- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Garmin topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ez jó hír és büszkék vagyunk rátok.
Lenne egy kérdésem. Van esély arra hogy az ICS idővel megfelelő állapotba kerül Skate-re a jövőben? tilal sajnos érdekesen építi ki a romját.
Még egy kérdés.Van-e esély a jövőben normális Sense Rom portolására, mert sok hasonló készülékhez már van és nagyon szeretjük mert ha több pénzem lenne HTC-t vettem volna.
Pl. A HTC Sense 3.0 miatt, De a régi is nagyon élvezetes használni.Gondolom sokan vannak így vele. Modaco-n elkezdte egy srác de semerre sem halad sajnos.
Köszi.
-
Tobika1
senior tag
az enyém is ilyen...
-
malwy
senior tag
Zenelejátszásnál háttérsistergés az általános ennél a készüléknél, vagy enyém ilyen? Szörnyen zavarú, nem úgy, ahogy párezer hsz-szel korábban írt: "ha nagyon odafigyelek" módon. Ha lehúzom az értesítési sávot, vagy bármilyen munkát adok a telónak szabályosan hallom, hogy most nagyon dolgozik, vagy alig.
Zaj miatt cserélik gariban? Egyébként a teló teljesen rendben van. -
aldebaran
addikt
És valahogy lehet törölni a sim kártyáról a contact-okat?
-
Adamis
őstag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Nos, megnéztem, mennyit bír az enyém normál használat mellett. Nekem is volt egy kis töltés, miközben töltöttem fel a gépre pár képet. Mindennap egy kis wifi (esténként fél óra kb), összesen pár óra telefonálás, képnézegetés, fényképezés, pár perc zenehallgatás.
Íme:
És még van benne szufla, holnap reggelig kibírná, de megkegyelmezek rajta és kap egy kis kakaót!

-
Takilandbau
csendes tag
válasz
aldebaran
üzenetére
Szia!
Ezek a CM romok nem kezelik úgy a sim kártyát, hogy folyamatosan onnan dolgozzon, be lehet importálni simről a kapcsolatokat és ennyi, én már nem használom a simen, mert exportálom vcf be és azt most már minden készülék gond nélkül kezeli.
és ha romot húzol újra, akkor csinálsz egy exportálás sd-re és utána meg importálás sd-ről és már meg is vannak a kapcsolataid.
SIM állandó kezelése mint a stock rom esetében olyan nem lesz a CM-ben..
Ha tévedek kijavítanak a szakik! -
bubus66
nagyúr
válasz
aldebaran
üzenetére
(B)(#12173) aldebaran(/B)
Bocs, de ezt én sem tudom, mert én soha nem mentettem a SIM kártyára, akkor a zsocától kérdezd, meg hogy hol lehet beállítani. Hogy a SIM kártyáról használja. Mert nekem a gépen is meg van meg a google fiókomban is. Mást nem tudok, mondani. szerkeszd meg ezzel ahttp://www.mediafire.com/?5f76396e50v95we programmal. Vagy mentsd le az SD kártyára. A MyPhoneExplorer látja külön a SIM-met is meg a telefont is.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Takilandbau
üzenetére
A processzor ettől még nem változik meg.

-
Badboys
őstag
Belefutottam egy problémába vissza ment az IA3 nevek másolása sim ről igen és így minden név duplán szerepel miként tudnám szimplára venni?
-
GRomeo
tag
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy olyan probléma hogy IA3 romnál eltűnt a Market ikon a menüből. Az alkalmazásoknál ott van hogy telepítve van de egyszerűen nem lehet futtatni mert nincs meg az ikonja a menüben. Telepítettem apk fájlból is meg is kérdezte hogy felülírom-e a jelenlegit de így se jelenik meg az ikon a menüben. Ez mitől lehet?

ui.: annyi még hogy használtam és legközelebb már nem volt meg az ikon még a főképernyőről is eltűnt ahova kitettem. Természetesen aktív netkapcsolattal próbáltam de sehogy se akar előjönni.
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne...egy android programot, nem lehet valahogy átverni hogy egy armv7-es re írt játék fusson a Skate-n?

lehet nagyon hülye kérdés, de én csak átakarom verni a programot... -
kelzsoca
félisten
====================================
Mivel a többség CyanogenMod alapú romot használ, vagy találkozott már vele, gondolom észrevettétek, hogy időről-időre frissülnek a menüpontok, vagy új menüpontok bukkannak fel, és ami korábban angolul volt csak elérhető, az Magyarra változott/változik.
A custom romok mellett a háttérben folyamatosan honosítottuk a CyanogenMod forrásban található szövegrészeket, amit aztán a hivatalos forrásba be is építettek.Ezt a munkát négy hazai modder végezte: apeelme, kelzsoca, Keeperv85, hjanos1 (ezek ugye nick nevek, ahogy esetleg már találkoztatok is velük itt-ott
)A CyanogenMod project-be, így mint Translators (fordítók) be is kerültünk, amit itt láthattok /jobb oldalt-translators/
Köszönjük Nektek az eddigi építő/és kevésbé építő jellegű visszajelzéseket.
A custom romokat és a velük kapcsolatos dolgokat nem magunknak, hanem a közösségnek készítjük.
Természetesen mindenkinek és minden igénynek nem lehet, és nem is szeretnénk megfelelni.Köszönjük az eddigi bizalmat, támogatást:
Next Generation Team
======================================
-
giigz
veterán
Ilyenekért cserélik a telót?
- Kis porosodás a kijelzőn... Látható, de szinte elenyésző.
- A bal alsó sarokban az üveglap ragasztása egy kicsit elengedett, tehát mozog, és tudom mellé mondani, hogy néha nem is érzékeli az ujjamat...
- A memóriakártyán a képek néha eltűntek, ha jól tudom, ilyenért is vitték már be.Szeretnék majd egy új telót, és akkor az remélhetőleg egy jobban összerakott példány lenne, mint pl. két haveromé...
-
callvote
senior tag
tud valaki adni egy zte travel charger-ről rajzot?
szétszedtem a töltőt és azon van egy kis panel,amin tönkre ment egy alkatrész,de nincs rajta semmi sorozatszám vagy valami ami alapján elektronikai boltban újat tudnék venni.
ha valaki tudna,linkeljen már be egyet
köszi
-
aldebaran
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Jaja, ez alapján már kész is. Thx

Most abba futottam bele, hogy a sim kártyáról importáltam a névjegyzékbe az összes kontaktot, de sajnos most duplán jelenik meg minden. Nem találtam olyan opciót, hogy vagy csak a sim-ről vagy csak a telefonról vegye a kontaktot... Ezt be lehet valahogy állítani? IA3
-
callvote
senior tag
válasz
Badboys
üzenetére
képernyőn tartod a kezed...widget vagy modul ia3ban nemtom hogy nevezik és ott energiagazdálkodás

(#12134) krystman
dobj egy privit apeelme-nek,ő tudja a pontos telenor beállítást,a működőt..kerestem a hozzászolását mert itt leírta már de nem találtam...
ha lent a menü gombra nyomsz és mentés,akkor annak ott kéne lennie(elvileg)
-
Badboys
őstag
A 12121 hsz ban látható fölső gyors indító sort ,hogyan tudnám elővarázsolni a gyári romban nem találom sehol az IA 3 ban megtaláltam itt nem.
-
krystman
őstag
Ebbe nem tudtok segíteni, hogy hogyan kellene megcsinálni? [link]
-
aldebaran
addikt
A system mappába, konkrétan a csengőhangokhoz csak valamilyen root explorerrel tudok bemásolni mp3-at, vagy az astro fájlkezelővel is, csak valamilyen trükkel? Ugyanis próbálom, próbálom, de a paste-ra nem reagál.

-
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
felül a statusbarban minden nap jön valami reklám a telefonra..vagy csillag van fent vagy + jel..és mindig ezt nyertem azt nyertem..nem lehet azt valahogy eltüntetni onnan?
adfree van a telon,virusirto is átfutott rajta de semmi...
valami megoldás? -
bacsi2
csendes tag
new-egl-libs.zip - erről tud valaki valamit?
Itt linkelték, csak nem találok róla semmi infót.
-
andyTM
őstag
- sikerült megszereznem, letöltöttem egy eredeti romot, és abból telepítettem:

- akinek kellene, innen töltheti:
[link] -
badmad
senior tag
A zte elég komoly standal nyomult a world congress-en
[link] -
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Pontosan. Windows 7-ed van, ugye? És sok elveszett/töredékes fájlod volt a kártyán, ha 600 mega lett.
-
giigz
veterán
Amit a memóriakártyára rak "FOUND.000" mappa, az mit tartalmaz? ~ 600 megát foglal, csak azért kérdezem...
-
aldebaran
addikt
Az IA3-ban valahogy le lehet a fényképezőnek kapcsolni a hangját? És ha igen, hogyan?
-
endre33
csendes tag
Hello,
Nekem is IA3 van fent es nagyon meg vagyok elegedve vele csak neha elofordul olyan hiba hogy hivas utan nem jon vissza a kepernyo es olyankor nem tudok vele semmit sem csinalni.A proximyti kalibracio az en telomon nem mukodig ,ha azzal kalibralok akkor abszolute nem mukodik a proximyti.Egyenlore ugy hasznalom ,hogy feltettem hozza a IA 2 hoz kiadott proxi update2.zip et es azzal legalabb mukodik de sajna nem megbizhatoan.
Nem tudna valaki valamilyen megoldast ra?Elore is koszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Proxmox VE
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Usage stat - ilyen szavak hatásosak lehetnek...

és ha romot húzol újra, akkor csinálsz egy exportálás sd-re és utána meg importálás sd-ről és már meg is vannak a kapcsolataid.