- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
-
Adamyno
tag
Tudtommal grafikusan a proxyt nem lehet állítani (legalábbis eddig ilyen menüpontot még nem láttam) de!
Szerezz egy parancssort valahonnan (több féle program is van erre)
írd be ezt a két parancsot:
su (superuser jogosultság szükséges)
export http_proxy=”http://<proxy-server-ip>:<port>”ahol az idézőjelben levő rész a proxy adatai.
Konkrét példa:
export http_proxy=”http://192.168.0.10:8080″ha felhasználónév és jelszó is kell hozzá, akkor:
export http_proxy=”http://<felhasznalo>:<jelszo>@<IP>:<PORT>″/Ftp proxy-t ugyanígy lehet, csak átírod a http-t ftp-re./
-
mpire
tag
Ezek szerint a laggolás is egyéni megítélés kérdése. Nekem gyári rommal még gyári launcherrel sem laggolt, egy jól beállított Launcher Pro-val pedig teljesen tökéletes. Épp most volt a kezemben egy Huawei X3, na az borzalmasan lassú, horror a Skate után. Az Angry Birds meg szarul van megírva, erősebb készülékeken is beakad néha, szóval pont nem szempont.
Más: akinek a hangerővel vannak problémái, próbálja ki az Equalizer nevű programot, brutális hangerőnövekedést produkál torzítás nélkül.
-
Jano_023
őstag
A térerő miatt vissza kellett volna vinned. Az Angry Birds meg nekem is laggol de csak a Rio. Az alapban nem animált a háttér és az akadályok sem. Az megy normálisan, de a Rio is ha felveszem a sebességét.
De az tény hogy én nem játékra vettem.
Mindenkinek érdemes szerintem megcsinálni a rom cserét. Persze csak megfelelő romra. Ajánlom a SkaTet!! -
Drbonci
aktív tag
Nekem 12.15-én hozta a futár , és komoly 40ezres összeg után ide is adta , zsoca V2 rom van fent , hibátlan , filmet nem néztem még rajta , játék sincs egy darab sem , eddig még porosodást sem tapasztaltam . Telefonálok , 6gmail fiókon folyik a levelezés , böngészőt használom , ha úton vok wifi megosztás a netbookra , zene hallgatás , netrádió néha , ja és navigálás is szokott szerepelni a repertoárban , én erre használom . 40 pénzért ajándék volt ez a telefon .
-
Norbeee01
tag
Kinek a pap kinek a papné...
1: Az hogy lassú nézőpont kérdése és rom kérdése,én pl. Big Brother Rommal használom jelenleg a Deszkámat,de semmi olyan lassulást nem tapasztaltam amire haragudnék(angry birds még 1x sem laggolt be nálam),mert ezt a telefont nem a hárdkórjúzereknek találták ki,mindíg az lobogjon az ember szeme előtt hogy újonnan kártyásan 45.000ft-ért meglehetett venni .Ezzel a jelenlegi 53.000ft-os árral már én is vitába szállnék,de a hasonló árban lévő és általad is említett HTC Wildfire S szerintem sokkal lassabb készülék(zte-hez is meg htc-hez is van szerencsém,mert nekem skate-em van asszonynak meg wildfire s).Szóval ilyen árért ne egy SGSII színvonalát várjuk el....
2: Térerőről nem nyilatkoznék,mert nekem ilyen problémám nem volt,sőt mindíg több térerőt jelzett mint pl. a másik készülékem (LG KU990).
3: Méretről sem tudnék vitatkozni,azt hogy nagy már akkor láthattad mikor megvetted,sőt a legtöbben mint pl. én is pont a kijelző mérete miatt vették meg (sajnos a kijelző méretével nő a telefon mérete is,de szerintem így is a lehető legkisebbre gyártották,mert vastagságra is közel van az 1centis álomvastagsághoz).
4: 2011.12.08.-án vettem a készülékem és egy porszem sincs még a touchpanel és a kijelző közt... -
pacman789
aktív tag
-
Danex
addikt
öhm, pont most tanultuk fizikán, hogy lehetnek bizonyos pontok ahol a térerő hullámai pont ott "nullák" ahol vagy, tehát vonaton belül pont oda ültél ahol a telefon által használt frekvencia visszaverődése nulla, és a skate-ben csak b/g-s wifi van barátnőd telefonjában meg lehet b/g/n-es
porosodást még nem tapasztaltam, de hol menne be a por??
-
atillaahun
veterán
-
-
kelzsoca
félisten
Ez nem baki, hiszen már a Blade/Libra esetén is annyi volt, ez átlag felhasználásra elegendő hely, illetve már léteznek különböző alkalmazások, amivel teljes mértékben átmozgathatóak az appok az SD-re, illetve erre a custom romok is nyújtanak lehetőséget, egyébként alapból is át lehet mozgatni alkalmazásokat az SD-re, hiszen ezt a rendszer támogatja is, de nyilván van akinek ez sem elég
Amiért jó a minél nagyobb data partíció a NAND-on, az részben a gyorsaság, hiszen egyik SD kártya sem lehet olyan gyors mint egy flash tároló
-
kelzsoca
félisten
Nyilván ez csak egy vélemény volt, ebből nem lehet sokat leszűrni, többnyire azt, hogy a nem gyári romok, még annyira nem stabilak, mint kellene lenniük, továbbá kifoghat akár egy gyengébb modellt is.
De ettől függetlenül azért van pár olyan dolog, ami most már szerintem általánosan negatív dologként elmondható:
- csillogó gagyi hátlap (miért nem maradtak az eredeti terveknél....)
- az érintőpanel van, hogy többszöri érintésre reagál (ezen szerintem egy firmware frissítés segíthet, de hogy lesz -e azt senki nem tudja)
- gyári rommal döcögések vannak, és ez a felhasználói élmény rovására megy (már ha lehet ilyenről beszélni egy 4.3"-os kijelzővel szerelt készüléknél, amiben elavult hardver dobog)
- ára (szerintem ez csak bevezető ár, elképzelhető, hogy emelkedni fog, gondoljunk vissza, így volt a Blade-nél is)
- Alapból kevés hely az alkalmazásoknak, a partíciók átrendezése nagyon kellene (ha lenne firmware csomag, ez megoldódhat) -
-
Acsifun
aktív tag
Szerintem sem lesz áremelés, fõleg ha azt nézzük hogy egyre több gyártó száll be ebbe az olcsoandroid struktúrába, febr. környékén jön pl az AlcatelOt-995 az például hardveresen is sokkal erösebb lesz és 50körüli árazással szerintem piszok jo vétel lehet, bár addigmég kitudja...akinek van türelme szerintem érdemes várni
-
atillaahun
veterán
Én nem gondolnám, szerintem már így is az abszolút felső határra árazták be. Én 50-ért már nem is gondolkoztam volna rajta, és még így pár nap teszt után sem vagyok biztos benne, hogy megtartom. Ha nem alszok be idő előtte ma írok róla én is egy beszámolót, ami eddig nagyon vegyes.
-
Indiant
addikt
Én nem tennék egy ekkora üveglapot a zsebembe.... és akkor nincs Zsebpiszok, meg Maxigáz sem.
Peterzon99: Nekiálltam tegnap a Turbosim-nek. Egyenlőre kevesebb sikerrel. A vodás kártyámat már méretre szabtam. De sajnos a pin kérést már pár éve letiltottam és persze már el is felejtettem. (a kód egyenlőre nincs meg) Így ezzel nem működik. A nagy izgalomban a telenoros kártyámat meg sikerült letiltanom, mert nem jutott eszembe a jó számsorrend. Folyt. köv.
Még 1 kérdés, szerintetek a 8-nap alatt csak a sim-et is vissza lehet küldeni???
-
Indiant
addikt
Ezzel arra utaltam amit Kelzsoca már szerényen említett, hogy Neked nem kell főznöd semmit. Pl. ő már főzött is egy romot a Skatehez. Ha a gyári nem lenne jó, akkor fel lehet tenni azt, bár úgy a garancia ugrik és nem is biztos , hogy fel tudod tenni. Természetesen nem arra gondoltam, hogy feldobod a lángra, inkább arra céloztam, hogy felejtsd el a főzést.
Porosodás: nem tudom mekkora porban fogod használni, de az említett pontokon normál használat mellett szerintem nem fog porosodni.
-
Indiant
addikt
Először is gratulálok, amiért ilyen bátor vagy.
Nagyon sokat olvass utána a témának, mert az az első postodból is kiderült, hogy semmit nem értesz hozzá. De ez a szellemképes duma....
ez remek volt!
A romfőzés, nem azt jelenti, hogy fogsz egy romot és megfőzöd, hanem a rom összeállítását hívják szlegesen rom főzésnek. Na ez az amit soha nem fogsz csinálni. Szvsz.
A linux képe mindig is kicsit elmosottabb a megszokott windows-os grafikához képest. A képernyőmentés meg, abszolút nem mérvadó abban, hogy a telefonon milyen képet látsz.
-
Sommi
aktív tag
Hát tény hogy nem vagyok benne jártas
. De ahogy olvasgattam úgy láttam vmilyen teljesítményjavulással jár ha megfőzzük. Am. nem úgy gondoltam hogy a főzés javít a kijelzőn
, csak hogy milyen ? Mert pl a defynek 0,6 collal kisebb a kijelzője és az is ugyan ezt a felbontást tudja.
Azért köszi választ, lehet hogy tényleg maradok a könyhai főzésnél
-
kelzsoca
félisten
Egyszerűen elmondva, használd a gyári rommal a készüléket, nincs azzal sem semmi gond, a custom romok olyan plusz dolgokat raknak a készülékhez, amit csak akkor tudsz/tudnál kihasználni, ha már járatos lennél az Android világában.
A custom romnál is pont olyan a kijelző mint a gyári rommalui: bár jó lenne szoftveresen kicserélni a hardveres dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged