- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harapos
csendes tag
Én Szegeden a Media M-ban 9990-ért vettem samsung 16 GB-os class 10-es memóriakártyát, érdemes megnézni, 10 év gyártói garancia.
Kivettem a Skate-ből és azt leadtam, a kártyát megtartottam és majd ha előtörleszettünk akkor veszek majd másik telefont addíg Nokia 5800 XM. -
Harapos
csendes tag
Bevittem a Skate-m a T-mobliba és leadtam.
Volt nagy tanácstalanság meg ilyenek, hogy most akkor mi ezt hogyan csináljuk meg mi nem szoktuk, mondtam, hogy de ti szoktátok, aztán valami középvezető elmagyarázta a kislánynak hogyan kell. Szóval leadtam.
Ja kérdezte az ügyintéző, hogy miért nem cseréltetem le a készülék akksiját.
Mondtam, hogy szeretném leadni a telefont és ennyi. Aztán közösen kitöltötttük a papírt és kész.Ja felhívtam a 1430-at és ott az ügyintéző is azt mondta, hogy biztos baj van a telefonnal vagy az aksival, mert több kolegájának is van és azok is bírnak 1 max 2 napot.
Lehet rendelek majd még egyet, de még nem tudom, az ára az tökjó.
üdv
-
Harapos
csendes tag
Szegedi Skete-tulajdonos van köztünk akinek meglehetne nézni a telefonját?
-
Harapos
csendes tag
Nemtom a webshopon vásárolt telefont kicserélik-e az üzletben?
-
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Most értem haza, leírom a tapasztalatomat a Skate-el kapcsolatban. Nekem van az akumlátor problémám.
Tegnap melóztam és volt pár percem nyomkodni, 24 óra alatt 3 x volt töltőn a telefon.
22 órától reggel 6-ig töltőn volt és most 43%-on áll a telefon, egyenletesen merül.
A battery indicator pro val nézem az akkut ez írja, hogy 43%. nincsen olyan futó alkalmazás amit mutatna extrém használattal.Amúgy a telefon nagyon tettszik, játszottam is vele. Volt neki nagyhalála is amikor csak magátol kikapcsolt 50%-os töltöttségi szinten és lenullázta a telepet.
Szerintem gyári hibás a készülék így péntekig nyúzom majd visszaviszem viszárúztatni.
Véleményem az, hogy az én telefonom hibás, ha ennyien írjátok hogy 2 nap a készenléti ideje, de minimum 1 nap, az enyém ezt nem bírja és így nekem nem kell. -
Harapos
csendes tag
Voltam bent Szegeden, a T-mobile szervízben.
Előadtam az akksis történetemet, hogy nagyon merül a telefon és satöbbi.
Megjegyzem, hogy a gyári beállításon volt a telefon.
Szóval amit kikapcsolt telefonon:Beállítások- Fiókok és szinkronizálás- Háttéradatok nevű ablakból kivette a pipát ( kvázi letiltotta az alkalmazások szinkronizálását. 3 G-s hálózatot nem használok.
Azt mondta még, hogy az Android rendszer az ilyen, hogy állandóan használja a programokat és szinkronizál, meg hát ugye nagy a kijelző is.
Hagyjam a töltőn egész éjszakára a telefont, úgy jobban feltöltődik.
Az is merítheti extrémül szerinte, hogy ha tornyokról áll át vagy nagyon gyenge a jel és erősebben adja a jelet.Végül ajánlotta ha mégsem jön be a rendszer akkor vigyem vissza és visszáruzza.
Szerintem péntekig adok neki időt és eldől marad-e vagy megy vissza.
Szeretem a készüléket, átlátom, nekem megfelel az árához képest remélem megoldódik az aksi probléma.Szerdán leírom a tapasztalatomat
-
Harapos
csendes tag
Webshopon rendeltem úgy elvileg van 8 napom.
Lehet az akksi még nem dolgozik 100 %-on? -
Harapos
csendes tag
Egyedül a Battery indicator fut amit én indtottam el.
Akkuhasználat:Cella készenlét 47%
Telefon tétlen 35% -
Harapos
csendes tag
válasz
kelzsoca #2861 üzenetére
Este feltöltöttem teljesen ( 20 óra körül ) mikor ébredtem ( 06 óra ) már csak 10 %-on volt az akksi. Feltettem töltőre, 100%-ot kijelzett, telefont kikapcsoltam akkut kivettem és úgy 15 mp után visszaraktam tölteni, ezt még 2 x megcsináltam.
Minden töltését hálózati töltővel csináltam.
Az utolsó töltése úgy 09.30 óra körül lett vége és most 68%-on áll, igaz beírtam vagy 10 névjegyet, de semmi 3G.Task killert nem tettem fel mert olvastam itt az egyik fórumozó írását, egyébként az segítene?
-
Harapos
csendes tag
válasz
kelzsoca #2857 üzenetére
Szombaton vettem át a készüléket. Azóta vagy 3 x volt töltőn.
Gyári szoftver van rajta, ismerkedem még az androiddal. Nem rootoltam meg ilyenek.
Minden gyári rajta, ma akarok rá programokat telepíteni, de semmi olyat ami állandóan fut.
Leteszem az asztalra a készüléket és merül magától. -
Harapos
csendes tag
Milyen beállításokat javasoltok a Skate-hez, hogy nem merüljön le az aksija 2-3 óra alatt, így elindulni sem lehet vele itthonról. A 3 G-s hálózat ki van rajta kapcsolva.
Ha van erre a kérdésre korábbi válasz akkor linkeljétek be légyszi.
Szeretném, ha egy napig legalább menne. -
Harapos
csendes tag
Köszi a válaszokat.
-
Harapos
csendes tag
válasz
atillaahun #2740 üzenetére
(#2740) atillaahun
(#2734) Harapos
Igen, Bár drivereket valszeg hibátlanul fel kell rakni hozzá.Csatlakoztattam a telefont és feltelepült a ZTE programja, tudtam másolni rá fájlokat is.
Hogy kell beállítani, hogy menjen a net a számítógépről? Igaz nem indítottam újra a számítógépet. -
Harapos
csendes tag
Ma átvettem a Skate-emet.
Ismerkedem vele. Kérdésem az lenne, hogy ha az internet hozzáférés ( mobilnet ) a számítógépen keresztül szeretném használni, azt megtehetem-e.
A HTC Wildfire tudja levenni a netkapcsolatot usb-n keresztül, ezt szeretném én is. -
Harapos
csendes tag
Olvasgatva a fórumot mint leendő Skate tulaj erre a következtetésre jutottam.
Ha megjön a készülék akkor ismerkedek vele, veszek bele egy 16 gb-os memóriakártyát, csakis üzletből mert ugye hát ha nem működik vagy, ha nem akkora amit írtak rá akkor lehet reklamálni.
Ha már nem felel meg az igényeimnek ( sebesség meg szaggatás meg ilyenek ) akkor kell root-olni? Azzal konkrétan mit érek el? Egyéb lehetőségek a telefonnal.
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy ezek a dolgok mit jelentenek és mivel járnak, garanciavesztés meg ilyenek. Szeretnék kérni egy tapasztalt fórumozót, hogy egy ilyen összefoglaló írást készítsen olyan kezdőknek mit én, hogy nagyon ne tudjuk elrontani a telefonunkat. Pl. lehetne frissíteni az első hozzászólást is.
Ha van már ilyen írás akkor kérlek titeket, hogy egy linket rakjatok már be.
üdv -
Harapos
csendes tag
Sziasztok!
Megrendeltem a Skatet a t-nél, hétfőre ígérik, hogy megkapom.
Kíváncsi leszek rá, hogy hogyan működik, egy nokia 5800 xm-ről váltok. Szerintem érezhetőbb lesz a különbség.
Majd olvasgatom a fórumot ( már több hete olvasom ).üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged