- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groovebaby
tag
Eladnám a telót!
3 hónapos, garanciális, T-mobilos, karcmentes, rendkívül megkímélt állapotban, 2 féle szilikontokkal, minden tartozékával.
30.000Ft.
PÜ.Bocsánat az offért.
-
Groovebaby
tag
Itt van nálam kipróbálásra egy Sonyericsson Arc S telefon...olcsón adná munkatársam...nem tudom, hogy lecseréljem-e rá a kis Skatemet....erősen elgondolkodtam rajta.
-
-
Groovebaby
tag
Én most feltettem a 08.06-ai Mokee rom-ot és az akksihasználat meglepő...3 napig normál használattal simán bírja!! Ez fura, mert nekem eddig max 1 napot bírt, minden este ilyen 20-25%os volt már csak és ugye éjszaka töltöttem. Pedig wifit és 3g-t használok (jó, nem folyamatosan, de azért intenzíven) tegnap edzés közben zene ment, előtte 40 percet filmeztem is rajta, telepítettem rá launchert, beállítgattam, telefonáltam és tegnap reggeli töltés óta még mindig 69% az akksi, pedig éjjelre se teszem repülő módba.
Nagyon elégedett vagyok most ezzel a rommal -
Groovebaby
tag
Sziasztok!
A blade után most én is boldog Skate tulaj lettem. Igazából jövő tavasszal majd én is a grand x-re pályázok, addig teljesen jól megleszek ezzel a kis telóval.
Feltettem ma 08.06-ai Mokee romot, egész gyors és jónak is tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- MÁV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged