- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #471 üzenetére
- szia, tudnád frissíteni a letöltő linket? - köszi!
-
storm3
senior tag
válasz
atillaahun #471 üzenetére
Sajna ez a link nem él már,tudna valaki adni egy mirrort hozzá ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #3639 üzenetére
Használd egészséggel, az SGS még ma is jó választás, hiszen múlt évben még a Samsung zászlóshajós készüléke volt, na meg az a készülék más kategória
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #3639 üzenetére
Gondoltam, hogy másra nyergelsz át. Pont tegnap jutottál eszembe, hogy rég nem jártál erre.
A SGS-el szerintem nem nyúlsz mellé. Üdv. -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
atillaahun #3441 üzenetére
(#3441) atillaahun
Légyszi ezt fejts ki kicsit magyarosabban
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun #3398 üzenetére
Nem találtam benne olyan lehetőséget ahol .torrent file-okat tudok hozzáadni SD kártyáról. Igazából arra kell hogy ha valamit le akarok szedni akkor ne keljen megvárnom míg hazaérek hanem csak beteszem telón keresztül és tölti...
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun #3395 üzenetére
Olyan amivel a PC-n lévőt tudom irányítani (utorrent 3.0)
-
Frozzy
őstag
válasz
atillaahun #3248 üzenetére
hát nem tudom éppen mire gondolsz, hogy SD-re de ugyanugy csináltam mind2őt.
Szerk.: jaa igen értem már mire gondolsz. Igen SD-vel csináltam mind2-őt.(#3250) Jano_023: Ha mindent jól csináltál akkor igen. de aszem csak rootolt rendszeren működik.
-
miklos0308
tag
válasz
atillaahun #3248 üzenetére
köszi
-
Gorky01
tag
válasz
atillaahun #3207 üzenetére
Huh köszi tök fasza ki program!
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #3197 üzenetére
, na ezt meg majdnem elhallgattam.
-
dodo76
tag
válasz
atillaahun #3169 üzenetére
Köszi az infót!
-
kulcsarakos8
csendes tag
válasz
atillaahun #3164 üzenetére
Azt mindjárt gondoltam h nem szolgáltatótól kell kérni de nekem ez annyira új hogy nagyon! jó igaz nem is mászkálok ilyen körökben de ez nagyon ki van találva de most h így kicsit utána olvastam azért ez nem ennyire egyszerű vagy legalábbis sok minden függvénye a dolog egy hogy egyáltalán viszi e a telefonod 2 hogy milyen régi a simed és h milyen szolgáltatóról milyenre váltasz de kérek mindenkit h javítson ki ha tévedek! igazából örülnék neki ha tévednék mert ha ez tuti dolog akkor máris fülig ér a szám!
-
FeRkE
őstag
válasz
atillaahun #2973 üzenetére
Próbáld ki a Swiftet, én is megvettem tegnap, szerintem fasza nagyon. Végig tudod vele keresni a kimeno sms foldert, es megtanulja az altalad gyakran hasznalt szavakat, es azokat ajanlja fel. Meg csak probalgattam, de klassz nagyon. Ekezetet csak ugy tudsz irni ha hosszan nyomod az egyik betut. De ez nekem nem hatrany, nem irok ekezetet, mar csak az sms hossz miatt se
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2973 üzenetére
Hát, én még nem találkoztam olyannal, ahol ez jól működne, szóval nálam ez már régóta alapból OFF. Gyorsabban bepötyögöm.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2971 üzenetére
Nekem úgy rémlik, nem. De az AnySoft tud, többféleképpen is. =)
-
ToMiX7
csendes tag
válasz
atillaahun #2792 üzenetére
A mérete miatt is, meg az SDHC jel miatt is kérdezem, hogy használható-e.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2778 üzenetére
Lényegében ahogy látom a ZTE-nél 1 telefon=1 év, és kifut, így volt ez a Blade-nél is, és már csak fődarabot cserélnek, ha olyan garanciális a probléma, ráadásul ezek a fődarabok nagy valószínűséggel a gyártó által felújított, úgynevezett refurbished darabok lehetnek.
(#2780) ^Clown
Hát igen, a rezgőmotor nem az igazi.
-
csabi011
tag
válasz
atillaahun #2735 üzenetére
hol látod?
-
válasz
atillaahun #2778 üzenetére
Elméletileg a második év csak a készülékre vonatkozik, se a tartozékok nem esnek ez alá, se az akkumulátor.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2774 üzenetére
A SE X10i természetesen komolyabb készülék, volt nálam is, igaz csak nagyon rövid ideig, éppencsak megnyomogattam, de korrekt a vas és az összeszerelés is, hardverben is erősebb mint egy Skate.
Itt is van egy kis írás, ha esetleg érdekel: link
Illetve alternatívaként mondanám még használtan a Samsung Galaxy S-t vagy a HTC HD2-t is.
A HTC HD2 még azért is érdekes lehet, mert egy hibrid készülék, akár WP7-es rendszer is rá tudsz tenni, ha éppen szeretnél, illetve szintén 4.3"-os kijelzője van
-
pacman789
aktív tag
válasz
atillaahun #2748 üzenetére
igen, sajna arra nem képes 1 kártya.
de ha vezetéket használ akkor ez egy jó megoldás lehet.
-
blueMerle
veterán
válasz
atillaahun #2751 üzenetére
Forintba mostépp sok, de euróban idehaza nekem nagyon is jó.
Az izmosabb hardver, és a masszívabb, minőségibb készülékház miatt döntöttem úgy hogy váltok.kelzsoca: Nekem már a Blade is egy imax mozi volt, a Skatet már-már túlzónak éreztem, sokszor nehézkes is volt kezelni egy kézzel. Ettől függetlenül egyértelműen egy bestbuy teló
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2748 üzenetére
Igen, most visszanéztem, és mobilnetről volt szó, annak pedig mennie kellene.
Már én is osztottam le mobilnetet netbook felé, igaz nem a Skate-el, talán a Blade-el, de ezen az elven szépen ment is.
(#2749) blueMerle
Hardverben előrelépés, de kijelző méretben picit visszalépés lesz
Bár arra az 1-2 hétre, ameddig azt használod (nyilván majd jön más) teljesen jó lesz
-
blueMerle
veterán
válasz
atillaahun #2732 üzenetére
200 euró webshopban 2 év garival kártyafüggetlenul.
kelzsoca:
xtr3m3: Az azért egy picit drágább lesz.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2744 üzenetére
Az usb megosztás bekapcsolása a telefonon, csak a telefon mobilnet megosztására használható.
-
Harapos
csendes tag
válasz
atillaahun #2740 üzenetére
(#2740) atillaahun
(#2734) Harapos
Igen, Bár drivereket valszeg hibátlanul fel kell rakni hozzá.Csatlakoztattam a telefont és feltelepült a ZTE programja, tudtam másolni rá fájlokat is.
Hogy kell beállítani, hogy menjen a net a számítógépről? Igaz nem indítottam újra a számítógépet. -
szutyis
tag
válasz
atillaahun #2740 üzenetére
Ok
Köszönöm -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #2732 üzenetére
Hülye vagyok, most látom csak, hogy Lesz.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2718 üzenetére
szerk. Mégse működik, pedig úgy rémlett.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2708 üzenetére
Hát igen, csak a beépített randa. XD
Fene vigye, kéne olyan opció akkor bele hogy automatikusan bezárja a settingst ilyenkor. Írok a készítőnek, hátha.
Pedig minden más opció tök jól működik (2G/3G váltó, Data, pedig azt hittem azokkal lesznek gondok, erre csak a GPS-nél...)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2700 üzenetére
Egy gyors kérdés, mert korábban írtad, hogy widgetsoid-ot használsz.
Jó kis progi, csak annyi bajom van vele, hogy a GPS gombra a menüt hozza be (bekapcsolja meg kikapcsolja a GPS-t, az rendben van, de a fránya menüt mindig behozza). Ezzel kapcs. nincs valamit tipped? -
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2689 üzenetére
A gyárit nem tudom leszedni. A handcentet meg nem akarom, eddig is azt használtam. De eddig is ment a kettő együtt.
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2665 üzenetére
Most egy kicsit viszont megkavarodtam: visszaraktam a bluemonte-t - persze nem csak a led jelzés miatt, és sms-nél most sem jelez. Handcent sms-t használok és csak úgy jelez a led, ha bekapcsolom a gyári sms proginál is az értesítést. Így viszont duplikált az értesítés. Eddig ez nem így volt...
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2665 üzenetére
Én nem találtam. Sőt vissza is pakoltam a bluemonte-t. A wifi sem szuperált jól: ha volt elérhető - korábban már beállított - wifi nem akart magától kapcsolódni, maradt a mobil neten. Amint beléptem a beállítások/vezeték nélküli és hálózati beáll. pontjába akkor észbe kapott és gyorsan átváltott.
-
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2627 üzenetére
Alap rom:
800Mhz: 937pontElitemovil rom:
480Mhz: 752pont
806Mhz: 1031pont
921Mhz: 1192pont
960Mhz: 1341pont (a teszt lefutott, de már itt volt újraindulás)
998Mhz: a teszt sem futott le -
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2624 üzenetére
van benne SD kártya, a teszt végig lefut és utána írja ki, hogy fel kell tölteni a blablabla, hogy megkapjam a pontot és itt megáll és tököl vele
edit: 2újratelepitése a programnak megoldotta, valami nagyon beragadhatott nála
ám 800Mhz eredeti, 806Mhz Elitemovil
előző 937pont, utóbbi 1031 -
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2619 üzenetére
Fruit Ninjában tapasztaltam, hogy kicsit talán jobban megakad mint az eredetinél még magasabb órajelen is, de csak ennél a játéknál jött össze, quadranttal lenne jó megnézni, de nem tudtam még lekérni a pontszámot.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2621 üzenetére
No ez már igen. Köszi! El fogom olvasni.Hátha nem leszek ilyen buta a dolgokhoz.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2619 üzenetére
Őszintén megvallva van kézikönyvem, de olyan apró betűk vannak benne, hogy elolvasni képtelenség. Olvasgatom én de hamar elfárad a szemem és még nem jutottam a végére.
Blutusszal kapcsolatban valami? 2618!
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2617 üzenetére
No, én vagyok a H.....e. Most esett le mit is mondtál. Amikor a Bluetoothon akartam másolni akkor tényleg nem volt benne az SD kari.
Köszi, hogy elnézitek a lámaságomat.A fájlkezelőben mindent tudok másolni az SD-re. Igen közben én is rájöttem, hogy nem kell bekapcsolni az USB cuccot.
Még egy dolog. Csak nem megy a Bluetooth,mert azt irja ki hogy a gépek párositva vannak, de nincsenek csatlakoztatva. Ez mit jelent?
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2609 üzenetére
SD kari benne van, USB hibakeresés bekapcsolva, Milyen progit kell elinditani, hogy látható legyen a PC-n?Húha lehet hogy hülyeséget csináltam.Összekapcsoláskor, csak az SD-n levő fájlokat látja?Magát a telefon belső dolgait nem lehet kiolvastatni, csak ROOTolt gépnél?
-
Danex
addikt
válasz
atillaahun #2602 üzenetére
bagyusz kolléga már segített az ügyben
, eddig egy érdekes dolog vettem észre, a Quadrant lefut de a pontszámokat nem tudom megkapni.
-
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #2594 üzenetére
Elitemovil-ba megy facebook sync?
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2592 üzenetére
(Most lehet, hogy én értem fére), de nem maga a bt a rossz, hanem mikor belenyúlnak a system appokba akkor utána valamiért nem lehet fogadni fileokat bt-n, de küldeni lehet. Tehát, ha egy főzött romba nem nyúlnak bele akkor normálisan menni fog a bt, de ha kivesznek /hozzáadnak fileokat akkor egyszerűen nem képes fogadni semmit bt-n.
Ha esetleg, valaki tudja ennek a magyarázatát akkor azt ossza már meg velem is.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2589 üzenetére
"Bluetooth meg szerintem egy hulladék megoldás, nekem sem sikerült még kétszer egymás után fájlt átmásolnom vele PC-ről, pedig nem hiszem, hogy hülye lennék hozzá."
Gyári és fözött rom esetén, ha belenyúlnak a rendszerbe(ezalatt a rendszer appok eltávolítását értem) akkor nem fog működni a BT (telepítés előtt és után se), azt ne kérdezd, hogy miért
mert én sem tudom.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2589 üzenetére
Köszi rendes vagy hogy a faterodhoz hasonlítasz megtisztelő.Megfogadom a tanácsaidat, megpróbálom azt a progit és majd szólok.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2584 üzenetére
Swap, ext nélkül is elmegy, link2sd helyett a2sdgui ami szerintem sokkal gyorsabban lekezeli. Gyári böngészővel, flash nélkül, csak szöveges nézetben.
"Múltkor is te voltál aki írta a 480-at valamelyik Rom-nál?"
Igen én voltam, Bluemonte és Elitemovil 480mhz üzemelve ég és föld, gyakorlatilag olyan mintha bluemonte 800mhz-en.
Holnap megnézem, mit bír 480mhz-n480mhz- nem szaggat a menü,görgetés, kép nagyítás is röccenés mentes. Azt viszont észrevettem, hogy lassabban éled föl a készülék alvóból. Dead space is csak akkor laggol be mikor új helyre érkezek.
"CPU governorra, meg I/O vezérlőre még ránéznél a no-frills-be?"
Governor <-Ez nem tudom, hogy mi
I/O : sio-ra van állítva alapból, a viselkedés mód meg: SmartessV2-re, remélem, hogy erre voltál kíváncsi.
Én már végig zongoráztam az összes skates romokat és ez mindent visz.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2586 üzenetére
Értem köszi, nagyon kezdő vagyok, de szerintem mindenki így kezdte valamikor.Bocsi a lámaságért, at értetlenkedésért, de nem vagyok egy mai gyerek és kissé nehézkes ezeket a dolgokat megtanulni, de megfogom.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2584 üzenetére
Ma délelőtt végignyomkodtam akkor biztos elkerülte a figyelmemet. A kis narancssárga jel mit jelenthet a bal felső sarokban. Hogyan lehet a futó programokat megnézni és bezárni? Bluetooth bekapcs, láthatóvá van téve a gép, PC-ről küldés, megkeresi a másik gépet párosít, jelszó beír, egy osztást megy a jel és az tirja ki hogy nem tudta átvinni a fájlt.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2576 üzenetére
787Mhz-n használom. Swapot nem kéri a rom de, ha van akkor használja(nekem nincs, mert szerintem tök értelmetlen 512mb ramnál). ext2 partíciót csináltam és arra telepítés után már használja is. Idáig van, vagy 25-30appom és a főmemória 103mb mutat, ext2 meg kb 300mb.
Most 35%-t mutat az akku, amiben volt 3óra 3g net, 1óra játák, 30perc hívás.
Most nézem, hogy gép 480mhz is lázán elmegy(nem szaggat a menü,görgetés, játékok is lagg mentesen mennek. Idáig nagyon bejön, csak ajánlani tudom. Best rom
-
csupa csaki
tag
válasz
atillaahun #2579 üzenetére
Okés, köszi.
-
csupa csaki
tag
válasz
atillaahun #2576 üzenetére
Szia,
Bocsi jogos.
Tehát a rom egy nov.13.-i 2.3.7 cyanagenmod 7es, Nightly.
Legutóbb a Dolphin browsert és modo video playert kodekkel tettem tettem fel. Beállítások között semmi extra módosítás nem történt. -
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #2545 üzenetére
Akkor ne használj semmit ,te dolgod....
-
DnBHun
csendes tag
válasz
atillaahun #2429 üzenetére
errol nem nyilatkozom
-
DnBHun
csendes tag
válasz
atillaahun #2422 üzenetére
eddig ugy nez ki a dolog,hogy mindent elkovetnek az ugyben...remelem is.
-
dodo76
tag
válasz
atillaahun #2416 üzenetére
Köszönöm az infót!Te melyiket ajánlanád,Melyik a stabilabb,jobb szerinted?
-
DnBHun
csendes tag
válasz
atillaahun #2416 üzenetére
Simet kukaztak nagy valoszinuseggel mert eltunese utan mar ki volt kapcsolva.....imei szamot leadtam a rendorsegen akik nyilvantartasba vettek es felkuldtek a kozpontba.amint bekapcsolja az illeto egy masik simmel kuldi a sim tulaja adatait amit a szuro azonnal jelez.szal remenykedem
-
Regiee
aktív tag
válasz
atillaahun #2407 üzenetére
3D Digital weather clock
Facebook
Viber
Beállítások
Média
Extended controls
Google szolgáltatások
Térkép
Android billentyűzet -
LK
addikt
válasz
atillaahun #2387 üzenetére
THX
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2382 üzenetére
Ez igen.
Najoh, nekem se akar települni a clockwork...
Letölti a drivert, fel is ismeri, eszközkezelőben ZTE Composite ADB ott csücsül, de mégis device not found... A letölthető drivert (google_usb_driver) pedig nem eszi, ha kézzel akarom felrakni... Jogtiszta Win7 64-bit Prof... Ötletek? -
domerator
veterán
válasz
Besírtam...
-
Indiant
addikt
válasz
De legalább mondta merre rohanj!
-
scyllarus
veterán
válasz
atillaahun #2379 üzenetére
Pontosan így van. Ezért postoltam mások hibáját, hogy aki képes, az tanuljon belőle. Aki meg nem tud/akar, annak úgyis mindegy, mit irkálok ide.
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #2373 üzenetére
Két játék mely 0 buggal rendelkezik
2.-at végig toltam, elsőnek felénél járok kb. Garantáltan megérik az árukat. én eddig 3 vásárláson vagyok túl, mindegyik gond nélkül ment.
-
scyllarus
veterán
válasz
atillaahun #2367 üzenetére
Bármilyen hihetetlen, nem mindenki TPT-vel kezdi.
Aki igen, azt nem is húzzák le egy átverős appal. Mint írtam, kezdő droidosok is vannak itt, akik majd itt olvasnak először arról, hogy mi az a főzött ROM, OC, stb. Nehogy már rögtön szívjanak, aztán egy életre rögzüljön bennük, hogy "az Android szar, a Marketen csak átverések vannak"
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2367 üzenetére
..ha már a zsblámpa, bt. , telefon nem működik, legalább a játék menjen
-
LK
addikt
válasz
atillaahun #676 üzenetére
Eddig ilyen telefont akartam venni
Velős teszt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2260 üzenetére
Azzal az a helyzet, hogy vakon nem lehet csinálni, OC megoldható.
(#2261) frozzyZTE
Nem kell hivatalosnak lenni, tilal6991 elkészítette a szükséges dolgokat ahhoz, hogy a CM forrásból/forrással együttműködve saját aktuális nightly-t lehessen készíteni, ami semmiben sem különb már, mint egy hivatalos CM rom.
-
Frozzy
őstag
válasz
atillaahun #2255 üzenetére
az baráti
akkor tényleg többet tud csak nem biztos, hogy pozitív irányba
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2245 üzenetére
Nagyban függ a kártyától is class6 a minimum. Nekem egy 8gb cl6 van, és nagyon patent. Bluemonte-skate 1.8.D és Atomic-Blue-skate v1.5 egyaránt jól kezelte az ext2-t nálam, bár én mindkét esetben az új link2sd-t használtam, ami már magyar nyelvű.
-
Jano_023
őstag
válasz
atillaahun #2238 üzenetére
Tasker biztos tudja, a kérdés rá tudod e venni hogy megcsinálja.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2238 üzenetére
"Olyat az egyébként nem tud, hogy a proci max órajelet is leszabályozza ugye?"
Setcpu tud ilyet, csak nem tudom, hogy kezeli-e a telót.
-
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #2234 üzenetére
Inkább facebook sync ,mint valami sim-re inportálos menü..
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2180 üzenetére
Ez a kép amit mutattál egy ZTE-s sima flasher program, DFU módban sima usb kábelen keresztül lehet vele firmware-t flashelni, általában ilyet használnak a T-s szervizesek is, JTAG megoldással a szerzödött szervizpartner rendelkezik (e-care) (meg még ki tudja mivel, mivel a gyártó minden szükséges felszerelést biztosit)
Szerzödéstöl függ, hogy a Skate hiba esetén javitásra vagy cserére jogosult, sajnos nem tudom jelen esetben mi a helyzet.
........................Többi okosnak: A készülék szándékos tönkrevágásáról/mikéntjéröl, pedig nem nyilvános forumon kellene csevegni....
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2187 üzenetére
Annyit tudok, hogy micro-box a.i.o nézik/javítják/ellenőrzik. Másik lehetőség, aki pic programozásban benne van, azok is megtudják csinálni. Ennél többet én sem tudok.
-
Danex
addikt
válasz
van nekem egy MioP550m PDA-m rom frissítéskor hibát észlelt és annyira elszállt, hogy nem lehet a bootloaderbe se belépni... neten mindenhol a Jtag-ot írtak tehát azzal olyan helyekre is simán elérnek ahova mink nem is tudunk...
másik példa: egyes alaplapok(PC) bios tönkrement(frissítéskor), kiforrasztották a chip-et és egy valami rom író programmal/szerkezettel meg simán kitudták olvasni a rajta lévő adatokat, és az újat felírni rá
tehát ha akarják, akkor meg tudják nézni (kivétel amit írtak, ha leégeted magas fesszel, de ha a töltő hibátlan akkor gondolom simán mondhatnak rá bármit, hogy nem rendeltetésszerű használat vagy akármi.
-
bagyusz
őstag
válasz
Azt is, de gyakorlatilag mindent ami a nandon van.
(#2170) frozzyZTE
Nézd meg hátha megy vele, bár nem sok reményt fűzök hozzá.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2133 üzenetére
Az eljárás valószínűleg azonos lehet a Blade-nél már megismert halott készüléknél csere lehetőségre, de ha mégis van szervizpartner, akkor egy JTAG-el minimum már okosabbak is.
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2144 üzenetére
Ahol érintkezik az akkuhoz, ott kell megtáplálni, de ez sem 100% mert ha túl nagy feszt kap akkor meg látható nyoma lesz. Ezt egy szervizes emberkétől hallottam, gt540-n bevált.
"Mivel egy helyen történik a fesz stabilizálás ezért a több rétegű nyákon nem lehet a nandot megtáplálni."
480mhz használom. Akkut jobban kíméli igaz, hogy döcögős, a célnak megfelel. Játék alatt észre se venni, hogy 800-vagy 480. Menü görgetésben meg igen
-
bagyusz
őstag
válasz
atillaahun #2141 üzenetére
Pontosan
-
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #2127 üzenetére
WiFi File Explorer PRO-t
most tesztelem nekem gyors, konnyu kezelni, 1 klikk es mar megy is bongeszobol. Elso ranezesre megnyero.
-Jelzi a wifi jelerosseget
-Az aksi allapotat
-kulso/belso memoria meret es hasznalati szintjetAmint idom lesz kiprobalom a TC+on air
-
hodostamas
addikt
válasz
atillaahun #2127 üzenetére
hát erre két appot tudok:
Total Commander+on air.mindkettő gyors, és semmi sallang. sima fájlkezelőt nemtudok sajna ami erre jó
próbáltam már astro-t és társait, de lassúságuk miatt hanyagoltam őket. TC egyenlőre nyerő, leggyorsabb. Mondjuk amit a Samu ad alapból a telóhoz, az sem rossz. -
Apaxp
senior tag
válasz
atillaahun #2106 üzenetére
(#2094) Apaxp
Sikeres volt a telepítés? Ott van a Beállításokban az Alkalmazások listájában? Honnan töltötted le és pontosan melyik verziót?A 11-es volt először de nem működött, ezután ezt leszedtem és a 10.3-ast raktam fel de ezzel se megy. Az alkalmazások listájában benne voltak ill. a 10.3-as még most is ott van.
-
xtr3m3
tag
válasz
atillaahun #2086 üzenetére
nekmem sem indul el eredeti T-s rootolva eddig egyik sem indult el 10.2, 10.3, 11 gyari bongeszovel, maxtron, dolphi semmivel sem akar elindulni. custom rom lesz a vege
-
Regiee
aktív tag
válasz
atillaahun #2106 üzenetére
Ncore-ról
-
Apaxp
senior tag
válasz
Egy páran írják, hogy gurúl a 11-es Flash is Skate-n, akinek eddig nagyon nem ment, ránézhetne ezzel mi a helyzet.
Én próbáltam marketből de azt írja h nem kompatibilis. Utána a böngészőből de ott meg nem csinál semmit. Ezután külön letöltöttem az apk-t és úgy telepítettem. Telepítés után próbáltam a böngészőben flash tartalmat nézni de nem műxik.
A skate gyári szoftos. -
Regiee
aktív tag
válasz
atillaahun #2090 üzenetére
Köszönöm!
Sikerült is, nagyon tuti ez a telefon, bár elég gyorsan merül, mondjuk nyomkodom is mint a hülye
Nekem a mai napon belinkelt Flash tök jól megy
Viszont van néhány játék amit elindítok és kiírja hogy nem regisztráltam vagy valami ilyesmi, töröljem le és töltsem le a legújabbat ha megvettem az alkalmazást. Ezzel mit lehet tenni?
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2084 üzenetére
Ezt kicsit világosabban. A telepítő ne legyen az sd-n, vagy a programot ne oda telepítsd?
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Nekem az se akar menni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2051 üzenetére
Az RTL support az nem más mint különböző nyelvek írási támogatása.
RTL=right-to-left, vagyis jobbról-balra írás
Ha minden igaz így írnak az Arabok is (számunkra totál felesleges dolog ez)
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2051 üzenetére
.odex: [link]
RTL: TV
Zsolt_72: szerintem Sd-re kéne, mert ugye a teló nem indul el.
Ha elindulna akkor ezzel is lehetne: adb shell dmesg > dmesg.txt(#2053) bagyusz: tetszik a leírás, tanulunk belőle. Természetesen nem lehet mindent csak úgy kivenni, mert utána lehet nem működik a rendszer.
A pcsuite.iso az mire jó? Elitemovil kivette.
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2045 üzenetére
Ahogy nézem azért eléggé át van szabva. A T9 kiirtva, a boot.img is változott, .odex fájlok is száműzve lettek, .apk-k kicserélve legradikálisabb a LatinIME ami 700Kb-ről több mint 7Mb-s lett.
-
agressor12
senior tag
válasz
atillaahun #2045 üzenetére
Elitemovil ROM-ba minek SWAP?
SWAP-ot csak olyan telefonoknál szoktak használni ahol kevés a RAM.... -
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2042 üzenetére
Nem tudom, eddig Kelzsoca BB-jén kívül csak Ö csinált custom romokat.
De mivel nem vagyunk benne, még a tesztelői gárdában sem, ez nem is fog változni.
Kelzsoca teló nélkül van, Tillaz pedig laptop nélkül bár mintha azt is olvastam volna, hogy az ő telója is meghalt.
Nem sok remény van. -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2037 üzenetére
Végülis a hazai support is kizárólag a modaco-s aktivitástól függ. Ha ott nincs fw/rom/recovery/stb akkor nekünk sincs mit átalakítani.
Lényegében igen is meg nem is (a firmware, rom gyártói sztori, a custom recovery amivel valóban segítettek) még nem beszéltem tilal6991 modaco-s kollegával arról, hogy felhasználom a Skate konfigját romot fordítani forrásból.
A gyári romból pedig készítettem már custom romot, Zsolt_72 kollega már meg is kapta a tegnapi napon, de sajnos nem indult el nála, vakon nem lehet romot módosítani
Ettől függetlenül sincs elég időm a Skate-re, mellette még 13-14db Android-os eszköz (tabletek, telefonok, egyéb) eszközre csinálok supportot.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2027 üzenetére
Az a helyzet, hogy össze-vissza beszél, én a "munkáit" erős fenntartásokkal kezelem, már Blade-nél is bebizonyította, hogy össze vissza beszél, és csinál dolgokat, pár példa:
És akkor az ilyen dolgokról még nem is beszéltem: link
Tehát az, ha esetleg eladja a Skate-et, inkább megváltás lesz, mint hiány
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2024 üzenetére
Én nem veszek észre különbséget, mert először van flash a telón.
(#2026) hunaqua: várjuk a képeket. (hátulról oldalról......)
..ja és ne homályosakat, ha lehet(#2031) unyadavid: nem ezen deszkázunk
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #2024 üzenetére
Aututun=Antutu
Ha jól veszem ki, azt akarja vele mondani, hogy a swap bizonyos helyzetekben jól jöhet (bár azt meg nem hinném hogy tudja, hogy amíg van szabad RAM ,hozzá sem nyúl a swap-hoz)(ez az eset egyébként hasonló a compcache-es sztorihoz, az is csak akkor lenne jó, ha 256mb RAM-mal lenne szerelve a készülék)
-
Indiant
addikt
válasz
atillaahun #2020 üzenetére
Nálam működik a flash a Farmerama-n a BB böngészőjével. A 11-est használva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged