- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz
pacman789 #18655 üzenetére
pacman789 én nagyon ajánlanám, hogy próbáld ki a romot, nagyon jó. A szabad helyről pontos infót nem tudok mondani, mert ext-t partíciót is csináltam, de eddig ez az első romom aminél nem kell aggódnom hely miatt, mindent rá tudtam eddig tenni. Az akuidő is baromi jó, csak a példa kedvéért, 60perc folyamatos Jetpack Joyride-özés után 10%-al csökkent csak. Én miután kipróbáltam a Jelly Bean-t nem tudtam, hogy hogyan tudtam eddig régebbi Androiddal használni a telefont, baromi jó
-
Watt25
veterán
válasz
pacman789 #17055 üzenetére
Nekem ugyan nincs Custom ROM-om, de sztem a Clockworkmod recovery-ben ha csinálsz egy backup-ot, akkor az ext-ről is csinál backupot, azt pedig visszarakhatod nagyobb particióra is. (Még a Pulse-ommal csináltam ilyet, működött. Bár, ott nem CWM-el csináltam.)
Csak át kell másolnod a régi kártyáról a backup-ot az új kártyára, hogy ott visszatölthesd.Viszont nekem is lenne egy kérdésem. A Skate gyári ROM-jával alapból lehetőség van a telefonbeszélgetés rögzítésére. Feleségem Mini Pro-jában nem látok ilyen opciót. Ez Skate sajátosság, hogy tudja? A ZTE rakta bele?
-
atillaahun
veterán
válasz
pacman789 #1885 üzenetére
Igen, nekem is érdekes volt a látszólag jobb OC-zhetőség ellenére a BM elég gány pontszámot dobott Antutu-ban, asszem pont a 3D pontszám húzta le, lehet az valamiért gyengéje a Rom-nak. CM-et mondjuk nem teszteltem, de modaco-n nézegetve a screenshotokat azért az szépen hoz, Elitemóvil meg főként, úgyhogy én már azt várom nagyon, hogy kipróbálhassam. Főként, hogy a magyar kernelre és romra épül.
-
-
Majci
tag
válasz
pacman789 #665 üzenetére
Szia! Lehúzhatod.USBDeview-val szedd le az usb drivereket a gépedről, majd csatlakoztasd a skate-et, arról elindul a telepítő, ha végzett indíthatod a progit, akkor szerintem megint keresni fog a neten drivert és közben felfogja ismerni a telefont rendesen. Nálam így működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Tippmix
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Napelem
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Eredeti játékok OFF topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Lenry: Apák napjára
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged