- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfka00
tag
válasz
gubacsino #69 üzenetére
Javarészt Mario érdekelne . Akkor gondolom inkább a 4GB RAM kellene nekik. Mondjuk van egy elég erős tabletem ( Snapdragon 870 6GB RAM) szóval lehet veszek hozzá egy kontrollert és PS2-ig jó vagyok
Köszi az infót
[ Szerkesztve ]
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
gubacsino
aktív tag
válasz
adolfka00 #68 üzenetére
Szerintem az RG40XX az biztos kevés hozzá. (1GB RAM)
A Cube ugye meg 1:1 képarányú. Egy WiiU emulátort ahol a játékok 16:9 ben készültek én nem engednék rá. Persze vannak MOD-ok, de az biztos h melós elindítani egy játékot.
A Cube, ban UNISOC Tiger T820as van. Ez a WiiU indi címekkel még elbánik. Egy DuckTalis remake-nél már belassul, egy Zelda BOTW az gyaníthatóan sok neki. Erősen játék (egyén ízlés) függő mi az ami élvezhető szinten teljesít.Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
adolfka00
tag
Sziasztok ! Wii U-val melyik birkózik meg ? Cube vagy az RG40XX H elég lenne hozzá ?
Csak olyan emberekkel üzletelek akik komolyan is gondolják.... ;)
-
Jó hogy írtad ezt az FPS számot,ezt nem is figyeltem.
Maximum beállításnál 34-40FPS-t mutat Anti-Aliasing FXAA mellett.Ugyan ez csak Anti-Aliasing TAA 25-32FPSA többit már csak FXAA-n néztem : High beállításon 38-50 között mozgott.
Medium beállítással pedig 60-70FPS között volt.Nekem mindegyikkel folyamatosnak tűnt,nem láttam,laggolást,szaggatást sehol,bár a szemem hozzá van szokva az alacsony FPS-hez,PS1-PS2-vel sokat játszok,meg most ezen a kis kütyün sok nintendo játékkal játszok.A jelenlegi favorit nálam a Zelda Wind Waker,na ebbe minimum 25-30 órám van eddig és ezt is 30 körüli FPS-el játszom.
Remélem így már tisztábban látod a dolgot.
-
TTomax
félisten
Írta már ki valakinek androidos játéknál, hogy nem hajlandó elindulni mert rootolt az eszköz? Nem kicsit lepett meg az üzenet.....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
Smithy87
senior tag
Valaki ki tudná próbálni nekem a warthunder mobile rajta? Natív android game. Medium vagy lowon érdekelne mit gurít. Előre is köszi.
-
Szia.
Nálam tényleg nagyon jól teljesít a gép,akármennyire is hihetetlen.
Tegnap majdcsak 8 óra kijelzőidőt hozott a gép úgy hogy 16%-osan raktam fel töltőre,amivel még minimum 30-40 percet elketyegett volna.
Tegnap csak 1 játék ment egész nap a Wind Waker,nem is alapbeállításon volt,grafikát picit fentebb húztam. / igaz 30FPS körüli számokat kaptam,néha beugrorr 25 alá is,de szerintem ennél a játéknál ez nem zavaró.
A kijelző fényerő 80%-on van,rezgést tegnap délután kapcsoltam ki mert szerintem annak nem jó a hatásfoka,azzal nem vagyok elégedett,nagyobb a hangja mint az ereje.
Joyok világítása viszont be van kapcsolva állandóan,na az nagyon tetszik. / azok a ledek tutira nem fogyasztanak semmit /PSVita nekem is nagy kedvenc volt,de nálam kényelmetlen volt az analóg karok elrendezése,az 556-nál szerintem t*k okés.
Tetszik nagyon a gépben hogy bármit felmásolok rá csak a megfelelő emulátort kell elindítani és már mehet is a móka.
Az elején nagyon idegennek hatott az egész,de 4 nap alatt hozzászoktam,ez írom úgy hogy 4 teljes napot végig játszottam rajta.
Ilyen se mostanába volt hogy ennyi időm legyen játszani,de ha már úgy hozta a sors hogy eljöttem melóhelyről,pénzt kapok,akkor miért ne használjam ki ezt a téli időszakot egy kis lazulásra? / szerintem rámfér,asszony sem piszkál érte /
Legjobb időzítés számomra egy ilyen kütyü beszerzése.
Úgy voltam vele hogy kipróbálom,picit használom és eladom,de jelen pillanatban eszem ágában sincs eladni.GameCube gépem soha nem volt,1-2 alkalommal majdnem lett,de most bepótolhatom azt a kis játékfelhozatalt amit az lefed,szerintem nagyon kellemes játékok vannak rá.
[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
Hali!
Örülök hogy bevált a konzol! Ismerősömnek is van egy ilyen, onnan az infó, állandóan mondogatja az akksi időt hogy neki nagyon nem jó..
Viszont a te tapasztalatodból kiindulva lehet hogy neki beragadt valami a háttérben vagy csak simán selejtes darabot kapott, nem tudom. Ezt a Luigi Mansion-t kipróbálom már, ha már ennyiszer szóba került.Tegnap megtaláltam a régi OLED-es Ps Vitámat, most kitaláltam hogy moddolni fogom..
Videó alapján ugrok neki, downgrade-elni kell a verziószánát előszőr, aztán mehetnek rá az okosságok.. nem kicsit f*sok, nehogy téglásítsam
De úgy vagyok vele, a Sony annó 3 év után magára hagyta, én nem fogom. Annak meg nincs értelme hogy itthon porosodik.. ha meg összejön a moddolás akkor kb olyan lesz mint az Anbernic-em, Gameboytól a Ps1, PSP, Ps Vita játékokig mindent vinni fog. Plusz itt OLED-em lenne 2 joystickkel és hall szenzorral. Csak még rendeltem hozzá egy sd kártya adaptert, az idő mire megjön. -
válasz
gubacsino #59 üzenetére
Ezzel a Luigis véleményeddel teljesen egyetértek,ugyanezt gondolom róla.
Nagyon megfogott a hangulata,de az irányítás………
Fogok adni neki esélyt nem akarom elengedni csak úgy,de most nem volt hozzá hangulatom.
3DS emulátorra Mariot szedtem le,elég jól beállítottam a kijelzőt,szerintem a Luigi 2-vel sem lesz gond.
Reggel gondoltam kipróbálom a Zelda Wind Waker részét ( full magyar felirattal ) ,és nem tudtam letenni,na az valami zseniális játék egész nap azzal játszottam míg haza nem jött a család./ jövőhéten már nem lesz ilyen jó világom beindulgat a melózgatás,ide-oda menet /
-
gubacsino
aktív tag
Úgy látszik az androidot nem szabad hálózaton hagyni. kösz az infot!
Igen a Luigis Mansion első része nem a legáramvonalasabb. Sajnos az irányításon látszik a kor. Nekem is jóval több volt mint 3,5 óra. A második részen ami 3ds re jelent meg eredetileg, már sokat javítottak, hogy a játékmenet sokkal gördülékenyebb, simább legyen. Itt még érződnek a 90-es évek szerepjáték kliséi. pl Sokszor éreztem hogy csak időhúzásból sétátlanak át a térkép másik felére. A folyósokon mindig újratermelődnek az "alap" szellemek. Jobb őket kikerülni. Egy idő után kiismerhetőek Meg amúgy sem adnak sok loot-ot. Ebböl a szempontból rosszul öregedet. Bevallom a főBoss rajtam is kifogott YT kellett hozzá
.
Azonban ahogy Luigi dudol, a feladványok, ahogy egy porszívóból mint fegyverből mennyi mindent kitudtak hozni, a szobákhoz tartozó karakteres "lakók", a kreatív ötletekkel, feladványokkal, a szettingel, olyan szintre emelik a hangulatot, amit mai napig csak nagyon kevesen tudnak, ennyire egységes szórakoztató alkotássá gyúrni.
Ha ez valamennyire tetszett, a második részre nézz rá, látszik a több mint évtizedes különbség a két rész között.
Igaz 3DS, tehát lesz egy második képernyőd is, azonban az 5,5 col elegendő rá. pláne úgy hogy azt az emulátorban kisebbre lehet venni, és az érintős része úgy is működik.
(Azt már nem is mondom h idén Switchre is megjelent a 2. rész Luigis Mansion 2 Dark Moon néven keresd[ Szerkesztve ]
Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
Tegnap este 8-kor levettem a gépet töltőröl,kikapcsoltam a wifit és reggelre csak 1%-ot merült,azt hiszem megtaláltam a probléma okát.
Ez a Luigis Mansion olyan szinten kikészített hogy majdnem földhöz vágtam a konzolt.
Elkinlódtam,elszenvedtem vele reggel 8-tól mostanáig,még az elején élveztem is a bénaságomat,de nem jövök belefelé,nekem ez nagyon nehéz.
Néztem hogy YT-on bő 3,5 óra alatt végigviszik,na én abba a végigjátszásba kb.30 percnél tartok úgy hogy tegnap is játszottam vagy 1 órát meg ma nagyon bő 3 órát.
Most azt sem tudom hogy sírjak e vagy nevessek. -
válasz
gubacsino #56 üzenetére
Köszi.
Az emulátorok amik a gépen vannak azok működnek rendesen mint írtam is.Egyelőre nem akarnék ilyen jellegű módosításokba belekezdeni,jó ígyis ahogy van,most örülök hogy 1 gépen tudom futtatni azt a sok régi kedvencet.
Ez a Luigi játék tényleg nagyon jó,még nem volt hozzá szerencsém de teljesen elvarázsolt!Picit egyébként nehéznek találom,néha túl sok a szellem egyszerre........
-
gubacsino
aktív tag
Gratula géphez!
Bár tudnék érdemben segíteni! Itthon a Retro Handeld Konzol kategóriának, pláne ebben az árfekvésben, nem igazán van (még) kialakult közössége.
Általában azt javasolják, a "yt szakértők" hogy ne az előre telepített emulátorokat használjuk, mert azok lehet már elavultak és van optimalizáltabb. Ezért inkább töltsük le fejlesztő oldaláról a legfrissebb verziót.Vagy pl ,android esetében, használjuk ezt:
[link]
Munkaigényes a rendszer testreszabása, azonban utána sokkal "konzolszerűbb" lesz a élmény. Kipróbáltam (még csak a telefonomon) és valóban, mintha egy másik eszköz lett volna a kezemben.A jó öreg Lugi M. Zseniális az a játék, és a többi része csak fokozza ezt!
[ Szerkesztve ]
Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
Tegnap reggel megérkezett a gép,elég komoly a cucc.
Mivel használtan vettem memóriakártya nélkül így SNES,PS1 és PSP játékok voltak felmásolva rá.Ezeket látja és gond nélkül el is indítja a dedikált gombos emulátor,de amiket én másolok fel azokat nem látja.X-el kell frissíteni írja is,de nem látja a játékokat sajnos.
A menübe külön emulátorral indítva az összes felmásolt játék elindul szépen,mit kellene állítanom a gépen hogy a dedikált gombos emu is teljes értékűen működjön??
Akkumulátor téma :
Tegnap sokat nyomogattam a menübe ismerkedés gyanánt meg PS1,PSP,GC,WII címeket próbálgattam és szűk 5 óra használat alatt merült az akku 40%-ot körülbelül.
Délután felraktam tölteni amikor már tudtam hogy nem fogom használni ( nem volt lemerülve ) 1,5-2 óra elteltével ránéztem és 100%-on volt az akku.Nem kapcsoltam ki csak lezártam a kikapcsoló gombbal,reggel mikor indítom látom hogy 73%-on áll az akku.
Akkor ezt jobb kikapcsolni teljesen hogy ne merüljön,vagy elég ha lekapcsolom wifiről?
Most 47%-on áll 1 óra Gamecube játék után ( Luigi Mansion ) és majdcsak 2 óra PS2 játék után ( GTA San Andreas )Ezzel az akkuidővel szerintem meg leszek elégedve.
[ Szerkesztve ]
-
Én máshogy értesültem erről az akku dologról,de mint írtam fentebb is,senkit nem akarok győzködni,mindenki azt vesz amit akar.
Volt Nintendo Switch lite gépem,és gyűlöltem benne hogy semmibe nem tudtam úgy belekezdeni hogy nyugodtan tudjam játszani mert 2 óránként lemerült.
Volt nem 1 PS Vita gépem,na azoknál ritka volt hogy lemerülés miatt kelljen abbahagyni a játékot,az minimum a dupláját tudta mint az N. A PSP sem volt rossz egy jó akkuval,de egy döglődővel is kihúztam 1,5 óráig.
Szóval ha a Steam Deck is tudná azt a 4 órás üzemidőt akkor nem igen gondolkoznék hogy vegyek e,de sajnos a topikjában írják hogy ez a gyenge pontja. / olvastam hogy 45-50 perc alatt lemerítették
Jó persze nem ez az átlag,de akkoris...... /Legyen átlag 2-2,5 óra.
Ezt az RG556-os 2,5-3 órás üzemidőt nem tudom honnan vetted,én ezt sehol nem láttam,vagy talán tapasztalatból írod?
Most vagyok munkahely váltás előtt,eddig 5 perc alatt ott voltam melóhelyen robogóval,de amit most néztem az busszal több mint 1 óra,vagyis oda-vissza több mint 2 óra,és ha olyan napom van akkor szeretnék játszani a buszon és nem akarom kicentizni az akkuidőt hogy vagy kibírja vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
Milyen másfél óra?
2,5-3 órákat írnak átlagban pc hardverigényesebb játékra decken. Az Anbernic sem fogja tovább bírni látványosabb ps2 játékoknál. Minden másban igazad van. Ha csak ps1-ps2 játékra kell konzol, akkor nyilván van olcsóbb is mint a Deck.
Ha megjött a cucc és tesztelted, kérlek oszd majd meg itt a tapasztalatokat, kiváncsi vagyok. -
Sokat gondolkoztam,agyaltam,és arra jutottam hogy minek nekem SteamDeck,hogy 1,5 óránként töltsem?
Nem akarok senkit lebeszélni semmiről,de nekem pont egy ilyen Anbernic kütyüre van szükségem,legalábbis most úgy érzem,PS1-2 játékok a gyengéim.
Használtan mondhatni féláron hozzá jutok mint a SteamDeck,ha mégsem jönne be akkor eladom.
Újabb címekre meg ott van a PS és a PC is.......... / de ezzel a kis kütyüvel is lehet valamit mókolni hogy az újabb címeket streameljem vagy hogy mondják/
gubacsino : Puding próbája az evés,jövőhét kedd-szerda környékén megérkezik és meglátom hogy beváltja e a hozzá fűzött reményeket.
Ha nem akkor sincs nagy baj,amennyiért vettem szerintem ott körül el is adom.[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
Szerintem jó látod. Ha PS2 emu ról van szó akkor tényleg az Anbernic RG556 vagy a Retroid Pocket 4 Pro ami ajánlott. Vagy a mostanában érkező Retroid Pocket5 (RP5)
Úgy látom a "megfizethető" kategóriába (200USD környéke) most érkezik meg a 6. konzolgeneráció erősebb fele.
Ez alatt a PS2 emu erősen kompromisszumos. És még itt is van olyan játék amihez kevés a HW. Bár a többséghez már elég. Ez alá nem mennék.
Külföldi szakértők az analog karokkal nincsenek megelégedve (A556) Az RP4 Pro meg kijelzőben gyengébb...Az RP5 ebben az árkategóriában úgy néz ki tarolni fog. Van a kütyünek néhány igazán egyedi vonása ami kiemeli a retro kézi konzol mezőnyből. Mondhatni szintet lép az iparág.
Ahogy most állnak dolgok hivatkozási alap lesz pár évig.[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
Amúgy a ROM cserétől/bővítéstől nem kell megijedni, ha még sincs rajta, a mellékelt kártyán, sima drag and drop az SD-re a már említett mappákba (FC,SFC vagy NES, SNES)
Sőt! Akár néhány ROM már honosítva is elérhető!
[link]
szerk: Pontosabban fogalmazva a birtokodban lévő ROM-okat tudod magyarítani. Az is csak néhány kattintás.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Ganzer
aktív tag
-
tylerddd
veterán
Sziasztok! Melyik Anbernic konzolt ajánlanátok, ha elsősorban régi NES és SNES címeket szeretnék játszani? A geekbuying oldaláról letöltöttem a RG40XXV (ez árban, méretben megfelelne) kártyákon lévő játékok listáját, de valahogy nem látom a fenti két konzolt. Milyen néven kellene keresni őket? Köszönöm!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Köszönöm a választ.
Rákeresve 2 változatot találtam,az olcsóbbik verzió PS1-ig bezárólag futtatja a játékokat,a drágábbik meg olyan áron van mint ez az RG556.
Tanakodok hogy mi tévő legyek,mindenesetre jó tudni hogy ilyen 80K környékén mozognak a használható masinák amik képesek úgymond normálisan futtatni a PS2 játékokat. -
Sziasztok.
Ez a legolcsóbb kézikonzol ami futtatja a PS2 játékokat,vagy van ettől is lentebb?........és érdemes e ez alá menni? -
gubacsino
aktív tag
Ha ez nem lenne elég, 2 videóját a Nintendo Japan kifogásolta, és levetette a YT vel.
A streaming platform szabályzata szerint ha 90 napon belül, bármivel megszegi az ászf-t és lesz egy harmadik figyelmeztetése törlik a csatornáját.Sokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
gubacsino
aktív tag
De, sima másolás az egész. Ha nem is közvetlen a gépet kötöd össze.
Egy kártyaolvasó kelleni fog. (Vagy laptop, kártyaolvasóval. Ha nincs akkor egy okostelefon bővíthető tárhellyel)
Valami hasonlót kell látnod a "rom" mappában. Értelem szerűen az adott rendszer rom fájljait, ami persze az eredeti példányod biztonsági másolataaz adott mappába másolod.
Hogy az adott OS emulátorai milyen kiterjesztések kezelnek azt általában a mappákban található "olvasd el" tartalmazza. (Sokszor hogy melyik rendszer az is ott van nem rövidítve)[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
-
gubacsino
aktív tag
Komoly lett! Kíváncsi leszek a következő gépedre.
Azonban, ezzel vigyázni kell!!! Jönnek a Nintendo Nindzsái lecsapnak.
Imádom a cég játékait. De az amit az ügyvédei csinálnak az pont az ellentéte a habos-babos, cuki-muki szórakoztató, megigéző termékeiknek.
Olyan mint Two-Face vagy Dr Jekyll és Mr Hyde. A "másik" rossz arc éppen most tesz tönkre egy karriert. A Retro Game Corps Yt csatornának mentek neki éppenSokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
gubacsino
aktív tag
Igazából a cikkben szereplő RG556 is egész jól elbánik a PS2 ROM-okkal.
De igen, egy polcal feljebb. Sokat nézegettem már ezeket az eszközöket, a legszélesebb paletát akartam lefedni ROM felhozattál szempontjából, de százezreket már sokkaltam volna érte. Még egy polc az már túl magas nekem PL AYANEO2 khm...
Ami még érdekes lesz az RP5 ben az, hogy ígérnek rá Batocera-t is!
(Livelinux + Retroarch szerelemgyerek) itt [link] az RP5 Mini-vel demoznak, de a SOC ua lesz mint az RP5ben
A dualboot eddig az Anbernic területe volt néhány korábbi eszköznél. Most a Retroid Pocket is tesz egy próbát. Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz belőle.
És hátha az új "generáció" lenyomja a régi áraitSokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
gubacsino #28 üzenetére
RP5? Na az már következő szint, android, OLED, úgy látom az már a Ps2 játékokkal is megbirkózik, jó választás lesz!
Gondoltam én kezdem kicsi olcsóval, aztán majd meglátom mennyit használom.. az a "baj" hogy imádom a Ps2 horrorokat, ahhoz meg már RP5 szintű kütyü kellNo majd kiderül hosszútávon mennyire ránt be handeld buli.
-
gubacsino
aktív tag
opsss
Papot akartam olvasni tanítani...
Grat a géphez! Ahogy látom kimaxolod a képességeket. Nagyon helyes!
Az enyémhez még "párat" aludnom kell... ha nem is ez, azonban remélhetőleg majd egy hasonlóan népszerű kütyü, az RP5 lett a befutóSokan irigylik a problémáimat, tudom. Hosszú évek kitartó munkájával küzdöttem le magam idáig, azonban ebből már nem engedek.
-
Ganzer
aktív tag
válasz
gubacsino #26 üzenetére
Hali! Clicky buttonst meglátom, max teszek alá ragasztószalagot. Ja, vágom, kb egy hete pörgetem a Youtube videókat a kütyüről. 😁 Vagy MuOS vagy Knulli lesz rajta, még beleásom magamat egy kicsit. Már csak egy valamit kéne majd megoldanom, hogy videó mellett a feliratot is kezelje valahogy (.srt) a kütyü, erre még nem találtam megoldást. Láttam TechDweeb Adventure Time-ot nézett rajta, én is akarnék egyéb dolgokat, csak felirattal. Max ha nagyon nem jön össze sehogy, "ráégetem" a videóra.
[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
Ha ilyet tervezel, páran panaszkodnak a "klikkelö" egyesek szerint zavaró hangú gombokra. A srác úgy mondja, hogy nem vészes, de este már az ágyban nem játszana vele az alvó felesége mellett.
A már többször említett oldalon és YT csatornán van rá orvosság ha zavarna.
[link]
És egy másik hasonló megoldás.
[link]Más.
A dedikált retro konzolok egyik előnye, hogy nagy közösségi támogatása van.
Sokukhoz létezik CFW. Ami sokszor többet nyújt a gyári OS képességeinél. Sőt, adott esetben néhány játék jobban is fut rajtuk. Telepítésük nem igényel nagy fokú infos képzettséget. Sokszor csak egy megfelelően formázott SD kártya kell, a HWt nem is kell piszkálni. Csere, boot, és már egy másik OS muzsikál a kütyüben. pl
[link][ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
https://a.aliexpress.com/_EQTzV0z
Parancsolj. Van több színben is illetve + SD kártyával is lehet rendelni. Elvileg alapból is lesz rajta pár ezer játék csak ezt nem hangoztatja a store.
Illetve ha kicsit lassúnak tűnik a menüje, csak törölni kell a szarabb játékokat és felgyorsul. Ja igen:
https://a.aliexpress.com/_EQTFngV
Frankó matrica szett hozzá. Van köztük super nintendós is, én rendeltem egyet.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Egy ideje gondolkodom hogy be szerezzek egyet
-
Phobion
őstag
Köszi a tesztet, remélem sok ilyen lesz még!
Nagyon tetszik az RG 406V és az RG 40XXV is. Várok még egy kicsit hátha sikerül ezt a kettőt összegyúrni (minimális káva, dupla joystick). -
Redneck
nagyúr
válasz
gubacsino #14 üzenetére
1. Telefonja kb. mindenkinek van. A legtöbb közép-felsőközép hardver simán elég PS2-ig emulálni.
2. A kijelzők legtöbbször óriásiak, és aki igényes, nem vesz OLED/AMOLED nélkül telefont 5-10 éve. A 21:9 a Sonynál volt divat, a többség nem használja.
3. Egy 10 dekás kontrollert könnyebb magaddal vinni, mint egy kétszer vagy háromszor nehezebb eszközt.Szerintem pont logikusabb ez a megoldás, mint egy véleményes célhardver. Ha jó lenne a kijelző, jó kontroller, és nem kéne ugyanúgy állítgatni, nem szóltam volna.
Ha játszol, szerintem nem nézegeted a telefonod sem, tehát a szöveges értesítések annyira nem számítanak, ha hívnak meg úgyis felveszed. Így legalább egyből kéznél van.
A gamer telefont meg nem tudom értelmezni még mindig. Kontroller nélkül az is kb egy combosabb telefon. Érintőn nem játszom, gagyi.Szóval igen. Én racionálisan közelítettem a témához. Sem gémer telefont, sem gyengébb megoldásokkal operáló kézikonzolt nem vettem.
Volt egy batár Steam Deckem egy egész hétig, de a mérete miatt mennie kellett, és maradt a telefon+kis konti.Egyelőre ár/érték bajnok simán.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
gubacsino
aktív tag
De akkor még is miért? Csak a kényelem lenne?
Én úgy látom, mikor megjelentek a gémer telefonok akkor is sokan szkeptikusak voltak.
Még én is... És lám, sokadik generáció az ami már velünk van... és még nekem is van egy...Azt gondolom elsősorban nem értelem, nem raciónális alapon közelítik meg a vásárlók egy ilyen eszköz beszerzését.
Ha úgy vizsgálom, hogy lesz egy dedikált eszközöm amin az összes gyermekkori, fiatalkori videójáték megtalálható, sőt akár jóval több is, ami elindított a "pályán" akkor talán érthetőbb a miért.De játék kedvéért, nézzük racionálisan.
Saját tapasztalat, telefon az értesítésekkel, hívásokkal folyton megszakítja a játékot.
Igen, persze kikapcsolható... de ha a család, főnök, pláne az asszony nem ér el, az nem szerencsés... csak úgy mondom... tapasztalatból.Egy telefon tárhelye erősen korlátozott. Értem ezalatt, sok minden másra is kell a hely. Ha valaki több komplett retro gyűjteményt szeretne (egy retro videójáték rajongó mi mást is akarhat
) akkor bizony a családi fényképek videók stb-ik útban lesznek. Szerencsés az, akinek bővíthető a tárhelye. Azonban elmúlt években nem ez volt az általános. Próbálták terelni a felhő felé a népet. Igazából mostanában kezd ismét terjedni, nagyon helyesen, a tárhely bővíthetősége.
A kijelző. Egy modern telefonnak 21:9 es vagy akármilyen arányú, de hosszúkás a kijelzője. Fektetett módban, sok-sok fekete sávval kétoldalt emulátorozás közben.
A felbontás, ha már emuláció, sem igazán szerencsés. Néhány hasonló termék már törekszik arra, hogy pl a GBA felbontásának az egész többszöröse legyen. Kicsit más élmény mint random telefon (1344 x 2770 ) akármilyen felbontása. Ettől még az FHD is jobb.Tehát "keresünk" egy olyan mobilt, android 13-al, aminek amoled a kijelzője, 128Gb + bővíthető a tárhelye. Egy olyan SOC-al ami a PS2 játékok többségét képes min 30 fps-el futtatni.
Egy minőségibb vezérlő árát levonva (kb 20e) marad 60 ezer jó magyar forintunk...Igazad van! Kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
+1 de azért a nintendo másik kategória. Főleg ha az OLED-et és cfw-t nézed.
Nálunk a gyerekek kevesebbet telefonoznak, de pl edukációs játék mehet 8" OLED tableten. Vagy egy ilyen RG40XXV beleférhet kikapcsolódásnak, téli időszakban. Azért ezek legalább tényleg kompakt eszközök.
www.wasd.hu ⭐ 7o-233-9OO1⭐Nincs törékeny küldemény max gondatlan csomagolás!
-
Nem estem hasra tőle, marad a Nintendo.
duree54
-
Redneck
nagyúr
-
Ganzer
aktív tag
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
RG35XX Plus-ról van már egy rövidke bemutatónk (ami elég hasonló), legközelebb RG40XXV teszt az esélyes, ami szintén a belépő kategóriába tartozik.
[ Szerkesztve ]
-
Ganzer
aktív tag
Köszi a tesztet, frankó kis ketyere ez is. Én a clamshell Anbernic-el szemezek egy ideje(RG35XXSP), az a Ps1/psp játékokig (megkötésekkel) futtat kb mindent. Pláne hogy kb 23 ezerből kijön szállítással együtt hivatalos oldalról. Abból lesz esetleg teszt? Számomra tökéletes lesz mászkálósnak futárként.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
Ezt mondjuk nem értem, hogy a terméknek a képén ott van Mario és a nyulak, aztán az a játék pont nem is fut rajta, nem is túl legális, de mégis forgalomban van
-
Redneck
nagyúr
Ez már majdnem hasonlít egy jó termékhez. Dicséretes hogy elvileg Hall-os ravaszokat és analógokat kapott, de szomorú, hogy ilyen minőségben. Egy közepes vagy annál jobb telefon mellé, még mindig jobban megéri egy jó teleszkópos kontroller, harmad vagy negyed áron.
Ezeket a JoyCon másolat analógokat az 5-10 ezres kategóriában nyomták régebben a kínaiak, azt hittem már elfogytak a készletek. A működés alapján, kíváncsi vagyok, valid-e az a Hall-effektus, vagy Alis marketing mese...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
direwolf
őstag
Korrekt cucc. Ez gyakorlatilag egy Switch lite, csak OLED-el és használható kontrollerrel.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
törölt tag
A G57 kiépítését nyugodtan bele lehetett volna írni a cikkbe (négy magos).
Számomra a Pocket 4 Pro szimpatikusabb, csak a redditen többen rosszat írtak a kijelzőjéről, bár azóta rengetegen írták az ellenkezőjét is.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Köszi az alapos és jól megírt tesztet, de inkább akkor a telefonhoz veszek belebújtatható joystickot és nem egy Usonic processzorra hagyatkozok. De van Logitech G Cloud eszköz is, én inkább amellett voksolnék ezért az árért!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az Anbernic felsőpolcos terméke alig 80 000 forintért kínál kompakt és kényelmes megoldást a PS2-es és régebbi konzolok játékainak futtatására.
- Béta iOS-t használók topikja
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest