max 2 napig bírta, éjjelre sem kapcsolom ki. WIFI jól működik, több hálózatra is felmentem, nem volt gondja egyikkel sem. Eddig nagyjából ennyi, pár kérdés:
A kijelzőt mivel lehet aránylag olcsó tisztítani, nedves nem csepegő ablakmosó ? Fóliázva is ennyire látszana vagy úgy jobb a helyzet ? -
lsc
nagyúr
Tegnaptól nálam is landolt egy skate, eddig marha szokatlan /első androidos/, remélhetőleg belejövök. Majd azért párszor valószínűleg zaklatlak benneteket hülye kérdésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest