- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a JDownloader nevű programot használom, abszolút teljes megelégedéssel
Elindítom a JDownloader programot, rögtön megkeresi a frissítéseket, letölti.
Aztán kiválasztom a youtube-on a letöltendő videót, a címsorban kijelölön a linket, megnyomom a CTRL-C gombot.
És ennyi
A JDownloader program a vágólapot figyeli, ha van ott valami, amit tud értelmezni, akkor rögtön beilleszti a letöltendők listájába, amit a végén egy gombnyomással egyben le lehet tölteni. De nemcsak a videót tölti le maximális minőségben, hanem rögtön demuxolja is, vagyis külön eltárolja a hangot a videóhoz rendelt formátumban, nem kell nekem barkácsolni, ha ki akarom emelni a hangot a videóból
-
-
-
vadkörte
addikt
Ha nem szimpatikus a yt-dlp ->Shutter Encoder. Konvertál de letölteni is tud
-
Ez így tele van technikai tévedésekkel és fogalmi keveredéssel.
Igen, Windows alatt a megjelenítő és a lejátszó „együtt dolgozik”, de az MPC akkor is csak egy renderelő modul — nem ő vezérli a letöltést, nem ő „hívja meg” a yt-dlp-t, és főleg nem ő „tölti le”.
Az, hogy egy lejátszó (pl. MPC-HC) valamilyen parancsfájllal, script-tel vagy plugin-nel tudja használni a yt-dlp-t, az a lejátszó extrája, nem a renderelőé.
Az MPC Video Renderer semmit nem tölt le és nem hív meg. Ő csak azt jeleníti meg, amit más már „odavitt elé”.
És igen, YouTube-videóban nincs klasszikus menü, de ez teljesen irreleváns: a „Másolat mentése” menüpont a lejátszó saját funkciója, ami külső programokat (yt-dlp + ffmpeg) hív meg, ha megfelelően be van konfigurálva. Tehát nem a renderelő tölt le, hanem egy háttérben futó letöltőprogram, amit a lejátszó meghív.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy a „képernyő töltötte le a filmet, mert látom a filmet a képernyőn.”.
Szóval, ha valamit bizonyítani akarsz, akkor tessék bemutatni, hogyan hívja meg a yt-dlp-t maga az MPC Video Renderer — nem a lejátszó, nem egy script, nem egy külső plugin.p.s. remélem, ez még nem számít flexelésnek csak zavart a fogalmi kavar.
-
JohnyX
tag
Windows felett egy program a megjelenítő és a lejátszó :-)
A link megnyitásakor "meghívja a Yt-dlp-t" úgy tudja lejátszani a filmet.
Te látsz pl. a Youtube filmben menüt?
A fájlt nem az MPC-HC tölti le, hanem "a másolat mentése" menü pont átadja a Yt-dlp + FFmpeg párosnak azok töltik le a gépedre az aktuálisan lejátszott filmet az internetről.
-
Azt hiszem, félreértettél. Amit próbáltam kifejezni, az az, hogy a két eszköz különböző célt szolgál, így nem igazán helyes őket közvetlenül összehasonlítani!
A screennek itt semmi köze az MPC Video Renderhez. Ez a menüpont a lejátszóprogramban van nem a renderelőben. A „Másolat mentése” nem azt jelenti, hogy a renderelő letölt — ez maximum egy lokálisan pufferelt adatfolyam mentése, amit a lejátszó kezel, ha tud. 1. Az MPC nem jelenít meg menüket. 2. nem tölt le. 3. nem ment fájlokat.
Ez egy egyszerű képmegjelenítő modul — nem önálló program, csak egy megjelenítési eszköz. Ha még van 2-0 ,1-0 100-0 írjad bátran megmagyarázom -
zichie
senior tag
Én évek óta használom a yt-dlp-t androidos (root nélküli) telóról és tabletről Termux alatt parancssorból, ahol gond nélkül működik, így nem kell hozzá pc és windows. A telepítés kicsit húzósabb, mert python környezet is kell hozzá, mivel a Termux-os package-ek között nem lelhető fel. A frissítés a pip install --upgrade --pre "yt-dlp[default]" paranccsal gond nélkül megy, ha szükség van Nigthly verzióra.
-
F34R
nagyúr
Aki hianyolta az mp3-at.
-
PuMbA
titán
Én is yt-dlp-t használok, de sosem működött rendesen a neten megtalált és itt is a script-ben található "bestvideo+bestaudio" kapcsolók. A listázás alapján simán láttam több videónál, hogy nem a legjobb minőségű videó és audió formátumot és felbontást választotta
Kézzel listázom mindig az elérhető formátumokat és válaszom ki a legjobbat.
-
Ez kb. olyan mintha összehasonlítnánk a szépet a sóssal mert ez két teljesen különböző eszköz, és ezeket nem lehet közvetlenül összehasonlítani egy kategórián belül
MPC Video Renderer - Videorenderelő / Videóletöltő
A képet megjeleníti a lejátszóban / Letölt vagy streamel videókat!!!!
MPC Video Renderer nem támogatja a veboldalakat / támogatja
Arra van, hogy kezelje a videó minőségét és a képernyőre való megjelenítést, nem pedig arra, hogy letöltse a videót az internetről. -
VideoDownloadHelper kiegészítő böngészőhöz? Szintén elég hatékony.
-
Jogod van YouTube-videókat és zenéket letölteni személyes használatra. De nincs jogod:-
-megosztani másokkal,
-kereskedelmi célra felhasználni,
-feltölteni az internetre.
-Ha zenét szeretnél használni videóban, jobb, ha innen választasz:
a YouTube Audio Library-ből,
Creative Commons licencű weboldalakról. -
-
totron
addikt
válasz
lomposfarkas #17 üzenetére
+1
Ez a mindent is előfizetés, havi függés alá vonás intézménye egyébként is egy erősen természetellenes állapot, de ez lett mára a sztenderd. [link] Cserébe érezze kalóznak magát mindenki, ki előrelátó vagy igénye túlmutat az algoritmusi, aktuális fos szem elé tételén.
#16 Pikari, ami tök életszerű. hogy neked a 4K-s verzió kell, türelmed, időd és tárhelyed is van rá. -
lomposfarkas
tag
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Bármit érdemes lehet letölteni, szakmai jellegű anyagok, zenék, stb. Én is futottam bele többször, hogy eltűnt egy adott videó, ahogy a neten is úgy általánosságban sokszor eltűnnek a dolgok, szóval ami valamiért hasznos, azt rögtön leszedem pl. weboldalakat lementek és nem kell később pislognom. A telefonon is tartok sok letöltött zenei összzeállítást. Ami az interneten van, az felett nem én rendelkezem, nem rajtam múlik az elérhetősége. Persze, a húszezredik macskás videót nem szükséges letölteni, abból mindig van elég
-
Pikari
addikt
Linux alatt nem kell a sok varázslás mögé, egyszerűen beírod a linket ( yt-dlp videólinkje ), és letölti a legjobb hang/videóminőséget automatice.
amúgy meg, aki nem akarja az a+b szintű dolgot szarrábonyolítani
yt-dlp --list-formats videólinkje
yt-dlp --format kiválasztottvideóformátum+kiválasztotthangformátum videólinkje -
yt-dlp
- teljes hosszúságú podkasztokat is le tölteni, feltéve hogy:
A megadott URL valóban elérhető és nem DRM-védett (pl. YouTube, SoundCloud, stb.).
A formátumot jól választod ki (pl. teljes hosszban elérhető formátum).
A podkaszt nincs valamilyen geo-blokkolással vagy korlátozással védve.
Kitettem még egy bat-ot. Itt most kiválaszthatod a video mellett külön a hangot is annak a minőségét és méretét -
-
Gábor90!
csendes tag
Ezt használom évek óta: [https://github.com/Unrud/video-downloader]
Gyakorlatilag egy GUI yt-dlp-hez. -
ncc1701
veterán
Hitomi downloader gui-t használok, működik szépen.
-
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Nem csak youtubról tud tölteni. Van egy pár vidó ami eltünt gyakorlatilag mindenhonnan. Sajnálom hogy nem mentettem akkoriban el.
-
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Nekem pl. van előfizetésem, így bármit letölthetnék a telefonomra. De ha szeretnék egy albumot az ősi MP3 lejátszómon hallgatni, vagy a telefonon másik programmal, akkor le kell szedni.
-
beef
őstag
Egyébként itt össze van gyűjtve a yt-dlp-hez használható GUI-k:
https://www.reddit.com/r/youtubedl/wiki/info-guis/
Én a Media Downloader-t használtam, mert van belőle portable. Automatikusan lehúzza az ffmpeget és más általad kért plugin-t is induláskor.
De ez a batch file-os megoldás is egyszerű. -
NvidiaRTX
őstag
4K Video Downloader-t használok évek óta, tökéletes minden videóhoz és extra quality is van ha be vagy jelentkezve benne YT-bba.
#3 Krugszvele:
Legtöbbször én innen töltök le zenét mert a progi át is konvertálja MP3-á ha úgy van beállítva.
Ó jött is ápdét. -
F e Z o
veterán
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Mert pl van olyan videó, amit szeret az ember megőrizni, s a jövőben már lehet nem lesz elérhető. (Nekem pl ilyen az egyik Alfa Rome reklám, ami már csak török nyelven elérhető "Szív nélkül csak gépek lennék...")
-
Krugszvele
senior tag
Mit és miért kell letölteni youtuberól?
-
razorka777
veterán
Hónapok óta használom megelégedéssel, végre nem kell böngészőből szórakozni.
-
aazimi
tag
Abszolút szuper köszönet!!!
Ez így tényleg pofon egyszerű, nem kell vacakolni, zseni vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég szerettem volna letölteni egy YouTube-videót, de kiderült, hogy a korábban jól működő „ss” trükk (pl....
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest