-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lukaszokni #18026 üzenetére
Nekem a leggyorsabb, legstabilabb és üzemidő szempontjából is okésabb (2 napot bír simán) a kelzsoca féle Skate v2 mod... Az Ice Armor 2-3 nálam bug-os volt (ha bekapcsoltam a wifit kb. 2 óra alatt leszívta az aksim és ha kikapcsoltam nem kapcsolt ki - újra kellett indítani a telefont), a CM-ek se jöttek be (a Mokee pl. elbaltázott volt abból a szempontból hogy a cache-nek nem volt külön része, egy idő után semmit nem tudtam telepíteni). Szóval ha nem akarsz nagyon buherálni akkor Skate v2 mod és nem fogod kitépni a hajad mindenféle hülye bug miatt.
Én vagy 6-7 modot próbáltam, de a gyárinál konkrétan csak ez volt ténylegesen jobb és stabilabb...
-
firedani
tag
válasz
lukaszokni #18026 üzenetére
Szia!
Ajánlanám az Atomicmod-ot nekem bevált. Hát ICS kb. egy negyed-fél évvel ezelőtt ColdfusionX-em volt és ugye az a első kiadás szóval 4.0 elég jó volt de azt írják hogy kezd elavult lenni. Cm10-et meg végképp nem ajánlok vannak már jó fajta ICS-ek pl. PA 1,6, talán még Lezo de az nekem nagyon nem jött be (magyar nyelv sem volt benne). Kipróbálhatod a PA 1,6-ot (ParanoidAndroid) az elég jó ICS bár én is csak ma raktam fel
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest