- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
kelzsoca #12154 üzenetére
Ez jó hír és büszkék vagyunk rátok.
Lenne egy kérdésem. Van esély arra hogy az ICS idővel megfelelő állapotba kerül Skate-re a jövőben? tilal sajnos érdekesen építi ki a romját.
Még egy kérdés.Van-e esély a jövőben normális Sense Rom portolására, mert sok hasonló készülékhez már van és nagyon szeretjük mert ha több pénzem lenne HTC-t vettem volna.
Pl. A HTC Sense 3.0 miatt, De a régi is nagyon élvezetes használni.Gondolom sokan vannak így vele. Modaco-n elkezdte egy srác de semerre sem halad sajnos.
Köszi.
-
Tobika1
senior tag
az enyém is ilyen...
-
malwy
senior tag
Zenelejátszásnál háttérsistergés az általános ennél a készüléknél, vagy enyém ilyen? Szörnyen zavarú, nem úgy, ahogy párezer hsz-szel korábban írt: "ha nagyon odafigyelek" módon. Ha lehúzom az értesítési sávot, vagy bármilyen munkát adok a telónak szabályosan hallom, hogy most nagyon dolgozik, vagy alig.
Zaj miatt cserélik gariban? Egyébként a teló teljesen rendben van. -
aldebaran
addikt
És valahogy lehet törölni a sim kártyáról a contact-okat?
-
Adamis
őstag
válasz
mrskatejoe #11942 üzenetére
Nos, megnéztem, mennyit bír az enyém normál használat mellett. Nekem is volt egy kis töltés, miközben töltöttem fel a gépre pár képet. Mindennap egy kis wifi (esténként fél óra kb), összesen pár óra telefonálás, képnézegetés, fényképezés, pár perc zenehallgatás.
Íme:És még van benne szufla, holnap reggelig kibírná, de megkegyelmezek rajta és kap egy kis kakaót!
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
aldebaran #12173 üzenetére
Szia!
Ezek a CM romok nem kezelik úgy a sim kártyát, hogy folyamatosan onnan dolgozzon, be lehet importálni simről a kapcsolatokat és ennyi, én már nem használom a simen, mert exportálom vcf be és azt most már minden készülék gond nélkül kezeli.és ha romot húzol újra, akkor csinálsz egy exportálás sd-re és utána meg importálás sd-ről és már meg is vannak a kapcsolataid.
SIM állandó kezelése mint a stock rom esetében olyan nem lesz a CM-ben..
Ha tévedek kijavítanak a szakik! -
bubus66
nagyúr
válasz
aldebaran #12173 üzenetére
(B)(#12173) aldebaran(/B)
Bocs, de ezt én sem tudom, mert én soha nem mentettem a SIM kártyára, akkor a zsocától kérdezd, meg hogy hol lehet beállítani. Hogy a SIM kártyáról használja. Mert nekem a gépen is meg van meg a google fiókomban is. Mást nem tudok, mondani. szerkeszd meg ezzel ahttp://www.mediafire.com/?5f76396e50v95we programmal. Vagy mentsd le az SD kártyára. A MyPhoneExplorer látja külön a SIM-met is meg a telefont is.
-
-
tboldi
nagyúr
válasz
Takilandbau #12156 üzenetére
A processzor ettől még nem változik meg.
-
Badboys
őstag
Belefutottam egy problémába vissza ment az IA3 nevek másolása sim ről igen és így minden név duplán szerepel miként tudnám szimplára venni?
-
GRomeo
tag
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy olyan probléma hogy IA3 romnál eltűnt a Market ikon a menüből. Az alkalmazásoknál ott van hogy telepítve van de egyszerűen nem lehet futtatni mert nincs meg az ikonja a menüben. Telepítettem apk fájlból is meg is kérdezte hogy felülírom-e a jelenlegit de így se jelenik meg az ikon a menüben. Ez mitől lehet?
ui.: annyi még hogy használtam és legközelebb már nem volt meg az ikon még a főképernyőről is eltűnt ahova kitettem. Természetesen aktív netkapcsolattal próbáltam de sehogy se akar előjönni.
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne...egy android programot, nem lehet valahogy átverni hogy egy armv7-es re írt játék fusson a Skate-n?
lehet nagyon hülye kérdés, de én csak átakarom verni a programot... -
kelzsoca
félisten
====================================
Mivel a többség CyanogenMod alapú romot használ, vagy találkozott már vele, gondolom észrevettétek, hogy időről-időre frissülnek a menüpontok, vagy új menüpontok bukkannak fel, és ami korábban angolul volt csak elérhető, az Magyarra változott/változik.
A custom romok mellett a háttérben folyamatosan honosítottuk a CyanogenMod forrásban található szövegrészeket, amit aztán a hivatalos forrásba be is építettek.Ezt a munkát négy hazai modder végezte: apeelme, kelzsoca, Keeperv85, hjanos1 (ezek ugye nick nevek, ahogy esetleg már találkoztatok is velük itt-ott
)
A CyanogenMod project-be, így mint Translators (fordítók) be is kerültünk, amit itt láthattok /jobb oldalt-translators/
Köszönjük Nektek az eddigi építő/és kevésbé építő jellegű visszajelzéseket.
A custom romokat és a velük kapcsolatos dolgokat nem magunknak, hanem a közösségnek készítjük.
Természetesen mindenkinek és minden igénynek nem lehet, és nem is szeretnénk megfelelni.Köszönjük az eddigi bizalmat, támogatást:
Next Generation Team
======================================
-
giigz
veterán
Ilyenekért cserélik a telót?
- Kis porosodás a kijelzőn... Látható, de szinte elenyésző.
- A bal alsó sarokban az üveglap ragasztása egy kicsit elengedett, tehát mozog, és tudom mellé mondani, hogy néha nem is érzékeli az ujjamat...
- A memóriakártyán a képek néha eltűntek, ha jól tudom, ilyenért is vitték már be.Szeretnék majd egy új telót, és akkor az remélhetőleg egy jobban összerakott példány lenne, mint pl. két haveromé...
-
callvote
senior tag
tud valaki adni egy zte travel charger-ről rajzot?
szétszedtem a töltőt és azon van egy kis panel,amin tönkre ment egy alkatrész,de nincs rajta semmi sorozatszám vagy valami ami alapján elektronikai boltban újat tudnék venni.
ha valaki tudna,linkeljen már be egyetköszi
-
aldebaran
addikt
válasz
Indiant #12138 üzenetére
Jaja, ez alapján már kész is. Thx
Most abba futottam bele, hogy a sim kártyáról importáltam a névjegyzékbe az összes kontaktot, de sajnos most duplán jelenik meg minden. Nem találtam olyan opciót, hogy vagy csak a sim-ről vagy csak a telefonról vegye a kontaktot... Ezt be lehet valahogy állítani? IA3
-
callvote
senior tag
válasz
Badboys #12136 üzenetére
képernyőn tartod a kezed...widget vagy modul ia3ban nemtom hogy nevezik és ott energiagazdálkodás
(#12134) krystman
dobj egy privit apeelme-nek,ő tudja a pontos telenor beállítást,a működőt..kerestem a hozzászolását mert itt leírta már de nem találtam...
ha lent a menü gombra nyomsz és mentés,akkor annak ott kéne lennie(elvileg) -
Badboys
őstag
A 12121 hsz ban látható fölső gyors indító sort ,hogyan tudnám elővarázsolni a gyári romban nem találom sehol az IA 3 ban megtaláltam itt nem.
-
krystman
őstag
Ebbe nem tudtok segíteni, hogy hogyan kellene megcsinálni? [link]
-
aldebaran
addikt
A system mappába, konkrétan a csengőhangokhoz csak valamilyen root explorerrel tudok bemásolni mp3-at, vagy az astro fájlkezelővel is, csak valamilyen trükkel? Ugyanis próbálom, próbálom, de a paste-ra nem reagál.
-
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
felül a statusbarban minden nap jön valami reklám a telefonra..vagy csillag van fent vagy + jel..és mindig ezt nyertem azt nyertem..nem lehet azt valahogy eltüntetni onnan?
adfree van a telon,virusirto is átfutott rajta de semmi...
valami megoldás? -
bacsi2
csendes tag
new-egl-libs.zip - erről tud valaki valamit?
Itt linkelték, csak nem találok róla semmi infót.
-
andyTM
őstag
- sikerült megszereznem, letöltöttem egy eredeti romot, és abból telepítettem:
- akinek kellene, innen töltheti:
[link] -
badmad
senior tag
A zte elég komoly standal nyomult a world congress-en
[link]
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #12111 üzenetére
Pontosan. Windows 7-ed van, ugye? És sok elveszett/töredékes fájlod volt a kártyán, ha 600 mega lett.
-
giigz
veterán
Amit a memóriakártyára rak "FOUND.000" mappa, az mit tartalmaz? ~ 600 megát foglal, csak azért kérdezem...
-
aldebaran
addikt
Az IA3-ban valahogy le lehet a fényképezőnek kapcsolni a hangját? És ha igen, hogyan?
-
endre33
csendes tag
Hello,
Nekem is IA3 van fent es nagyon meg vagyok elegedve vele csak neha elofordul olyan hiba hogy hivas utan nem jon vissza a kepernyo es olyankor nem tudok vele semmit sem csinalni.A proximyti kalibracio az en telomon nem mukodig ,ha azzal kalibralok akkor abszolute nem mukodik a proximyti.Egyenlore ugy hasznalom ,hogy feltettem hozza a IA 2 hoz kiadott proxi update2.zip et es azzal legalabb mukodik de sajna nem megbizhatoan.
Nem tudna valaki valamilyen megoldast ra?Elore is koszi mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged