- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simtu
senior tag
Felraktam az Atomic 1.6-ot. Minden okés lenne, de nem megy rajta a mobil net, hiába van bepipálva az adatok engedélyezése + a folyamatos adatkapcsolat is nem műxik.
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2689 üzenetére
A gyárit nem tudom leszedni. A handcentet meg nem akarom, eddig is azt használtam. De eddig is ment a kettő együtt.
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2665 üzenetére
Most egy kicsit viszont megkavarodtam: visszaraktam a bluemonte-t - persze nem csak a led jelzés miatt, és sms-nél most sem jelez. Handcent sms-t használok és csak úgy jelez a led, ha bekapcsolom a gyári sms proginál is az értesítést. Így viszont duplikált az értesítés. Eddig ez nem így volt...
-
Simtu
senior tag
válasz
atillaahun #2665 üzenetére
Én nem találtam. Sőt vissza is pakoltam a bluemonte-t. A wifi sem szuperált jól: ha volt elérhető - korábban már beállított - wifi nem akart magától kapcsolódni, maradt a mobil neten. Amint beléptem a beállítások/vezeték nélküli és hálózati beáll. pontjába akkor észbe kapott és gyorsan átváltott.
-
Simtu
senior tag
Létezik, hogy Elitemovil alatt nem működik sms/email -nél a led jelzés? Nekem csak a nem fogadott hívásoknál jelez.
Illetve még azt figyeltem meg a Bluemonte-hoz képest, hogy néha bizony elgondolkodik, mielőtt reagálna. IVolt egyszer, hogy magától kikapcsolt, csak akksi ki-be rakása után tudtam újra elindítani. A proci hasonló értékekre van/volt beállítva mindkét ROM-nál. -
Simtu
senior tag
T-mobilos mobilTV-t próbálta már valaki? Nekem azt írja ki, hogy a videót nem lehet lejátszani. Az alap ROM-al sem ment, most a Bluemonte van fent azzal is ua.
-
Simtu
senior tag
Köszi a válaszokat!
Szóval akkor Handset_USB_Driver.exe lefuttat, majd USB hibaker. be, pc-vel összeköt, install recovery windwows?
Ha sikerül a recoveryt feltenni, utána csináljak egy full backupot, hogy, ha a gyári ROM-ot kell visszarakni, akkor legyen mihez nyúlni vagy elérhető méshol is?
Köszi!
-
Simtu
senior tag
Ha az itt [link] leírt módon nekifogok a gyári recovery lecseréléséhez, előfordulhat, hogy elcsesződik a teló?
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
2 napja van meg a Skate, Blade-ről váltottam. Szerintem nagyon jó kis teló. Nagyon gyorsan meg lehet szokni a hatalmas kijelzőt.
A Blade-é már kicsinek tűnik mellette. Az egyetlen hátránya az elődhöz képest: látszik, hogy ugyanakkora felbontás nagyobb felületen jelenik meg, tehát kissé gyengébb így a kijelző. De ez csak az első néhány órában volt feltűnő. Nekem a Blade-en a librás mod/sw volt fent, ezen most az alap T-s van, még nem piszkáltam. Összehasonlítva gyorsabb, mint a Blade, itt elsősorban az általános használatra gondolok görgetés/scrollozás, program indulások stb. Játékot még nem próbáltam rajta. Quadrantot futtattam: 986.
Az akksiról: tegnap hajnalban vettem le a töltőről, wifi/3g folyamatosan ment egész nap, kevés telefonálás (20 perc), néhány sms, mindenki elkérte/nyomkodta, 1 órányi marketezés/telepítés, kb. 2 óra zenehallgatás, fényerő kb 70% körül. Így lett nap végére (este 10) 21%.
Szerencsére hardveresen is egyben van, nekem nem recseg-ropog, gombok nem lötyögnek. Mondjuk a hátlapja elég vékonyka, visszarakás után jól le kell ellenőrizni, mert több helyen is rés tátongott, nem pattantak be elsőre.
Személy szerint kinézetre sokkal igényesebb, mint a blade.Nem tudom, érdemes-e most custom ROM-ot feltenni, lesz-e jelentős gyorsulás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged